Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

QUOTE(Ixora @ 2014 03 15, 14:59)
Jaicy diržo niekam nereikia schmoll.gif Nepykit, bet spalvomis rankinė, batai ir pėdkelėns nedera prie suknios g.gif Gal rankinė ruda gražiau atrodytų, nei ryža  smile.gif

o kokios pedkelnes cia tiktu jusu manymu?
plonas kuno spalvos nesiulyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 03 15, 15:34)
Jaicy as irgi dirziuka nuimciau  smile.gif grazi suknyte  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 03 15, 16:08)
o kokios pedkelnes cia tiktu jusu manymu?
plonas kuno spalvos nesiulyt smile.gif

Aš norėjau pasakyti, kad visi šie trys kaip visuma nedera, paėmus renkinė ir diržą viskas labai gražu būtų smile.gif Raudonos pėdkelnės gražiai atrodo, gal ir mėlynos tiktų ar tamsiai rudos g.gif
Atsakyti
Pas mus saulė žeme ritinėjas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prietarai, virsus man lb lb, delnine irgi wub.gif tik va apacia, t.y juodos kojines ir tie trumpi, plesyti dzinsiukai man nea g.gif jei kelnes butu laisviau krentancios, iki nariuku (atsiprasau, nzn kaip jos vadinasi), tai butu pats tas. Cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvixxe: 16 kovo 2014 - 17:00
pas mus ziema/vasara. bet aj, sekmadienis gi! smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 16 kovo 2014 - 18:07
Komplimentai Jums, jog leidotes sugundoma, nepykite ant rankines biggrin.gif As dekoju xx

P.S. tas palto issrisimas, man irgi labai patiko. labai. aciu, jajai uz proga thumbup.gif

----

Prietarai, tos kojines g.gif smagu Jus pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 kovo 2014 - 11:51
)

jaicy,
Ryžai/baltas derinukas,tobulybė.Man labai patiko.
Su suknele žemiau kelių irgi dailus,bet diržiukas ryškiai nereikalingas.
Paskutiniojo,suknelė labai graži.

Papildyta:
Prietarai, sad.gif
Nepatiko.Nei siluetas,nei kojiniukai,nei palaidinė sukišta į džinsus ir aptempta.Pakeitus palaidinę į laisviau krentančią,ir numovus kojines,vaizdas pagerėtu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 18 kovo 2014 - 15:57
Prietarai, viskas būtų dailu, o bet tačiau - kam tos kojinės? g.gif blush2.gif

bet tai kai, kai kurios banguoja pilnaties metu, užuojauta jų vyrams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 03 17, 15:29)

jaicy,
Ryžai/baltas derinukas,tobulybė.Man labai patiko.
Su suknele žemiau kelių irgi dailus,bet diržiukas ryškiai nereikalingas.
Paskutiniojo,suknelė labai graži.

aciu. dirzas ten gal greiciau kad nesimatytu pedkelniu krastai ir... figuros netobulumai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(charizmaaa @ 2014 03 17, 16:06)
Bet tema butu fainesne be komentaru vienareiksmiskai  biggrin.gif Butu i ka akis paganyti ir pasidziaugti, kad zmones ir is SH, Gariunu, dizaineriu ir kitu garsiu firmu moka paversti derinukais graziais arba ne... O dabar gaunasi sarku lizdas biggrin.gif Komentaru bele kiek, o naudos apskritas 0 biggrin.gif

pritariu kiekvienam zodziui!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://public.fotki....as/image-5.html

Siandiena slapia smile.gif
Atsakyti

Bluemoggy, ta kaklaskare, kiek imatau, lb cia tinka - liemene imtuojantis megztukas, botai, marskiniai - puikiai, visuma visiskai ispildyta, jei nebuvo virsaus, kuris sugadintu anglisko medaus statine .

puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 19 kovo 2014 - 21:45

i 
Mielosios "Derinių temos" mylėtojos,
Ateinu priminti turbūt primirštas supermama.lt forumo taisykles, o konkrečiai jų bendrąsias nuostatas:

"Švaru ten, kur nešiukšlina. Nepamirškite, kad mes patys kuriame savo virtualaus gyvenimo aplinką. Būkime tvarkingi. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas".

Tad jei dar kartą kartosis tokie dalykai kas vyko šiom dienom, geriau būtų, kad vietoj konflikto eskalavimo rašytumėte šio skyrelio moderatorei, bet kuriai S-moderatorei ar Administratorėms.

Ačiū už supratimą!

! 
Ir aišku visoms, kurios palaikė ir provokavo tęstis konfliktą, skiriamas viešas įspėjimas:  Noya, anaf, linamog, BlueMoggy, zaRAza, perkunkieme, zuvixxe, charizmaaa, *Anila*, Monmorensi, Tylene, cap carap, angelinka, ~Nereide~ ir kt.

liomi ir mrs.patranka - Jums tai paskutinis perspėjimas, kitą kartą abiems, mažiausiai pusmečiui, bus uždrausta jungtis ir bendrauti forume.
Moderatorė Rasma
Atsakyti