Man naujos kolekcijos Zara rūbai online irgi taip pat prastai atrodo
manekenės nublyškę, tarsi riebaluotais plaukais
Girl labai
Girl, labai dailute esi
kojos, plaukai
graziai atrodei tik, manau, nereikia cia dirziuko, visai . suknyte tokia romantiska, kiek hipine turetu kabantys auskarai tikti
graziai atrodei tik, manau, nereikia cia dirziuko, visai . suknyte tokia romantiska, kiek hipine turetu kabantys auskarai tikti
Girl - passilgom
man patinka, o pavasarini derini su rudais batukais nekantrauju pamatyti, nes mintysi labai graziai susidelioja
kokie cia baciukai?
ech, girl, groooži tu, grooži
Ačiū visoms
Liomi, vakar norėjau šiek tiek fyfa pabūti, todėl ir dėjausi tą diržą, šiaip vasariniam variante tikrai diržo nereikia, kaip tu sakai - toks hipiškas variantas būtų viską suderinus, bet tada jau reikia ir kitokių batų, ir kitokios terbos, ir aksesuarų, ir nuotaikos
Kavamale, batai prieš šimtą metų iš batų kalno pirkti, ant storo kulno verstos odos suvarstomi aulinukai
Liomi, vakar norėjau šiek tiek fyfa pabūti, todėl ir dėjausi tą diržą, šiaip vasariniam variante tikrai diržo nereikia, kaip tu sakai - toks hipiškas variantas būtų viską suderinus, bet tada jau reikia ir kitokių batų, ir kitokios terbos, ir aksesuarų, ir nuotaikos
Kavamale, batai prieš šimtą metų iš batų kalno pirkti, ant storo kulno verstos odos suvarstomi aulinukai
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 01, 21:21)
olgunia, ar tik nebuvai šiandien UCB?
Labai gražiai atrodei
Man tai visi patinka
Gal vis dėlto batus kitus rinkčiausi tam laukiniam variante
Man tai visi patinka
Gal vis dėlto batus kitus rinkčiausi tam laukiniam variante
Buvau
QUOTE(Shievonne @ 2014 03 01, 22:41)
Olgunia, ryski ir spalvota kaip visada
laukinis simpatiskas, tik gal kibciau prie batu 
Aciu, prie batu ir as prikibciau, turejau gi ir rudus
Olgunia man viskas cia tinka ir batai tikrai nemaiso
Girl
Shievonne spalvotas derinukas labai puikuolis ,spalvos
Girl
Shievonne spalvotas derinukas labai puikuolis ,spalvos
Girl, mergaitiskai norejai
Nei vienas iš paskutinių...zerou
QUOTE(olgunia_2006 @ 2014 03 02, 11:49)
Buvau
Aciu
Būčiau pasisveikinus, bet... buvai ne viena, o aš tolokai ir visa ištinus su baisia sloga
Patiko Olgunia ir Girl.
Ir laibai pasiilgau isskirtiniu liomi derinuku. Kur jus?
Ir laibai pasiilgau isskirtiniu liomi derinuku. Kur jus?