Labas dienas, deivės!
Atleiskit, aš kaip jaunas mėnulis - savaitę esu, tris - nesu.
Mano mokslai įsibėgėja. O fakultete kambarys su kompais pilnas studentų, tai gėda supermamą atsidaryti.
Seniai praėjęs savaitgalis geras buvo, biškį išlėkę buvom papoilsiauti į Birštoną. Kadangi savaitgalis, tai ir maistas platesnėse ribose. Šiaip pastebėjau, kad sportas man apetitą pakelia, tai saldumynų vis padauginu.
QUOTE(okkey @ 2014 03 24, 15:25)
Smikukpasimatuok leska, mes cia gi dabar dar ir su centimetru draugaujam
Kad jau varžomės leškų storiu, gal kada pasivaržom ir smegenų tūriu?
QUOTE(Miaška @ 2014 03 25, 09:49)
Labukės
Aš vakar vakare irgi lyšną daiktą suvartojau - susitepiau sumuštiaką su maža riekute naminės duonos ir storai balto naminio sūrio, o tada jau stiklinę pasukų sutvojau.
Šiandien maisto planas:
Mažas jogurtukas su braškėmis
Balinta espresso + 25 g. šoko
Balinta espresso + varškės keksiukas
3 be riebalo kepti sparnai su kynvos koše, 6 ridikėliai, pomidoras (planas - daržovės kasdien tęsiasi!)
Obuolys ar du
300 ml raugintų pasukų.
O ji man -
gal pasuk, mane taip raminančiai veikia... Nu ir ką - sukau. Ko dėl kūdikio nepadarysi
Ką tas sumuštinukas... Pas mane vakar lyšnas daiktas buvo gal 15 saldainių.

Tam tikromis ciklo dienomis nors mirk kaip noriu saldumynų. Būna pora tokių vakarų kai saldumynų noriu iki alpimo. Prisiryju ir ramu mėnesiui. Arba iki kitos dienos...
Bet tai toks kūdokas meniu sakyčiau.
Mao vakarykštis netobulas,vegetariškas, bet nekūdas:
Pusryčiai: Vilkyškių jogurtas su dribsniais ir spanguolėmis, kapučinas b/c
Pietūs: dietinė burokėlių sriuba, burokėlių salotos su obuoliais, bulviai kukuliai su grybų įdaru ir kreminiu morkų padažu, nemažas indelis varškės deserto su braškėmis
Pavakariai: kapučinas, obuolys
Vakarienė: orkaitėje keptos daržovės su mažiau nei puse kepto varškės sūrio, 15 saldainių.
Miaška, aš gal kažką maišau, bet o tavo mažoji neišažiavo į užsienį mokytis? Kažką lygtai buvai minėjusi, kad į Škotijos univerą įstojo?
QUOTE(okkey @ 2014 03 31, 07:50)
labas rytas karalaites (na arba labas Miaskut

)
kaip savaitgalis? mano tai toks jomajoma, gerai kad siandien i darba- tai nors paiilsesiu

sestad buvo daugiau "namu" darbai, patalyne keiciau, dekius vedinau, skalbiau lyginau, cepelinus dariau, na o sekmad "laukiniai" darbai - aplink visus medelius apejau, ispurenau, patresiau, gelyneli issiravejau, vyrai sestad buvo parsityse is uosviu lazdynu , avieciu, dar senukuose silauogiu papirkom , tai sodinom, serbentus perkelem i kita vieta..vienzo vakare vos kojas partysiau

siandien pirsciukus net skauda
Paskaičiau ir tooookia tingine pasijutau.
QUOTE(Miaška @ 2014 04 01, 21:35)
Šiandien man į meniu niekaip nepavyko daržovių įkomponuot. Už tai kaip sėkmingai saldainiai komponuojasi!
Jooo, saldainiai visada gerai komponuojasi - ir tarp daržovių, ir po daržovių ir vietoj daržovių.