Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

Sveikos smile.gif

Buvau šiandien vėl mankštoj su kineziterapeute, šiaip labai šauni moteris, pati sportuojanti labai įvairiai, parodė žiauriai paprastų ir efektyvių tempimų, kurių nežinojau, bet kategoriškai uždraudė man su svoriais dirbt - aš jau pajutau, kad man gulint ant kilimėlio mentės lyg trukdo, tai ten ne mentės kaltos, o pečiai pertempti, nebepasideda ant grindų net doh.gif O va su ja taip labai lengvai ir su lengva lazda pasimankštinau, tam kartui net kaklą atleido, taip gerai pasijutau bigsmile.gif
QUOTE(smike @ 2014 04 03, 13:42)
O fakultete kambarys su kompais pilnas studentų, tai gėda supermamą atsidaryti.  lotuliukas.gif

Kad jau varžomės leškų storiu, gal kada pasivaržom ir smegenų tūriu? biggrin.gif

Miaška, aš gal kažką maišau, bet o tavo mažoji neišažiavo į užsienį mokytis? Kažką lygtai buvai minėjusi, kad į Škotijos univerą įstojo?

Nu tai mažam langiuky atsidaryk - aš darbe taip darau, nes irgi atviras ofisas, pilna žmonių aplink. Nedraudžiama, aišku, ale kažkaip... biggrin.gif

O kaip tuos smegenus pamatuot? Jaučiuos gana smegeninga lotuliukas.gif

Nemaišai, nemaišai, didžioji su manim - ji VU studijuoja, o mažiukė - Škotijoj.
QUOTE(okkey @ 2014 04 03, 15:11)
oo kokios zinomos "mirties" dienos, vakar kaip tik asorti saldainiu dezute naktipieciams atsidariau, tai gerai, kad ji ta maza buvo ir kad sunus pasijunge i jos naikinimo operacija, tai tik kokie 8 saldainiukai gavosi  cool.gif  bet va vel menesi bus ramu lotuliukas.gif

Mano visos dienos - tokios, nei dienos be saldainio doh.gif
Atsakyti
ohohoi krasavicos, penktadienius, saulyte zeme ridinejasi, nesvarbu kad vesu bet nuotaika visteik juk pavasarine thumbup.gif thumbup.gif

Miaska, kad mes jau cia dviese ir apyligio svorio tai sakau ir nesisversim ane? lauksim kol Cuba is komandirofkiu grys, Smike per jaunati pareis ir va dar Jadzka gi pas Dukanus radau, paraginau i seima pareiti mirksiukas.gif

Jadzka a grysti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 04, 13:24)
Jadzka a grysti? smile.gif

Grįžtu namo, kol saulė dar nenusileido .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jo, grįžtu. Kas belieka biggrin.gif o tai gana čia trali vali ir lašiakus augint smile.gif

Kažkaip čia sunkus metas buvo... kol apsipratau naujame darbe, kol šiaip išlindau iš žieminio miego ir pan. DAbar imuosi savęs tvarkymo (eilinį kartą) ir bandau kratyt kg... o kratyt yra ką.. dabar su visai 80 atslinkau... Taigi tikiuosi kokį 15 pamest...

Draugausiu su Dukanu. matyt Light versija. Ten galima daržoves praktiškai kasdien biggrin.gif
Atsakyti
valiooooooooooo Jadzka parsibelde wub.gif wub.gif ir nesvarbu su kokiu "priaugliu", svarbu noras jo netureti uzejes drinks_cheers.gif mes su tavimi taip sakant thumbup.gif Man dukanas labai padejo zinok smegenu vingius tinkama linkme pakreipti, pades ir tau neabejoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 04 04, 13:24)
Miaska, kad mes jau cia dviese ir apyligio svorio tai sakau ir nesisversim ane? lauksim kol Cuba is komandirofkiu grys, Smike per jaunati pareis ir va dar Jadzka gi pas Dukanus radau, paraginau i seima pareiti mirksiukas.gif

