Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(hereja @ 2006 03 05, 13:01)
Mergytes, sakykit ar Tiroksino 25mg per diena gali kaip nors itakoti kiausidziu veikla g.gif Man jau antra diena maudena kairi soni ir yra truputis vaisingu gleiviu, bet O kaip ir ankstoka dar g.gif Gal sakau cia kaip nors susije su Tiroksinu?
Beje, ar tiroksino vartojimas neiskreipia BT parodymu? unsure.gif

Nezinau kaip del vaistu ka sukele ko ne. Bet man atrodo tau arteja O 4u.gif Nes vaistai paankstina O. Taip kad nepraleisk progos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 03 05, 14:34)
Nezinau kaip del vaistu ka sukele ko ne. Bet man atrodo tau arteja O  4u.gif  Nes vaistai paankstina O. Taip kad nepraleisk progos ax.gif  biggrin.gif

Nu tai nepraleidziu, nepraleidziu... ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Man irgi toks itarimas, kad cia O ankciau laiko braunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 03 05, 12:32)
Sveika  4u.gif  As geriu Thybon po 1/2 du kartus per diena ir Bromokreptina cia nuo proloktino jis pas men padidejas. 2 men Thybon geriau po 1/2 viena katra dienoj, o dabar 1 men po 1/2 du karts. Siuos vaistus gersiu kol pastosiu ir per visa nestuma.

Laba diena, aš geriu Thybona irgi, tik mažesnę dozę. O kaip savijauta bendra jį vartojant? Ar ciklas nesikeitė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 03 05, 14:34)
Nezinau kaip del vaistu ka sukele ko ne. Bet man atrodo tau arteja O  4u.gif  Nes vaistai paankstina O. Taip kad nepraleisk progos ax.gif  biggrin.gif

Nu ka...O ejo ir praejo, o mano nelemtosios mmm vel cia doh.gif verysad.gif

Pagaliau radau tiroksino 50mg pirkt, o tai visur turejo tik 100, buvau nusipirkus ir lauziau pusiau tas mirkroskopines tablietkas, ir kartais nelygiai pasidalindavo, tai tada kaip ziurkenas apgriauzdavau jas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes, jei kurioms reikes pas Kazanaviciu apsilankyti kita menesi Kaune, tai skambinkit jau uzsirasyti. As katik skambinausi i ViaMedica pas ginekologa uzsirasyti ir lyg tarp kitko pasiteiravau apie Kazanaviciu, tai pas ji eile jau iki balandzio 26d blink.gif Jetus, o man balandzio vidury butinai reikia pas ji, tai ikiso mane i balandzio 18, nors siaip nedarbo diena bus, bet sake, kad Kazanavicius dirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rafaela @ 2006 03 21, 16:26)
Laba diena, aš geriu Thybona irgi, tik mažesnę dozę. O kaip savijauta bendra jį vartojant? Ar ciklas nesikeitė? ax.gif

Sveika 4u.gif
As ji jau vartoju ketvirta men. jokiu salutiniu poveikiu nera. O mmm pasikeite, i gera puse, dabar prasideda laiku 30-33c.d. Ir seip jauciuos kaiskaip, kitaip negu pries vartojima, keiciasi kunas ir pojuciai ir atsirado energijos. ax.gif I savo vyra pradejau kitaip ziuret tongue.gif dar labiau i ji isimilejau tongue.gif Ir jis sako, kad kai pradejau vartot vaistus, pasikeiciau visiskai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 03 27, 16:37)
Sveika 4u.gif
As ji jau vartoju ketvirta men. jokiu salutiniu poveikiu nera. O mmm pasikeite, i gera puse, dabar prasideda laiku 30-33c.d. Ir seip jauciuos kaiskaip, kitaip negu pries vartojima, keiciasi kunas ir pojuciai ir atsirado energijos. ax.gif I savo vyra pradejau kitaip ziuret  tongue.gif dar labiau i ji isimilejau  tongue.gif Ir jis sako, kad kai pradejau vartot vaistus, pasikeiciau visiskai. smile.gif

