Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

Kolibriuke,
Help help.. Patark prasau ka man daryti..
Mano duomenys 5c.d.
TTH 4.92,
E2 32.33,
FSH 6.34 (norma 2.9-9.4),
LH 4.34 (0.5-11.6)

TTH kaip suprantu per didelis unsure.gif Jau dariau viena stimuliacija ir sulaukiau mm:( Ar verta man dar karta daryti TTH bei kitus skydliaukes veikla zlugdancius hormonus? As jau pasiruosus bet kam ir uz bet kiek..
Gydytoja paziurejus mano tyrimus apie TTH nieko blogo nepasake.. Bet jei jie blogi, kodel ji tai nutylejo ir neskyre jokiu vaistu? cry.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites noriu jusu paklausti kokiom ciklo dienom geriausia darytis TTH, FT4, FT3 ?
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2006 04 10, 16:42)
Sveikos mergaites noriu jusu paklausti kokiom ciklo dienom geriausia darytis TTH, FT4, FT3 ?

Šituos tyrimus gali darytis bet kurią ciklo dieną.
Atsakyti
Sveikutės,
Noriu jūsų patyrusių konsulatacijos, nes kai pati nieko nesuprantu, tai labai patinka apima. blush2.gif
Dariausi skydliaukės echo, tai nustatė, kad yra apie 15 cistų ir įtaria uždegimą. Anksčiau buvo 3 mazgeliai, dabar teliko tik vienas, kiti kažkur prapuolė g.gif TTH tyrimas kaip ir geras 1,27. Pasidariau kažkokį antikūnių tyrimą, bet dar nesulaukiau ataskymų.
Gal žinote kaip tas uždegimas gydomas, kiek laiko užtrunka gydymas (nes gydytoja kažką paminėjo, kad visą gyvenimą) o kaip tada su pastojimu.Jau visai galva apsisuko nuo klausimų. Būkite geros, gal kas susidūrėte su tokia situacija, pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
minte, kiekviena situacija yra nepaprastai individuali. Man nustatyta 2 laipsnio difuzine struma jau nuo 12 m. ir iki pat siol naudoju vaistus, kuriuos ko gero reiks naudot visa gyvenima. Kas puse metu, arba kas metus turiu pakartoti skydliaukes tyrimus, i kuriuos atsizvelgiant gydymas koreguojamas. Tu nepergyvenk, nera cia nieko tragisko, viskas bus gerai smile.gif
O del pastojimo visaip gali buti. Viskas priklauso nuo diagnozes ir tyrimu rezultatu, rodanciu organizmo bukle, gal pvz. tau viskas eisis puikiai 4u.gif as deja turiu problemu su nepastojimu, bet kazanavicius sako kad skydliauke cia nekalta
Atsakyti
minte
man yra skydliaukės uždegimas, kitaip vadinamas autoimuniniu tiroiditu
tie antikūnai tau jį ir parodys, arba atmes, ko labai tau linkiu 4u.gif
Aš geriu vaistus jau 10metų ir gersiu juos visą gyvenimą ir kaip suprantu jei hormonai vaistais yra sureguliuoti, tai su pastojimu viskas turėtų būti gerai
Atsakyti
Mergytės, help
ax.gif
ketinu darytis skydliaukės tyrimus. Ciklas nereguliarus, o hormonai, bent jau prieš pusmetį, buvo normalūs. Taigi, sakau, gal skydliaukė kalta.
Patarkit, ar užtenka pasidaryt TTH it LT4, ar reikia ir visus kitus? Ir ką aš prarandu nedarydama tų kitų
Atsakyti
as pastebejau, kad figura keiciasi gal g.gif nu po kokiu 2 men. vartojimo. jis man dar metformina israse sake irgi nuo jo svoris kinta i gera puse. Bet kad, as jo negaliu gert nes viduriai uzketejo ir pikino, net vemiau viena karta nuo jo. Ir savijauta nekokia buvo nuo jo galva svaigo tai ir meciau, jauciu, kad velniu gausiu nuo Kazanaviciaus doh.gif Jis man sake kad svoris nekrenta kad as to pati nenoriu kad nieko nedarau. As ji tikinau, kad bandau viska, kad tik svoris kristu. O jis man, nu gi svoris nuo oro neauga doh.gif Tai ir kovoju gun_bandana.gif su tuo svoriu o jis nepasiduoda g.gif

Na sveikos smile.gif ,na ir kaip sekasi toliau Thybon vartot.Gal dar kokiu pokyciu po ilgesnio laiko? as jau 2 menesiai ji vartoju,svoris nei is vietos doh.gif ,gal dar net ir dideja,bent jau taip jauciuos. Nezymiai klubai padidejo,liemuo suplonejo,jei tokios tendencijos ir bendras svoris nesikeis ,tai nezinau kaip as cia atrodysiu g.gif itariu ,kad ne kas. doh.gif
Papildyta:
oi cia jau kazka pridirbau blush2.gif ,norejau kaip atsakyma parasyt ,o gavosi.... miego matyt trukumas atsiliepia smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
esu nerealioj panikoj:
Sulaukiau jau 34 metų... susiradau vyrą, įsigijom namus pradėjom planuoti, pastojau... ir persileidimas.
Tiesa, jau prieš tai žinojau, kad turiu hiperaktyvią skydliaukę, prieš keturis metus gydžiausi, poto kas puse metų dariausi tyrimus - viskas gerai. Žinoma uždegimas niekur nedingo, bet FT4 visada telpa į normas.
Vakar gavau tyrimų atskymus.
Nors vienas tyrimas guodžiantis - progesterono 35,21, vadinasi ovuliacija vyksta, bet kitas FT4 - 21,32, kai viršutinė norma 22(įtariu streso po persileidimo pasekmė). Jaučiuosi gerai - mmm normalios, širdis neplaka, gal šiek tiek jautresnė, bet po persileidimo tai juk normali būsena.
Net baisu eiti pas gydytoją - negi dabar metams atidėlioti nėštuma? angel_sadangel.gif
Aš to neištverčiau.
Atsakyti
Maniute nusiramink friends.gif viskas bus gerai, bet as vietoj taves tikrai nueiciau pas gyd. ginekologa ir endokrinologa. Kiek zinau tokiu situaciju, reikdavo moterims kuri laika susilaikyti, bet cia tik gyd. profesionalas tau gali patarti, mieloji. Zinau kad tas slegiantis laukimas yra beprotybe, bet geriau palaukti jei reiks nei vel patirti nelaime. Man pvz. endokrinologas liepe atmauti pas ji ta pacia minute kai tik suzinosiu kad pastojau, nes turiu taip pat problemu del skydliaukes ir kiek suprantu visas nestumas, jei toki stebukla tik patirsiu kada nors, bus sekamas.
Susiimk i rankas, nusiteik didvyriskai ir nueik pas gyd. butinai.
Atsakyti
O kokus vaistukus del skydliakes tu naudoji?
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2006 05 04, 17:55)
O kokus vaistukus del skydliakes tu naudoji?

kažkada gėriau metyzolį ir dar ten krūvą visokių, bet tada buvo labai baisu - širdis ilsintis kalė apie 120, tai ką jau kalbėti apie tai, kaip ji dirbo vaikščiojant.
Dabar geriu tik papildą iš jūros dumblių, nes maniau, kad esu sveika. Nu jokių požymių, tik gal kiek oda sausoka ir plaukia slenka, bet maniau, kad čia pavasaris doh.gif
Atsakyti