Sutarta drinks_cheers.gif
QUOTE(Jadzka @ 2014 04 04, 13:59)
Grįžtu namo, kol saulė dar nenusileido .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ooooo, kokie žmogai! bigsmile.gif Velkuombek, škias! 4u.gif
Atsakyti
nagi nagi ir kodel cia toks shtilius a??savaitgalis gal intensyvus g.gif

bent jau mano tai gana intensyvus, sestad pirma pusdieni kaip ir poilsis, seimynai tik picos prikelpiau ir pan, na o po pietu varem su MB i pirti, jakuzi masazus thumbup.gif vaikiai buvo dovanu kupona nupirke tai pagaliau sunaudojom, nu labai gerai laika praleidom, tada pas mamka senai buvau buvus, tai ja aplankem tokia ale sventine vakariene abturejome, gryzom tik pries 10 rolleyes.gif

na o sekmadieni su vaikiais gariunus siaubiau, bet is tikro kaskaip nieko doro ko planavau ir negavau doh.gif teks kokiam akropolli ispardavimu laukti cool.gif o vakare nepatingejau, cesnakus apravejau, roze pasodinau, dviratuka pabalnojau, 12 km numyniau, gryzus pratimuku padariau - vienzo savaitgalis kaip ir neblogas buvo thumbup.gif

siandien i baseina planavau, bet mms parejo tai gerai, kad MB atsikeles - griebsim tenisiuka thumbup.gif

na ka grazaus pirmadieniaus podruskes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, suraitytas! smile.gif
Vajezau, pažiūriu kelintą Okkey postus rašo tai net silpna pasidaro. biggrin.gif Mažoji šįryt prieš 6 atsikėlė, dar valandą prieš tai ant puodo prašėsi - bet tą reikalą močiutė sutvarkė. Vistiek jaučiuosi kaip zombis. O po to dar paaiškėjo, kad mažei temperatūra beveik 39. verysad.gif
Vakar visą dieną prabuvau univere, šeštadienį laksčiau po miestą. Savaitė nusimato total košmar. Tokia košmar, kad net prisiprašiau mamos, kad iš Klaipėdos atvažiuotų (atostogauja dabar) savaitėlei. Vyras komandiruotėj, o man darbų aukščiau stogo.

O dėl tų smegenų ne taip mane supratot - mes visos gražios kelių cm skirtumu, tai norėjau pasakyti, kad dar esame protingos - tuo ir reikia džiaugtis ir didžiuotis, nepriklausomai nuo leškų apimties. 4u.gif

Kadangi vis dar jaunatis - pasirodžiau. biggrin.gif
Atsakyti
laba Smikiuk bigsmile.gif
oi del tu smegenu tai mes cia gerai uzsipokstavom drinks_cheers.gif

sveikateles tavo maziukei 4u.gif 4u.gif o tave uzjauciu del tokio intensyvo, laikykis mergyt 4u.gif

na ka sportams siandien duokle atiduota, kaip ir planavau tenisiukas pavarytas, presiukas ir rankytes atidirbtos, dar sikniukui pratimuku padariau, citrinos su vandeniu ikaliau, gyvenimas veza taip sakant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nu ką, po pirmos savaitės su Dukanu turiu minus 3,8 kg. Taigi sakyčiau visiškai neblogai, net labia neblogai smile.gif Net sijonas nebebraška. Motyvacija didžiulė. Taigi toliau laikausi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 04 07, 08:39)
Labas rytas smile.gif

Nu ką, po pirmos savaitės su Dukanu turiu minus 3,8 kg. Taigi sakyčiau visiškai neblogai, net labia neblogai smile.gif Net sijonas nebebraška. Motyvacija didžiulė. Taigi toliau laikausi smile.gif

jadzka tiesiog stulbinantys rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, darboholikės 4u.gif

Jadzkos rezultatai tikrai motyvuojantys, taip ir toliau thumbup.gif

Šmikiukui - sveikatos dukrytei, o pačiai ištvermės su visais biziakais, na, mes gi darboholikės, pas mus kitaip nebus, laikykis drinks_cheers.gif

Okkey, tavo valia judesiukui kaip visada - užmuša mane, paprastą žemės kirmėlę... lotuliukas.gif

Dedu meniu šiai dienai, bandysiu nenukrypt:

Mažas jogurtukas pusryčiams
Balinta espresso + 25 g šoko ir vienas kąsnis obuolių pyrago
Balinta espresso + varškės keksiukas
Bulvių apkepas su spirgais ir stiklinė kefyro
Bananas
Sumuštinis su namine duona ir varškės sūriu.

Gražaus pirmadienio! mirksiukas.gif
Atsakyti
liau liau mergikes, ir kas gi cia vel per tyluma ramuma a? darbuojates kiba g.gif lotuliukas.gif

na nors as pasisakysiu, kad vis dar gyvenu iprastu tempu, keliuosi po 5, paskutines 2 dienas rytais tenisas geras pusvalandis tada pratimukai ivairus apie 30-40 min ir vualia - diena prasideda bigsmile.gif

vakar prisidariau kalna balandziu, tai meniu keliu dienu nesikeicia doh.gif pietums vis po du balandzius cool.gif
Atsakyti