labas rytas madam'es
Miaskut puskilis mano dingo, ar tau daejo jis ar kur pakeliui i vilniu pasimete
Smikute, gal ir noreciau kur padrybsoti, bet pirma - visa tris savaites iki siol buvo salta jobsikmat, antra - nu kam man tas ezeras jei as namie pruda turiu, ploto padrybsoti irgi per akis, trecia- nu idomu kiek dienu be darbo (tiksliau judesio ) tempciau

nors is tikro padrybsoti noreciau - bet tik uzsienyje, kur viskas iskaiciuota, kad nesukt galvos del valgio o megautis tenyksciais patiekalais

bet cia jau kitiems metams planas, siemet pravalas gavosi
va vakar darem totalia iseigine nuo darbu (as tai darbui pasirasiau, bet MB jau pirstukai istino nuo vinuku

), tai ka ryte prisisportinau,tada kelias valandas saulej padribsojau, podruske veliau aplankiau, su vaikiais domino sukalem ir vsio - nervas jame, kad neturiu ka veikti
sakau suniu einam nors i miska pasivaikscioti, o tas gi tingi - sako einam ant turniko pakabeti, ir ka..pakabejom, kojas pakilnojom ir sumastem kad davai nepasivaikstom o prasibegam...sakau nu bandom - o as gi totali begimo ANTIfane, nes nu nepabegu nors tu ka...
bet oo EURIKA..o tai atradimas, miergai as galiu BEGTI, jeeeee pasirodo cia mano smegenyse siaip kirminas isiveises buvo, pasirodo as galiu...3 su centais km vakare prasibegom, nu kaip smagu, begiosiu dazniau tikrai

kai posta pavariau

grazios dienos mergaites