Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

O as apie ta iskrovos diena vis galvoju, esate kada dariusios su obuoliais? idomu kiek ju reikia suvalgyti per diena.... g.gif reikes pasidometi apie tas iskrovos dienas, skaiciau kazkada kazkur, kad zmoniu greitesne maisto medziagu apykaita ir t.t., kurie karta per savaite turi iskrovos diena smile.gif galvoju gal reiktu ir man pasiskirti tarkim treciadieni, tik nzn kaip iskrovaut kad kuo geresnis rezultatas butu ax.gif smile.gif

siandien diena pradejau su saltibarstukais smile.gif
bet paskui buvo tinginys blush2.gif doh.gif
greiciau jis pasibaigtu biggrin.gif
Atsakyti
Kiek tiesos neaisku, bet raso pakankamai graziai

http://www.delfi.lt/...s.d?id=60899393
Atsakyti
Man labiausiai patinka kefyro iskrova,nes ji labai megstu rolleyes.gif

mano siandieninis meniu:
8.00 - kepiau maziui i darzeli cirviniu blynu ir varskes spurgyciu,tokiu labai mazyciu,tai mano pusryciai ir buvo,blyno viena sirdele ir dvi spurgytes ax.gif
10.00 - bananas
12.00 - kalakuto virtas kumpelis ir virtos darzoves is pakucio
14.00 - kivis
16.00 - nepilna stikline saltibarsciu
19.00 - du sumustinukai.su juoda duona.vienas su desra,kitas su fermentiniu suriu,bet be sviesto blush2.gif zn,kad negera vakariene ir galiu nesiteisint unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 04, 20:02)
Man labiausiai patinka kefyro iskrova,nes ji labai megstu rolleyes.gif

mano siandieninis meniu:
8.00 - kepiau maziui i darzeli cirviniu blynu ir varskes spurgyciu,tokiu labai mazyciu,tai mano pusryciai ir buvo,blyno viena sirdele ir dvi spurgytes ax.gif
10.00 - bananas
12.00 - kalakuto virtas kumpelis ir virtos darzoves is pakucio
14.00 - kivis
16.00 - nepilna stikline saltibarsciu
19.00 - du sumustinukai.su juoda duona.vienas su desra,kitas su fermentiniu suriu,bet be sviesto blush2.gif  zn,kad negera vakariene ir galiu nesiteisint unsure.gif  4u.gif

Bet siaip saunuole, tavo meniu toooks skrumnutis 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kai darydavau iskrovos dienas tai visada su kefyru, nes pvz nuo obuoliu valgyt noredavau lotuliukas.gif dar bandziau grikius, bet nepatiko sausos kruopos blush2.gif dar kazkokia, bet gryzau prie kefyro biggrin.gif

Mano siandieninis
10 sumustinis +arbata
14 manu kose su uogiene blush2.gif
18 2 cirviniai blynai su grietine blush2.gif

Siandien tarpinius valgymus praleidau uzsiskaicius knyga doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 03 04, 18:00)
O as apie ta iskrovos diena vis galvoju, esate kada dariusios su obuoliais? idomu kiek ju reikia suvalgyti per diena.... g.gif  reikes pasidometi apie tas iskrovos dienas, skaiciau kazkada kazkur, kad zmoniu greitesne maisto medziagu apykaita ir t.t., kurie karta per savaite turi iskrovos diena  smile.gif  galvoju gal reiktu ir man pasiskirti tarkim treciadieni, tik nzn kaip iskrovaut kad kuo geresnis rezultatas butu  ax.gif  smile.gif

pgl mane jei ta diena suvartosi mazai kaloriju .. tai rezultatai bus geri,nesvarbu ka ta diena valgytum.. as palengvejau 1 kg .. tada 400-500gr sugryzo, o siai dienai, vel jie nukrito, kaip kad buvo ryte po iskrovos dienos.. tai patenkinta kol kas esu lb ..

mano snd meniu :
~8.30 kiausinis su skystukais ( mociute taip vadindavo , nzn kaip kitaip uzvadinti ), tirpi kava su pienu, ir biski cukraus
~11 ananaso
~2 bus troskinys su troskintomis darzovemis, ir vistienos file gabaliukais
~16 nzn kas bus dar ..
~18 salotos su mocarela, sauleje dz, pomidorais , alyvuogem.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 04, 20:29)
Kai darydavau iskrovos dienas tai visada su kefyru, nes pvz nuo obuoliu valgyt noredavau    lotuliukas.gif  dar bandziau grikius, bet nepatiko sausos kruopos  blush2.gif dar kazkokia, bet gryzau prie kefyro biggrin.gif

Mano siandieninis
10 sumustinis +arbata
14 manu kose su uogiene  blush2.gif
18 2 cirviniai blynai su grietine  blush2.gif

Siandien tarpinius valgymus praleidau  uzsiskaicius knyga  doh.gif  blush2.gif

Kokia saunuole tu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2014 03 04, 21:05)
pgl mane jei ta diena suvartosi mazai kaloriju .. tai rezultatai bus geri,nesvarbu ka ta diena valgytum.. as palengvejau 1 kg .. tada 400-500gr sugryzo, o siai dienai, vel jie nukrito, kaip kad buvo ryte po iskrovos dienos.. tai patenkinta kol kas esu lb ..
mano snd meniu :
~8.30 kiausinis su skystukais ( mociute taip vadindavo , nzn kaip kitaip uzvadinti ), tirpi kava su pienu, ir biski cukraus
~11 ananaso
~2 bus troskinys su troskintomis darzovemis, ir vistienos file gabaliukais
~16 nzn kas bus dar ..
~18 salotos su mocarela, sauleje dz, pomidorais , alyvuogem.

