Aš tai biškį nevilty - nu užlipo kilas ar pusantro ir nekrenta, vakar jau tokia pavyzdinga buvau, o ryte - oplia, plius puskilis, nu ir vėl virš 54, nu kaip užkniso...
Labuks, Okkey, kur kitos??? Lendat iš patalų greit! 
Aš tai biškį nevilty - nu užlipo kilas ar pusantro ir nekrenta, vakar jau tokia pavyzdinga buvau, o ryte - oplia, plius puskilis, nu ir vėl virš 54, nu kaip užkniso...
Miaska eik tu sau niponial, virs 54 rimtai turi???
oi gausi tu spyri i uzpakali, nes net as 53-54 zonoje svyruoja
gal pradesi keksiuku doze mazinti a?
QUOTE(okkey @ 2014 04 09, 10:00)
Miaska eik tu sau niponial, virs 54 rimtai turi???
gal pradesi keksiuku doze mazinti a? 
Jo, žinok, tai 54, tai 54,4, ir nei iš vietos
O keksiuką kaip tik kemšu dabar...
na va priezastis - "saldainine" ivardinta, belieka naikinti priezasti..bet aisku ne suvartojimo budu
QUOTE(okkey @ 2014 04 09, 10:16)
na va priezastis - "saldainine" ivardinta, belieka naikinti priezasti..bet aisku ne suvartojimo budu

Jo, nieko ypatingo nei mityboj, nei gyvenimo būde nepakeičiau - vat tik tų saldumynų ryškiai padaugėjo... Reik stabdyt, kol ne Velykos, nes tada gi vėl visokių gardėsių bus, norėsis pasmaguriaut, tai kai užsimesiu - nebenusimesiu visai, o man gi bikini sezonas po poros mėnesių
o siaube, gi tiksliai tuoj velykos, oi reik iki ju tikrai enapsileist, nes faktas , kad pasmaguriavimu nebus isvengta
Nagi nagi, lendam iš kampų, nešamės kavą!
Kokie planai dienai? Aš bandysiu MKD
Kokie planai dienai? Aš bandysiu MKD
man siandien gi "didysis"
ketvirtadienis - baltymai, tai pietums pavariau virtos visteinos, 3 keksiukus su grudeta ir biski tepiausi to kefyro uzsaldyto atsildyto, veliau turiu dar keksiuku su zuvim, na o vakarienei bus matyti, galkiausiai gal vistos kaklu prisivirsiu
O gal kitą penktadienį, katras jau tas - katalikiškas - Didysis, draugiškai papasninkaujam?
QUOTE(Miaška @ 2014 04 10, 12:02)
O gal kitą penktadienį, katras jau tas - katalikiškas - Didysis, draugiškai papasninkaujam? 
priminkite tik man ka galima ir ko negalima valgyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 10, 13:44)
Na, pasninkas iš esmės - susilaikymas, tai galim pačios susigalvot, kompanijoj smagiau bus (dviese, tikriausiai
QUOTE(Miaška @ 2014 04 10, 12:57)
Na, pasninkas iš esmės - susilaikymas, tai galim pačios susigalvot, kompanijoj smagiau bus (dviese, tikriausiai
)
na ka Miaska dviese susilaikysim ta diena nuo sokolado ane