Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

laba diena 4u.gif
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 20, 21:40)
O dabar į lovą vyras atnešė grietinėlės su bananais...
Ai, nu nesigauna kažkaip.

vakar as tave supratau, mano seimynele atsinese is parduotuves sluoksniuotu bandeliu su skaniausiais idarais + M&M's + ivariu sulciu, bet man delcia ir negaliu ju gerti doh.gif na tikri sadistai doh.gif

o tu nebandei su vyru pakalbeti, kad jis siaip tai turetu tau padeti, o ne trukdyti, juk ne koks kaimynas - VYRAS! tegu saldumynus pakeicia gelem mirksiukas.gif

QUOTE(Magnifique @ 2014 05 21, 11:04)
Sveikos. Klausykit, o jum suvirškint spėja sunkesnį kokį maistą per 2val? Nes aš pavalgius tarkim kokios mėsytės ar picos gabaliuką po 2 val niekaip negaliu vėl valgyti.. g.gif 
Mano meniu nėra tobulas, nes nedažnai turiu galimybę normaliai valgyt namuose, bėgu ir į kavinę ir šiaip parduotuvė, sūrelis, jogurtas ar vaisius.... Stiklinės kiekio stengiuosi prisilaikyti, o šiaip ir pats skrandis daugiau nepriima labai, tiek, kad aš geriu valgydama dar vandenį, nes kitaip maistas stovi skrandyje... Svorio tikslaus nežinau,svarstyklių bateriją galas ištiko ir pamečiau ją, nežinau kokios reikia doh.gif  bet gali būti kažkur tarp 74 ir 76kg. O gal ir kiek daugiau  blush2.gif  Buvo ilgas, audringas savaitgalis, maisto tikrai mažai buvo, bet alus liejosi laisvai blush2.gif  Ūgis 177. Realiai noriu paplonėt bent iki 70kg. Baisiai daug pamest nesinori, kad (.) (.) nedingtų ir nenukristų lotuliukas.gif
Ir pvz. šian pusryčiam ėjo keksiukas 1vnt ir 6 slyvos džiovintos, valgiau prieš...4val. esu soti iki negalėjimo... unsure.gif  Tai čia prievartaut save ir virtis kiaušą ar ne? g.gif

deja, as is tu nelaiminguju, kurios visada nori valgyti doh.gif visa gyvenima bandau apgauti savo organizma, kisu vietoj maisto kava, arbata, vandeni, tik va nestumo metu kiek atsipalaidavau ir pastorejau unsure.gif O tavo gal letesne medziagu apykaita? gal ja kazkaip galima pagreitinti? as tai nevalgyciau per prievarta, sulaukciau alkio.
Atsakyti
Mano medžiagų apykaita laaabai lėta, ir šiaip, kiekvienas gramas riebalo/cukraus eina į kūną... Pasidariau visig ryžių su daržovėm ir krevetėm, nes pusryčiavau jau prieš 5 val... g.gif
užkandžiaut tai aš nuolat noriu, bet valgyt normaliai- nooo. Užkandžiai tai bandelė, šokoladukas, sūrelis ar pan. š... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 05 21, 10:04)
Sveikos. Klausykit, o jum suvirškint spėja sunkesnį kokį maistą per 2val? Nes aš pavalgius tarkim kokios mėsytės ar picos gabaliuką po 2 val niekaip negaliu vėl valgyti.. g.gif 
Mano meniu nėra tobulas, nes nedažnai turiu galimybę normaliai valgyt namuose, bėgu ir į kavinę ir šiaip parduotuvė, sūrelis, jogurtas ar vaisius.... Stiklinės kiekio stengiuosi prisilaikyti, o šiaip ir pats skrandis daugiau nepriima labai, tiek, kad aš geriu valgydama dar vandenį, nes kitaip maistas stovi skrandyje... Svorio tikslaus nežinau,svarstyklių bateriją galas ištiko ir pamečiau ją, nežinau kokios reikia doh.gif  bet gali būti kažkur tarp 74 ir 76kg. O gal ir kiek daugiau  blush2.gif  Buvo ilgas, audringas savaitgalis, maisto tikrai mažai buvo, bet alus liejosi laisvai blush2.gif  Ūgis 177. Realiai noriu paplonėt bent iki 70kg. Baisiai daug pamest nesinori, kad (.) (.) nedingtų ir nenukristų lotuliukas.gif
Ir pvz. šian pusryčiam ėjo keksiukas 1vnt ir 6 slyvos džiovintos, valgiau prieš...4val. esu soti iki negalėjimo... unsure.gif  Tai čia prievartaut save ir virtis kiaušą ar ne? g.gif

