Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Sveikos!
Visai numirus temele sad.gif
Gal kas prisijungs?
As po pirmo vaiko sulekniejau su sia dieta,atrodziau super,o va po antro gimdymo niekaip negaliu susiimti sad.gif bet dabar labai ryztingai nusiteikus! Tik vienai liudna. Kas i kompanija? As jau nuo siandien pradejau,pradzia kaip visada nelengva,be laikausi :-)
Atsakyti
Bandau ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadi @ 2015 09 26, 20:42)
Bandau ir as smile.gif

Super!
Koks tavo esamas svoris ir siekiamas?
Atsakyti
As dar bandysiu dar 5:2 dieta derinti kartu.
Kas dar jungiasi stikliniauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinder_surprise: 28 rugsėjo 2015 - 14:53
ar yra cia gyvu?
Atsakyti
Sveikos!
Ar jau visos lieknos ir grazios? As viena likau stora? g.gif
Pradejau vel stikliniauti,ar bus man kompanija? bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, smile.gif Ar yra gyvu? Pradejau mazinti porcijas, gal kas is cia esanciu tyliai stikliniaujat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niija @ 2017 01 17, 15:21)
Labutis,  smile.gif Ar yra gyvu? Pradejau mazinti porcijas, gal kas is cia esanciu tyliai stikliniaujat?  4u.gif

Sveiki, žiūriu temelė apmirusi. Labai gaila, nes pati dieta tokia viena iš normalesnių, nei praalksti nei ką. Nuo pirmadienio stikliniauju, valgau kas 2 val. Svėriau 75 kg. Pirma siekiamybė 69 kg, kad peržengtų svoris 70 kg ribą. Bet svoris kažkodėl tai 74 tai 73 ir vėl 74. Gal per daug kartų valgau?
Atsakyti
Labutis merginos,

Labai noriu prikelt šitą temą ir norėčiau suburti bendraminčių ratą. ;) Apie šitą mitybos principą (nevadinčiau to dieta, nes tai tiesiog porcijos sumažinimas ir mitybos įpročio pakeitimas) girdėjau jau seniai iš draugės, kuriai sėkmingai pavykdavo numesti papildomus kg ir ji neatrodė pikta ar nepavalgiusi. ;) Tik tais laikais man tai nebuvo aktualu, buvau liekna. O dabar jau esu mama ir dar sulėtėjusi medžiagų apykaita pridarė savo. Noriu jaustis geriau, lengviau ir numesti svorio apie 10 kg.

Ką aš siūlau, tai susiburti ir palaikyti morališkai viena kitą. smile.gif
Svertis tokiu principu kaip anksčiau čia darė merginos (nuspręstume kada geriausia - pirmadienį ar penktadienį). Aš sakyčiau geriau pirmadienį biggrin.gif

Na, o svarbiausia išsikelti asmeninį tikslą ir nepamiršti dėl ko tai pradėta. smile.gif

Taigi, aš Babina, šiuo metu sveriu 80 kg blink.gif blink.gif blink.gif Ūgis 170 cm. Siekiamas tikslas - 70 kg, idealu būtų - 65 kg.

Atsakyti
Sveiki, kaip gerai, kad atsirado kas nori laikytis tos dietos. Gal ir dar kas prisijungs. Mano ūgis 158 kg, balandžio pradžioje svėriau 75 kg. Pirma siekiamybė 69 kg. Po vakar dienos linijinių šokių sveriu 73 kg. Na nelabai nori tas svoris nori kristi doh.gif . Gal mano per lėta apykaita hmm.gif , o gal jogurtukų valgau per daug. Ir dar, užturėjau vieną problemėlę su vidurių užkietėjimu, nors vandens išgeriu apie 1,5 l. Na gal organizmui šokas, aš taip manau, gal viskas susitvarkys...
Atsakyti
QUOTE(irma1969 @ 2017 04 26, 08:32)
Sveiki, kaip gerai, kad atsirado kas nori laikytis tos dietos. Gal ir dar kas prisijungs. Mano ūgis 158 kg, balandžio pradžioje svėriau 75 kg. Pirma siekiamybė 69 kg. Po vakar dienos linijinių šokių sveriu 73 kg. Na nelabai nori tas svoris nori kristi doh.gif  . Gal mano per lėta apykaita  hmm.gif , o gal jogurtukų valgau per daug. Ir dar, užturėjau vieną problemėlę su vidurių užkietėjimu, nors vandens išgeriu apie 1,5 l. Na gal organizmui šokas, aš taip manau, gal viskas susitvarkys...

Laba,

Gal ne taip greitai viskas. Plius prie mitybos man atrodo reikia judesio daugiau negu pries tai. Na, sakot sokat tai super, bet gal dar organizmas tikrai soke ir nenaudoja esamu atsargu, del to nekrenta. Gal kas labiau nusimanantis pakomentuos. ;)

As ka galiu pasakyti, pirmiausia pasimatavau 250 ml ir galiu pasakyti VISI turimi puodeliai didesni, tai vos ne vos radau indeli pagal kuri galiu matuoti. Pirma diena ejosi kaip is pypkes, tik jauciau alkio jausma toki neikyru, bet nuolat. Tai del to, kad ryyyskiai per daug valgiau ir uzkandziavau. Nes as dabar ieskausi darbo ir ilga laika jo nerandu, tai tiesiog idealios salygos varstyt saldytuva ir valgyt biggrin.gif O jei dar stresas.... Zodziu. Paskui nuklydau, dabar vel susiimu. Nesitikiu, kad viskas iseis idealiai, bet svarbiausia, nepamesti tikslo.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Šiuo metu atostogauju, tai apie dietas nėra nė kalbos.
Prieš porą metų savarankiškai stikliniavau.Sekėsi visai neprastai.O paskui, nutrūkau.Po poros savaičių jungsiuos prie jūsų.
Tikiuosi susibendrausim ax.gif
Atsakyti