Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(Varusiote @ 2014 10 09, 13:55)
jungiuosi iš aš. tik tikslas kapitaliai didesnis. bet po truputį, ar ne?

sveika prisijungus 4u.gif mazokai ir retokai cia bendraujanciu, deja, nu bet gal pareklamuosim kaip cia smagiai metam svori valgydamos, gal daugiau kas prisijungs, sventinis laikotarpis arteja, reikia juk graziai atrodyt biggrin.gif

koks tikslas? ax.gif
Atsakyti
30 kg ax.gif
Atsakyti
Labas, labai jau neaktyvios mes biggrin.gif visada buvom nelabai aktyvios biggrin.gif mano svoris irgi stovi vietoj nors tu ka ir iskrovos diena dariau ri ta nepajudino reikalu biggrin.gif bandau ir mazesnio koloringumo porcijas valgyt, svoris ni kiek nejuda g.gif
Atsakyti
sveikos
ziuriu temute nelabai beaktyvi,o taip norejau jungtis prie jusu lengviau butu buve stikliniauti verysad.gif
Atsakyti
Matau yra norinčių stikliniaut, tai jungiamės kartu, aš nuo šiandien pradėjau. Tikslas irgi didelis , labai didelis pradžiai -35 iki pavasario.
Atsakyti
smagu kad kazkas dar atsirado smile.gif as jau nuo vakar pradejau,mano tikslas pakolkas -9kg ,gal dar kazkas prisijungs bus dar smagiau smile.gif o iskrovu dienas zadate daryti?as galvoju i savate karta tik kefyra gerti ,kazkada jau stikliniavau,sekesi gan gerai svoris krito,dabar po vaikelio gimimo reikia vel nereikalingus kg numesti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, wub.gif

Bandžiau čia prisiplakti į vieną grupelę į kitą,bet nelabai gavosi. Kol kas lieknėju jau 10d. dietos pagalba,tačiau nuo gruodžio 1 noriu dietą paįvairinti,bet jokia kita man kažkaip nelimpa,tad jei priimsit nuo gruodžio 1 stikliniauju kartu:) Visai šaunus svorio metimo būdas! Kol kas dar pasidietinsiu gan sausai ir neįdomiai,o tada prisijungsiu,tikiuos priimsit wub.gif
Atsakyti
prasom prasom jungtis i ta musu bureli smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2014 11 13, 15:30)
prasom prasom jungtis i ta musu bureli  smile.gif  4u.gif

Jungiuosi ir as.Esamas voris 74, siekiamas 64.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 02 25, 18:52)
sveikos.. ryta  pradejau su sumustiniais su lasisa ant duonos ax.gif
svoris tas pats mano.. gal nereiktu daznai svertis bet negaliu.. doh.gif  doh.gif man visada svarstykliamanija uzeina  doh.gif

pradedu galvoti koks tikslas prisiziureti maista.. jei sveriu taip pat kaip valgydama betka ir burgerius, sokoladus, ledus ir didelem porcijomis.. ir vakarais ,priesnakti..

Manyciau per mazai kaloriju gauni ir tada organizmas ima kaupti atsargas.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Kas nuo penktadienio prades su manimi stikliniauti? wink.gif Sakau nuo penktadienio, nes rytoj bandysiu issikrauti su 500kcal. busiu sioje grupeje ir 5:2 , tikiuos atsiras daugiau kompanijoniu wink.gif
Atsakyti
Niekas neprisijungs??? blink.gif
Atsakyti