aciu

QUOTE(Rasma @ 2014 03 18, 18:49)
<...>
[EX]Ir aišku visoms, kurios palaikė ir provokavo tęstis konfliktą, skiriamas viešas įspėjimas: Noya, anaf, linamog, BlueMoggy, zaRAza, perkunkieme, zuvixxe, charizmaaa, *Anila*, Monmorensi, Tylene, cap carap, angelinka, ~Nereide~ ir kt.
<...>
[EX]Ir aišku visoms, kurios palaikė ir provokavo tęstis konfliktą, skiriamas viešas įspėjimas: Noya, anaf, linamog, BlueMoggy, zaRAza, perkunkieme, zuvixxe, charizmaaa, *Anila*, Monmorensi, Tylene, cap carap, angelinka, ~Nereide~ ir kt.
<...>

BlueMoggy,
Nelabai man šį kartą, bet tie "ragai"

Velnias, velnias kaip ne laiku susirgau... visą įdomumą praleidau
tik iškelk koją kur nors... net įspėjimui nesukrapščiau
jaicy, man labiausiai patiko pirmasis derinukas, tikrai prancūziškas toks
tik aš gal iš antro derinio rankinę prigriebčiau, tiesiog dėl to, kad man ji gražesnė
Kitų abiejų derinių suknelės gražutės
Prietarus aš kažkodėl visada įsivaizdavau tamsių plaukų
man viskas būtų ok, viršus patiko, bet apačia - tos trumpos kojinės prie trumpesnių džinsų...
Kojinėms tariu ne
BlueMoggy, šį kartą be nuomonės aš... negaliu pasakyt, kad kas užkliuvo ar nepatiko, bet negaliu pasakyt, kad labai patiko. Paprastas, normalus derinukas
A, va - megztukas patiko

jaicy, man labiausiai patiko pirmasis derinukas, tikrai prancūziškas toks

Kitų abiejų derinių suknelės gražutės

Prietarus aš kažkodėl visada įsivaizdavau tamsių plaukų

Kojinėms tariu ne

BlueMoggy, šį kartą be nuomonės aš... negaliu pasakyt, kad kas užkliuvo ar nepatiko, bet negaliu pasakyt, kad labai patiko. Paprastas, normalus derinukas

A, va - megztukas patiko

Liomi
Cap carap, ragai Mano outfito dalis
RB, pasitaisysiu

Cap carap, ragai Mano outfito dalis

RB, pasitaisysiu

taika.
As mokausi is Jusu, visu Jusu, o kaip kitaip ? Aciu visoms.
Ne, ten ne as rasiau
labai malonu buvo sulaukti tokio ivertinimo. Taciau, neatmetu galimybes, kada nors sau panegirika pasirasyti, kodel gi ne?
Nedovanele
, nors ir perrista kaspinais - labai tinka apibudinimas

SKARUTE BUVO VELIAU ISLYGINTA,kai pamaciau nuotraukas, pries iseinant, uzbegau uz akiu. Dzinsai rasalo spalvos. Marskineliai zali, skarele tokio pat zalumo su baltu.
As mokausi is Jusu, visu Jusu, o kaip kitaip ? Aciu visoms.
Ne, ten ne as rasiau

Nedovanele

SKARUTE BUVO VELIAU ISLYGINTA,kai pamaciau nuotraukas, pries iseinant, uzbegau uz akiu. Dzinsai rasalo spalvos. Marskineliai zali, skarele tokio pat zalumo su baltu.

Liomi, labai grazu. Batu spalva

Liomi,gražu,tik va lietpaltis prašosi būti išvalytas ,išlygintas...Burbio originalas?
liomi - patiko derinukas, zavus palto pamusalas
Prietarai - patiko tik laikrodis ir apyranke, pats derinys ne, ir rubai atskirai negrazus man.
jaicy - nieko lyg ir blogo bet negaliu sakyt kad patiko, nuobodus man
BlueMoggy - nepatiko, nesiziuri man tas megstukelis su marskiniais

Prietarai - patiko tik laikrodis ir apyranke, pats derinys ne, ir rubai atskirai negrazus man.
jaicy - nieko lyg ir blogo bet negaliu sakyt kad patiko, nuobodus man

BlueMoggy - nepatiko, nesiziuri man tas megstukelis su marskiniais
Aciu
Isvalytas kvepiantis, net nepataupiau valyklai. Pirmakart po jos apsivilkau. Originalas.

Isvalytas kvepiantis, net nepataupiau valyklai. Pirmakart po jos apsivilkau. Originalas.
...ir graži ir protynga ir dar atrodai kaip laaabai turtynga,super

Liomi, nuostabiai