Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(*Slim* @ 2014 03 02, 22:55)
Man tai pykciai ir stresas tik kilogramus augina  doh.gif  Pykstuos su vyru  doh.gif  oj kaipkaip sunku atskirai but  verysad.gif  nebegaliu jau..ir nera kam pasipasakot,pasiguost verysad.gif  sory ,kad tersiu tema  blush2.gif

Pas mane tas pats doh.gif ir priezastis aiski, tik sprendimo "nerandam" jau skirybom kvepet pradejo.. atrodo pries kelias dienas tokie laimingi buvom, o db griuna viskas per "geradarius" visokius gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 02, 21:10)
Pas mane tas pats  doh.gif  ir priezastis aiski, tik sprendimo "nerandam" jau skirybom kvepet pradejo.. atrodo pries kelias dienas tokie laimingi buvom, o db griuna viskas per "geradarius" visokius  gun_bandana.gif

***** doh.gif nu bet kai nervuoja kai kisasi kur nereikia doh.gif
mes tai patys kalti ,del esamu aplinkybiu,gal net as daugiau, nu bet ir js kaltas, o dar vienai su dviem vaikais tikrai nelengva,zodziu, santykiu krize unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 03 02, 23:17)
*****  doh.gif  nu bet kai nervuoja kai kisasi kur nereikia  doh.gif
mes tai patys kalti ,del esamu aplinkybiu,gal net as daugiau, nu bet ir js kaltas, o dar vienai su dviem vaikais tikrai nelengva,zodziu, santykiu krize  unsure.gif

Nenusimink, kam tu kriziu nebuna mirksiukas.gif as va prisigalvojau visokios veiklos biggrin.gif o ir svoris puiiai krenta lotuliukas.gif
Kazkur skaiciau tokia fraze ir pritakiau sau "matyt gimiau tais laikais, kai senus daigtus taisydavo, o ne keisdavo naujais" blush2.gif Stengiuos ant karstuju nieko nedaryt, o paskui ne taip blogai viskas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 02, 21:32)
  Stengiuos ant karstuju nieko nedaryt, o paskui ne taip blogai viskas atrodo biggrin.gif

Teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos mirksiukas.gif čia kažkurios rašėt apie nuodėmingus savaitgalius,bet jūsų savaitgaliai,palyginus su mano,tai tikri juokai blush2.gif ir šeštadienį ir sekmadieni iki vakaro viskas būdavo kaip ir gerai,bet jau vakare tai atsidarydavo burnelė doh.gif doh.gif todėl savaitgalinio meniu nerašysiu verysad.gif bet užtai šian dieną pradėjau nusiteikus iškrovai..žėsim ar pavyks ištempt g.gif planuoju per dieną išgerti litrą raugintų pasukų ir daug vandenuko rolleyes.gif nu dar gal puodelį kavos be cukraus įkalsiu ax.gif o nuo rytojaus koreguojam meniu,kas antras valgymas bus vaisiai,kaip ir priklauso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 03, 09:46)
Sveikos,merginos mirksiukas.gif  čia kažkurios rašėt apie nuodėmingus savaitgalius,bet jūsų savaitgaliai,palyginus su mano,tai tikri juokai blush2.gif  ir šeštadienį ir sekmadieni iki vakaro viskas būdavo kaip ir gerai,bet jau vakare tai atsidarydavo burnelė doh.gif  doh.gif  todėl savaitgalinio meniu nerašysiu verysad.gif  bet užtai šian dieną pradėjau nusiteikus iškrovai..žėsim ar pavyks ištempt g.gif  planuoju per dieną išgerti litrą raugintų pasukų ir daug vandenuko rolleyes.gif  nu dar gal puodelį kavos be cukraus įkalsiu ax.gif  o nuo rytojaus koreguojam meniu,kas antras valgymas bus vaisiai,kaip ir priklauso thumbup.gif

sveika, as sakiau gal irgi iskrovausiu bet gal sikarta 3dieni bandysiu .. kai niekur vaziuoti nereikia.. nors lb prailgs diena namie... niu ziuresiu .. g.gif
Atsakyti
Man taip pat reiketu iskrovos diena daryti, bet as kaip tik laukiu kada bus daugiau darbo, kad kuo veliau namo grisciau, o grizusi iskart miegot smile.gif

Siandienos meniu:

1. Sumustinukas (duoniukas, varskes tepaliukas ir ant virsaus duoniukas vel biggrin.gif ) ir 2 keksai
2. Sumustinukai 2 tokie patys smile.gif
3. Obuolys
4. Tinginys, 1,5 stiklines blush2.gif doh.gif
5. Nesaldinta kava su pienu ir keksas doh.gif

Dabar ziuriu ir pati baisiuosi - jokiu naudingu produktu, ir pas mane pastoviai taip, praktiskai dienos raciono pagrindas buna saldumynai... g.gif laikas keisti g.gif nei jauciuosi, nei atrodau gerai g.gif tik apsunkus, bet dabar kai pilna jauciuosi taip galvoju, o kai isalkstu vel buna vien mintys apie saldumynus, vel norisi ju prisiryti, maloniai apsisaldinti doh.gif uzburtas ratas su tuo rijimu blush2.gif bet siandien viskas, nieko daugiau nei kasnelio ax.gif

