Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

mamuliukas* gal lb kaloringus vaisius valgai? g.gif o del apsirijimo vakare..viena vakara pasikankintum nepririjus kita jau lengviau butu mirksiukas.gif
[/quote]

Aš vakar pridaviau jums savo meniu, o tada taip valgyt užsinorėjau, o jau lovoj gulėjau. Vos atsilaikiau, bet šiandien savimi džiaugiuosi smile.gif
Tik kaip šiandien prieš tortus atsilaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 20, 09:57)
papildau vakaryksti meniu:
15 pica (ryskiai daugiau nei stikline  blush2.gif  )
20 obuolys
22 picos gabaliukas  doh.gif  ant svarstykliu net nelipaus iandien  blush2.gif

mamuliukas* gal lb kaloringus vaisius valgai?  g.gif  o del apsirijimo vakare..viena vakara pasikankintum nepririjus kita jau lengviau butu  mirksiukas.gif

labas rytas visoms mirksiukas.gif nu mano vaisiai pagrinde buna bananai,greifrutai..kartais kiviai,obuoliai.. siandienai susidariau meniu su daugiau baltymu..ir bandysiu jau vakare save kankint nepersivalgius..bet tos dienos arteja,tai atrodo ir drambli suesciau doh.gif blush2.gif
Papildyta:
[quote=Deimante Mazute,2014 03 20, 10:33]
mamuliukas* gal lb kaloringus vaisius valgai? g.gif o del apsirijimo vakare..viena vakara pasikankintum nepririjus kita jau lengviau butu mirksiukas.gif
[/quote]

Aš vakar pridaviau jums savo meniu, o tada taip valgyt užsinorėjau, o jau lovoj gulėjau. Vos atsilaikiau, bet šiandien savimi džiaugiuosi smile.gif
Tik kaip šiandien prieš tortus atsilaikyt g.gif
[/quote]

kaip jau kazkuri mergyte rase,kad jejgu labai nori,tai nebutina kovot su savim,nes anksciau ar veliau visvien paluzti.. doh.gif susideliok savo meniu taip,kad kazkuris valgymas butu torto gabaliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien valgiau:
10.00 Torto gabalėlis
13.30 Sriuba, naminės duonos pusė riekės, torto gabalėlis

Kas bus vėliau, parašysiu. Bet šiandien reikia nepersistengt su valgymu, nes ryt sveriamės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 19, 16:26)

dar norejau paklaust,jeigu as valgau kas 2val,tai po pietu kokie uzkandziai geriau tiktu?nes db,kai valgau dazniausiai vaisius (uzkandziam),tai per diena,pagal koloriju lentele,tai lb daug angliavandeniu pas mane susidaro.. g.gif

gal po pietu bandyk kokiu seklyciu uzkasti, riesutuku (riesutai turi daug kcal bet kazkaip as ju suvalgyti daug negaliu, tai keleta uzkandu ir lb sotu buna )arba , ryziu traputi koki..
Papildyta:
mamuliuk stenkis pavalgyti tada iki 19 val ir siek tiek sociau , bet baltymini maista . niu tikrai neturetum vakare jaustis alkana
as vkr tuno salotu prikisau iki 18 val, tai apie joki maista net pagalvoti nesinorejo visa vakara .. bet nematavau stikline, valgiau kad buciau soti ..

snd bandysiu suvartoti mazai kaloriju :
~8 arbata su pienu, grudeta varske
~10 obuolys
paskui ziuresiu kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Na ką, mano šiandienis meniu:
10.00 Torto gabalėlis
13.30 Sriuba, naminės duonos pusė riekės, torto gabalėlis
15.30 kiaulienos maltinukas ir marinuotas agurkėlis
18.00 pyrago kąsnis
19.30 pyrago gabalėlis ir Late

Tikiuosi, šiandien viskas. Labai nudžiugau gryžusi iš darbo pamačiusi skaičius svarstyklėse. Net kelis kartus svėriausi - tas pats. Rodė porą šimtų gr. mažiau nei ryte. Tai arba ryte blogai rodė, arba iš tikrųjų per dieną visi lakstymai padėjo.
Bet, ko gero, vakarinė Late su pyragu sugadins visą vaizdą.
Ryt matysim.
Ir jums, ir sau linkiu sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 03 20, 17:29)
gal po pietu bandyk kokiu seklyciu uzkasti, riesutuku (riesutai turi daug kcal bet kazkaip as ju suvalgyti daug negaliu, tai keleta uzkandu ir lb sotu buna )arba , ryziu traputi koki..
Papildyta:
mamuliuk stenkis pavalgyti tada iki 19 val ir siek tiek sociau , bet baltymini maista . niu tikrai neturetum vakare jaustis alkana
as vkr tuno salotu prikisau iki 18 val, tai apie joki maista net pagalvoti nesinorejo visa vakara .. bet nematavau stikline, valgiau kad buciau soti ..

