Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Liomi, labai pavasariskai smagiai, lengvai wub.gif auskariukai labiausiai patiko, bumbuliukas kokis ten ? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, aciu. Labai 4u.gif

Metine, burbuliukai, 80's primena, pre kaspino taikiau blush2.gif
Atsakyti
Liomi, ir as prie tu, kurios patiko! (kitokiu kol kas ir neatsirado) biggrin.gif lb pavariskas derinukas 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patiko derinukas.Ypač batų spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 19 kovo 2014 - 15:25
Liomi, gražu viskas...tik lietpaltis toks kaip iš vienos vietos ištrauktas blush2.gif lygintuvo paglostymo jis tikrai norėtų bigsmile.gif skarelė irgi, bet sakei, kad ją išlyginai-tai kaip ir tvarka smile.gif
rankinė man tokia nelabai, bet bendras vaizdas gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 19 kovo 2014 - 15:32
Lietpaltis medvilninis, kiekviena rauksle uzsidirbes per savo gyvenima - man tik dar labiau tai patinka, nes kokybe islieka 4u.gif . minejau, kad padaryta viskas, ko jam reikejo.

Aciu, dekoju kiekvienai Jusu hi.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 19 kovo 2014 - 15:54
liomi, nuostabu! Ta batukų žalia kokia bigsmile.gif wub.gif Ir kaspinai, lietpaltis good.gif

Ech, kaip noriu į lauką... Ir pasimaivyt taip pat biggrin.gif antra savaitė trūnyju mad.gif

QUOTE(liomi @ 2014 03 19, 15:29)
biggrin.gif aciu, dabar galvoju, kad cia visgi Leopoldinis derinys su Leopoldine pabaiga - druzna friends.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 19 kovo 2014 - 16:40
QUOTE(liomi @ 2014 03 19, 15:43)
Lietpaltis medvilninis, kiekviena rauksle uzsidirbes per savo gyvenima - man tik dar labiau tai patinka, nes kokybe islieka 4u.gif  . minejau, kad padaryta viskas, ko jam reikejo.

Aciu, dekoju kiekvienai Jusu hi.gif aciuks.gif

nu iš foto nesimato man tos kokybės, kai daiktas toks netvarkingai suglamžytas. Bet tau geriau žinot, aš neturiu tokios išlavintos akies 4u.gif

Raudoni bateliai, kokios ligos užpuolė, kad antrą savaitę negali išeiti pasimaivyt? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 19, 17:44)
nu iš foto nesimato man tos kokybės, kai daiktas toks netvarkingai suglamžytas. Bet tau geriau žinot, aš neturiu tokios išlavintos akies  4u.gif 

Raudoni bateliai, kokios ligos užpuolė, kad antrą savaitę negali išeiti pasimaivyt?  unsure.gif  4u.gif

Man irgi atrodo pasilamdęs, bet taip gali būti ir dėl dirbtinio apšvietimo, ypač, jei šviesa krenta iš viršaus - labai šešėliuoja ir išryškina visas raukšleles ax.gif

Ai, sveikatos prasme aš apskritai esu nuokvaka blush2.gif per anksti apsidžiaugiau, kad žiema baigėsi doh.gif nieko ypatingo - bronchitas... bet kai keturias dienas negalėjau numušti beveik 40 pasiekusios temperatūros, pagaliau daėjo, kad jokiuose reikaluose nepakeičiamų žmonių nėra biggrin.gif

Girdėjau, šilumos banga ateina, gal pagaliau iškišiu nosį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 19 kovo 2014 - 17:08
QUOTE(liomi @ 2014 03 19, 14:23)

SKARUTE BUVO VELIAU ISLYGINTA,kai pamaciau nuotraukas, pries iseinant, uzbegau uz akiu. Dzinsai rasalo spalvos. Marskineliai zali, skarele tokio pat zalumo su baltu.

4u.gif

Grazu. 4u.gif Nieko nekeisciau. ax.gif
Atsakyti
Liomi, gražu! Labai !
O del ploščiaus lyginimo- jį gali tik išlygint tam kartui, po to to susiglamžymo neišvengsi niekaip.. Jo Bet aš ir neįsivaizduoju kitokio g.gif Juk tai lietpalčiai..
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 19, 17:05)
Man irgi atrodo pasilamdęs, bet taip gali būti ir dėl dirbtinio apšvietimo, ypač, jei šviesa krenta iš viršaus - labai šešėliuoja ir išryškina visas raukšleles  ax.gif

Ai, sveikatos prasme aš apskritai esu nuokvaka  blush2.gif per anksti apsidžiaugiau, kad žiema baigėsi doh.gif nieko ypatingo - bronchitas... bet kai keturias dienas negalėjau numušti beveik 40 pasiekusios temperatūros, pagaliau daėjo, kad jokiuose reikaluose nepakeičiamų žmonių nėra biggrin.gif

Girdėjau, šilumos banga ateina, gal pagaliau iškišiu nosį  biggrin.gif

Oi tu vargšiuke console.gif joa, ateina šiltos dienos pagaliau bigsmile.gif bet vis tiek pasisaugot reikia wink.gif

Gali būti, kad apšvietimas kaltas. 4u.gif
Atsakyti