Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(0kristut0 @ 2014 08 25, 16:55)
dekui, dbr 51kg tiklsas, sito sieksiu jauciu gan ilgai man taip atrodo.. as niekaip nepasiryztu iskrovauti

po 3 men atostogu .. vel su vyru pykstames istisai.. nzn man atrodo reikia skirtis ir tiek.. kad ir kaip sunku bebutu ..bet neapleidzia vis mintys apie skyrybas.. jam tik viskas ok jis nenori skirtis.. as tokia pedante pasidariusi, jai sutvarkau ir daiktas ne vietoje matau jau padetas.. mane tas erzina begalo.. savaite laiko tvarkiau buta 3 kambariu.. o jis viska kuicia vel is naujo..  doh.gif ir seip yra ir kitu jo ydu kurios mane zlugdo .. verysad.gif

oi swtgl apturejau bbq su daug vyno..esu su +400gr

O kiek tu nori sverti, kad jau tik palaikytum svori? Gal toki ir nusistatyk, nes tas kilogramas labai greitai nukris smile.gif
Bandyk susirasti kokios veiklos. Busi labiau uzimta- maziau pastebesi smulkmenas- bus maziau pykciu. Man panasiai buvo- pykau ant vaiku, vyru, kad namuose pastoviai betvarke. Pradejau sportuoti, pasikeite mastymas, nebekreipiu tiek demesio i bardaka. Patys sujauke- patys susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 28, 10:20)
O kiek tu nori sverti, kad jau tik palaikytum svori? Gal toki ir nusistatyk, nes tas kilogramas labai greitai nukris smile.gif
Bandyk susirasti kokios veiklos. Busi labiau uzimta- maziau pastebesi smulkmenas- bus maziau pykciu. Man panasiai buvo- pykau ant vaiku, vyru, kad namuose pastoviai betvarke. Pradejau sportuoti, pasikeite mastymas, nebekreipiu tiek demesio i bardaka. Patys sujauke- patys susitvarkys smile.gif

na taip teisingai sakai..reikia kokios nors veiklos man .. uzsisakiau lempa uv nagams, visokiu akuciu .. tvarkysiuos sau nagus .. visa sistema turiu susipirkus tik lempos truksta.. patinka man su nagais krapstytis , drauge jau nori i eile kad ir jai tvarkyciau .

zinok as po atostogu neprisiverciu net namie sportuoti .. galeciau iseiti vakare prasieiti, bet vel kazkaip nebeprisiverciu .. g.gif

nzn kiek noriu sverti .. 50kg gal uztektu g.gif oi zinok iki 51 man bus issukis numesti .. visa savaite kovoju su 52.4 52.5 52.3 52.2 52.0 niekaip nepamatau to 51.9kg smile.gif

vkr nat saltibarsiu sedejau ir salotu.. snd jauciu pratesiu saltibarsciu ir salotu diena. nors suvalgiau ir turkiska pyrageli doh.gif

kaip tavo svoris toks pat? ar kudeji toliau ?needle kazkur dingo ania ? g.gif g.gif g.gif gaila kad daugiau mergaiciu neprisijungia ..
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal atgaivinam temele? Ar butu norinciu kartu pradeti stikliniauti jau nuo rytojaus? As rytoj pradedu, rasysiu savo dienos meniu, gal taip pavyks isvengti psichozinio rijimo, nes tikrai kazkoks kosmaras... sad.gif kas kartu stikliniauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliukas-burundukas: 26 rugsėjo 2014 - 00:42
Pradedu sverdama ~ 63kg, +/- keli simtai gramu. Tikslas 55 kg. smile.gif siandienos meniu:
1. 5 grudu kose su braskiu uogiene
2. Darzoviu sriuba is pakelio su 5 grudu duonos rieke
3. Pora gabaliuku varskes pyrago su arbata
4. Sumustinis gal koks bus su varske, ar kumpiu dar nzn., agurkas ar pomidoras
5. Jei dar mirtinai kazko noresis, nusiskusiu pora morkyciu smile.gif
Atsakyti
Tai niekas taip ir neprisijungs? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 09 29, 23:30)
Tai niekas taip ir neprisijungs? sad.gif

as galvoju koki dar 1 kg numesti.. bet nepasiryztu .. tik stebiu kad nekiltu svoris daugiau.. vakarais prisikisu koki sausainiuku, vyno taure .. ju atsisakius, trbut nukristu tas kilogramas

dingo musiskes visos burbuliuk ax.gif
Atsakyti
pakrito man svoris , pagalaiau pamaciau vieneta priekyje ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

bandau nedrasiai jum i kompanija
kazkada laikiausi sio principo, patiko, dabar bandysiu vel, labai noreciau iki kaledu pamest bent 5 kg cool.gif
Atsakyti
labas, po 2metu pertraukos as vel jungiuosi prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2014 10 07, 11:19)
labas, po 2metu pertraukos as vel jungiuosi prie jusu smile.gif

sveika drinks_cheers.gif
niu as tai laiks nuo laiko pasilaikydavau, dabar sumasciau kad reikia vel, nes jokia dieta nelimpa doh.gif jau tiek visko isbandzius rodos, kad tik pradedu vel kazko seno laikytis is naujo ir jau nebetas svorio kritimas verysad.gif o cia lyg ir neblogai, mazais kiekais, kas 2 val, meniu laaaabai platus, ka tik noriu ta ir valgau, tik vat tas kiekis rodos ir nemazai, bet suvalgius to karto norma rodos dar dar noretus keletos papildomu kasniu biggrin.gif vat tas ipratimas, tikiuos su laiku priprasiu prie mazu porcijyciu ax.gif
Papildyta:
ai tiesa, prisiduodu meniu biggrin.gif
kava
pusryciai troskinta mesyte
vidudieni pas drauge kava su pyragaiciu
pietus grudeta varske su lasisa
kava
vakariene grudeta varske su pomidoru
vanduo
vanduo
...........
Atsakyti
sveikos
niu ka, svente mano kieme biggrin.gif po 2 dienu -1,3
ir kas svarbiausia be jokiu dideliu pastangu thumbup.gif
Atsakyti
jungiuosi iš aš. tik tikslas kapitaliai didesnis. bet po truputį, ar ne?
Atsakyti