Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

Labuks, Okkey, kur kitos??? Lendat iš patalų greit! mad.gif

Aš tai biškį nevilty - nu užlipo kilas ar pusantro ir nekrenta, vakar jau tokia pavyzdinga buvau, o ryte - oplia, plius puskilis, nu ir vėl virš 54, nu kaip užkniso... doh.gif
Atsakyti
Miaska eik tu sau niponial, virs 54 rimtai turi???

oi gausi tu spyri i uzpakali, nes net as 53-54 zonoje svyruoja didis.gif didis.gif gal pradesi keksiuku doze mazinti a? nono.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 09, 10:00)
Miaska eik tu sau niponial, virs 54 rimtai turi???

oi gausi tu spyri i uzpakali, nes net as 53-54 zonoje svyruoja  didis.gif  didis.gif gal pradesi keksiuku doze mazinti a?  nono.gif

Jo, žinok, tai 54, tai 54,4, ir nei iš vietos doh.gif , tik pakrenta vieną dieną žemiau - ir vėl kitą dieną aukštyn.

O keksiuką kaip tik kemšu dabar... blush2.gif Psio, reik mažint, keisiu keksiuką kokiu corny, o saldainių suvis reik iki 1 per dieną bandyt sumažint, o ne du po pietų, su po vakarienės, dar du šiaip... doh.gif
Atsakyti
na va priezastis - "saldainine" ivardinta, belieka naikinti priezasti..bet aisku ne suvartojimo budu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 09, 10:16)
na va priezastis - "saldainine" ivardinta, belieka naikinti priezasti..bet aisku ne suvartojimo budu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jo, nieko ypatingo nei mityboj, nei gyvenimo būde nepakeičiau - vat tik tų saldumynų ryškiai padaugėjo... Reik stabdyt, kol ne Velykos, nes tada gi vėl visokių gardėsių bus, norėsis pasmaguriaut, tai kai užsimesiu - nebenusimesiu visai, o man gi bikini sezonas po poros mėnesių biggrin.gif
Atsakyti
o siaube, gi tiksliai tuoj velykos, oi reik iki ju tikrai enapsileist, nes faktas , kad pasmaguriavimu nebus isvengta schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nagi nagi, lendam iš kampų, nešamės kavą! drinks_cheers.gif

Kokie planai dienai? Aš bandysiu MKD smile.gif
Atsakyti
man siandien gi "didysis" lotuliukas.gif ketvirtadienis - baltymai, tai pietums pavariau virtos visteinos, 3 keksiukus su grudeta ir biski tepiausi to kefyro uzsaldyto atsildyto, veliau turiu dar keksiuku su zuvim, na o vakarienei bus matyti, galkiausiai gal vistos kaklu prisivirsiu wink.gif
Atsakyti
O gal kitą penktadienį, katras jau tas - katalikiškas - Didysis, draugiškai papasninkaujam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 04 10, 12:02)
O gal kitą penktadienį, katras jau tas - katalikiškas - Didysis, draugiškai papasninkaujam? biggrin.gif

priminkite tik man ka galima ir ko negalima valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 10, 13:44)
priminkite tik man ka galima ir ko negalima valgyti smile.gif

Na, pasninkas iš esmės - susilaikymas, tai galim pačios susigalvot, kompanijoj smagiau bus (dviese, tikriausiai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 04 10, 12:57)
Na, pasninkas iš esmės - susilaikymas, tai galim pačios susigalvot, kompanijoj smagiau bus (dviese, tikriausiai lotuliukas.gif )

na ka Miaska dviese susilaikysim ta diena nuo sokolado ane mirksiukas.gif ta prasme tu susilaikysi,o as tave palaikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti