tai snd su -100gr kaip ir mamuliukas
 na nieko gal iki kito 5dienio pasitaisysiu

Ryte 55,1
  Ryte 55,1   +700!!! o tikslas buvo pasiekti 53 ir nebegryžti prie 55. Neįvykdyta
  +700!!! o tikslas buvo pasiekti 53 ir nebegryžti prie 55. Neįvykdyta 
 Tai ir mąstau, kad kažkaip nesiseka man jau beveik metai išlipti iš tos 55 kg ribos
  Tai ir mąstau, kad kažkaip nesiseka man jau beveik metai išlipti iš tos 55 kg ribos  Gal ir niekada nebe išlipsiu? Vis tik du gimdymai, jau viena koja ant 30 metų stovi. Medžiagų apykaita sulėtėjusi ir dar n... priežasčių. Bet vis tik susitaikyti nenoriu. Tik rankos svyra
 Gal ir niekada nebe išlipsiu? Vis tik du gimdymai, jau viena koja ant 30 metų stovi. Medžiagų apykaita sulėtėjusi ir dar n... priežasčių. Bet vis tik susitaikyti nenoriu. Tik rankos svyra 

Gal ir niekada nebe išlipsiu? Vis tik du gimdymai, jau viena koja ant 30 metų stovi. Medžiagų apykaita sulėtėjusi ir dar n... priežasčių. Bet vis tik susitaikyti nenoriu. Tik rankos svyra

jau maciau svori 55.9kg (pries tai buvo 56.8kg )bet vel gryzau prie seno svorio.. nuo ryt tikuosi pavyks normaliai pradeti maitintis.. nors dar daug reikalu laukia, viska visur persiregistruoti.. pridavem snd sena nama, tai nors valyti daugiau nebereikes.. pagaliau
  jau maciau svori 55.9kg (pries tai buvo 56.8kg )bet vel gryzau prie seno svorio.. nuo ryt tikuosi pavyks normaliai pradeti maitintis.. nors dar daug reikalu laukia, viska visur persiregistruoti.. pridavem snd sena nama, tai nors valyti daugiau nebereikes.. pagaliau

tai ir mano aerobika nuplaukus pora savaiciu ir dar jauciu bus tiek pat..
  tai ir mano aerobika nuplaukus pora savaiciu ir dar jauciu bus tiek pat..  bet uztat namie lanka suku
  bet uztat namie lanka suku  po neilgai,pradziai po 7min(apsipratinimui),nes pirkausi is karto trecio lygio
 po neilgai,pradziai po 7min(apsipratinimui),nes pirkausi is karto trecio lygio  pradziai skaudejo,bet dabar jau nieko
 pradziai skaudejo,bet dabar jau nieko  reikes didint laika
 reikes didint laika