Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Man naujos kolekcijos Zara rūbai online irgi taip pat prastai atrodo g.gif manekenės nublyškę, tarsi riebaluotais plaukais unsure.gif
Atsakyti
Girl labai wub.gif
Atsakyti
Girl, labai dailute esi wub.gif kojos, plaukai wub.gif

graziai atrodei tik, manau, nereikia cia dirziuko, visai . suknyte tokia romantiska, kiek hipine turetu kabantys auskarai tikti 4u.gif
Atsakyti
Girl - passilgom bigsmile.gif man patinka, o pavasarini derini su rudais batukais nekantrauju pamatyti, nes mintysi labai graziai susidelioja wub.gif kokie cia baciukai? smile.gif
Atsakyti
ech, girl, groooži tu, grooži wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

Liomi, vakar norėjau šiek tiek fyfa pabūti, todėl ir dėjausi tą diržą, šiaip vasariniam variante tikrai diržo nereikia, kaip tu sakai - toks hipiškas variantas būtų viską suderinus, bet tada jau reikia ir kitokių batų, ir kitokios terbos, ir aksesuarų, ir nuotaikos smile.gif

Kavamale, batai prieš šimtą metų iš batų kalno pirkti, ant storo kulno verstos odos suvarstomi aulinukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 02 kovo 2014 - 10:04
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 01, 21:21)
olgunia, ar tik nebuvai šiandien UCB?  bigsmile.gif  Labai gražiai atrodei  thumbup.gif
Man tai visi patinka 4u.gif
Gal vis dėlto batus kitus rinkčiausi tam laukiniam variante g.gif

Buvau bigsmile.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Shievonne @ 2014 03 01, 22:41)
Olgunia, ryski ir spalvota kaip visada thumbup.gif laukinis simpatiskas, tik gal kibciau prie batu  blush2.gif

Aciu, prie batu ir as prikibciau, turejau gi ir rudus biggrin.gif
Atsakyti
Olgunia man viskas cia tinka ir batai tikrai nemaiso 4u.gif
Girl thumbup.gif
Shievonne spalvotas derinukas labai puikuolis ,spalvos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Girl, mergaitiskai norejai wub.gif
Atsakyti
Nei vienas iš paskutinių...zerou ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2014 03 02, 11:49)
Buvau  bigsmile.gif Aciu  4u.gif

Būčiau pasisveikinus, bet... buvai ne viena, o aš tolokai ir visa ištinus su baisia sloga unsure.gif gėda žmonėm rodytis doh.gif
Atsakyti
Patiko Olgunia ir Girl. 4u.gif
Ir laibai pasiilgau isskirtiniu liomi derinuku. Kur jus?
Atsakyti