Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

laba, as vkr pramiegojau puse dienos,., tai vakariene velyva turejau.. kiausiniene su agurkais, jauciuosi issiputusi.. aplinka pasikeite, tustintis negaliu, prisipirkau buroku, einu spausiu sultis su burokeliais .. doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
vakar per gimtadieni valgiau pica ir pyraga, siandien tik +200 gr, jau galvojau bus visas kilas.
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 05 29, 07:35)
Labas rytas,

Vakar vakare lovoj dar iš vyro šaltibarščių pavalgiau sad.gif Tai rezultatas - niekas nenukrito, kiek vakar privalgiau. Tikiuosi, šiandien neprisivalgysiu. Svarbiausia, vakare. Čia man visada yra didžiausias įššūkis

oi, ir man vakarais sunku doh.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2014 05 29, 11:28)
laba, as vkr pramiegojau puse dienos,., tai vakariene velyva turejau.. kiausiniene su agurkais, jauciuosi issiputusi.. aplinka pasikeite, tustintis negaliu, prisipirkau buroku, einu spausiu sultis su burokeliais ..  doh.gif

skanios tokios sultys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 29, 13:19)
Laba diena  4u.gif
vakar per gimtadieni valgiau pica ir pyraga, siandien tik +200 gr, jau galvojau bus visas kilas.

oi, ir man vakarais sunku  doh.gif
skanios tokios sultys?  g.gif

nemegstu as burokeliu sulciu.. bet darau pgl toki Joe sudarytus receptus.. dedasi burokeliai, morkos, apelsinai.. tai tik spalva kad raudona, o skonis apelsinu jauciasi, uosviui daviau paragauti,, nes ziurejo issputes akis, kaip as gersiu zalius burokelius,, bet patiko jam irgi smile.gif

pilvas mano kaip nescios doh.gif doh.gif

dar eisiu tik pietauti, iadarytus baklazanus valgysiu.. niekad nebuvau dariusi
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

siandien mano vaikui buvo paskutine diena priesmokyklineje grupeje, rudeni i pirma klase, ojej, kokia jau didele pana cool.gif

prisiduodu, +1.9 kg g.gif sia savaite tiesiog nesveikai sokinejo svoris, -3.3 kg, +2.5 kg, - 1kg, galiausia po delcios turiu pliusa 1.9 unsure.gif

Kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 05 30, 14:54)
Laba diena  4u.gif

siandien mano vaikui buvo paskutine diena priesmokyklineje grupeje, rudeni i pirma klase, ojej, kokia jau didele pana  cool.gif

prisiduodu, +1.9 kg  g.gif sia savaite tiesiog nesveikai sokinejo svoris, -3.3 kg, +2.5 kg, - 1kg, galiausia po delcios turiu pliusa 1.9  unsure.gif

Kaip jus?

pamirsau pasisverti.. visai uzmirsau kad snd 5dienis.. diena sveriausi rode 54.5kg mazdaug , bet nesu tikra ar tos svartsykles aplamai gerai rodo
Atsakyti
Sveikos,

Vakar ryte svėriau 55,6 (-0,5 kg). Šiaip tikėjausi truputuką mažiau. Bet ketv. buvom su drauge kavinėj, tai vakare salotų privalgiau, o po to dar desertui ledų su grietinėle ir karštu šokoladu lotuliukas.gif mmm, kaip skanu. visai nesigailiu.
O vakar gryžom naktį iš gimtadienio. Valgiau normaliai, tik prieš išvažiuojant dar tokį didelį obuolių pyrago gabalą suvalgiau, tai pasijaučiau persivalgiusi. Per vakarą išgėriau tik taurę šampano. Po praeito savaitgalio linksmybių nieko nesinorėjo smile.gif
Šiandien tai jau tikėjausi diiiidelio ir riebaus pliuso. Bet ką jūs galvojat? -0,1 kg lyginant su vakarykščiu rytu smile.gif Nerealiai esu patenkinta lotuliukas.gif
Šiandien ryte suvalgiau tris blynus- širdeles su uogomis. O pietums gaminu šviežias salotas su vištiena. Vakare visko gali būti ax.gif Dar buvau pasportuoti. Ir gal pavyks rasti laiko išvažiuoti su dviračiais ar riedučiais smile.gif

Gražios jums popietės ir vakaro 4u.gif
Atsakyti
man snd nuo ryto nlb valgesi, tai nusprendziau alia iskrovauti.. su pasukom ir kefyru.. bet nuvagiau ir braskiu kelias, ir keptos duonos, ir slapenkes truputi , nzn kaip bus vakare, noriu keptos duonos dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 31 gegužės 2014 - 14:57
Labas rytas,

Aš vakar valgiau viską, kas po ranka papuolė doh.gif Dar vakare užkrovia grietinėlės su bananais. Tai kaip susuko vidurius... Dar ir šiandien rezultatas jautėsi smile.gif
Jaučiuosi nelabai kaip. Gal kd savaitgalį visą pradirbau ir visai nepailsėjau.
Šiandien iškroviauju. Bet jau geriu late ir suvalgiau gabaliuką chalvos. Gal geriau pasijausiu.
Po tokio gražaus valgiaraščio praeitos savaitės rezultatas šuniui ant uodegos nuėjo. Ir tik per vieną dieną. Echhhh
Atsakyti
as vkr tai ikejoj uzvalgiau, ir ledu, ir desraini doh.gif o vakare, stengiausi tik kefyra gerti, bet ir cipsu ir alaus dar paragavau doh.gif

nzn svorio 55kg nesiekia tai nors tuom dziaugiuosi,.

ikejos metras parode, kad klubai 88cm pas mane , ir liemuo sumazejas.. bet nlb tikiu, eisiu kitu matuotis

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 02, 12:47)
as vkr tai ikejoj uzvalgiau, ir ledu, ir desraini  doh.gif  o vakare, stengiausi tik kefyra gerti, bet ir cipsu ir alaus dar paragavau  doh.gif

nzn svorio 55kg nesiekia tai nors tuom dziaugiuosi,.

ikejos metras parode, kad klubai 88cm pas mane , ir liemuo sumazejas.. bet nlb tikiu, eisiu kitu matuotis

baltai pavydziu, tokiu klubu turejau tik budama studente, dabar net nesvajuoju apie tokias apimtis ax.gif
mes sestadieni buvome ikejoj mirksiukas.gif spinta PAX pirkome, ka jus ten gero radote? niekaip neturiu laiko viska gerai apziureti doh.gif
mano savaitgalis taip pat nebuvo pavyzdingas, bijau, kad visai netekau savo minuso, nesisveriu, rytoj iskrova su "riazenka" ir naturaliu jogurtu, poryt pasisversiu.
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 06 02, 15:56)
Laba diena  4u.gif
baltai pavydziu, tokiu klubu turejau tik budama studente, dabar net nesvajuoju apie tokias apimtis  ax.gif
mes sestadieni buvome ikejoj  mirksiukas.gif spinta PAX pirkome, ka jus ten gero radote? niekaip neturiu laiko viska gerai apziureti  doh.gif
mano savaitgalis taip pat nebuvo pavyzdingas, bijau, kad visai netekau savo minuso, nesisveriu, rytoj iskrova su "riazenka" ir naturaliu jogurtu, poryt pasisversiu.

mes pirkome traukinuka su begiais doh.gif nes pas mociute neturime traukinuku ir begiu.. o jis taip pamises del ju.. kalnas kitokiu zaislu yra bet nedomina.. tai visa vasara tasysimes begius visur kartu biggrin.gif daug mna kas ten patiko, bet kas is to.. i tase nesutalpinsiu smile.gif

zinok as prabegom ten.. ir tai trukom 2 h tik apziureti viska doh.gif

o as beveik nenoriu valgyti lb minimaliai , svarbu pasuku butu, kaip sotu nuo ju.. darysiu 1dieniais iskrova jauciu lb jau skanu . ax.gif

pusryciai:desreles dvi,salotos lapai
uzkandis:grudeta varske
pietus buvo : rugstyniu sriuba
vakariene : liezuvis, ir salotos
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 02, 18:05)
mes pirkome traukinuka su begiais  doh.gif nes pas mociute neturime traukinuku ir begiu.. o jis taip pamises del ju.. kalnas kitokiu zaislu  yra bet nedomina.. tai visa vasara tasysimes begius visur kartu  biggrin.gif  daug mna kas ten patiko, bet kas is to.. i tase nesutalpinsiu smile.gif

zinok as prabegom ten.. ir tai trukom 2 h tik apziureti viska  doh.gif

o as beveik nenoriu valgyti lb minimaliai , svarbu pasuku butu, kaip sotu nuo ju.. darysiu 1dieniais iskrova jauciu lb jau skanu . ax.gif

pusryciai:desreles dvi,salotos lapai
uzkandis:grudeta varske
pietus buvo : rugstyniu sriuba
vakariene : liezuvis, ir salotos

kaip tik zaislu niekada net neziurejau blush2.gif reikes atkreipti demesio 4u.gif
siryt visgi pasisveriau, rodo, kad nesu pastorejusi g.gif nors blogai tas, kad svarstykles dabar i kita vieta pastatytos, ir gali kitaip rodyti, per ta spinta nebezinau, kur ju deti doh.gif

Kristut, patinka tavo patiekalai, ir Deimantes desertai thumbup.gif o mano meniu kazkoks chaotiskas, nemiegstu gaminti blush2.gif kol dirbau, nors per pietus tvarkingai valgiau, o dabar dar vyresnioji pas mociute isvaziavo, tai isvis ranka nekila gaminti, mano vakarikstis meniu:
arbata, bandele
ledai
salotos is norfos
kava, sausainiai
iki 1 ltr riazenkos
Atsakyti