Beje, siandien paskaiciau, fb toj grupeje Tobulink figura, kad geriant 1 karta per savaite visa diena tik kefyra galima susirgti kazkokia liga, kuna ismusa baltos demes, idomu cia tiesa g.gif as galvoju viena diena per savaite butu labai gerai issikrauti, turbut ir as tai darysiu treciadieni wink.gif
Atsakyti
Kantrybes iskrovaujancioms 4u.gif
mano siandieninis meniu:
10 arbata +2 sumustinukai su suriu
12 surelis+arbata
14 makaronai su mesa
16 saldinta kava su pienu +2 saldainiai
18 kugelis su grietine

Siandien viskas biggrin.gif
Atsakyti
na va,vakarykštė iškrova pavyko kuo puikiausiai thumbup.gif thumbup.gif lb gerai vakar jaučiausi,nereikėjo kankintis smile.gif gal dar nuo savaitgalio visa pilna buvau blush2.gif ooo,man iškrovą geriau ir daryti,kai pilna užsiėmimų būna,tai nėr kada apie maistą pagalvot,o taip tik sėdi ir svajoji apie ką nors skanaus doh.gif

vakarykštis mano meniu:
kas 2,5 val po stiklinę raugintų pasukų..( išgėriau 4 )
kavos puodelis be cukraus ir litras vandenuko..( biskį mažokai,bet netilpo daugiau smile.gif )

po darbo dar bėgau į aerobiką,o grįžus dar sugalvojau namus apsitvarkyt smile.gif ,taigi savaitgalio nuodėmes manau išpirkau g.gif ax.gif
Papildyta:
o dar norėjau paklausti,jūs penktadienį kaip priduodat svorį,tai ryte sveriatės? ar vakare?
Papildyta:
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 03 03, 20:20)
Man taip pat reiketu iskrovos diena daryti, bet as kaip tik laukiu kada bus daugiau darbo, kad kuo veliau namo grisciau, o grizusi iskart miegot smile.gif

Siandienos meniu:

1. Sumustinukas (duoniukas, varskes tepaliukas ir ant virsaus duoniukas vel biggrin.gif ) ir 2 keksai
2. Sumustinukai 2 tokie patys smile.gif
3. Obuolys
4. Tinginys, 1,5 stiklines blush2.gif  doh.gif
5. Nesaldinta kava su pienu ir keksas  doh.gif

Dabar ziuriu ir pati baisiuosi - jokiu naudingu produktu, ir pas mane pastoviai taip, praktiskai dienos raciono pagrindas buna saldumynai...  g.gif  laikas keisti  g.gif  nei jauciuosi, nei atrodau gerai g.gif tik apsunkus, bet dabar kai pilna jauciuosi taip galvoju, o kai isalkstu vel buna vien mintys apie saldumynus, vel norisi ju prisiryti, maloniai apsisaldinti  doh.gif  uzburtas ratas su tuo rijimu  blush2.gif  bet siandien viskas, nieko daugiau nei kasnelio  ax.gif

Beje, siandien paskaiciau, fb toj grupeje Tobulink figura, kad geriant 1 karta per savaite visa diena tik kefyra galima susirgti kazkokia liga, kuna ismusa baltos demes, idomu cia tiesa  g.gif  as galvoju viena diena per savaite butu labai gerai issikrauti, turbut ir as tai darysiu treciadieni wink.gif

pirma kartą girdžiu apie tokią ligą g.gif aš pati prieš kokius 5 metus,tai visą vasarą kartą per savaitę dariau tokią iškrovą ir jokių pašalinių poveikiuų nejaučiau blink.gif db darau rečiau..man ši iškrova tinka ir patinka mirksiukas.gif kartą bandžiau kažkokią su kiaušiniais ir pomidorais daryt,tai daugiau gyvenime nedaryčiau,kaip buvo bloga nuo tų kiaušų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mamuliukas* saunuole thumbup.gif
Svertis visada rekia rytais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 04, 11:28)
mamuliukas* saunuole  thumbup.gif 
Svertis visada rekia rytais  mirksiukas.gif

kad visada tokia saunuole buciau blush2.gif biggrin.gif kaip as juokiuosi,visa savaite kankinuosi,kad savaitgali " paest " galeciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gerai,sversimes ryte,nes paeita penktadieni vakare sveriausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 03 03, 19:20)

o tau nesunku vairuoti ..? man spaudzia galva iskrovos diena.. tai atrodo vos parvairavau praeita karta namo.. tai skaiu gal daugiau nesirinksiu ta diena vairuoti. varau ryt i svecius tai neiskrovausiu .. liks 4dienis arba 5dienis.. g.gif

QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 04, 09:34)
kartą bandžiau kažkokią su kiaušiniais ir pomidorais daryt,tai daugiau gyvenime nedaryčiau,kaip buvo bloga nuo tų kiaušų doh.gif  biggrin.gif

che che as sita rinkausi , praeita karta smile.gif) nebuvo lb blogai, bet virtu kiausu daugaiu nenoriu.. sikarta galvoju darytis obuoliu iskrova

mano vkr dienos meniu :
~9 jorgurtas su miusli, ir puse banano
~11 puse kriauses , ananaso siek tiek
~1 salsa chicken, surio tarkuoto, petrazoles, ryziu siek tiek
~3.30 obuolys
~18 salsa chicken troskinio vel lb mazai , grudetos varskes pora sauksteliu
~7 baby morkyte, kazkoks pustu ryziu cipsas , ice tea pora gurksneliu(mokykloje buvo gimtadienis, tai is mandagumo pasivaisinau,. cupcake nevalgiau )
Atsakyti