laba, man nevisada suvirskina, bet dazniausiai isalkstu jau po 2 val.. ir jei tai buna tik lengvas uzkandis po tu tie 2 val, tai dar kitas 2 val vos istveriu ..

na per prievarta kisti nlb gal ir gerai , jei tau nesinori.. mm bet reiktu tau susireguliuoti mityba.. valgai per daug angiavandeniu (keksiukai, sokoladukai, bandeles sureliai, jei aplietu sokoladu ) suvalgyti siulycaiu pirmoje dienos puseje tokius uzkandukus, nors geraiu rinkis vaisius, riesutus, ryziu trapucius , dziovintus vaisius, vakarienei valgyk baltimini maista .

sveikos vkr taip nieko ir nevakarieniavau, tik ta kokteili su varske.. bet ryte lb alkana juaciausi, nusilupau darzoves/vaisius spausti sultis.. ir ka galvoju nieko nebus .. pasidariau tortilija su darzovemis doh.gif iskrovos snd nebus smile.gif galvoju gal gersiu jas vietoje uzkandziu ax.gif hmm. gal pakristu ir taip svoris .. doh.gif
Atsakyti
Aš nevalgau tų užkandukų, tik noriu jų lotuliukas.gif Dabar ***** per daug pavalgiau- buvau nuo 13val nieko burnoj neturėjus- reikalus svarbius tvarkiau, net hematogeno nebuvo laiko suvalgyt...
Atsakyti
Aš jei nenoriu, tai ir nevalgau. Šiaip apie užkandukus irgi dažnai pagalvoju. O dažnai ir neatsilaikau.
Šiandien valgiau maltinuką su marinuotu agurkėliu ir keliais makaronais, vieną blyną suvalgiau. Ir daaauuuug sriubos, kažko labai užsinorėjau. Bet va, svarstyklės plius kilogramą rodo sad.gif Nebegaliu jau atrodo, vis stengiuosi, stengiuosi, o tas svoris vos pakrenta ir vėl atgal cry.gif cry.gif cry.gif
Kažkaip aš laikausi, laikausi, tik pamatau nedidelį minusiuką, atsipalaiduoju ir vėl viskas gryžta. Atrodo, daug ir sportuoju, bet kažkaip nekrenkta normaliai tas svoris. O man tiek nedaug beliko verysad.gif
Po tos grikių dietos buvo skrandis taip susitraukęs, valgyt visai nenorėjau, pilvas prie nugaros buvo prisiklijavęs, taip gražiai atrodė. Bet va, viena diena ir viskas susijaukė. Net normaliai iškrovos nepasidariau.
Uoj, ko gero tik jūs mane tesuprantat... Nors gal jums taip nebūna
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 21, 22:15)
Aš jei nenoriu, tai ir nevalgau. Šiaip apie užkandukus irgi dažnai pagalvoju. O dažnai ir neatsilaikau.
Šiandien valgiau maltinuką su marinuotu agurkėliu ir keliais makaronais, vieną blyną suvalgiau. Ir daaauuuug sriubos, kažko labai užsinorėjau. Bet va, svarstyklės plius kilogramą rodo sad.gif Nebegaliu jau atrodo, vis stengiuosi, stengiuosi, o tas svoris vos pakrenta ir vėl atgal  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Kažkaip aš laikausi, laikausi, tik pamatau nedidelį minusiuką, atsipalaiduoju ir vėl viskas gryžta. Atrodo, daug ir sportuoju, bet kažkaip nekrenkta normaliai tas svoris. O man tiek nedaug beliko  verysad.gif
Po tos grikių dietos buvo skrandis taip susitraukęs, valgyt visai nenorėjau, pilvas prie nugaros buvo prisiklijavęs, taip gražiai atrodė. Bet va, viena diena ir viskas susijaukė. Net normaliai iškrovos nepasidariau.
Uoj, ko gero tik jūs mane tesuprantat... Nors gal jums taip nebūna

