Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

labas rytas karalaites (na arba labas Miaskut lotuliukas.gif )

kaip savaitgalis? mano tai toks jomajoma, gerai kad siandien i darba- tai nors paiilsesiu lotuliukas.gif sestad buvo daugiau "namu" darbai, patalyne keiciau, dekius vedinau, skalbiau lyginau, cepelinus dariau, na o sekmad "laukiniai" darbai - aplink visus medelius apejau, ispurenau, patresiau, gelyneli issiravejau, vyrai sestad buvo parsityse is uosviu lazdynu , avieciu, dar senukuose silauogiu papirkom , tai sodinom, serbentus perkelem i kita vieta..vienzo vakare vos kojas partysiau doh.gif siandien pirsciukus net skauda lotuliukas.gif

na o siandien jau duokle sportui atiduota - baseine praplaukta bigsmile.gif , vsio galiu ramiai ilsetis, ups..t.y.dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuks, Okkey drinks_cheers.gif
Da biškį, ir persivadinsim į Dviejų Darboholikių Klubą lotuliukas.gif

Savaitgalis - gėda gėda man - ėdamasis doh.gif , nu kur mano valia iškeliavo, nežinau. Laimė, sinusitas išsikraustė - nebeskauda galvos, vos vos tik spaudimą jaučiu, o ir tempos lyg šiandien nebėr, tai psio, sėdau ant dviratuko, varysiu varysiu dabar kasdien thumbup.gif

Nešk dienos meniu, man pavyzdžio reik bigsmile.gif

Maniškis planas:

Mažas jogurtas su mėlynėm
Balinta espresso + 25 g šoko
Tortuko šmots (kolegės gimtadienis)
Plovas pietums
Ketvirtis šviežio kopūsto, 250 ml raugintų pasukų

Vakare ABL treniruotė showoff.gif

Nu ką, geros dienos, geros savaitės 4u.gif
Atsakyti
Siandien mano meniu kas koks neaiskus doh.gif is vakaro per tuos darbus nespejau nieko pasigaminti doh.gif tiesa, vakare viriau perlofkes sriubos, ryte masciau, kad jos isidesi,bet biski perviriau - tirsta gavosi, tai kol plaukiojau baseine, persigalvojau - per daug angliu bus, taigis jos nejemiau lotuliukas.gif

susimeciau ka radau: 2 mazi virti vistienos karbonadziukui, 2 mazi grudetos varskes keksiukai,saldytuve zaliu pomid vekuotu salotu turiu tai va kaip ir papietausiu, ir 3 pasuku varskes indeliu isimeciau - aisku visu triju neprarysiu,bet 1 ar 2 tureciau ivaldyti lotuliukas.gif

pusryciams beje prie kavos buvo vienas kvadratukas sokolado blush2.gif kolege atostogu iseina keliom dienom, tai tipo pasivaisinau lotuliukas.gif

na o vakarienei dar visai neisivaizduoju ale gal kiausiniene kepsiu g.gif
Atsakyti
Labuks, Okkey biggrin.gif

Šiaip tai ir Cuba, ir Hija, ir Šmikiukas galėtų pasirodyt, ir Jadzka, kuri lyg jungėsi... Miargai, aūūūūū mastau.gif

Kokie planai dienai? Man kažkaip po vakar maudžia raumenukus, maloniai taip, na bet ir judesio buvo: dviratis, treniruotė, vėl dviratis, lankas... Tik vakare prikirtau daugokai, ot vis neatsilaikau doh.gif

Šiandien, jei pavyks keliom minutėm snkačiau darbus baigt, vėl minsiu treniruotėn, labai gerulė antradieniais būna.
Atsakyti
ohohoi Miaskut, gerai cia vakar sportuko pavarei thumbup.gif thumbup.gif

ar nebuvo salta su dvirka?? as vakare kaip ir norejau prasivaziuoti, bet toks vejas siurinis siaute, tai neaa..nejau, bet i ta vieta biski su MB tenisiuko palosem thumbup.gif

na ka laikrodi pasuko, atsikeliau 5.20 ir ka as galiu pasakyti, ir truksta man tos valandos lotuliukas.gif nespejau pasportuoti tiek kiek norejau doh.gif lanka sutrumpinti iki 10 min teko cool.gif nors kita diena bus lengviau aisku, nes siandien dar biski virtuveje suktis teko - kepiau keksiukus su grudeta, vyrams sagutes, tai toks biski pirmyn atgal sportas gavosi doh.gif

na nieko jei saulyte nepasikavos ir vakare vejas nepakils gal dvirka issvarysiu ir taip kmpensuosiu ax.gif

siandien meniu planuojamas:
2 virti vistienos gabaliukai (vakar sutaupiau, nes kolege atostogu isejo ir visoms po cepaka ibruko ax.gif ) su vekuotom zaliu pom salotom ir kokie 3 -4 grudetos varskes keksiukai;
pasuku varskes indelis;
na o vakarienei turbut bus kalakuto kumpio guzas (siandien ryte irgi issikepiau) ir salotos..kokios nors, dar neapsisprendziau kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 01, 09:20)
ohohoi Miaskut, gerai cia vakar sportuko pavarei thumbup.gif  thumbup.gif

ar nebuvo salta su dvirka?? as vakare kaip ir norejau prasivaziuoti, bet toks vejas siurinis siaute, tai neaa..nejau, bet i ta vieta biski su MB tenisiuko palosem thumbup.gif

Stengiuos, sąžinė graužia gi biggrin.gif , va, parkeliavo mano sportsdirect siuntinukas su nauja aprangėle, bus papildoma motyvacija thumbup.gif
Šiandien irgi dviratis, dviratis, treniruotė, dviratis, lankas karsta.gif
Ryt poilsis.

