na va,vakarykštė iškrova pavyko kuo puikiausiai

lb gerai vakar jaučiausi,nereikėjo kankintis

gal dar nuo savaitgalio visa pilna buvau

ooo,man iškrovą geriau ir daryti,kai pilna užsiėmimų būna,tai nėr kada apie maistą pagalvot,o taip tik sėdi ir svajoji apie ką nors skanaus
vakarykštis mano meniu:
kas 2,5 val po stiklinę raugintų pasukų..( išgėriau 4 )
kavos puodelis be cukraus ir litras vandenuko..( biskį mažokai,bet netilpo daugiau

)
po darbo dar bėgau į aerobiką,o grįžus dar sugalvojau namus apsitvarkyt

,taigi savaitgalio nuodėmes manau išpirkau
Papildyta:
o dar norėjau paklausti,jūs penktadienį kaip priduodat svorį,tai ryte sveriatės? ar vakare?
Papildyta:
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 03 03, 20:20)
Man taip pat reiketu iskrovos diena daryti, bet as kaip tik laukiu kada bus daugiau darbo, kad kuo veliau namo grisciau, o grizusi iskart miegot
Siandienos meniu:
1. Sumustinukas (duoniukas, varskes tepaliukas ir ant virsaus duoniukas vel

) ir 2 keksai
2. Sumustinukai 2 tokie patys

3. Obuolys
4. Tinginys, 1,5 stiklines
5. Nesaldinta kava su pienu ir keksas
Dabar ziuriu ir pati baisiuosi - jokiu naudingu produktu, ir pas mane pastoviai taip, praktiskai dienos raciono pagrindas buna saldumynai...

laikas keisti

nei jauciuosi, nei atrodau gerai

tik apsunkus, bet dabar kai pilna jauciuosi taip galvoju, o kai isalkstu vel buna vien mintys apie saldumynus, vel norisi ju prisiryti, maloniai apsisaldinti

uzburtas ratas su tuo rijimu

bet siandien viskas, nieko daugiau nei kasnelio
Beje, siandien paskaiciau, fb toj grupeje Tobulink figura, kad geriant 1 karta per savaite visa diena tik kefyra galima susirgti kazkokia liga, kuna ismusa baltos demes, idomu cia tiesa

as galvoju viena diena per savaite butu labai gerai issikrauti, turbut ir as tai darysiu treciadieni
pirma kartą girdžiu apie tokią ligą

aš pati prieš kokius 5 metus,tai visą vasarą kartą per savaitę dariau tokią iškrovą ir jokių pašalinių poveikiuų nejaučiau

db darau rečiau..man ši iškrova tinka ir patinka

kartą bandžiau kažkokią su kiaušiniais ir pomidorais daryt,tai daugiau gyvenime nedaryčiau,kaip buvo bloga nuo tų kiaušų