Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

mano meniu :
~8 jogurto su miusli, kiausinis keptas, kava juoda su cukrum
~11 saliami desrytes
~12 sriuba agurkine
~14 bbq vistiena kepta, su zirneliu salotomis
~16 popkornai , nestea
~18 vel bbq vistiena, zirneliu salotos, plius krekeriai doh.gif

meniu baisus ,, jauciuosi irgi apsunkusi., reiktu iskrovos

snd bandziau begioti , bet lb jau slapia.. gryzau permirkusiais kedais doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
siandien svarstykles parode 51,5 (-0,4kg) thumbup.gif sakyciau visai neblogai kai su mityba pastarosiom dienom chaosas vysta doh.gif
Siandieninis meniu:
~10 arbata+2sumustinukai su desryte ir agurku
~14 pora saldainiu
~15 pieniska makaronu sriuba
~ 17 2kedainiu blynukai su grietine
~18 ledai doh.gif
Perziurejau ir manau, kad saldainiu daugiau buvo tik nepamenu kuriuo metu blush2.gif blush2.gif
Mane vyras is kelio veda su savo naktiniais kramsnojimais doh.gif
Atsakyti
O mane jau neviltis puola :/ anksciau tikrai ryte rijau, dabar valgau tikrai gal ir nelabai saziningai, bet gerokai maziau, ir dar pasportuoju, o svoris ne tik kad nekrenta, bet dar ir pliusas snd 400 g sad.gif gal del to, kad mazai miegu, nzn, bey i kelione vaziuosiu kaip kiaule sad.gif rytoj reikes issimatuoti viska i ka telpu sad.gif
Atsakyti
Šiandien man iškrovos diena buvo, bet...
per pietus bendradarbė atnešė savo kepto torto, tai turėjau paragauti nediduką gabaliuką. Taip pat dar šakočio gabaliuką suvalgiau ir 3 sausainiukus g.gif Veda mane kolegės iš kelio...
Vakare namie 2 Late išgėriau. Ir dar du sūrelius suvalgiau sad.gif
Pasisvėriau 55,2 (-0,2 nuo ryto). Žiūrėsiu, ką rodys ryt ryte. Spėju, tie sūreliai visą vaizdą svarstyklėse sugadins sad.gif

p.s. merginos, gal žinote, kaip mm vyksta sportuojant? Kai pradėjau sportuoti, tai jos labai lengvos, trumpos ir negausios. Nesiskundžiu smile.gif tik norėčiau žinoti, ar čia tikrai dėl sporto.
Atsakyti
mano snd meniu :
~8 avizu kose virta piene, juoda arbata su pienu
~11 popkornai (lb valgyti norejau, tik ta radau masinoje )
~1 burgeris , su bulvytemis keliomis , nestea doh.gif doh.gif (va sito tikrai nereikejo, bet paskui isbegau pabegioti)
~15 greipfutu , kriausiu sultys, bananas
~16 morku, kriausiu sultys
~17.30 kotletukai bus su sv darzoviu salotomis
ir tikuosi daugiau nieko neimti snd i burna, nzn kaip iseis, po savaitgalio kokteiliu ir nesamoningo valgymo su dideliu pliusu as doh.gif

deimante mazute neisivaizduoju ar turi itakos kazkiek sportas mm g.gif
Atsakyti
as ir su pliusu.. verysad.gif jau vel nevilty as! kaip ta valia issiugdyt tokiam silpnam zmogui doh.gif

vkr meniu:
08.00 - aviziniu kruopu kose,juoda kava be cukraus
10.00 - bananas
12.00 - kepta vistos blauzdele,virti burokeliai
15.30 - du obuoliukai
17.00 - trys sumustiniai doh.gif

o paskui jau atsiriso burnele ir prasidejo doh.gif doh.gif zagareliai,sokoladas,chalva.. nu zodziu-ZIAURU! jau net nzn ka su savim daryt..sian planavau iskrova,bet sergu,tai israse tokiu vaistu,kur butinai po valgio reikia purkstis(i gerkle),tai va neisejo..ketvirtadieni gal pavyks pasidaryt.
Atsakyti
Ryte 48,6 kg! Valio!!! Kažkaip reikia stengtis nebe perkopti 50 kg ribos.

