QUOTE(irma1969 @ 2017 04 26, 08:32)
Sveiki, kaip gerai, kad atsirado kas nori laikytis tos dietos. Gal ir dar kas prisijungs. Mano ūgis 158 kg, balandžio pradžioje svėriau 75 kg. Pirma siekiamybė 69 kg. Po vakar dienos linijinių šokių sveriu 73 kg. Na nelabai nori tas svoris nori kristi

. Gal mano per lėta apykaita

, o gal jogurtukų valgau per daug. Ir dar, užturėjau vieną problemėlę su vidurių užkietėjimu, nors vandens išgeriu apie 1,5 l. Na gal organizmui šokas, aš taip manau, gal viskas susitvarkys...
Laba,
Gal ne taip greitai viskas. Plius prie mitybos man atrodo reikia judesio daugiau negu pries tai. Na, sakot sokat tai super, bet gal dar organizmas tikrai soke ir nenaudoja esamu atsargu, del to nekrenta. Gal kas labiau nusimanantis pakomentuos. ;)
As ka galiu pasakyti, pirmiausia pasimatavau 250 ml ir galiu pasakyti VISI turimi puodeliai didesni, tai vos ne vos radau indeli pagal kuri galiu matuoti. Pirma diena ejosi kaip is pypkes, tik jauciau alkio jausma toki neikyru, bet nuolat. Tai del to, kad ryyyskiai per daug valgiau ir uzkandziavau. Nes as dabar ieskausi darbo ir ilga laika jo nerandu, tai tiesiog idealios salygos varstyt saldytuva ir valgyt

O jei dar stresas.... Zodziu. Paskui nuklydau, dabar vel susiimu. Nesitikiu, kad viskas iseis idealiai, bet svarbiausia, nepamesti tikslo.