Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

QUOTE(okkey @ 2014 06 09, 14:56)
jeeeeeeeeeeeeeee ir as nuo 16 einu atostogu, visoms 4 savaitems, kai lapata  thumbup.gif  thumbup.gif ravesiu, kasinesiu, sportuosiu ir ka cia dar  g.gif  g.gif aa ilsesiuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kas čia perdo atostogos - ravėsiu, kasinėsiu??? lotuliukas.gif
Ale 4 savaitės - oho, kokia prabanga! thumbup.gif Man viena diena prisideda dėl Joninių, r tai džiaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 06 09, 22:47)
Nu kas čia perdo atostogos - ravėsiu, kasinėsiu??? lotuliukas.gif
Ale 4 savaitės - oho, kokia prabanga! thumbup.gif  Man viena diena prisideda dėl Joninių, r tai džiaugiuos biggrin.gif

man prisideda joniniu diena ir mindaugo karunavimo mirksiukas.gif taigis einu kaip ir 3 su puse savaites, ale gausis visos keturios thumbup.gif pirma karta per nezinau net kiek metu tokio ilgio atostogas turesiu, aciumiet tiesiog, net neisivaizduoju ka veikti reiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas rytas mergikes bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, Miaškut ir Okkey. Prisiduodu - 64,5. bigsmile.gif Ir vakar visą dieną nesuvalgiau jokio saldumyno, skanumyno ar kito š...

Nepatikėsit... Dietos laikausi ir sportuoju namie. lotuliukas.gif Užsiregistravau kilo.lt, bet sakyčiau dūrą jie ten stumdo. Jokio žadėto individualumo ir palaikymo. Mitybos planas 1500 kcal, bet jaučiuosi gerai pavalgiusi, alkio 0. Matyt, dėl baltymų. g.gif Pažiūrėsim, gal ir gausis kas gero po mėnesio. Pasakiau vyrui, kad aš ant dietos, prisipirkau pilną šaldytuvą savo maisto. Bet kai kurie patiekalai visai šeimai puikiai tinkami. Vakar vakarienei, adaptavusi pagal savo skonį, pagaminau vištienos, šparaginių pupelių ir moliūgų troškinį, tai vyras kirto su pasimėgavimu. Šįryt graudžiai žiūrėjo kaip aš liesą varškę su jogurtu valgiau. lotuliukas.gif Bet jis varškės nemėgsta, o man žiauriai skanu - kreminė varškė su jogurtu, praktiškai deserto bliūdas. thumbup.gif
Tai va, turiu planą - lašinys out, raumenas in. biggrin.gif
Priduosiu egzą ir badysiu į kalanetiką eit, bo nuo tų dviračių pradėjau nugaros skausmą jaust.

QUOTE(Miaška @ 2014 06 08, 19:20)
Kas apkarpė saldumynų, o kas šiandien padaugino...  cool.gif

Nu Miaškut, gamtoje juk pusiausvyra. lotuliukas.gif

QUOTE(okkey @ 2014 06 10, 07:16)
net neisivaizduoju ka veikti reiks

Nesijaudink, piktžolės ir cukinijos turi tendenciją greitai augti, bus ką veikt.
Jei aš turėčiau namą, tai per mano atostogas viskas iki kamino apaugtų... biggrin.gif

Miaška, tu jau plekšnė prie jūros? Tik nesugalvok smėlio kasinėti, kaip Okkey per savo atostogas planuoja daryti. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(smike @ 2014 06 10, 08:33)
- Labas rytas, Miaškut ir Okkey. Prisiduodu - 64,5.  bigsmile.gif Ir vakar visą dieną nesuvalgiau jokio saldumyno, skanumyno ar kito š...

- Nepatikėsit... Dietos laikausi ir sportuoju namie.  lotuliukas.gif Užsiregistravau kilo.lt, bet sakyčiau dūrą jie ten stumdo.  Jokio žadėto individualumo ir palaikymo. Mitybos planas 1500 kcal, bet jaučiuosi gerai pavalgiusi, alkio 0. Matyt, dėl baltymų.  g.gif

- Tai va, turiu planą - lašinys out, raumenas in.  biggrin.gif

- Nesijaudink, piktžolės ir cukinijos turi tendenciją greitai augti, bus ką veikt.
Jei aš turėčiau namą, tai per mano atostogas viskas iki kamino apaugtų...  biggrin.gif

- smike saunuolyte thumbup.gif

- buk fainulka davai parasyk vienos ar keliu dienos mitybos plana, ziauriai idomu uz ka babkes suplojai lotuliukas.gif beje jie ir sporto programa sudare, ane?? kokia ji ?

