Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 03 18, 18:49)
<...>
[EX]Ir aišku visoms, kurios palaikė ir provokavo tęstis konfliktą, skiriamas viešas įspėjimas:  Noya, anaf, linamog, BlueMoggy, zaRAza, perkunkieme, zuvixxe, charizmaaa, *Anila*, Monmorensi, Tylene, cap carap, angelinka, ~Nereide~ ir kt.
<...>

blink.gif swoon.gif nu o aš čia prie ko dabar? Kad nuobodokoki deriniai? lotuliukas.gif Nu jo.

BlueMoggy,

Nelabai man šį kartą, bet tie "ragai" hihihi.gif pralinksmino
Atsakyti
Velnias, velnias kaip ne laiku susirgau... visą įdomumą praleidau bash.gif devil.gif tik iškelk koją kur nors... net įspėjimui nesukrapščiau biggrin.gif

jaicy, man labiausiai patiko pirmasis derinukas, tikrai prancūziškas toks wub.gif tik aš gal iš antro derinio rankinę prigriebčiau, tiesiog dėl to, kad man ji gražesnė tongue.gif
Kitų abiejų derinių suknelės gražutės 4u.gif

Prietarus aš kažkodėl visada įsivaizdavau tamsių plaukų blush2.gif man viskas būtų ok, viršus patiko, bet apačia - tos trumpos kojinės prie trumpesnių džinsų...
Kojinėms tariu ne biggrin.gif

BlueMoggy, šį kartą be nuomonės aš... negaliu pasakyt, kad kas užkliuvo ar nepatiko, bet negaliu pasakyt, kad labai patiko. Paprastas, normalus derinukas smile.gif
A, va - megztukas patiko 4u.gif

Atsakyti
Liomi oro_buckis.gif

Cap carap, ragai Mano outfito dalis hihihi.gif 4u.gif

RB, pasitaisysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
taika.

As mokausi is Jusu, visu Jusu, o kaip kitaip ? Aciu visoms.

Ne, ten ne as rasiau biggrin.gif labai malonu buvo sulaukti tokio ivertinimo. Taciau, neatmetu galimybes, kada nors sau panegirika pasirasyti, kodel gi ne?

Nedovanele nail.gif , nors ir perrista kaspinais - labai tinka apibudinimas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

SKARUTE BUVO VELIAU ISLYGINTA,kai pamaciau nuotraukas, pries iseinant, uzbegau uz akiu. Dzinsai rasalo spalvos. Marskineliai zali, skarele tokio pat zalumo su baltu.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 19 kovo 2014 - 13:36
Liomi, labai grazu. Batu spalva wub.gif
Atsakyti
Liomi,gražu,tik va lietpaltis prašosi būti išvalytas ,išlygintas...Burbio originalas?
Atsakyti
liomi - patiko derinukas, zavus palto pamusalas ax.gif

Prietarai - patiko tik laikrodis ir apyranke, pats derinys ne, ir rubai atskirai negrazus man.

jaicy - nieko lyg ir blogo bet negaliu sakyt kad patiko, nuobodus man g.gif

BlueMoggy - nepatiko, nesiziuri man tas megstukelis su marskiniais
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Isvalytas kvepiantis, net nepataupiau valyklai. Pirmakart po jos apsivilkau. Originalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 19 kovo 2014 - 14:08
...ir graži ir protynga ir dar atrodai kaip laaabai turtynga,super mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Liomi, nuostabiai wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif aciu, dabar galvoju, kad cia visgi Leopoldinis derinys su Leopoldine pabaiga - druzna friends.gif
Atsakyti