snd bandysiu suvartoti mazai kaloriju :
~10 obuolys
paskui ziuresiu kaip seksis  ax.gif

znk mano vakariene visada buna veliausiai 18.00val,ir vakarieniai vienu metu as tiek suvalgau doh.gif jau kaip atsipalaiduoju,tai saiko nejauciu! doh.gif diena viskas ok,patenkyta bunu savim..as dar pamastau,as dauguma maisto valgau be jokiu prieskoniu,virtus tik vandeny,tai ten kcal atzvilgiu iki vakaro neperdaugiausia gaunasi..tai jej taip iki vakaro liesiau pavalgau,tai gal uztai nepasisotinu pilnai per diena ir vakare paluztu.. g.gif
bet uztai sian savim jau patenkinta blush2.gif mano meniu:
08.30 aviziniu kruopu kose
12.00 balandelis,du marinuoti agurkeliai
14.30 grudeta varske
17.30 du virti kiausiniai,7grudu duonos riekele,keli marinuoti karnisonai,nu ir saldainis desertui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 20, 20:40)
  bet uztai sian savim jau patenkinta blush2.gif mano meniu:
08.30 aviziniu kruopu kose
12.00 balandelis,du marinuoti agurkeliai
14.30 grudeta varske
17.30 du virti kiausiniai,7grudu duonos riekele,keli marinuoti karnisonai,nu ir saldainis desertui blush2.gif

Mamuliuk, šaunuolė!!! Laikykis. Mano patarimas - kai pilvas paprašo valgyt, visų pirma atsigerk stiklinę vandens smile.gif
Aš manau, kad ir pas mane panaši problema - visą dieną gerai atsilaikau, valau normos ribose, o vakare dingsta valia. O kai pradėjau stikliniauti, stengiuosi dieną normaliai pavalgyti ir vakare lengviau. O gal ir labai labai didelis noras atrodyti gražiai smile.gif
Atsakyti
mano snd meniu :
~10obuolys
~12 sriuba
~14 lietinis su varske
~16.30 puse greipfruto
~18 bus gal varske grudeta , arba vel lietinis su varske jau noriu

cia vadinasi turejo buti diena kai suvartosiu mazai kaloriju, tyngiu skaiciuoti bet nepasakyciau kad mazai suvartojau.. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,

Skubu pasidžiaugti savo rezultatais 54,4 kg smile.gif
Kitos savaitės tikslas pasiekti 53 kg. Tikiuosi, savaitgalis nesujauks mano planų.

Gražios ir saulėtos jums dienos 4u.gif Gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
o as sian ryte nepasisveriau-nespejau unsure.gif mano mazius apsirgo,tai skubejau palikt namuose,jau su isgertais vaistukais,pasigarinusi ir pavalgiusi doh.gif pasisversiu ryt,is pat ryto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2014 03 21, 01:34)
mano snd meniu :
~10obuolys
~12 sriuba
~14 lietinis su  varske
~16.30 puse greipfruto
~18 bus gal varske grudeta , arba vel lietinis su varske jau noriu

cia vadinasi turejo buti diena kai suvartosiu mazai kaloriju, tyngiu skaiciuoti bet nepasakyciau kad mazai suvartojau..  doh.gif

nu 1200 kcal tikrai neturetu virsyt sitas tavo meniu..o 1200kcal,tai cia yra norma,kai nori atsikratyti keliu kg..visa laika maitintis taip negalima..taigi tikrai si tavo diena nebuvo su per daug kcal mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 21, 08:33)
Labas rytas visoms,

Skubu pasidžiaugti savo rezultatais 54,4 kg smile.gif
Kitos savaitės tikslas pasiekti 53 kg. Tikiuosi, savaitgalis nesujauks mano planų.

Gražios ir saulėtos jums dienos  4u.gif  Gerų rezultatų  4u.gif

saunuole 4u.gif labai puikiai tau cia sekasi mirksiukas.gif
as tai sia savaite busiu su pliusu blush2.gif nes toookia belekokia ji buvo doh.gif bet tikrai nepasiduosiu..nes cia man taip su jumis patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as siandien ir gi nepasisveriau doh.gif

vakarykstis meniu:
~9 arbata+sumustinis+ gabaliukas naminio kursenu vyniotinio
~13 koldunai su grietine+arbata
~15 truputis kursenu vyniotinio ydaro (vel dariau pora sauksteliu liko blush2.gif )
~19 makaronai su padazu blush2.gif
veliau vienas saldainiukas ir arbata

Lyg ir viskas jei ko nepraleidau g.gif

Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 21, 09:48)

nu 1200 kcal tikrai neturetu virsyt sitas tavo meniu..o 1200kcal,tai cia yra norma,kai nori atsikratyti keliu kg..visa laika maitintis taip negalima..taigi tikrai si tavo diena nebuvo su per daug kcal  mirksiukas.gif

ryte taip sunku buvo , nes 18 val nedaug suvalgiau.. daugiau nedarysiu jauciu tokiu dienu, tegu taip isleto krenta ..man padejo po swtglio ikrovos dienu , daugiau numesti nei , kur atseit maziau valgiau.. jauciu darysiu kaip ir seniau 1 kart savaiteje ikrovos diena.. ax.gif

as tai pasisveraiu, nepamirstu niekada pasisverti, nes ant saldiko turiu toki plana.. kur kiekviena diena rasau savo svori.. buvo smagu stebeti kaip krito kg .. dbr nutryniaau ir per naujo pildau

~8 mano pusryciai tortilija su daug darzoviu ir kalukutienos gabaliukais , plius arbata su pienu
Atsakyti