Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(Needle @ 2014 05 18, 11:14)
Laba diena  4u.gif
merginos, kokios jus saunuoles, sportuojate  4u.gif as siaip megstu sportuoti, lankiau sporto kluba, iki gimdymo likus 2 menesiam nutraukiau uzsiemimus, pagrinde joga. O vat namie niekada nesugebedavau issilaikyti daugiau nei savaite  blush2.gif mano ugis panasus i jusu 164  smile.gif o kuno net nenoriu matuoti  schmoll.gif
vakar kaip ir gerai maitinausi, vienas kiausinis, pora balandeliu, mazai saldumynu, o siryt vel privalgiau vafliu  doh.gif

laba 4u.gif

na tu dar maza leliuka turi , nepergyvenk mirksiukas.gif as sverdavau max iki 50kg , o gimdyti nuejau virs 80kg , didele tokia buvau , tai 4 menesius net nesukau galvos apie jokius svorio metimus ar sportus .. praktiskai valgiau ir ant lovos laika leidau tik ( lb man miegoti norejosi netas zodis doh.gif ) tai kokiam 5 menesi tik susigribau nevalgyti po 18 val, tada pradejo kristi svoris.. taip iki kokiu 65 kg nukrapsciau.. o paskui pomazu vis dietu laikantis iki 60kg kazkur , daugiau nlb krito ..bet sportuoti niekada nesportavau, tai dbr tik pajutus kad galiu pasiekti savo senaji svori , bandau pasportuoti , nors ir nemegstu ,., lb padeda man tema fb kur merginos dalinasi sveikais valgiais , is ten semiuosi valios judeti i prieki.. ax.gif

beja su vezimu lauke ne letai vaiksciodavau o greitai eidavau.. kasdiena net per nestipru lietu.. po 4-5 val kasdien .. ir vistiek svoris laikesi,., dbr zinau kodel , svarbu mityba , buciau maitinusis taip kaip dbr , buciau jauciu numetusi g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

merginos, o kaip jums delcios dieta? Ten taip pat reikia valgyti kas 2 val, tik pietus gali buti daugiau nei stikline. Kai dirbau su bendradarbem laikiemes sios dietos kiekviena delcia, bandysiu atnaujunti si iproti ax.gif pradedu siandien, nuo pirmadienio iki penktadienio.
Atsakyti
Apie delčios dietą nieko nežinau, tik žiūriu ką ir kiek dedu į burną (kartais ir ne smile.gif ).
Tik va grikių dietos pirmą kartą pasilaikiau. Visai patiko. Dar kažkada bandžiau sriubos dietos laikytis - daržovės, šiltas skystimas, bet ten net nepavadinčiau dieta, nes tik kelias dienas taip valgiau.
Čia aš irgi nevadinčiau dieta, greičiau mitybos principais ar kažkaip panašiai.

Per savaitgalį labai nusižengiau sad.gif Taip jau buvau susireaguliavus po nedaug valgyti po grikių dietos. O va, šeštadienį vyras surengė staigmena - pats pagamino plaustą ir plaukėme 5 val Nerimi. Visą dieną ant vandens gamtoj. Dar plaukdami šašlykus kepėm. Tai privalgiau ir jų, ir keptos duonos, ir skilanduko... O gryžus jaučiausi toookia pavargudi. Tai visi sugulėm ir per projektorių filmą žiūrėjom popkornus valgydami smile.gif O kadangi šeštadienį atsirišo skrandis, tai vakar vėl ėjo nuo pat ryto šakotis. Po to ilgai gėlynuose kapsčiausi, tai namo užeidavau, į burną dėdavau kas papuolė - ir šakotis, ir picos gabalėlis.
O šiandien pirmadienis - iškrova man. Bet... valgiau šakočio gabaliuką (ačiū dienui, paskutinis jau), saldainį vieną paragavau, arbūzo (čia jau nelaikau nusižengimu) ir dar 2 latė išgėriau. Ir daaaar kažko noriu. Kaip tą alkį nuvyti, kai šaldytuve ir sriubos, ir kepsnys, ir picos yra lotuliukas.gif Jaučiu neatsilaikysiu.
Atsakyti
Kam kaip diena praejo? Mano meniu siandien beveik pavyzdingas, 2 val tarpo nevisada laikiausi