o tu kai valgai kiausini su skystukais smile.gif tai tik ir valgai ji, be duonytes, be nieko? smile.gif

smagu skaityti apie tavo iskrovos rezultatus, issikrausiu ryt ir as wink.gif vis tik as rinksiuosi obuoliukus, nes i darba sunku butu veztis ta kefyra, nelabai patogu smile.gif o vairuoti tai man iskrovos dienos netrukdo, viska daryti galiu, jei uzkandu, o vat bado iskrova kai dariau, tai buvo silpnoka ir blogoka, turbut kaip ten sakoma organizmas pradejo valytis, bet as issigandau, kad nenualpciau ir pradejau valgyti, nes daug dirbau, daug veiklos buvo... O siaip sako reiketu kelias dienas iskenteti, ir tuomet tikrai prasivalytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 03 04, 21:41)
Kokia saunuole tu wink.gif
Papildyta:
o tu kai valgai kiausini su skystukais smile.gif tai tik ir valgai ji, be duonytes, be nieko? smile.gif

smagu skaityti apie tavo iskrovos rezultatus, issikrausiu ryt ir as wink.gif vis tik as rinksiuosi obuoliukus, nes i darba sunku butu veztis ta kefyra, nelabai patogu smile.gif o vairuoti tai man iskrovos dienos netrukdo, viska daryti galiu, jei uzkandu, o vat bado iskrova kai dariau, tai buvo silpnoka ir blogoka, turbut kaip ten sakoma organizmas pradejo valytis, bet as issigandau, kad nenualpciau ir pradejau valgyti, nes daug dirbau, daug veiklos buvo... O siaip sako reiketu kelias dienas iskenteti, ir tuomet tikrai prasivalytu... g.gif

joa viena , seniau valgydavau su skrudinta duona ir sviestuku, ir pomidoru
o dbr valgau be duonos.. ax.gif

man silpna buvo ir mazai pavalgius, irgi bijojau kad kur nenualpciau smile.gif) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukas-burundukas @ 2014 03 04, 21:24)
Bet siaip saunuole, tavo meniu toooks skrumnutis  4u.gif  bigsmile.gif

pradzioj buvo riebesnis smile.gif bet paskui merginos patare,kad kas antras valgymas turi buti vaisius,tai as labai stengiuosi blush2.gif

noreciau pasigirti,kad dabar jau lengviau kazko atsisakyti,kai po biski isivaziuoji i sita mitybos plana mirksiukas.gif vkr i darba prie kivio atsinesiau dar ir spurgyte,kur ryte kepiau,bet nesuvalgiau blush2.gif ir vakare nesusigundziau.. 4u.gif o pas mane taip nebudavo..jejgu atsilaikau per pietus saldamako nesuvalgius,tai vakare visvien atsigriebiu biggrin.gif kad tik taip eitusi ir toliau..labai bijau paluzti.. verysad.gif
Atsakyti
mamuliukas*svarbiausia suprasti, kad cia ne laikina dieta, reiktu sio principo prisilaikyti ir pasiekus norima svori mirksiukas.gif Todel pvz as neatsisakiau saldumynu, miltiniu patiekalu ir t.t blush2.gif
Man svoris sekmingai krenta toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 05, 11:26)
mamuliukas*svarbiausia suprasti, kad cia ne laikina dieta, reiktu sio principo prisilaikyti ir pasiekus norima svori  mirksiukas.gif  Todel pvz as neatsisakiau saldumynu, miltiniu patiekalu ir t.t  blush2.gif
Man svoris sekmingai krenta toliau  thumbup.gif

tai as to ir noriu,kad tai taptu mano gyvenimo budu 4u.gif pas mane jau man atrodo daugiau psichologines problemos del to svorio doh.gif blush2.gif jau man taip keli metai..atsipalaiduoju-prisivalgau!paskui jau save grauziu..tada jau vos nebadauju.vel paluztu-vel valgau..vel save grauziu..ir taip uzburtas ratas doh.gif verysad.gif todel ir uzsiregistravau cia,kad padetumet,patartumet man blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 05, 09:41)
ir vakare nesusigundziau.. 4u.gif  o pas mane taip nebudavo..jejgu atsilaikau per pietus saldamako nesuvalgius,tai vakare visvien atsigriebiu biggrin.gif  kad tik taip eitusi ir toliau..labai bijau paluzti.. verysad.gif

nu va kokia tu saunuole 4u.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2014 03 05, 10:26)
mamuliukas*svarbiausia suprasti, kad cia ne laikina dieta, reiktu sio principo prisilaikyti ir pasiekus norima svori  mirksiukas.gif  Todel pvz as neatsisakiau saldumynu, miltiniu patiekalu ir t.t  blush2.gif
Man svoris sekmingai krenta toliau  thumbup.gif

niu matem matem kaip tau puikiai krenta svoris,. thumbup.gif

as del geresniu rezultatu atsisakiau saldumynu, plius as ir nesikankinu,ju tiesiog nenoriu ax.gif bet miltiniu patiekalu vengiu, ypac sintetines baltos duonos

pusrycius pradedu su avizu kose, virta piene, ir sauktsteliu vysniu uogienes ax.gif
Atsakyti