-palaikau tavo plana out-in thumbup.gif

- jooo piktzoles kaip velniai kokie, jei kai ka ir antru kartu raviau, nekalbant, kad siltnamis apzeles kaip velnias, pomidorai ne ka i virsu augtu o vis pazastis zeldina lotuliukas.gif oi "apskusiu" as juos juodai lotuliukas.gif

Miaskut auuu ar jau nardai?
Atsakyti
Ačiū! 4u.gif

Sporto plans tai tokis paprastas - kojas pakilnot, dupcę pakilnot, susirietimai, pritūpimai, hantelį pakilnot (neturiu, tai apsimečiau, kad su hanteliu sportuoju. lotuliukas.gif ) Tai vat rankų šiandien kažkodėl ir neskauda... lotuliukas.gif

O maistas, pvz. vakar:
Pusryčiai: 3 kiaušų omeletas su 100 g pievagrybių ir svogu (svogo nedėjau...)
Priešpiečiai: 150 g vynuogių (čia pati paimprozavau, nes turėjo būti mango)
Pietūs: 150 g tuno savo sultyse + 150 g kons. raud. pupelių+ citrina+ petražolės
Pavakariai: mažas indelis natūralaus lieso jogurto su 2 agurkais ir žalumynais
Vakarienė: lengvas vištienos troškinys su daržovėmis

Aš dar nusidėjau kapučino ryte išgerdama, nu bet tai ką jau čia palyginus su tona saldumynų kurią suėsdavau per dieną. blush2.gif

Depiliuok depiliuos savo pomidorčikus. biggrin.gif
Atsakyti
Ne plekšnė, ne plekšnė dar, cukinijos jūs biggrin.gif
Bet ryt ryte jau voliosiuos, pro tamsius akinius žvelgdama jūron, kokteliuką siurbčiodama... cool.gif
Ryte turėjau 52,7 kg, bus matyt, kiek turėsiu po savaitės. Atostogų metu ragauju viską, valgau sočiai, skaniai, bet ir vaikštau daug, plaukioju, tai gal susibalansuos.
Wifi ten bus viešbuty, tai gal užsuksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
oi Miaskut su mazu svoriuku isvarai, taigis valgyk valgyk, ir ner ko daug judeti, pagulek, paiilsek skia cool.gif cool.gif mirksiukas.gif

na ka Smike o mes dabar toliau laikykim fronta, kol kitos "valkatunes" nepasirodys bigsmile.gif

siandien su dvirka ryte 12 km prasimyniau, presiukui pratimukus padariau - vsio jauciuosi super thumbup.gif

pietums nuplanuota zuvis kepta orkaiteje su kalnu darzoviu (pekinas, svogunlaiskiai, pomid, krapiukai), pavakariams varske su jogurtu, na o vakarienei dar nezinau, bet gal kiausiniene su darzovem arba kalakuto sirdeles su darzovem bigsmile.gif

smike kas pas tave siandien pagal programa?
Atsakyti
Labas, Okkey, kaip gyveni? Nepasilabinai šįryt. biggrin.gif
Aš vakar tokią dieną darbe turėjau, kad šiandien man nusispjaut, jog trylikta, penktadienis ir pilnatis - blogiau turbūt ir būti nebegali. doh.gif

Klausykit, biškį neponial dėl svorio, nei iš šio, nei iš to, svarstyklės rodo 65,4 kg. g.gif Būna taip lyg iš dangaus? Galvoju, gal su ciklo svyravimais tai susiję. g.gif

Šią savaitę buvau nusidėjusi su porcija ledų ir dviems saldainiais, bet baika čia palyginus su dvigubu tokiu kiekiu kasdien, ane? blush2.gif

O mano planas šiandien toks:

Pusryčiai: liesa varškė su medum
Priešpiečiai: bananai
Pietūs: makaronų salotos su tunu ir kons.žirneliais, pomidorai, agurkai
Pavakriai: krabų lazdelės
Vakarienė: blyn, nebepamenu kas ten parašyta. lotuliukas.gif Nu žodžiu, kažkas už 400 kcal.
Papildyta:
Svarbus faktas - ledai buvo vieną dieną, saldainiai kitą!!! ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, kas čia perdo tyla tokia??? Tylim ir storėjam, ar kaip? biggrin.gif

Aš tai lengvam šoke: po savaitės tinginiavimo, valgymo bet ko ir bet kada, ir bet kiek - grįžau su 52,2 kg blink.gif , t.y., su mažiau nei išvažiavau doh.gif

Ryt grįžtu į sportus, lanką, hantelius - žodžiu, judėsim cool.gif
Atsakyti
Miaskut kaip pirstu i aki, tylim ir storejam, bent jau as blush2.gif ..va jauciasi kad atostogauju, biski pasuknejau, 54,3 doh.gif o tu nieko sau, maisto kalnai o tu dar ir sublogsti, ne nu aciumiet taip sakant cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 06 21, 06:48)
Miaskut kaip pirstu i aki, tylim ir storejam, bent jau as blush2.gif ..va jauciasi kad atostogauju, biski pasuknejau, 54,3 doh.gif o tu nieko sau, maisto kalnai o tu dar ir sublogsti, ne nu aciumiet taip sakant cool.gif  mirksiukas.gif

Nu žinok ir aš jau namie į pliusą einu biggrin.gif , tiesa, pms jau irgi čia, tai gal ir dėl to?
O ten pietuose gal saulė lašinukus pakaitina, jūra apdaužo, o ir vaikščiojom gi žiauriai daug.
Atsakyti
Labas dienas,

Tyloka čia. smile.gif Aš biškį apsinuodijus buvau. Kaip tik tuo metu buvau į kelionę išvykusi, tai nu nafik... Privėmiau ir oro uostą ir metro. doh.gif Paskui sunkiai atsigavinėjau, tai nei dietos, nei sporto... Dabar po truputį bandau grįžti į kelią. Svoris stovi, bet didelio tikslo jo numesti ir neturiu. Tik į sportą kažkaip įsisprausti reikia. smile.gif

Atsakyti