10 val arbata
10:30 2 kiausiniai
12:30 arbata
15:30 stikline darzoviu
16 zuvis
18 grudeta varske
20 arbata

karsta siandien, dar 2 kartus buvau su mazium lauke, tai vandens koki litra isgeriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Needle: 19 gegužės 2014 - 19:27
QUOTE(Needle @ 2014 05 19, 10:16)
Labas rytas  4u.gif

merginos, o kaip jums delcios dieta? Ten taip pat reikia valgyti kas 2 val, tik pietus gali buti daugiau nei stikline. Kai dirbau su bendradarbem laikiemes sios dietos kiekviena delcia, bandysiu atnaujunti si iproti  ax.gif pradedu siandien, nuo pirmadienio iki penktadienio.

laikydavausi jos nlb ka padejo ji man ...

pas mus ilgasis swtglis , snd tik bgryzom is draugu, padauginau vyno... doh.gif valgysiu lasisa idaryta , su salotom.. pirktinem.. jegu gaminti nera.. nekenciu tokiu dienu kaip si, bet pati kalta

drauge nebuvo macius nuo velyku manes .. sake lb sukudus as , ir daugiau nekudeti nes nebebus moteriska figura , bet man taip neatrodo smile.gif
po swtglio +200gr .. valgiau viska .. daug cipsu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Deimante mazute, kaip iskrova?

QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 19, 22:40)
laikydavausi jos nlb ka padejo ji man ...

pas mus ilgasis swtglis , snd tik bgryzom is draugu, padauginau vyno...  doh.gif valgysiu lasisa idaryta , su salotom.. pirktinem.. jegu gaminti nera.. nekenciu tokiu dienu kaip si, bet pati kalta

drauge nebuvo macius nuo velyku manes .. sake lb sukudus as , ir daugiau nekudeti nes nebebus moteriska figura , bet man taip neatrodo  smile.gif
po swtglio +200gr .. valgiau viska .. daug cipsu  doh.gif

uzjauciu del savijautos 4u.gif
na, mano manimu, pati figura priklauso labiau nuo kaulu(skeleto), mano palyginus siauri klubai, ir ar as kuda ar stora, skirtumas tarp liemens ir klubu islieka ~ 20 cm, ir nieko cia nepadarisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 20, 08:33)
Labas rytas  4u.gif

Deimante mazute, kaip iskrova?

uzjauciu del savijautos  4u.gif
na, mano manimu, pati figura priklauso labiau nuo kaulu(skeleto), mano palyginus siauri klubai, ir ar as kuda ar stora, skirtumas tarp liemens ir klubu islieka ~ 20 cm, ir nieko cia nepadarisi  schmoll.gif

na joa teisi tu trbut g.gif pas mane irgi skirtumas tarp klubu ir liemens vis budavo ~20cm

pussesesre mano gere 5 dienas tik sultis.. valo organizma.nukrito 4 kg , ir negryzo nei 100gr.. hmm gundausi 3dienu programa gal isbandyti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 20, 17:01)
na joa teisi tu trbut  g.gif pas mane irgi skirtumas tarp klubu ir liemens vis budavo ~20cm

pussesesre mano gere 5 dienas tik sultis.. valo organizma.nukrito 4 kg , ir negryzo nei 100gr.. hmm gundausi 3dienu programa gal isbandyti..  g.gif

kokias sultis gere? aisku, bandyk 4u.gif

as tai vos gyva su delcia, siandien 2 kartus teko pietauti, nes visai be jegu buvau doh.gif matyt, visgi buvau pripratusi LABAI daug valgyti, o dar maitinu krutim, tai apie vien sultys net baisu pagalvoti doh.gif vat sumazinsiu biski skranduka stikliniaujant, tada ir as bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 20, 17:12)
kokias sultis gere? aisku, bandyk  4u.gif

