Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Aš per iškrovas tik geriu. Aišku, visada neištveriu ir suvalgau ko nors: ar sūrelį, ar bananą ar dar ko nors.
Bet vakarykštė mano "iškrova" juokinga. Greičiau vakare tapusi apsirijimo vakaro blush2.gif
Vakar valgiau:
14.00 žemaičių blynas, pyrago gabalėlis, sulos stiklinė, arbata su medumi
15.00 pyrago gabalas, Late
20.00 pyrago gabalas
21.00 viskas, kas po ranka buvo: baltos mišrainės keli šaukštai, šviežių kopūstų salotų keli šaukštai, vėliau iškepė šašlykai orkaitėje vyrui su bulvėmis, tai jų irgi valgiau su tokiu malonumu, mmm.
Nežinau, ką rodys mano svarstyklės verysad.gif Bet tokia vakar diena buvo, galvą skaudėjo, dantį maudė, sveikatos visai nebuvo...
Nežinau, gal šiandien pavyks pasidaryti mažo kaloringumo dieną. O tai penktadienį galiu ir pliuso sulaukti. O taip norėtųsi nepalūžti ir toliau sparčiais žingsniais keliauti tikslo link.
Bet užtat vakar visai netikėtai atradau ir nusipirkau naują sportinę aprangą smile.gif Tikiuosi, dabar sportuoti bus dar didesnis noras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 25, 08:23)
Aš per iškrovas tik geriu. Aišku, visada neištveriu ir suvalgau ko nors: ar sūrelį, ar bananą ar dar ko nors.
Bet vakarykštė mano "iškrova" juokinga. Greičiau vakare tapusi apsirijimo vakaro  blush2.gif
Vakar valgiau:
14.00 žemaičių blynas, pyrago gabalėlis, sulos stiklinė, arbata su medumi
15.00 pyrago gabalas, Late
20.00 pyrago gabalas
21.00 viskas, kas po ranka buvo: baltos mišrainės keli šaukštai, šviežių kopūstų salotų keli šaukštai, vėliau iškepė šašlykai orkaitėje vyrui su bulvėmis, tai jų irgi valgiau su tokiu malonumu, mmm.
Nežinau, ką rodys mano svarstyklės  verysad.gif  Bet tokia vakar diena buvo, galvą skaudėjo, dantį maudė, sveikatos visai nebuvo...
Nežinau, gal šiandien pavyks pasidaryti mažo kaloringumo dieną. O tai penktadienį galiu ir pliuso sulaukti. O taip norėtųsi nepalūžti ir toliau sparčiais žingsniais keliauti tikslo link.
Bet užtat vakar visai netikėtai atradau ir nusipirkau naują sportinę aprangą smile.gif Tikiuosi, dabar sportuoti bus dar didesnis noras smile.gif

gal uztai ir neiskenti visos dienos(as apie iskrova),kad pasirenki sau netinkancia.. blush2.gif vientik su vandeniu as ir kazin ar istempciau visa diena lotuliukas.gif gali rinktis kokia truputuka sotesne iskrova-tarkim varskes,ar kefyro..jie puikiai uzpildo skrandi ir nesijauti per daug alkanas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 25, 09:29)
gal uztai ir neiskenti visos dienos(as apie iskrova),kad pasirenki sau netinkancia.. blush2.gif  vientik su vandeniu as ir kazin ar istempciau visa diena lotuliukas.gif  gali rinktis kokia truputuka sotesne iskrova-tarkim varskes,ar kefyro..jie puikiai uzpildo skrandi ir nesijauti per daug alkanas mirksiukas.gif

Kažkaip visada ištveriu su mažais nukrypimais (tačiau juos aš pateisinu). Matyt vakar buvo tokia diena, energijos ir jėgų nėra, gal nuovargis po savaitgalio, nes visiškai nepailsėjau. Liga kabinasi, dar dantistė iškankino...
Šiandieninis meniu:
9.30 hematogeno pora gabaliukų
13.30 rūgštynių sriubos pora samčių, pyrago gabalas, arbata su medumi (sirguliuoju)
Kas bus toliau, nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 25, 07:23)

Nežinau, ką rodys mano svarstyklės  verysad.gif  Bet tokia vakar diena buvo, galvą skaudėjo, dantį maudė, sveikatos visai nebuvo...

