Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(NERA @ 2014 03 21, 09:54)
O paskui gatvėj dar vieną moteriškę susitikot? Nes mačiau du kartus, vieną kartą pastate, o kitą-gatvėje.

Laikykim, kad matėmės, man malonu taip galvoti smile.gif
Sužinojau imunologinio kraujo tyrimo atsakymą, kuris rodo ar taikytina DLV. Atsakyme yra trys vaariantai: taikyti (geriausia gydymo tikimybė);
taikytina (gali padėti);
netaikytina.
Mano atsakymas "taikytina", taigi efekto gali nebūti. Kiek dar blogų žinių manęs laukia?
Wilow, ar tau darė tą kraujo tyrimą, jei taip, tai koks buvo atsakymas?
Atsakyti
Karme, bet jums nėra netaikytina. Vilties vis tik yra, tad manau, kad reikia viską išbandyti. Jei tik yra galimybė.
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=8aAwxqavkzA
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 03 21, 12:32)
Atsakyme yra trys vaariantai: taikyti (geriausia gydymo tikimybė);
                                            taikytina (gali padėti);
                                            netaikytina.
Mano atsakymas "taikytina", taigi efekto gali nebūti. Kiek dar blogų žinių manęs laukia?

Nu nu, cia neblogas atsakymas nono.gif Cia daugeliui taip raso, bijodami, kad jei parasys pirma punkta ir bent koks procentas nepasitvirtins, kad paskui po teismus uztampys. Taip kad nosi auksciau mirksiukas.gif Jus imasi gydyti thumbup.gif
Anekdotas nuotaikai pakelti:
Pesimistas: man nestovi verysad.gif
Optimistas: uz tai kaip graziai kabo bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=XoWZCmj-tuc
Atsakyti
Sveiki mamukai ir tetukai!

Aš trumpai prisiduodu, kad pasikėliau kraujuką,susikapsėjau šiandien chemiją ir išrarašė mane namo.Nuo pirmadienio back to normal taip sakant, važinėsiu į švitinimus iš namų. Beje, kita savaitė paskutinė. Po to tyrimai, laukimas ir.. nežinau.

Dvyne9, kaip jūs?

Willow kaip dėl tos širdelės? Nepykit jei praleidau, gal kur rašėt. Telefonu aš naudojuos, o dar ir žabala biggrin.gif
Ir kas tas DLV?

Visoms geros likusios dienelės ir smagaus savaitgalio!
Visas apkabinu!
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 03 21, 18:45)
Aš trumpai prisiduodu, kad pasikėliau kraujuką,susikapsėjau šiandien chemiją ir išrarašė mane namo.Nuo pirmadienio back to normal taip sakant, važinėsiu į švitinimus iš namų. Beje, kita savaitė paskutinė. Po to tyrimai, laukimas ir.. nežinau.
Dvyne9, kaip jūs?

Willow kaip dėl tos širdelės? Nepykit jei praleidau, gal kur rašėt. Telefonu aš naudojuos, o dar ir žabala  biggrin.gif
Ir kas tas DLV?
Visas apkabinu!

Remedy.tu saunuole 4u.gif Sveikatos tau.DLV tai tos dendritines lasteles.Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 03 21, 19:45)
Dvyne9, kaip jūs?

Willow kaip dėl tos širdelės? Nepykit jei praleidau, gal kur rašėt. Telefonu aš naudojuos, o dar ir žabala  biggrin.gif
Ir kas tas DLV?
Visas apkabinu!

Remedy tikrai tu gerai laikaisi kaip suprantu. Pasakyk, kiek kartu taiko hemoterapija ir kaip po jos jautiesi. Ar buvo kazkokiu pojuciu blogi? Man ta hemo skamba baisiau nei radio. O as va pirmadieni guluosi keyhole naikins limfmazgius ir ziures ko reik.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 03 21, 18:45)
Dvyne9, kaip jūs?

Ir kas tas DLV?
Visas apkabinu!

Džiaugiuosi, Remedy, geromis ziniomis. Kad tokios būtų ir toliau. Aš tai ligonineje, po operacijos. Bandau sveikti. Tik rašyti sudetinga iš mano telefono. Sėkmės visoms kuo didziausios
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 21, 13:38)
Karme, bet jums nėra netaikytina. Vilties vis tik yra, tad manau, kad reikia viską išbandyti. Jei tik yra galimybė.

Aha, ypac kai ta galimybe kainuoja 15 tujkst.litu
Atsakyti
Ačiū Ida1, sveikatėlės ir gerų nuotaikų jums 4u.gif

Ačiū merginos smile.gif

Evute, mano organizmui radio daug baisiau, nusvyla klyniukas, niežti, vakarais skauda kaip su adatėlėm badytų, kaip kokį dilgėlyną apatiniuose pastoviai nešiočiausi,o va chemija suvarva ir jokio poveikio. Man nei bloga, nei pykina, nei plaukai slenka. Nu ir aš kažkaip chemija labai tikiu ir pasitikiu ax.gif

Dvyne9,ačiū kad parašėt, sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, priiduodu, grįžau iš ligoninė. Po taxotere šiom dienom viskas gerai, laukim dar keleto dienų kraujo tyrimų, filgrastimą jau turiu. Paskyrė Xeloda doh.gif Ryt pradedu gert!!!!! Edme, ar ji tokia šlykšti, kaip ir rašo knygelėj: lupasi delnų ir padų oda, viduriuoji (man sakė, jei per dieną iš eilės viduriavimai 4 kartus, skambinti ir nutrauks, keis kuo kitu), vairuoti negalima, širdies plote skausmai (irgi nutrauks jei taip bus ) Ir taip dvi savaites.... Papasakok man apie ją daugiau iš praktinės pusės, kaip geriau maitintis, kuo tepti kojas ir delnus (man davė vaisto gamintojo tepalą nemokamai) Balandžio 15 guldo lašinti taxotere antrą porciją - man ta nepatinka, nes galiu susivarvint ir stacionare, relanium aš atsisakau.

Pirmadienį reiks suisiekti su M.Strioga ir informuoti viską apie chemiją ir išsiaiškinti dėl taikymo, man tikrai pasakė lyg "taikytina", bet aš 100proc negarantuoju. Man darė bandymu ant kepenų biopsijos stulpelių, o ten... paskaičiau rezultatus dabar - iš 4 stulpelių rasta 1 (pagal mane užuomazgos-skamba kažkaip panašiai), M.Strioga paėmė dar du.... kas ten juose buvo.... Reikėjo imt iš plaučių, bet dabar jau vėl,.matyt.

Sena pažįstama, džiaugiuos už jūsų tėvuką, taip ir toliau 4u.gif

Stiprybės visom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 21 kovo 2014 - 19:51