Nešalta, žinok, aš tik kojines vilnones apsiaviau, nes kertant gatvę varantis dviratį, mygom kojos šąla, nu nelabai man pojūtis, dar besigydant sinusitą doh.gif . O šiaip važiuoju su džinsais, maike ir velvetine striukyte, tai pats tas.

Šiandien man į meniu niekaip nepavyko daržovių įkomponuot. Už tai kaip sėkmingai saldainiai komponuojasi! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas Miaskut lotuliukas.gif

ir vel tenka tave pabarti del darzoviu doh.gif saldainius matote ji ikomponuoja i meniu, o va kad kokia morka sugrauzti tai jau nepavyksta, ui kaip blogai ui blogai nono.gif

vakar po darbo as irgi visgi ant dvirkos uzsokau, smagiai prasilekiau, bet is tikro blyn vesu buvo doh.gif kaip tycia pasirinkau toki marsruta, kad gavosi vos ne visa kelia pries veja, pasigailejau, kad uzsimaukslinau ne "kandonke" o tik kepuriuka su snapeliu, ir kojines galejau is principo storesnes detis, na bet bent jau pirstines tvarkingai pasirinkau lotuliukas.gif

mane dabar beda kankina - reiktu muzikos atsinaujinti, ale niekaip nieko doro uzvedancio, bet lengvo (ne roko kokio nors ten) nerandu blush2.gif

na ka baigiu kafke gerti, pasilabinau ir ciumpu pradziai lanka, o paskui kalnas pratimuku laukia, kaip baigsiu eisiu saltibarscius sumakaluosiu,
taigis mano sios dienos meniu nusimato:
pietus ir pavakariai bus 2 po 0,5 litro sriubkes su keliom bulbikem, o vakare salotu kalnas (aisbergas, agurkas, paprika, svog) ir kalakuto kumpis 4u.gif
Atsakyti
Labuks, podružke biggrin.gif

Nieko šiandien negaliu apie meniu pasisakyt - neturiu pietų doh.gif , ryte neplanuotai lėkėm su katinu pas veterinarą, o buvau suplanavus koldūnų pasikept, tai nežinau, kaip išsivartysiu su pietumis g.gif

Šiandien be sporto, tik lankas vakare bus, reik biškį poilsio senai tarkai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 04 02, 09:16)
Labuks, podružke biggrin.gif

Nieko šiandien negaliu apie meniu pasisakyt - neturiu pietų doh.gif , ryte neplanuotai lėkėm su katinu pas veterinarą, o buvau suplanavus koldūnų pasikept, tai nežinau, kaip išsivartysiu su pietumis g.gif

Šiandien be sporto, tik lankas vakare bus, reik biškį poilsio senai tarkai cool.gif

del poilsio pritariu, sena sena tarka ne tarka, ale poilsio reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kas katiniukui nutiko??

o tai pakeliui pardes neuztikai kad ka nusipirkti ant greituko?? pvz agurka, morka ..juk darzoviu taur eik..o sokoladois stalciaus siukstu neliesk schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Katinukui nieko blogo - sunerimom, kai vakar vakare pavarė balą ne vietoj, niekad nėra to daręs, bet veterinaras tikrai labai atidžiai apžiūrėjo, išmaigė visą, matėsi, kad niekur neskauda, o ir pūslė, sakė, tuščia, niekur įtampos pilve nėr. Tai zaodno paskiepyjom, nes gegužį būtų laikas.

Dėl maisto, tai jau pozdno: sugerta kava su šokoladu, kava su keksiuku, ir tiramisu gabaliukas suėstas - kolegino gimtadienis.
Turiu bananų ir obuolių stalčiuje, gal prasisuksiu iki vakaro, juolab darbo dafygutis.
Atsakyti
Labas dienas, deivės! smile.gif
Atleiskit, aš kaip jaunas mėnulis - savaitę esu, tris - nesu. ax.gif
Mano mokslai įsibėgėja. O fakultete kambarys su kompais pilnas studentų, tai gėda supermamą atsidaryti. lotuliukas.gif
Seniai praėjęs savaitgalis geras buvo, biškį išlėkę buvom papoilsiauti į Birštoną. Kadangi savaitgalis, tai ir maistas platesnėse ribose. Šiaip pastebėjau, kad sportas man apetitą pakelia, tai saldumynų vis padauginu. doh.gif

