QUOTE(0kristut0 @ 2014 08 25, 16:55)
dekui, dbr 51kg tiklsas, sito sieksiu jauciu gan ilgai man taip atrodo.. as niekaip nepasiryztu iskrovauti
po 3 men atostogu .. vel su vyru pykstames istisai.. nzn man atrodo reikia skirtis ir tiek.. kad ir kaip sunku bebutu ..bet neapleidzia vis mintys apie skyrybas.. jam tik viskas ok jis nenori skirtis.. as tokia pedante pasidariusi, jai sutvarkau ir daiktas ne vietoje matau jau padetas.. mane tas erzina begalo.. savaite laiko tvarkiau buta 3 kambariu.. o jis viska kuicia vel is naujo..
ir seip yra ir kitu jo ydu kurios mane zlugdo ..
oi swtgl apturejau bbq su daug vyno..esu su +400gr
po 3 men atostogu .. vel su vyru pykstames istisai.. nzn man atrodo reikia skirtis ir tiek.. kad ir kaip sunku bebutu ..bet neapleidzia vis mintys apie skyrybas.. jam tik viskas ok jis nenori skirtis.. as tokia pedante pasidariusi, jai sutvarkau ir daiktas ne vietoje matau jau padetas.. mane tas erzina begalo.. savaite laiko tvarkiau buta 3 kambariu.. o jis viska kuicia vel is naujo..

oi swtgl apturejau bbq su daug vyno..esu su +400gr
O kiek tu nori sverti, kad jau tik palaikytum svori? Gal toki ir nusistatyk, nes tas kilogramas labai greitai nukris

Bandyk susirasti kokios veiklos. Busi labiau uzimta- maziau pastebesi smulkmenas- bus maziau pykciu. Man panasiai buvo- pykau ant vaiku, vyru, kad namuose pastoviai betvarke. Pradejau sportuoti, pasikeite mastymas, nebekreipiu tiek demesio i bardaka. Patys sujauke- patys susitvarkys