Pradedu pildyti savo meniu:
9.30 šokoladukas Milkinis
10.30 balta mišrainė, sausiniukas, vafliukas
13.30 bus sriuba

Papildysiu vėliau pagal faktą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 18, 14:18)
Ryte 48,6 kg! Valio!!! Kažkaip reikia stengtis nebe perkopti 50 kg ribos.

Pradedu pildyti savo meniu:
13.30 bus sriuba

Papildysiu vėliau pagal faktą smile.gif

OHO! kaip tau taip greit pavyko tiek numest? bigsmile.gif baltai pavydziu..tai ne as bevale unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 18, 15:28)
OHO! kaip tau taip greit pavyko tiek numest? bigsmile.gif  baltai pavydziu..tai ne as bevale unsure.gif

Papildyta:
perziurejau db tavo dienorascius ir nustebau,kad per para beveik 7kg minusas g.gif keistai kazkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuliukas*: 18 kovo 2014 - 14:40
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 18, 14:41)
OHO! kaip tau taip greit pavyko tiek numest? bigsmile.gif  baltai pavydziu..tai ne as bevale unsure.gif
Papildyta:
Papildyta:
perziurejau db tavo dienorascius ir nustebau,kad per para beveik 7kg minusas g.gif  keistai kazkaip..

Tarp skaičių susimaišiau. Ačiū, kad pastebėjai smile.gif
Ryte 54,6. Ir reikia nebe perkopti 55 kg ribos.
Pati stebiuosi, kaip aš taip parašiau. Jei jau sverčiau 48, tai nieko nebe numetinėčiau, o tik džiaugčiausi.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 18, 15:22)
Tarp skaičių susimaišiau. Ačiū, kad pastebėjai smile.gif
Ryte 54,6. Ir reikia nebe perkopti 55 kg ribos.
Pati stebiuosi, kaip aš taip parašiau. Jei jau sverčiau 48, tai nieko nebe numetinėčiau, o tik džiaugčiausi.

lotuliukas.gif as ir norejau rasyti oho per para tiek numetei bigsmile.gif bigsmile.gif

as numeciau savo priaugta pliusa, kokie +200gr liko , reikia susiimti ir islipti is to 57 kg ribos, kaupiuosi iskrovai.. bet gal kokiam 4dieniui, 5dieniui.. po swtglio istampyto skrandzio butu dbr lb sunku.
Atsakyti
Visas meniu:
13.30 bus sriuba
16.30 vištienos maltinis su kopūstų salotomis, 3 blynai
19.00 žuvies kepsnys su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis ( doh.gif čia galėjo ir nebūti, bet vyras vakarienę paruošė), Late
21.00 saldainis
Svarstyklės jau nekaip rodo blink.gif Norėjau vakare tik sriubos pasrėbčioti, o čia gavosi visa lėkštė su žuvim doh.gif
Atsakyti
mano snd meniu :
~8 2 mazi sumustinukai su saliami ir salota , juoda arbata su pienu(begiojau 3km)
~10 obuolys
~12.30 kalakutienos gabaliukas keptas ant grilines, zv darzoviu salotos
~15 grudeta varske
~18 kiausiniene bus jauciu, su nuo pietu likusiomis salotomis(noreciau lietiniu su varske)
~21.30 bus stikline pieno

pakuoju daiktus , atrodo nera kas, bet kai reikia sukrauti visus namus ., ir viska issveisti, tai doh.gif net atsilenkimu nebeturiu jegu padaryti, bet kaip nors reikia prisiversti
Atsakyti