oho, net +1kg daug , sakyciau kad butum valgius daug, bet jei ten biski panuodemiauji tai neturetu taip greitai uzsideti .. g.gif keista

man pms tai sia savaite irgi nebusiu su minusu , lb alkana jauciuosi , vos 2 val istveriu nevalgiusi doh.gif

pas mane snd meniu :
~9 tortilija su sv darzovemis
~11 raudonos spalvos svieziai spaustos sultys(slykstokos )
~1 biski sriubos agurkines, ir vistytes keli gabaliukai
~14.30 vel tos pacios sultys
~16-17 val planuoju suvalgyti vistiena su darzovemis
~18-19 val issispausiu kokiu slyksciu sulciu biggrin.gif

taip noriu numesti dar biskuti svorio
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 21, 22:26)

pas mane snd meniu :
~9 tortilija su sv darzovemis
~11 raudonos spalvos svieziai spaustos sultys(slykstokos )
~1 biski sriubos agurkines, ir vistytes keli gabaliukai
~14.30 vel tos pacios sultys
~16-17 val planuoju suvalgyti vistiena su darzovemis
~18-19 val issispausiu kokiu slyksciu sulciu  biggrin.gif

Šaunuolė, kad tu taip stengiesi ir tau pavyksta!!!
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 21, 23:26)

su tokiu meniu turetu kristi svoris 4u.gif

karsta siendien, mesa vos lenda i burna, norisi vien darzoviu. Siandien paskutine delcios diena, nesilaikysiu rytoj, labai sunku man, be to turiu jau -2.7 kg, pradziai uzteks, ziuresim, kiek sugris.
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 22, 13:53)
Laba diena  4u.gif

su tokiu meniu turetu kristi svoris  4u.gif

karsta siendien, mesa vos lenda i burna, norisi vien darzoviu. Siandien paskutine delcios diena, nesilaikysiu rytoj, labai sunku man, be to turiu jau -2.7 kg, pradziai uzteks, ziuresim, kiek sugris.

woow , saunuole thumbup.gif

labas rytas, pasidariau kavos su pienu. vaikas atsikele snd pries 5 ryto blink.gif tai viena akim miegojau, kita nea..
Atsakyti
mano meniu :
~9 val tortilija su darzovemis , kokosu vanduo
~12 zalios svieziai spaustos darzoviu sultys
~13.30 alia plovas su vistiena, paprika, ir sauleje dziovintais pomidorais
~16 vel tos zalios sultys
~18 orkaiteje kepta kiausiniene su ivairiomis darzovemis ir kon.zirneliais (persivalgiau doh.gif )

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

as jau pasisveriau ir skubu prisiduoti - 3.3 kg biggrin.gif
suprantu, kad daug sugris, butu super jei ne daugiau nei puse ax.gif iki tikslo beliko 200 gr, bet testi delcia nebenoriu, pavargau jaustis nusilpusiai.

QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 22, 17:09)
woow , saunuole  thumbup.gif

labas rytas, pasidariau kavos su pienu. vaikas atsikele snd pries 5 ryto  blink.gif tai viena akim miegojau, kita  nea..

kiek metuku tavo berniukui?
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 23, 09:16)
Labas rytas  4u.gif

as jau pasisveriau ir skubu prisiduoti - 3.3 kg  biggrin.gif
suprantu, kad daug sugris, butu super jei ne daugiau nei puse  ax.gif iki tikslo beliko 200 gr, bet testi delcia nebenoriu, pavargau jaustis nusilpusiai.
kiek metuku tavo berniukui?

labas smile.gif

pas mane +200gr visa savaite svoris toje pacioje vietoje

maniskiui 3.5m ax.gif
Atsakyti