Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

mano vakarykstis meniu:

08.30 - du kepti kiausiniai,7grudu duonos riekele
12.00 - kepta vistos blauzdele,virti burokeliai
14.00 - bananas,juoda kava be cukraus
16.00 - raugintos pasukos su slyvom ir selenom
18.30 - kekso gabaliukas ir gabaliukas napoleono,arbata be cukraus ( drauge uzsikviete i svecius ir zinojau,kad ta proga keps keksa,tai pasiskyriau ji vietoj vakarienes biggrin.gif )

as jauciu sia savaite jau neatsikratysiu pliuso doh.gif ir busiu prie gedos stulpo verysad.gif nebent rytoj iskrova iseitu padaryt g.gif
Atsakyti
Sveikos,
vakarykstis meniu: doh.gif
10 pieniska makaronu sriuba
12 arbata
16 burokeliu sriuba su mesyte
19 sausi pusryciai su jogurtu
21 1 sausainiukas

Siandieninis
9 pora sumustiniu+arbata
12 arbata

vakarienei bus bulviu apkepas ir tik ka padariau kursenu vyniotini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 19, 15:34)
Sveikos,
vakarykstis meniu:  doh.gif
10 pieniska makaronu sriuba
12 arbata
16 burokeliu sriuba su mesyte
19 sausi pusryciai su jogurtu
21 1 sausainiukas

Siandieninis
9 pora sumustiniu+arbata
12 arbata

vakarienei bus bulviu apkepas ir tik ka padariau kursenu vyniotini  blush2.gif

uztai jum taip puikiai krenta svoris,kad tiek mazai valgote blush2.gif kad man taip blush2.gif

bet ziuriu,merginos jus nebutinai valgot,kaip pradzioj temos parasyta(kas 2val)? as tai kazkaip stengiuosi saziningai,pagal tema,bet matau,kad nebutina taip.. g.gif ar ne?
Atsakyti
Seip geriau valgyti kas 2-3val bet dabar man taip nesigavo doh.gif tai i miesta iseinam su B tai namus tvarkaus ir praleidziu valgyma doh.gif db vat pica uzsisakem lotuliukas.gif ot dieta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 19, 16:35)
Seip geriau valgyti kas 2-3val bet dabar man taip nesigavo  doh.gif  tai i miesta iseinam su B tai namus tvarkaus ir praleidziu valgyma  doh.gif  db vat pica uzsisakem  lotuliukas.gif  ot dieta  lotuliukas.gif

nes uztai ir galvoju,gal del to cia man tas svoris taip po mazai krenta,kad vienintele daugiausiai valgau lotuliukas.gif
Papildyta:
dar norejau paklaust,jeigu as valgau kas 2val,tai po pietu kokie uzkandziai geriau tiktu?nes db,kai valgau dazniausiai vaisius (uzkandziam),tai per diena,pagal koloriju lentele,tai lb daug angliavandeniu pas mane susidaro.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 19, 15:33)
uztai jum taip puikiai krenta svoris,kad tiek mazai valgote  blush2.gif  kad man taip blush2.gif

bet ziuriu,merginos jus nebutinai valgot,kaip pradzioj temos parasyta(kas 2val)? as tai kazkaip stengiuosi saziningai,pagal tema,bet matau,kad nebutina taip.. g.gif  ar ne?

as stengiuosi kas 2 val avalgyti bet gaunasi kartais 3 val tarpas, sunku kai kur nors iseinu

as prie vakarykscio meniu 20val gturejau, mazyti torto gabaliuka ir sausaini(is klases viena iseina, o kitos buvo gimtadienis )kita savaite nusimato sunestinis pasisedejimas velai vakare prisines visi skirtingu tautu valgiu , tai net nebandysiu atsilaikyti doh.gif