as busiu su pliusu jei ka 5dieni, nes 4dieni turesiu 20val vakare sunestini baliuka , keliu svesim gimtadienius, ir mano isleistuves, kad issikraustau , tai ka jau darysi privalgysiu visko doh.gif biggrin.gif

mano meniu :
~8 avizinine kose su bananu, juoda arbata su pienu
~10 obuolys
~12-13 val lasisa kepta orkaiteje su morkyte ir svoguniuku,ir visrtomis darzovemis

toliau darasysiu net nenumanau, ka valgysiu ax.gif
Atsakyti
mano meniu:
08.00 vienas keptas kiausinis,puse riekeles juodos duonos
10.00 bananas,juoda kava be cukraus
12.00 du virti vistos sparneliai,darzoviu salotos
14.00 juodos duonos riekele
17.00 vel vistos 2 sparneliai,marinuoti agurkai

sian uzsisakiau masazini lanka ax.gif gal kuri esate sukusios? smile.gif
Atsakyti
Šiandieninis meniu (papildau, kad nepamirščiau smile.gif):
9.30 hematogeno pora gabaliukų
13.30 rūgštynių sriubos pora samčių, pyrago gabalas, arbata su medumi (sirguliuoju)
14.30 rūgštynių sriuba, pora gabaliukų šašlyko, sausainis
16.30 4 saldainiai
18.00 meliono gal ketvirtadalis, Late

Kristut, ne tu viena būsi su pliusu. Pas mane irgi bus jei ne pliusas, tai 0 tikrai. Gal mane veikia liga - esu labai užkimusi.

Nežinau, kas darosi - valgyt žvėriškai noriu doh.gif Kaip atsilaikyt???? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 25 kovo 2014 - 18:36
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 25, 17:58)

sian uzsisakiau masazini lanka ax.gif  gal kuri esate sukusios?  smile.gif

as esu sukusi 1.3kg , is pradziu atrode sunkus, bet paskui lb greitai pasidare per lengvas ir norejosi 2kg , atrodo kad nieko nesuki, kaip pukas , sukau lanka, dariausi ivyniojumus , ir paskui ejau pas dvi masazistes, viena dare chiromasaza, kita anticeliulitini.. ir kokie buvo rezultai? bigsmile.gif jokiu.. doh.gif bet mityba buvo netokia kokia dbr, valgiau tris kart dienoje ir po 18 val stengiausi nevalgyti..
Atsakyti
Masažinio lanko nesu sukusi. Šiaip lanko nemėgstu smile.gif Užtat kiekvieną rytą po 100 atsilenkimų padarau. Ir jau daugiau nei metai šitaip. Išimtys būna per atostogas smile.gif
O šiandien aš vis tik neatsilaikiau sad.gif Gryžo vyras ir abu susėdome pavalgyti. Tai suvalgiau pisę kepsnio su balta mišraine, dabar Late gurkšnoju ir jau pora saldainiukų suvalgiau. Būtų gal ir nieko, jei nebūtų vakaras sad.gif Ryt vėl pliusas nusimato.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 25, 20:53)
Masažinio lanko nesu sukusi. Šiaip lanko nemėgstu smile.gif Užtat kiekvieną rytą po 100 atsilenkimų padarau. Ir jau daugiau nei metai šitaip. Išimtys būna per atostogas smile.gif
O šiandien aš vis tik neatsilaikiau sad.gif Gryžo vyras ir abu susėdome pavalgyti. Tai suvalgiau pisę kepsnio su balta mišraine, dabar Late gurkšnoju ir jau pora saldainiukų suvalgiau. Būtų gal ir nieko, jei nebūtų vakaras sad.gif Ryt vėl pliusas nusimato.

man kazkodel irgi sunkiau atsilaikyti kai vyras namie, nzn kodel.. doh.gif

as 4dieni darysiu balta misraine, niam niam , kaip pasiilgau , blogis kad su majonezu, bet ka darysi, ir 5dieni as ja trbut visa diena valgysiu su sumustiniais , nes issivalysiu orkaite ir tikrai nenoresiu jos terlinti..vel.. aijsq galetu buti puiki iskrovos diena, bet neatsilaikysiu lb noriu
Atsakyti

Nežinau, kas darosi - valgyt žvėriškai noriu doh.gif Kaip atsilaikyt???? verysad.gif
[/quote]

mano praeita savaite buvo ir su tokiu zverisku apetitu,zn ka tai reiskia doh.gif

o kokius darai atsilenkimus? tokius,kaip mokykloj darydavom( pilnai atsilenkiant iki kelieniu) ar tokius pusinius,kaip spyruokliavima? jej supratai,ka norejau paklaust blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
as vakar lovoj pratysojau visa diena doh.gif temperaturos turejau +zveriskai galva skaudejo tai meniu toks:
9 arbata+ sumustinis
~14 truputis colos
~18 pora kedainiu blynu su grietine

ir kazkuriuo metu dar arbatos geriau g.gif

Siandien ir gi galva skauda doh.gif pasirodo spaudimas zveriskai nukrites doh.gif
9 arbata+ 2sumustiniai
~11 kava (matyt truputi spaudimas pakilo geriau pasidare)
pora gurksniu colos biggrin.gif

MB slaugo, valgyt gamina blush2.gif tik va as visai be fazes doh.gif
Atsakyti
as irgi sirguliuoju.. doh.gif toks oras,tai nieko keisto,kad bacilos tik ir limpa prie visu.. unsure.gif mergaites,sveikateles jum 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti