Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(Needle @ 2014 06 03, 10:56)
Labas rytas  4u.gif

kaip tik zaislu niekada net neziurejau  blush2.gif  reikes atkreipti demesio  4u.gif
siryt visgi pasisveriau, rodo, kad nesu pastorejusi  g.gif nors blogai tas, kad svarstykles dabar i kita vieta pastatytos, ir gali kitaip rodyti, per ta spinta nebezinau, kur ju deti  doh.gif

Kristut, patinka tavo patiekalai, ir Deimantes desertai  thumbup.gif o mano meniu kazkoks chaotiskas, nemiegstu gaminti  blush2.gif kol dirbau, nors per pietus tvarkingai valgiau, o dabar dar vyresnioji pas mociute isvaziavo, tai isvis ranka nekila gaminti, mano vakarikstis meniu:
arbata, bandele
ledai
salotos is norfos
kava, sausainiai
iki 1 ltr riazenkos

daugiau ten tokiu minkstu zaislu(ivairiu darzoviu )bet yra ir mediniu .. as is ikea nebuvau pirkus, bet man atrodo jie tinka prie kitu seriju gaminamu traukinuku begiu.. musu pagrinde brio turimi.

joa maniskes svarstykles durniavo persikrauscius.. bet dbr apsiprato biggrin.gif nzn man mano elektrines rodo 53.5kg noreciau kad tiek butu , bet nlb tikiu smile.gif

oi koks tavo kudas meniu smile.gif
man ir nekilo rankos gaminti.. bet niekas nieko nepadaro daugiau, vaikas su mociute darzely prabuna, tai jie ten pavalgo , man tenka gamintis

mano meniu snd :
9 val 2 virti kiausiniai, ridikeliai, juoda kava , varskes surelis
12 rugstyniu sriuba,lietinis su bananu
2 val lietiniai su varske , ir trintomis braskemis, stikline pieno
16val hmm nzn ka valgysiu :)jauciu lietinis su bananu (prisikepiau kalna lietiniu blynu biggrin.gif )
18 val liezuvis su agurkais bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 03 birželio 2014 - 14:18
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 03, 15:16)
mano meniu snd :
9 val 2 virti kiausiniai, ridikeliai, juoda kava , varskes surelis
12 rugstyniu sriuba,lietinis su bananu
2 val lietiniai su varske , ir trintomis braskemis, stikline pieno
16val hmm nzn ka valgysiu :)jauciu lietinis su bananu (prisikepiau kalna lietiniu blynu  biggrin.gif )
18 val liezuvis su agurkais bus

is kur gauni rugstyniu, gal yra turgeliuose pirkti?
Atsakyti
Sveikos,

Pirmadienį jaučiausisi žiauriai, be galo išsekusi. Pirmą kartą taip. Reiks stabdyti su tais darbais, o tai organizmas nebepaneša sad.gif Iškrovos nebuvo, darbe visiškai nieko nepadariau, namuose ant lovos išsidrėbus ilsėjausi. Valgiau viską, kad tik neišsivystytų kokie organizmo išsekimai. Turiu pavyzdžių, kokios tai ligos, tai labai baisu man pasidarė. Nes iki tol niekada nėra taip buvę. Vakar atsikėliau jau šiek tiek atsigavusi. Iškrovai nesiryžau. Bet sportuoti jau nuėjau. Ir vėl dirbau iki išnaktų, nes pirmadienį nieko nepadariau doh.gif Valgiau daug. Būtų buvę visai nieko. Bet apie 12 nakties tokia išalkus pasijutau. Tai suvalgiau bananą ir dar sausainių vidury nakties privalgiau. Jau su svarstyklėm susipykau. Nuo savaitgalio jaučiu didelį potraukį saldumynams, tai vakar vakare net visą plytą šokolado suvalgiau. Artėja mano dienos, kad tik greičiau jos ateitų, nes namuose visas atsargas sušveisiu.
Šiandien bandysiu iškrovauti. Nors miego mažai, bijau, kad vėl silpna nepasidarytų. Tai gal lengvai užvalgysiu. Sportuoti šiandien nepavyks nuvažiuoti. Namuose gal vakare ant kardio užlipsiu.
Vakar treneris pagyrė mano raumenukus, tik sakė riebalus numesti reikia. Ot velnias, kaip man jų atsikratyt nepavyksta doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Deimante, koks tavo darbas? Kur ir ka sportuoji? As sokolada tik visom plytom ir valgau biggrin.gif nebent dukra salia, tai tenka dalintis ax.gif

vakar iskrova nepavyko, vakare valgiau vistiena su darzovemis, nes silpnai pasijutau, bijojau vaika paimti ant ranku, tai minusas tik 300 gr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 06 03, 15:03)
is kur gauni rugstyniu, gal yra turgeliuose pirkti?

is parduotuves smile.gif
o jei rimtai atpratusi nuo turgeliu as, tai tiesiu taikymu nuejau i parduotuve, turgeli net nepaziurejau.. gal ir buvo blush2.gif vkr buvom sode, tai visa vakara darbavausi , rankos su puslem dbr ..niekaip organizmas dar nepripranta prie kitos vietos.. be vaistu dar nlb kaip einasi doh.gif

snd ilsiuosi.. miegoti traukia, gal nusnusiu koki pusvalanduka..
snd alkana lb kazkodel
10 val kiausinis su skystukais
12val kotletas,truputi ryziu, kopustu salotu, tada dar kotletukas, biski saltienos doh.gif ir dar valgyti vistiek noriu

pasiilgau elektroniniu svarstykliu, taip smagu matyti svori
reik eiti pritupimu padaryti, ir presui bet taip tyngisi .. man strijos ryskeja , nzn gal kad "pasitraukiau" pati, tai jos prasiplete... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 06 04, 09:39)
Labas rytas  4u.gif
Deimante, koks tavo darbas? Kur ir ka sportuoji? As sokolada tik visom plytom ir valgau  biggrin.gif nebent dukra salia, tai tenka dalintis  ax.gif

vakar iskrova nepavyko, vakare valgiau vistiena su darzovemis, nes silpnai pasijutau, bijojau vaika paimti ant ranku, tai minusas tik 300 gr  blush2.gif

Turiu vaikų darželį. Tai darbas labai dinamiškas - ir prie popierių tenka pasėdėti, ir su vaikais į ekskursijas vykti, ir gėlyną paravėti, ir darbuotojus surasti, ir viską sukontroliuoti, su tėvais pabendrauti, su darbuotojais.... aij visko labai daug...
Šiandien iškrova nepavyko - buvau seminare, o po to pakvietė pietų, o norint santykius palaikyti, tai leidausi pavaišinama smile.gif Valgiau burokėlių sriubos ir kūgelį su vištiena apie 13 val.
Po to darbe suvalgiau porą braškių ir skiltelę šokolado.
O 17 val bananas.
Namuose šaldytuvas kaip retai būna tuštut tuštutėlis, tai sutepiau sumuštinių su batonu ir šlapianka ir su vaikais su pomidorais, ridikėliais ir svogūnais pavalgėme smile.gif O tada jau užsinorėjau deserto doh.gif vėl šokolado plytą išsitraukiau. Dalinausi su vaikaism bet vis tiek didžioji dalis man kliuvo. Tada pasijaučiau labai nusikaltusi ir ant treniruoklio užlipau. Numyniau 6,6 km, sudeginau 150 kalorijų smile.gif (nors tik dalis šokolado). Kur tos mano dienelės nelemtos.
Šią savaitę su pliusu būsiu, pilvas nerealiai iššokęs. O dar penkt. partneriai iš užsienio atvažiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 06 04, 19:40)
Turiu vaikų darželį. Tai darbas labai dinamiškas - ir prie popierių tenka pasėdėti, ir su vaikais į ekskursijas vykti, ir gėlyną paravėti, ir darbuotojus surasti, ir viską sukontroliuoti, su tėvais pabendrauti, su darbuotojais.... aij visko labai daug...
Šiandien iškrova nepavyko - buvau seminare, o po to pakvietė pietų, o norint santykius palaikyti, tai leidausi pavaišinama smile.gif Valgiau burokėlių sriubos  ir kūgelį su vištiena apie 13 val.
Po to darbe suvalgiau porą braškių ir skiltelę šokolado.
O 17 val bananas.
Namuose šaldytuvas kaip retai būna tuštut tuštutėlis, tai sutepiau sumuštinių su batonu ir šlapianka ir su vaikais su pomidorais, ridikėliais ir svogūnais pavalgėme smile.gif O tada jau užsinorėjau deserto  doh.gif  vėl šokolado plytą išsitraukiau. Dalinausi su vaikaism bet vis tiek didžioji dalis man kliuvo. Tada pasijaučiau labai nusikaltusi ir ant treniruoklio užlipau. Numyniau 6,6 km, sudeginau 150 kalorijų smile.gif (nors tik dalis šokolado). Kur tos mano dienelės nelemtos.

na ir daug sokolado apturejai biggrin.gif

mm kugelis skanu wub.gif

mano pusryciai snd :trys sviezio silto batono riekes su lydytu sureliu ir balta misraine (neatsilaikiau neatsimenu kada toki skanu batona valgiau , ech)

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 05, 10:45)
na ir daug sokolado apturejai biggrin.gif

mm kugelis skanu  wub.gif

mano pusryciai snd :trys sviezio silto batono riekes su lydytu sureliu ir balta misraine (neatsilaikiau neatsimenu kada toki skanu batona valgiau , ech)

vakar kepiau brauni pyraga su 2 plytom sokolado ir pakeliu sviesto, ka tik baigiau ji valgyti doh.gif zinokite, kiekio atzvilgiu tikrai valgau maziau, nei pries menesi, bet ka daryti su kalorijomis... apie sokolada reiktu pamirsti g.gif

buvau turgelyje, nusipirkau rugstyniu, virsiu sriuba thumbup.gif dar braskiu nupirkau, 10 suvalgiau, ziuresim, ar maziu neisbers, arbuza jau valgiau, neisbere bigsmile.gif gal ir su braskem pasiseks rolleyes.gif

batona ir as megstu blush2.gif o jei dar apkepinti ji su sviestu ar suresniu margarinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 06 05, 12:17)
Laba diena  4u.gif

vakar kepiau brauni pyraga su 2 plytom sokolado ir pakeliu sviesto, ka tik baigiau ji valgyti  doh.gif zinokite, kiekio atzvilgiu tikrai valgau maziau, nei pries menesi, bet ka daryti su kalorijomis... apie sokolada reiktu pamirsti  g.gif

buvau turgelyje, nusipirkau rugstyniu, virsiu sriuba  thumbup.gif dar braskiu nupirkau, 10 suvalgiau, ziuresim, ar maziu neisbers, arbuza jau valgiau, neisbere  bigsmile.gif gal ir su braskem pasiseks  rolleyes.gif 

batona ir as megstu  blush2.gif o jei dar apkepinti ji su sviestu ar suresniu margarinu  wub.gif

o taviskis alergiskas ?
as atsimenu valgiau viska ko norejau, net negalvodavau kad gali isberti ar pilva pusti blush2.gif o maitinau lb ilgai

12 val grikiu sriuba
14.30 val vistiena su agurku, ir zirneliais (norejau saldainio linas, bet anyta visus suvalge kol as uzsinorejau biggrin.gif )

nzn ka valgysiu vakarienei, jauciu padauginau vistienos.. reik kazka liesai suvalgyti , tik nzn ka ..
nu ir kada tas pilvas idubs ?? doh.gif issimaudziau ziuriu ziuriu, vis dar kyso ech, jau nusibodo svori mesti, jau norisi paragauti skanestu, ax.gif palaikyti svori jau tik noreaiu , o ne mesti,. snd pagalvoaju kad metu kg nuo 74 kg , nes nuo tiek jau nekrito patys , reikejo ideti pastangu..ir dietu.. tai realiai 20kg per 3 metus,.. ilgokai biggrin.gif

Atsakyti
Šaunuole, kristut smile.gif Šitiek numetei jau. Išvis džiaugiuosi tavimi, kad atsilaikai nuo saldumynų.
O man labai sunkiai sekasi. Aš irgi norėčiau tik palaikyti svorį. Realiai tą dabar ir darau. O susiimt niekaip nesiseka. Aš kai pagalvoju, tai nuo tada, kai prisijungiau čia, nieko ir nenumečiau. Tiksliau - svoris šokinėjo žemyn aukštyn. O dabar vėl pradiniam taške stovi sad.gif Šiandien ryte svėriausi - svarstyklės kvailioja. Trijose vietose buvau pastačius ir visur rodė 54,9-56,6 kg. Ir ne taip, kad vienoj vietoj vienas skaičiu, kitoj kitas. O pirmą kartą pasveria - vienas skaičius, antrą kartą pasveria - kitas skaičius. Pastatau į kitą vietą - vėl tas pats... Gal elementai baiginėjasi.
Nors mano nuomone, tai mano svoris į tą didesnę pusę turėtų būti.

Pagaliau baigėsi visos darbinės šventės, šiandien ir svečiai iš Estijos jau buvo. Bus ramiau gyventi smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(0kristut0 @ 2014 06 05, 15:09)
o taviskis alergiskas ?
as atsimenu valgiau viska ko norejau, net negalvodavau kad gali isberti ar pilva pusti  blush2.gif  o maitinau lb ilgai
nzn ka valgysiu vakarienei, jauciu padauginau vistienos.. reik kazka liesai suvalgyti , tik nzn ka ..
nu ir kada tas pilvas idubs ?? doh.gif issimaudziau ziuriu ziuriu, vis dar kyso ech, jau nusibodo svori mesti, jau norisi paragauti skanestu,  ax.gif palaikyti svori jau tik noreaiu , o ne mesti,. snd pagalvoaju kad metu kg nuo 74 kg , nes nuo tiek jau nekrito patys , reikejo ideti pastangu..ir dietu.. tai realiai 20kg per 3 metus,.. ilgokai  biggrin.gif

mano mama alergiska, brolis, alergija paveldoma, todel as ir bijau. penktadieni neprisidaviau nes susirgau, 2 dienas auksta tempa turejau, nukrito kai pradejau antibus gerti, ir mazaji isbere, ir dabar nezinau, ar nuo braskiu, ar nuo antibu doh.gif

saunuole tu, jau tiek kg atsikratei 4u.gif tai tu visa ta laika nevalgei sokolado? blink.gif

QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 06 06, 13:05)
Pagaliau baigėsi visos darbinės šventės, šiandien ir svečiai iš Estijos jau buvo. Bus ramiau gyventi smile.gif

nu va, galesi atsipalaiduoti 4u.gif gal net sokolado maziau noresis rolleyes.gif

siandien svarstykles mazai parode, nes 1.5 paros praktiskai nieko nevalgiau doh.gif
Atsakyti
Aš bandau susiimti, nes savaitgalis - vėl palaida bala buvo sad.gif
Šiandien iškrova.
Išgėriau jau litrą vandens, trečią puodelį arbatos geriu.
Valgiau šaukštą sriubos ir kąsnį maltinio. Turėjau paragauti.
Vakare dar neriebaus pasukų jogurto planuoju išgerti.
Atsakyti