as numeciau savo pliusa, svarstykles pradziugino ax.gif

pradedu pusrycius snd velokai
~9 grikiai, sausainis, kava juoda su cukrum
Atsakyti
snd ant bajerio issimatavau apimtis ,per menesi ir 1 savaite : nuo klubu -3cm, nuo slaunu po -2cm , nuo pilvo -2cm, ir nuo liemens -3 ar tai -2 cm ,tyngiu eiti ziureti kiek ten uzsirasiau ..
dar nuo slaunu ir pilvo jei nukristu -3cm butu super ant vasaros , laukiu arbuzu sezono wub.gif man vietoi vakarienes jie lb super , ir iskrova daryciau su jais ax.gif jau taip pasiilgau
Atsakyti
Šiandien visą dieną mieste prekinausi, po parduotuves laksčiau, tai gavosi pusiau dieta. Prisiduodu:
11.30 Ledai su karamėle
16.30 sriuba, žuvies filė, bulvių košė ir daržovių salotos, late (biški padidinta porcija, bet labai valgyt norėjau
19.30 Late ir paragavau torto pertepimo kelis šaukštelius
Labai stengiausi vakare niekuo nesusigundyti, nes vakarykštė vyro ruošta vakarienė šiandien didelį pliusą paliko.
Ryte dar gerokai pasportavau aerobika + treniruokliai + kardio, vakare neprikišau skrandžio, ryt tikiuosi gerų rezultatų smile.gif
Tačiau nežinau, kaip ryt reiks ištverti, nes kolegės gimtadienis ir dar pati be progos iškepiau tortą g.gif Bus didelis išbandymas mano valiai
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2014 03 19, 19:49)
snd ant bajerio issimatavau apimtis ,per menesi ir 1 savaite : nuo klubu -3cm, nuo slaunu po -2cm , nuo pilvo -2cm, ir nuo liemens -3 ar tai -2 cm ,tyngiu eiti ziureti kiek ten uzsirasiau ..
dar nuo slaunu ir pilvo jei nukristu -3cm butu super ant vasaros , laukiu arbuzu sezono  wub.gif man vietoi vakarienes jie lb super , ir iskrova daryciau su jais  ax.gif jau taip pasiilgau

Oooo kristut, šaunuolė tu kokia, sveikinu labai labai !!!
Atsakyti
Jum smagu..man niekad nekrenta,o jau tik auga verysad.gif
snd meniu:
08.00 avizine kose
10.00 bananas
12.00 balandelis,burokeliu misraine
15.00 jogurtas
17.00 burokeliu sriuba,omletas,2 dumustiniai doh.gif

kai visada vakare paluztu..o uz kiekviena papildoma kasni vis pliusas blush2.gif
smagu girdet kaip jus lieknejate graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 19, 21:16)
Jum smagu..man niekad nekrenta,o jau tik auga verysad.gif
snd meniu:
08.00 avizine kose
10.00 bananas
12.00 balandelis,burokeliu misraine
15.00 jogurtas
17.00 burokeliu sriuba,omletas,2 dumustiniai doh.gif

kai visada vakare paluztu..o uz kiekviena papildoma kasni vis pliusas blush2.gif
smagu girdet kaip jus lieknejate graziai 4u.gif

Nenusimink mamuliuk, matyt ne tos dienos tau. Visiems pasitaiko, privalgai privalgai, o paskui ir dietintis lengviau
Atsakyti
mano meniu snd :
~9 grikiu kose, kava juoda su cukrum, sausainis
~12 sriubyte su perlinem kruopom
~1.30 kava su pienu
~3.30 kugelis su grietine
~18 salotos su tunu
Atsakyti
papildau vakaryksti meniu:
15 pica (ryskiai daugiau nei stikline blush2.gif )
20 obuolys
22 picos gabaliukas doh.gif ant svarstykliu net nelipaus iandien blush2.gif

mamuliukas* gal lb kaloringus vaisius valgai? g.gif o del apsirijimo vakare..viena vakara pasikankintum nepririjus kita jau lengviau butu mirksiukas.gif
Atsakyti