Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Shievonne labai labai gražu wub.gif
zuvixxes man labai gražu spalvos geltona ir ta dūminė slyva ar šlapiai pilka g.gif nu bet labai gražios spalvos 4u.gif
Atsakyti
Shievonne. Och... nu nėr žodžių kaip gražuuu! wub.gif wub.gif Nuostabiai man čia viskas, tašiokas labai tinka, viskas čiki thumbup.gif net skylutės netrukdo, nors jas užsiuvus būtų dar puikiau 4u.gif
Spalvos, faktūros ir Tavo grožis swoon.gif
Turiu baisią silpnybę visokiem megztiem daiktam, nors pati mezgu tik šalikus/snood'us ir riešines, kitko nemoku biggrin.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 02 25, 18:43)
O skuteklį ir aš turiu, mano pakraunamas, sūnaus paprašiau, kad gimtadienio proga padovanotų, tai dabar ir pats sau visus rubus skutasi, biškį Barbinas jis pas mane biggrin.gif

Laba, aš irgi Barbiną namie turiu biggrin.gif - tol skuto mano skutekliu, kol laidą kažkur nudaigojo, tai dabar brūžinu baterijom pakraunamu, bet visai nebe tas gerumas unsure.gif

sygyta - na, labai gražu bigsmile.gif viskas taip kokybiškai, tvarkingai ir su cinkeliu (rankine), bei kontrastu - plaukai wub.gif pati nemėgstu juodų rūbų, bet kam tinka, tai super, giriu 4u.gif

zuvixxe, atsiprašau, bet man šį kartą ne ax.gif tik plaukai tikrai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 02 25, 16:48)
...sygyta,puikiai supranti ką noriu pasakyti...

Nu net blondinė taip protingai neparašytų..
Atsakyti
nuosirdzia dekoju RB 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip noreciau tas skylutes uzsiut, bet gal geriau nekisiu nagu, nes dar pagadinsiu blush2.gif pavydziu tau, kad bent snood'a nusimegzti gali, as net ir to nesugebu blush2.gif

liu, labai malonu, kad patiko, as jusu nespejau pamatyti blush2.gif
Atsakyti
Vajei merginios, dar nesu sulaukusi tiek komplimentu savo plaukams! dekui lb 4u.gif
Atsakyti
zuvixee, man patiko thumbup.gif smagios spalvos ir paltukas grazus 4u.gif man is jusu rodytu sitas pats paciausias 4u.gif tik rankine ne prie sirdies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 27 vasario 2014 - 00:46
Labukas, lendu i eteri...

ziuriu, batai cia nelabai...
laukinis

user posted image

ir vidiniai
vienas su megstuku (sorry uz niekokia kokybe)
user posted image

kitas tik su maikute
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 01 kovo 2014 - 20:33
olgunia, ar tik nebuvai šiandien UCB? bigsmile.gif Labai gražiai atrodei thumbup.gif
Man tai visi patinka 4u.gif
Gal vis dėlto batus kitus rinkčiausi tam laukiniam variante g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, seniai besirodžiau, gal kas pasiilgo biggrin.gif fotkinta prie dirbtinės šviesos, o dar su tel, tai spalvos pablukę. realiai suknelė sodresnė smile.gif man pačiai norisi nuogų kojų ir rudų batų, bet dar šiltesnio pavasario reikės palaukti rolleyes.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Girl, suknele nuostabi wub.gif o su rudais batais turbut isvis nerealiai grazu butu 4u.gif delnine ruda, gal dirzelio rudo noretusi, o gal ir ne 4u.gif zodziu, labai patiko wub.gif

Olgunia, ryski ir spalvota kaip visada thumbup.gif laukinis simpatiskas, tik gal kibciau prie batu blush2.gif
Atsakyti
Girl., pasiilgom, pasiilgom thumbup.gif Liuks atrodai! Suknelė daug daug geriau atrodo gyvai ant Tavęs, nei internetinėse foto bigsmile.gif
Man tai labai gražu ir taip, bet su nuogom kojom ir rudais batais taip pat įsivaizduoju super wub.gif
Atsakyti
Ačiū, gražuolės wub.gif
aha, MD foto, tai tragedija ta suknelė. Aš ją nusižiūrėjau, pasimatavau ant greičio ir palikau. Grįžau namo, galvoju, pažiūrėsiu kaip ji atrodo online įdėmiau. Tai vos pažinau, net išsigandau, kad visai man susisukę buvo, ir kaip ji galėjo patikti biggrin.gif nesuprantu, kodėl jie tokias nuotraukas daro..
Atsakyti