QUOTE(okkey @ 2014 03 24, 15:25)

Smikukpasimatuok leska, mes cia gi dabar dar ir su centimetru draugaujam 

Kad jau varžomės leškų storiu, gal kada pasivaržom ir smegenų tūriu? biggrin.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 03 25, 09:49)
Labukės smile.gif

Aš vakar vakare irgi lyšną daiktą suvartojau - susitepiau sumuštiaką su maža riekute naminės duonos ir storai balto naminio sūrio, o tada jau stiklinę pasukų sutvojau.
Šiandien maisto planas:

Mažas jogurtukas su braškėmis
Balinta espresso + 25 g. šoko
Balinta espresso + varškės keksiukas
3 be riebalo kepti sparnai su kynvos koše, 6 ridikėliai, pomidoras (planas - daržovės kasdien tęsiasi!)
Obuolys ar du
300 ml raugintų pasukų.

O ji man - gal pasuk, mane taip raminančiai veikia... Nu ir ką - sukau. Ko dėl kūdikio nepadarysi doh.gif  lotuliukas.gif

Ką tas sumuštinukas... Pas mane vakar lyšnas daiktas buvo gal 15 saldainių. doh.gif Tam tikromis ciklo dienomis nors mirk kaip noriu saldumynų. Būna pora tokių vakarų kai saldumynų noriu iki alpimo. Prisiryju ir ramu mėnesiui. Arba iki kitos dienos...

Bet tai toks kūdokas meniu sakyčiau. g.gif
Mao vakarykštis netobulas,vegetariškas, bet nekūdas:
Pusryčiai: Vilkyškių jogurtas su dribsniais ir spanguolėmis, kapučinas b/c
Pietūs: dietinė burokėlių sriuba, burokėlių salotos su obuoliais, bulviai kukuliai su grybų įdaru ir kreminiu morkų padažu, nemažas indelis varškės deserto su braškėmis
Pavakariai: kapučinas, obuolys
Vakarienė: orkaitėje keptos daržovės su mažiau nei puse kepto varškės sūrio, 15 saldainių. doh.gif

Miaška, aš gal kažką maišau, bet o tavo mažoji neišažiavo į užsienį mokytis? Kažką lygtai buvai minėjusi, kad į Škotijos univerą įstojo?

QUOTE(okkey @ 2014 03 31, 07:50)
labas rytas karalaites (na arba labas Miaskut lotuliukas.gif )

kaip savaitgalis? mano tai toks jomajoma, gerai kad siandien i darba- tai nors paiilsesiu lotuliukas.gif sestad buvo daugiau "namu" darbai, patalyne keiciau, dekius vedinau, skalbiau lyginau, cepelinus dariau, na o sekmad "laukiniai" darbai  - aplink visus medelius apejau, ispurenau, patresiau, gelyneli issiravejau, vyrai sestad buvo parsityse is uosviu lazdynu , avieciu, dar senukuose silauogiu papirkom , tai sodinom, serbentus perkelem i kita vieta..vienzo vakare vos kojas partysiau doh.gif siandien pirsciukus net skauda lotuliukas.gif

Paskaičiau ir tooookia tingine pasijutau. cool.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 04 01, 21:35)

Šiandien man į meniu niekaip nepavyko daržovių įkomponuot. Už tai kaip sėkmingai saldainiai komponuojasi!

Jooo, saldainiai visada gerai komponuojasi - ir tarp daržovių, ir po daržovių ir vietoj daržovių. biggrin.gif
Atsakyti
oo Smikiukas, ale tikrai kaip jaunas menuliukas lotuliukas.gif

QUOTE(smike @ 2014 04 03, 12:42)
O fakultete kambarys su kompais pilnas studentų, tai gėda supermamą atsidaryti.  lotuliukas.gif

Kad jau varžomės leškų storiu, gal kada pasivaržom ir smegenų tūriu? biggrin.gif

Tam tikromis ciklo dienomis nors mirk kaip noriu saldumynų. Būna pora tokių vakarų kai saldumynų noriu iki alpimo. Prisiryju ir ramu mėnesiui. Arba iki kitos dienos...Jooo, saldainiai visada gerai komponuojasi - ir tarp daržovių, ir po daržovių ir vietoj daržovių.  biggrin.gif

- o tu per mobiliuka pasijunk mirksiukas.gif lotuliukas.gif

- nesupratau blink.gif blink.gif tamsta gal abejojate likusiu darboholikiu smegenu turiu ar vingiais?? dirol.gif dirol.gif man va is sono ziurint nu ir is priekio ziurint toks jausmas kad turio uztenka nail.gif hihihi.gif na va , del turio pasivarzem, mars dabar leska matuoti lotuliukas.gif

oo kokios zinomos "mirties" dienos, vakar kaip tik asorti saldainiu dezute naktipieciams atsidariau, tai gerai, kad ji ta maza buvo ir kad sunus pasijunge i jos naikinimo operacija, tai tik kokie 8 saldainiukai gavosi cool.gif bet va vel menesi bus ramu lotuliukas.gif
Atsakyti