Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

QUOTE(smike @ 2014 03 13, 15:24)
Bet Okkey tai maladiec motera, tokių metų, o šitaip prisižiūri.  lotuliukas.gif

va cia tai jooooo va cia tai nuskambejo blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man juk tik 25 irnesakyk.gif irnesakyk.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Cubuk! wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(smike @ 2014 03 13, 15:24)
Bet Okkey tai maladiec motera, tokių metų, o šitaip prisižiūri.  lotuliukas.gif

Nu tada aš dar didesnė maladiec, nes jau visiška senolė, lyginant su Okkey lotuliukas.gif
Nors ple, užsiauginau įstrižainę, norėčiau kokį kilą nukratyt, ir ne dviem dienom, o suvisam g.gif

Grįžtu ir aš ryt į sportus, nors dar visiška glušė, ausys užgultos, bet savijauta jau arti normos.

O su stuburu tai procese viskas, buvau spjovus ir nieko nebedariau, tada įkvėpiau ir pradėjau iš naujo. Ryt einu kompiuterinės tomogramos, neurologė atrodė susirūpinus, o ir refleksai nebe visi veikia... vienžo. Bėgiot uždraudė kategoriškai, dviratį - ne taip kategoriškai, tai nemesiu biggrin.gif
Bet rimtai, jei uždraus sportą, dviratį, tai man beliks tik ant bėgiu gultis, nunafik.
Atsakyti
Tai pagaliau visos pasirodė, puiku! thumbup.gif

QUOTE(okkey @ 2014 03 13, 13:53)
omleciukai-keksiukai su grudeta varske

Kaip tokius keksiukus pasidarai? Nereikia miltų?
Tau svoris pakrenta po baltyminės dienos stipriau?

QUOTE(smike @ 2014 03 13, 16:24)
wub.gif Cuba, 100 metų! Kur atostogavai?  smile.gif

- Asmeniniam gyenime vis dar nieko gero ir nežinia kada pagerės.  verysad.gif

- Sveika, brangioji 4u.gif . Aš Meksikoj buvau, vos susimotyvavau grįžti smile.gif

- Svarbiausia nieko labai stipriai nesureikšminti, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 03 13, 16:38)
- Nu tada aš dar didesnė maladiec, nes jau visiška senolė, lyginant su Okkey lotuliukas.gif

- Bet rimtai, jei uždraus sportą, dviratį, tai man beliks tik ant bėgiu gultis, nunafik.

- Tai mes pensininkės darboholikės, ania? Tai atimam iš jaunų žmonių darbo vietas biggrin.gif

- Čia juk laikina visi tie sustabdymai. Po to pasileisi pilnu tempu vėl. Bus taip, pamatysi 4u.gif

Aš šiandien valgiau žuvies troškinį su bulvytėmis fri. Ir pusę pieniško šokolado. Baisinis meniu: nei sotu, nei sveika.
Bet taip šiandien norėjau, tai kuuuuuu daryt? ax.gif
Vakarienė bus labai labai simbolinė tik...
Atsakyti
Miaskut bet tu tai nejuokauk, geriau pradziai lengviau su sportais, jei jau draudzia tai gal biski pakentek g.gif

QUOTE(Cuba @ 2014 03 13, 15:55)
Kaip tokius keksiukus pasidarai? Nereikia miltų?

Tau svoris pakrenta po baltyminės dienos stipriau?

-Aš šiandien valgiau žuvies troškinį su bulvytėmis fri. Ir pusę pieniško šokolado. Baisinis meniu: nei sotu, nei sveika.
Bet taip šiandien norėjau, tai kuuuuuu daryt?  ax.gif
Vakarienė bus labai labai simbolinė tik...

darauir be miltu, o kai uzplaukia sauksta kukuruzu miltu idedu, osiaip receptas mazdaug toks: 2-3 kiausiniai, 2-3 saukstai avizu selenu, saukstas kukuruzu miltu, grudetos varskes indelis - bet tas didesnis (300-400 gr.), biski kepimo milteliu (kartais pamirstuir nededu lotuliukas.gif ), druskytes, prieskoniu pagal nuotaika, butinai kmynu, kartais cesnakiuku ir vsio - sita marmala (skystoka tesla gaunas) dedu i keksiuku silikonines formeles ir saunu i orkaite minuciu 20-25, na kol atrodo kad iskepe ir vsio thumbup.gif

o siaip pagrinda imu panasu, bet varijuoju - vietoj grudetos pvz zuvis gabaliukais, dar moliugo, paprikos, spinatu irpna - irgi liuks, vietoj zuvies ir su krabu lazdelem kepiauir krevetkom ir visada valgoma gaunasi lotuliukas.gif

- ne meniu tamstos siandien rimtai kaskoks beliakos, ypac pieniskas sokoladas lotuliukas.gif nors jau juodas but buves lotuliukas.gif nors ka as cia kalbu, man juodo neibruksi o va pienisko ne puse,o net visa praryciau - bet tikper pms..gal tau pms?/ smile.gif)
Atsakyti
Ne, man mms ir dėl to keista, kad šokolado norėjau. Nes per mmm niekada iš viso valgyti nenoriu. g.gif Iš viso per jas mažai valgau..
Atsakyti
Mano meniu tai suvis nesąmoningas, kadangi sugaišau pas gydytoją – vėlavo priimt, nes kitas pacientas ilgai buvo, man nebeliko laiko pietums, na tai kol kas taip:

Pusrytukai – mažas jogurtas
Darbe – espresso su pienu ir 25 g juodo šoko
Pietūs – puslitris raugintų pasukų be priedų
Pavakariai – bananas.

