Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Laba diena 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 15, 02:27)
sveika prisijungusi  4u.gif
musu mazokai cia liko , nors ir taip perdaugiaisiai nebuvo ..  ax.gif
zinok as pradejau nuo 60.8kg kazkur buvo tikslas 57kg, tada 55kg, dbr 54 kg tikslas .. taip kad pamazu bet uztikrintai geriau.. pasieksi ir tu savo tiksla mirksiukas.gif

mano meniu snd :
9 tortilija su darzovemis
11.30 bananas 1.5
14 troskinti kopustai su desrelemis(lb senai valgiau tai uzsinorejau)
toliau arbuzas ( ir po kopustu neiseinu is tuliko, eina sau klizma konkreti. doh.gif jauciu snd vakarienes nevalgysiu , tik arbuza, nes net nesinori nieko.. )

tave taip nuo raugintu ar nuo sveziu kopustu? hihihi.gif zinoma, uzjauciu, bet uztat issivale organizmas, gal net jau tiksla pasiekei mirksiukas.gif
tu ne Lietuvoje? puse triju nakties dar apie vakariene galvoji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 15, 13:21)
Laba diena  4u.gif

tave taip nuo raugintu ar nuo sveziu kopustu? hihihi.gif zinoma, uzjauciu, bet uztat issivale organizmas, gal net jau tiksla pasiekei  mirksiukas.gif
tu ne Lietuvoje? puse triju nakties dar apie vakariene galvoji?  biggrin.gif

nuo raugintu, juos troskinau, zinok man pirma karta taip , vyrui sake taip pat buvo biggrin.gif

aha dziaugiuosi issivale organizmas, nea nepasiekiau tikslo, net daugiau nei vkr buvo kad .. bet lb troskino tai daug lb geriau vandens, ir abuzo valgiau..

aha as ne lt .. pas mane trbut kokia 17.30 vakaro buvo tuo metu .. vistik suvalgiau kelis kasnius virtos kalakutienos ax.gif ax.gif

~9 2 virti kiausiniai, paprika, krienu saukstelis
toliau zinau kad bus saltibarsciai snd pietums..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 15, 18:33)
nuo raugintu, juos troskinau, zinok man pirma karta taip , vyrui sake taip pat buvo  biggrin.gif

aha dziaugiuosi issivale organizmas, nea nepasiekiau tikslo, net daugiau nei vkr buvo kad .. bet lb troskino tai daug lb geriau  vandens, ir abuzo valgiau..

aha as ne lt .. pas mane trbut kokia 17.30 vakaro buvo tuo metu .. vistik  suvalgiau kelis kasnius virtos kalakutienos  ax.gif  ax.gif

~9 2 virti kiausiniai, paprika, krienu saukstelis
toliau zinau kad bus saltibarsciai snd  pietums..

ekstremale 4u.gif viena diena rauginti kopustai, kita saltibarsciai biggrin.gif
o mano meniu visai niekam tikes

9 val juoda arbata su apkepintu margarine batonu
11 val kavos pakaitalas su bandele
14 val koldunai su grietine ir soju padazu
16 val arbata su sokoladu(100 gr doh.gif )
18 val zuvis su ryziais
20 val kavos pakaitalas su jogurtu ir saukstu virto sutirstinto pieno(tepem su dukra vaflius, tai neatsilaikiau)

dar kazka gersiu
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 15, 20:55)
ekstremale  4u.gif  viena diena rauginti kopustai, kita saltibarsciai  biggrin.gif

joa keistai kazkip buvau pasiplanavus meniu doh.gif
mano meniu paratesimas:
14.30 saltibarsciai, kepintas farsas
17.30 vel saltibarsciai doh.gif
veliau gal koki valfliuka suvalgysiu , ir jauciu kad viskas bus , pastarosiom dienom jokio ivairumo ta pati valgau, o vakarop isvis nieko nesinori ..
Atsakyti
snd sveriames ax.gif

pas mane -800gr , tai 53.9kg pasiekiau tiksla . tai breziu kevtirta tiksla sverti 53kg ..

