QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 20, 21:40)
vakar as tave supratau, mano seimynele atsinese is parduotuves sluoksniuotu bandeliu su skaniausiais idarais + M&M's + ivariu sulciu, bet man delcia ir negaliu ju gerti

o tu nebandei su vyru pakalbeti, kad jis siaip tai turetu tau padeti, o ne trukdyti, juk ne koks kaimynas - VYRAS! tegu saldumynus pakeicia gelem

QUOTE(Magnifique @ 2014 05 21, 11:04)
Sveikos. Klausykit, o jum suvirškint spėja sunkesnį kokį maistą per 2val? Nes aš pavalgius tarkim kokios mėsytės ar picos gabaliuką po 2 val niekaip negaliu vėl valgyti..
Mano meniu nėra tobulas, nes nedažnai turiu galimybę normaliai valgyt namuose, bėgu ir į kavinę ir šiaip parduotuvė, sūrelis, jogurtas ar vaisius.... Stiklinės kiekio stengiuosi prisilaikyti, o šiaip ir pats skrandis daugiau nepriima labai, tiek, kad aš geriu valgydama dar vandenį, nes kitaip maistas stovi skrandyje... Svorio tikslaus nežinau,svarstyklių bateriją galas ištiko ir pamečiau ją, nežinau kokios reikia
bet gali būti kažkur tarp 74 ir 76kg. O gal ir kiek daugiau
Buvo ilgas, audringas savaitgalis, maisto tikrai mažai buvo, bet alus liejosi laisvai
Ūgis 177. Realiai noriu paplonėt bent iki 70kg. Baisiai daug pamest nesinori, kad (.) (.) nedingtų ir nenukristų
Ir pvz. šian pusryčiam ėjo keksiukas 1vnt ir 6 slyvos džiovintos, valgiau prieš...4val. esu soti iki negalėjimo...
Tai čia prievartaut save ir virtis kiaušą ar ne? 

Mano meniu nėra tobulas, nes nedažnai turiu galimybę normaliai valgyt namuose, bėgu ir į kavinę ir šiaip parduotuvė, sūrelis, jogurtas ar vaisius.... Stiklinės kiekio stengiuosi prisilaikyti, o šiaip ir pats skrandis daugiau nepriima labai, tiek, kad aš geriu valgydama dar vandenį, nes kitaip maistas stovi skrandyje... Svorio tikslaus nežinau,svarstyklių bateriją galas ištiko ir pamečiau ją, nežinau kokios reikia

Ir pvz. šian pusryčiam ėjo keksiukas 1vnt ir 6 slyvos džiovintos, valgiau prieš...4val. esu soti iki negalėjimo...

deja, as is tu nelaiminguju, kurios visada nori valgyti