Apie vakarienę kol kas negalvoju, bet gal ko vaisinio pasidaryt? Daržovinio? Tragiškai mažai vartoju daržoviu, nu beveik visai nevartoju, ir net nežinau, kaip save išmokyt ir įpratint jas vartot.
Gal turit minčių? Kaip tik šiandien pardėn eisiu, nusipirkčiau ir pasigaminčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuba @ 2014 03 13, 16:36)
Ne, man mms ir dėl to keista, kad šokolado norėjau. Nes per mmm niekada iš viso valgyti nenoriu.  g.gif Iš viso per jas mažai valgau..

zinok man per sitas mms labai panasiai buvo, per pms nu nereikejo, bet tik mms atejo ir as sokoladiniu saldainiu prikirtau rolleyes.gif

Miaskia as pati kai darzovine, tai man kaskaip nesuprantama kaip galima darzoviu nemegti, net nezinau ka tau pasiulyti ir kaip itikinti jas valgyti cool.gif man jos bet kokiu pavidalu limpa: ir zalios ir troskintos ir sriuoboj virtos 4u.gif
Atsakyti
Okkey, aš ne nemėgstu, man skanu daržovės, ir kol mažoji namuos gyveno, bais patikdavo jos salotų kibirai biggrin.gif
O va pati visai pamirštu, kad tos daržovės egzistuoja doh.gif

Vakar bais didžiavausi savim, susimakalavau agurkų, svogūnlaiškių, grūdėtos varškės, užmėčiau viską krablazdėm, padailinau akcijinėm braškėm ir skaniai suvalgiau. Didžiuotis nustojau, kai iš paskos į nasrus sušokinėjo keturios rafaelkos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 03 14, 12:30)
Vakar bais didžiavausi savim, susimakalavau agurkų, svogūnlaiškių, grūdėtos varškės, užmėčiau viską krablazdėm, padailinau akcijinėm braškėm ir skaniai suvalgiau. Didžiuotis nustojau, kai iš paskos į nasrus sušokinėjo keturios rafaelkos doh.gif

ne nu rafaelkos rimtai cia padielu labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif a barskes cia tiko? skonio nepagadino? g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2014 03 14, 12:30)

ne nu rafaelkos rimtai cia padielu labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif a barskes cia tiko? skonio nepagadino? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 03 14, 12:44)
ne nu rafaelkos rimtai cia padielu labai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif a barskes cia tiko? skonio nepagadino? g.gif  mirksiukas.gif

Tai tos braškės gi beskonės beveik, gali ir su dešra, ir su pyragu valgyt lotuliukas.gif

Šiandien vėl pietų neturiu, kas nėr labai gerai, nes vakare norėčiau jau kalanetikon nulėkt, gi reik grįžt į sportus, o kalanetika - pats tas grįžimui thumbup.gif
Atsakyti
Miaska - pietus privalomi essen.gif essen.gif va pusryciu bala nemate gali ir nevalgyti, as gi nevalgau ir va nieko irnesakyk.gif irnesakyk.gif ir man dzindziliukas ka kitiporina, kad pusryciai privaloma..nieko jie neprivalomi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2014 03 14, 13:04)
Miaska - pietus privalomi  essen.gif  essen.gif va pusryciu bala nemate gali ir nevalgyti, as gi nevalgau ir va nieko  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif ir man dzindziliukas ka kitiporina, kad pusryciai privaloma..nieko jie neprivalomi cool.gif

Žinau - paprašiau dukros ką nors atnešt, atvilko sumuštiaką su rūkyta vištieną, čiut ne batonas doh.gif , nu ką, vaikas stengėsi, nieko nesakiau, suputau, bet taip ir jaučiu tą batoną su priedais sustojusį skrandyje biggrin.gif
Į sportus nenuėjau - nu blyn, galva skaud, nosis užgulus iki pat akių, užkniso juodai tokia savijauta doh.gif

Ryt varom tradiciškai mano gimtadieniui į Trakus - praleidau tikrą gimtadienį, nes Kaziukas buvo, o jau ryt orą žada! wacko.gif Bet varysim vis tiek, joks oras dar nėra mūsų sustabdęs cool.gif
Atsakyti