idomu kiek reikia sverti kad nebutu lasinuku pazastyse, ant pilvo ir sonu ..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 16, 17:34)
snd sveriames  ax.gif

pas mane -800gr , tai 53.9kg pasiekiau tiksla . tai breziu kevtirta tiksla sverti 53kg ..

idomu kiek reikia sverti kad nebutu lasinuku pazastyse, ant pilvo ir sonu ..? g.gif

sveikinu 4u.gif
pas mane 0, vis 62.5, rekia sumazinti salduminu kieki
siandien valgiau vaflius ir keptas bulves blush2.gif
gal tiesiog toks kuno sudejimas? g.gif kai sveriau 50 kg sonkauliai matesi, o liazkos buvo storos...
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 16, 20:27)
sveikinu  4u.gif
pas mane 0, vis 62.5, rekia sumazinti salduminu kieki
siandien valgiau vaflius ir keptas bulves  blush2.gif
gal tiesiog toks kuno sudejimas?  g.gif kai sveriau 50 kg sonkauliai matesi, o liazkos buvo storos...

mm niu tai gal kriauses figura pas tave g.gif as tai per blauzdas vos ikisu kojas i dzinsus/kelnes o per klubus man neaptempta .. tai vis nervinuosi, kad kam padaro tas kelnes ant klubu platesnes , sijonai sukneles kapsai man buna sonuose doh.gif

bet keptos bulves ir vafliai nera gerai, as tokius dalykus isvis ismetus is raciono
saldumynu paragauju tik sveciuose

~9 val grikiai
~11 saltibarsciu biskutuka
~14.30 karbonadas keptas ant grilines, darzoves , alus smile.gif
kas toliau bus net nzn . hmmm
Papildyta:
deimante mazute kur dingusi?
Atsakyti
Labas kristute ir naujoke smile.gif

Šiandien pas mane 54 kg, kitą kartą rodė 54,3 kg. Tai minusas 0,5-0,8 kg smile.gif Esu patenkinta rezultatu smile.gif
Nors šią savaitę nesilaikiau jau grikių dietos, o ir turėjau vakarais švenčių, svečių dar buvo, tai ir šampano šiek tiek.
Šiandien irgi jau maisto padauginau: trinta daržovių sriuba, žuvies maltinis su raugintu agurku, šakotis, keli traškučiai, šokolado 4 plytelės, šampanas.
Savaitgalį reiks pasilaikyti labiau. Nors vyras ryt organizuoja pramogą - plaukimą upe plaustu su šašlykų kepimu... Nežinau, kaip bus smile.gif
Bet po grikių dietos kažkaip išsijudino svoris. Dar daug sportuoju ir daug geriu vandens. Anksčiau irgi nemėgau, bet įpratau ir dabar nebegaliu be jo.
Kristut, vidurius paleido ne nuo kopūstų, o nuo arbūzo. Aš anksčiau kai mečiau svorį po gimdymo, tai labai daug jo valgiau. Ir daugiau nieko. Arbūzas veikia kaip organizmo valytuvas. Daug skysčių turi. Aš jau laukiu ir LT arbūzų sezono, tada jo prisivalgai kiek telpa ir sotu, ir skanu. Ir į WC tenka dažniau bėgioti smile.gif

Sveikinu kristut, kad perkopei 54 ir gražiai eini tikslo link 4u.gif Aš tave vejuosi wink.gif

O dėl lašinukų nežinau, pas mane viršutinė figūros dalis jau ideali (bent man). Bet va užpakalis ir šlaunys dar kai nepatinka.

