Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Siandienos meniu:
8.00 - tuno savo sultyse,pora saukstu.puse pomidoro,puse riekeles urtes juodos duonos,kavos puodelis be cukraus
10.00 - bananas
12.00 - lydekos file kepta folijoj orkaitej,virtos darzoves is pakucio
13.00 - pora gabaliuku tikro juodojo sokolado blush2.gif
15.30 - pora silkes gabaliuku su keptais svogunais ir pomidoru padazu,urtes duonos riekele
18.00 - dvi riekeles urtes duonos(sian virsijau duonos norma g.gif ) viena su gabaliuku keptos zuvies,kita su tunu sumustiniams smile.gif
Sian pasninkas,o kadangi musu seima tikinti,tai sian bv silke ir zuvis rolleyes.gif
Atsakyti
Siandieninis meniu:
10-arbata + batonas su sprotais
12 kisielius su keliais kuciukais
14 kazkokie zuvies koncervai+batonas blush2.gif
16 2 saldainiai
18 keptos zuvies gabaliukas su bulve

dar sidriuko gal pagurksnosiu blush2.gif
Atsakyti
woow, pas abi vien zuvyte .. as pamirsau kad snd reikai valgyti zuvi..
isiviriau sriubos su vistiena.. o drauge darys pietus, tai nzn ka paruos, pietausiu pas ja.. g.gif

Atsakyti
mano meniu :
~9 avizu kose, arbata su pienu
~11 kriause
~14 tortilija su suriu ir kumpiu, kava su pienu ,paprika
~17.30 grikiu sriuba,ir vistienos mazytis gabaliukas
~19 puse trapucio
~9 pieno stikline
Atsakyti
Sveikos,mergaites mirksiukas.gif kaip visada mano meniu pats ilgiausias biggrin.gif prasom israsyti velniu,jej kas ne taip blush2.gif
Nusipirkau avokada,prisiskaicius,kad labai jau naudingas viskam,pilnas vitaminu ir taip lb jau didelis geris lotuliukas.gif niekad nesu jo ragavusi,kazkaip ir dabar jis manes negundo,bet ko del grozio nepadarysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal kai paragausiu dar ir lb patiks mirksiukas.gif tai va,norejau paklausti kada ji butu geriausiai valgyti?ar iki pietu?ar tinka ir po pietu? nes kcal atzvilgiu,tai jis ju nemazai turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 06, 10:44)
Sveikos,mergaites  mirksiukas.gif  kaip visada mano meniu pats ilgiausias biggrin.gif  prasom israsyti velniu,jej kas ne taip blush2.gif
Nusipirkau avokada,prisiskaicius,kad labai jau naudingas viskam,pilnas vitaminu ir taip lb jau didelis geris lotuliukas.gif  niekad nesu jo ragavusi,kazkaip ir dabar jis manes negundo,bet ko del grozio nepadarysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o gal kai paragausiu dar ir lb patiks mirksiukas.gif  tai va,norejau paklausti kada ji butu geriausiai valgyti?ar iki pietu?ar tinka ir po pietu? nes kcal atzvilgiu,tai jis ju nemazai turi rolleyes.gif

as ir buvau nusipirkusi , viena karta i salotas sudejau, ir ismecaiu kiek liko, durna gi riekejo plauku kauke pasidaryti doh.gif man jis neskanu ir nors tu ka .. net salotos buvo bjaurios nuo jo.. daugiau nebepirksiu schmoll.gif joa skaicaiu kad turi daug kcal jie.. tai gal pirmoje dienos puseje /ant pietu geriau ji naudoti.. g.gif

labas rytas 4u.gif pusrycius pradedu su karstu sumustiniu ax.gif
Atsakyti
chi,jauciu kad ir man nepatiks tas avokadas cool.gif nu zesim..gal ryt ismeginsim smile.gif

siandieninis meniu:
08.00 - kiausiniene (is vieno kiausinio ir maziau nei puse stiklines pieno),ketvirtadalis riekeles urtes juodos duonos..
10.00 - bananas,kava be cukraus
12.00 - kepta zuvis,burokeliu misraine
14.00 - kivis,ryziu traputis
16.00 - grudeta varske
18.00 - bus grikiai
Atsakyti
Sveikos,
del avokado nieko negaliu pasakyt-nevalgau blush2.gif

siandieninis meniu:
10 pieniska makaronu sriuba
12 saldi arbata
14 kepsniukas su eptom bulvem blush2.gif
18 pieniska makaronu sriuba

dar noretusi kazko skanaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 06, 17:06)
chi,jauciu kad ir man nepatiks tas avokadas cool.gif  nu zesim..gal ryt ismeginsim smile.gif

siandieninis meniu:
08.00 - kiausiniene (is vieno kiausinio ir maziau nei puse stiklines pieno),ketvirtadalis riekeles urtes juodos duonos..
10.00 - bananas,kava be cukraus
12.00 - kepta zuvis,burokeliu misraine
14.00 - kivis,ryziu traputis
16.00 - grudeta varske
18.00 - bus grikiai

Paragavau riekele to avokado su duonos gabaliuku,visai nk rolleyes.gif
ir dar bv spurgyte ir saldainis blush2.gif bet negrauziu saves,kartais galima pasilepyt,ar ne taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
as dar pora saldainiu suniamniojau ir sidro puse siklines blush2.gif idomu ka ryt svarstykles parodys lotuliukas.gif
Atsakyti
mano meniu snd :

~8 val 1.5 karsto sumustinio ant duonos
~11 1.5 marinuoto agurko
~12.30 grikiu sriuba
~15.30 vista su ridikeliu salotomis su grietine
~18 salotos bus su tunu gal

joa.. ryt svertis.. ax.gif ryt bandysiu iskrovauti, tik nzn su kuom, ar ryziais ar grikiais bandyti . jau nzn ar noriu obuoliu.. doh.gif
Atsakyti
nu man siryt svarstykles parode -0,8 verysad.gif tikejausi geriau bus..ka darau ne taip? o gal cia normalu per savaite,kad paskui svoris negriztu? g.gif
labuka visoms mirksiukas.gif
Atsakyti