Sveikos, priiduodu, grįžau iš ligoninė. Po taxotere šiom dienom viskas gerai, laukim dar keleto dienų kraujo tyrimų, filgrastimą jau turiu. Paskyrė Xeloda

Ryt pradedu gert!!!!!
Edme, ar ji tokia šlykšti, kaip ir rašo knygelėj: lupasi delnų ir padų oda, viduriuoji (man sakė, jei per dieną iš eilės viduriavimai 4 kartus, skambinti ir nutrauks, keis kuo kitu), vairuoti negalima, širdies plote skausmai (irgi nutrauks jei taip bus ) Ir taip dvi savaites.... Papasakok man apie ją daugiau iš praktinės pusės, kaip geriau maitintis, kuo tepti kojas ir delnus (man davė vaisto gamintojo tepalą nemokamai) Balandžio 15 guldo lašinti taxotere antrą porciją - man ta nepatinka, nes galiu susivarvint ir stacionare, relanium aš atsisakau.
Pirmadienį reiks suisiekti su M.Strioga ir informuoti viską apie chemiją ir išsiaiškinti dėl taikymo, man tikrai pasakė lyg "taikytina", bet aš 100proc negarantuoju. Man darė bandymu ant kepenų biopsijos stulpelių, o ten... paskaičiau rezultatus dabar - iš 4 stulpelių rasta 1 (pagal mane užuomazgos-skamba kažkaip panašiai), M.Strioga paėmė dar du.... kas ten juose buvo.... Reikėjo imt iš plaučių, bet dabar jau vėl,.matyt.
Sena pažįstama, džiaugiuos už jūsų tėvuką, taip ir toliau
Stiprybės visom.