as tai vos gyva su delcia, siandien 2 kartus teko pietauti, nes visai be jegu buvau  doh.gif matyt, visgi buvau pripratusi LABAI daug valgyti, o dar maitinu krutim, tai apie vien sultys net baisu pagalvoti  doh.gif vat sumazinsiu biski skranduka stikliniaujant, tada ir as bandysiu  biggrin.gif

ten programa yra , pgl spalvas sultys, oranzines, raudonos, zalios, violetines ir duoti receptai tai pgl tai ir turi spausti jas ., koksu vandeni dar gerti, visas meniu dienos yra sudarytas. tik tiek kad is sulciu.. daug darzoviu jose

nzn susidariau sarasa produktu, bet dvejoju.. bijau smile.gif doh.gif
Atsakyti
Iškrova nelabai pavyko sad.gif Pavalgiau pusę kepsnio su daržovėmis pietums. O vakare dar vyras patais mišrainę su tunu - tai tiek prikapojau, kad net bloga buvo. Šią savaitę gali ir pliusas būti. Norėjau šiandien pusiau iškroviauti.
Bet dieną valgiau truputį sriubos, po to dar maltinuką su raugintu agurku. Būtų buvę viskas, bet vakare darbe buvo šventė, tai jai pasibaigus prigėrėm su kolegėm šampano, vyno, dar sausainių užkandžiavau.
O dabar į lovą vyras atnešė grietinėlės su bananais...
Ai, nu nesigauna kažkaip.

Šaunuolė, kristut smile.gif nuo velykų tik mėnuo, o tu jau pagyrimus gauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 20, 20:40)

Šaunuolė, kristut smile.gif nuo velykų tik mėnuo, o tu jau pagyrimus gauni  thumbup.gif

na nuo velyku kazkur manau tik 1 kg nukrito , nzn kodel jai ir jos vyrui taip sukudus atrodziau, jos vyras klause ar teko visa garderoba keisti man .. biggrin.gif

pasidariau smooth gerima is pieno, banano, ir varskes.. na kaip sotu , jauciu vakrienes net nenoresiu ax.gif
prisipirkau darzoviu/vaisiu.. nzn bandysiu ryt sulciauti, galvoju tik viena diena gal daryti.. bus iskrovos diena.. jei istversiu, nes negaliu pakesti to galvos skausmo doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Klausykit, o jum suvirškint spėja sunkesnį kokį maistą per 2val? Nes aš pavalgius tarkim kokios mėsytės ar picos gabaliuką po 2 val niekaip negaliu vėl valgyti.. g.gif
Mano meniu nėra tobulas, nes nedažnai turiu galimybę normaliai valgyt namuose, bėgu ir į kavinę ir šiaip parduotuvė, sūrelis, jogurtas ar vaisius.... Stiklinės kiekio stengiuosi prisilaikyti, o šiaip ir pats skrandis daugiau nepriima labai, tiek, kad aš geriu valgydama dar vandenį, nes kitaip maistas stovi skrandyje... Svorio tikslaus nežinau,svarstyklių bateriją galas ištiko ir pamečiau ją, nežinau kokios reikia doh.gif bet gali būti kažkur tarp 74 ir 76kg. O gal ir kiek daugiau blush2.gif Buvo ilgas, audringas savaitgalis, maisto tikrai mažai buvo, bet alus liejosi laisvai blush2.gif Ūgis 177. Realiai noriu paplonėt bent iki 70kg. Baisiai daug pamest nesinori, kad (.) (.) nedingtų ir nenukristų lotuliukas.gif
Ir pvz. šian pusryčiam ėjo keksiukas 1vnt ir 6 slyvos džiovintos, valgiau prieš...4val. esu soti iki negalėjimo... unsure.gif Tai čia prievartaut save ir virtis kiaušą ar ne? g.gif
Atsakyti