Sėkmės toliau keliaujant tikslo link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 16, 23:03)
Labas kristute ir naujoke smile.gif

Šiandien pas mane 54 kg, kitą kartą rodė 54,3 kg. Tai minusas 0,5-0,8 kg smile.gif Esu patenkinta rezultatu smile.gif
Nors šią savaitę nesilaikiau jau grikių dietos, o ir turėjau vakarais švenčių, svečių dar buvo, tai ir šampano šiek tiek.
Šiandien irgi jau maisto padauginau: trinta daržovių sriuba, žuvies maltinis su raugintu agurku, šakotis, keli traškučiai, šokolado 4 plytelės, šampanas.
Savaitgalį reiks pasilaikyti labiau. Nors vyras ryt organizuoja pramogą - plaukimą upe plaustu su šašlykų kepimu... Nežinau, kaip bus smile.gif
Bet po grikių dietos kažkaip išsijudino svoris. Dar daug sportuoju ir daug geriu vandens. Anksčiau irgi nemėgau, bet įpratau ir dabar nebegaliu be jo.
Kristut, vidurius paleido ne nuo kopūstų, o nuo arbūzo. Aš anksčiau kai mečiau svorį po gimdymo, tai labai daug jo valgiau. Ir daugiau nieko. Arbūzas veikia kaip organizmo valytuvas. Daug skysčių turi. Aš jau laukiu ir LT arbūzų sezono, tada jo prisivalgai kiek telpa ir sotu, ir skanu. Ir į WC tenka dažniau bėgioti smile.gif

Sveikinu kristut, kad perkopei 54 ir gražiai eini tikslo link  4u.gif  Aš tave vejuosi wink.gif

O dėl lašinukų nežinau, pas mane viršutinė figūros dalis jau ideali (bent man). Bet va užpakalis ir šlaunys dar kai nepatinka.

Sėkmės toliau keliaujant tikslo link smile.gif

nu va saunuole parktiskai mes lygiai sia savaite smile.gif)pas mus ilgasis swtglis sis bus,,. laukia bbq pasilepinsiu as ir smile.gif

o del viduriu zinok nuo kopustu, arba desreliu juose .. nes ir vyrui taip pat buvo , nors jis arbuzo nevalge , man nuo arbuzo niekada nepaleidzia .. ir aplamai as galiu silke su pienu uzsigerti, ir man nieko nebus lotuliukas.gif

aha man skanu arbuzas, pirkau pries gera menesi nlb saldus buvo.. o dbr jau skanus .. niam niam
oi zuvies maltinis kaip noreciau wub.gif seille istyso ..grysiu i lt mama ir anyta , bus neptenkintos, o tai batono nevalgau, bulviu nevalgau, aliejuje kepta irgi vengiu.. niu zodziu sakys viskas jai blogai doh.gif ka darysi svarbu grikiu varskes ir bananu butu ir isgyvensiu smile.gif

vkr buvau macdonalde geriau slata kava, ir is vaiko kelias fri bulvytes .. kaip neskanu buvo.. nesupratau blink.gif man visadfa ten viskas skanu, valgau , geriu ir kazkoks keistas jausmas burnoje.. nesupratau del ko cia taip

as savo kojom klubais tai patenkinta .. 89cm klubai dbr , gal dar pakris, ir man gerai.. bet pilvu lbiausiai nepatenkinta , o toliau virsus rankos viskas ten ok, niu ties pazastim tie riebaliukai biski nervuoja.

koks tavo ugis deimante ?neprisimenu..