Sveika,ar labai keicias svoris?As irgi Thybon pradejau vartot,po 0,5 tab per diena.Daug kas sako,kad labai priauga svorio,ko as ir bijau,nes jau ir taip ant ribos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia-uk @ 2006 04 02, 22:27)
Sveika,ar labai keicias svoris?As irgi Thybon pradejau vartot,po 0,5 tab per diena.Daug kas sako,kad labai priauga svorio,ko as ir bijau,nes jau ir taip ant ribos  doh.gif

Manęs Kazanavičius klausė, ar nenukrito svoris, neva turėjo nuo Thybon nukrist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 04 03, 00:14)
Manęs Kazanavičius klausė, ar nenukrito svoris, neva turėjo nuo Thybon nukrist  g.gif

Man svorys nei i viena nei i kita puse. man irgi reikia svori mest doh.gif o ko tik nedarau nei isvietos ir maziau valgau ir sportuoju ir vistiek nei kaip nekrenta tas svoris g.gif seip man jis irgi sake turi krist, bet kad nekrenta doh.gif
Man tik kuno formos keiciasi. Liemuo atsirado, krutine pagrazejo, nugaros apimtis sumazejo, o va sviris neisvietos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anoli: 03 balandžio 2006 - 11:48
QUOTE(anoli @ 2006 04 03, 12:45)
Man svorys nei i viena nei i kita puse. man irgi reikia svori mest  doh.gif  o ko tik nedarau nei isvietos ir maziau valgau ir sportuoju ir vistiek nei kaip nekrenta tas svoris  g.gif  seip man jis irgi sake turi krist, bet kad nekrenta  doh.gif
Man tik kuno formos keiciasi. Liemuo atsirado, krutine pagrazejo, nugaros apimtis sumazejo, o va sviris neisvietos  doh.gif

Tai man irgi svoris nė iš vietos... O dar ir kaip balionas po stimuliacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 04 03, 10:45)
Man svorys nei i viena nei i kita puse. man irgi reikia svori mest  doh.gif  o ko tik nedarau nei isvietos ir maziau valgau ir sportuoju ir vistiek nei kaip nekrenta tas svoris  g.gif  seip man jis irgi sake turi krist, bet kad nekrenta  doh.gif
Man tik kuno formos keiciasi. Liemuo atsirado, krutine pagrazejo, nugaros apimtis sumazejo, o va sviris neisvietos  doh.gif

Man irgi Kazanavicius sake,kad keisis liemuo ,krutine,klubai .Po kiek laiko pastebejai pokycius? Jei liemuo pas mane atsirastu tai butu super thumbup.gif ,gal nukristu tas gelbejimosi ratas,vestuves ne uz kalnu nesinori issipust kaip balionui scare.gif Teks dar fitness3.gif .
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 04 03, 11:21)
Tai man irgi svoris nė iš vietos... O dar ir kaip balionas po stimuliacijos  doh.gif

Vakar internete radau info,kad nuo thybon rusies vaistu svoris turetu kristi,kad juos kulturistai naudoja ,kad sudegintu daug kaloriju.Neturiu medicininiu ziniu,nezinau kiek cia tiesos,gal kaip kuriam zmogui veikia g.gif Pagyvensim pamatysim.
Atsakyti
[quote=dalia-uk,2006 04 03, 13:54]
Man irgi Kazanavicius sake,kad keisis liemuo ,krutine,klubai .Po kiek laiko pastebejai pokycius? Jei liemuo pas mane atsirastu tai butu super thumbup.gif ,gal nukristu tas gelbejimosi ratas,vestuves ne uz kalnu nesinori issipust kaip balionui scare.gif Teks dar fitness3.gif .
Papildyta:

As pastebejau, kad figura keiciasi gal g.gif nu po kokiu 2 men. vartojimo. jis man dar metformina israse sake irgi nuo jo svoris kinta i gera puse. Bet kad, as jo negaliu gert nes viduriai uzketejo ir pikino, net vemiau viena karta nuo jo. Ir savijauta nekokia buvo nuo jo galva svaigo tai ir meciau, jauciu, kad velniu gausiu nuo Kazanaviciaus doh.gif Jis man sake kad svoris nekrenta kad as to pati nenoriu kad nieko nedarau. As ji tikinau, kad bandau viska, kad tik svoris kristu. O jis man, nu gi svoris nuo oro neauga doh.gif Tai ir kovoju gun_bandana.gif su tuo svoriu o jis nepasiduoda g.gif

tai va smile.gif
Atsakyti