idomu kur dingo bambooocha ? g.gif
Atsakyti
Mano ūgis 165 cm.
Per užpakalio plačiausią vietą 96-97 cm sad.gif
Krūtinė apie 90 cm, liemuo 64 cm. Mano figūra labai moteriška, visi stebisi plonu liemeniu. Viskas būtų gerai, jei ne tas užpakalis. Pilvas gražus, kauliukai matosi smile.gif Bet kad tokį turėti, reikia pastoviai atsilenkimus daryti, kitaip nieko nebus. Aš kas rytą namie padarau po 100, tada dar kai sportuoti nueinu, ten irgi visokių pratimų pilvo presui. O sportuoti dabar labai užsivedžiau. Varau beveik kiekvieną dieną smile.gif
Bet tai dėmesio kiek iš vyrukų sulaukiu!!! Jau net ir treneris kavos kvietė gerti blush2.gif
Ko gero, dar prisideda ir tai, kad iš vidaus spinduliuoju energija, nes viskas gyvenime gerai: turiu gerą vyrą, sveikus gražius vaikučius, gyvename nerealiame name, turiu daug gėlių, kiemą gražiai susitvarkėm, turiu savo verslą, su vyru dažnai keliaujame... Gyvenimas yra gražus smile.gif
O kad tai suprasčiau, žiemą vos ne depresiją išgyvenau.
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 17, 08:25)
Mano ūgis 165 cm.
Per užpakalio plačiausią vietą 96-97 cm sad.gif
Krūtinė apie 90 cm, liemuo 64 cm. Mano figūra labai moteriška, visi stebisi plonu liemeniu. Viskas būtų gerai, jei ne tas užpakalis. Pilvas gražus, kauliukai matosi smile.gif Bet kad tokį turėti, reikia pastoviai atsilenkimus daryti, kitaip nieko nebus. Aš kas rytą namie padarau po 100, tada dar kai sportuoti nueinu, ten irgi visokių pratimų pilvo presui. O sportuoti dabar labai užsivedžiau. Varau beveik kiekvieną dieną smile.gif
Bet tai dėmesio kiek iš vyrukų sulaukiu!!! Jau net ir treneris kavos kvietė gerti  blush2.gif
Ko gero, dar prisideda ir tai, kad iš vidaus spinduliuoju energija, nes viskas gyvenime gerai: turiu gerą vyrą, sveikus gražius vaikučius, gyvename nerealiame name, turiu daug gėlių, kiemą gražiai susitvarkėm, turiu savo verslą, su vyru dažnai keliaujame... Gyvenimas yra gražus smile.gif
O kad tai suprasčiau, žiemą vos ne depresiją išgyvenau.

ai joa tavo gi ugis kaip mano beveik , pamirsus buvau
aa niu joa tada tavo moteriska lb figura ,grazu
oho koks kudas liemuo bigsmile.gif dar kai klubai plastesni tai isvis trbut atrodo kaip pasw vapsva ax.gif

pas mane irgi jau isryskejo kauliukai ant pilvo, kaip as ju buvau pasiilgusi netas zodis ! biggrin.gif
as i diena padarau kokia 500 pratimu pilvo presui , tai grazeja grazeja , bet dar daug tobuleti
as krutines nematuoju , nes A dydis nera ka ten matuoti doh.gif biggrin.gif
mano liemuo 71cm , klubai 89cm, slaunis 52cm , o va pilva irgi matuoju , tai 83cm doh.gif doh.gif cia lbiausiai reikia padirbeti
as niekada nemegau sporto , tai dbr kasdien pratimai pilvo presui tai cia man didelis issukis .. dar kartais ir prasibegu vakare.. ( bet greitai padustu , sona diegt pradeda )

Deimante na taip nosi aukstyn , ner cia ko depresuoti mirksiukas.gif

pavydziu gelyciu smile.gif as noriu ka nors nusipirkti pasisodinti, bet neverta kas jas laistys per vasara ..

mano pusryciai :
~8 val batono rieke ismirkyta kiausinyje (nesugalvojau ka daugiau suvalgyti )

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
merginos, kokios jus saunuoles, sportuojate 4u.gif as siaip megstu sportuoti, lankiau sporto kluba, iki gimdymo likus 2 menesiam nutraukiau uzsiemimus, pagrinde joga. O vat namie niekada nesugebedavau issilaikyti daugiau nei savaite blush2.gif mano ugis panasus i jusu 164 smile.gif o kuno net nenoriu matuoti schmoll.gif
vakar kaip ir gerai maitinausi, vienas kiausinis, pora balandeliu, mazai saldumynu, o siryt vel privalgiau vafliu doh.gif
Atsakyti