Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(dalia-uk @ 2006 05 03, 15:48)
Na sveikos  smile.gif ,na ir kaip sekasi toliau Thybon vartot.Gal dar kokiu pokyciu po ilgesnio laiko? as jau 2 menesiai ji vartoju,svoris nei is vietos  doh.gif ,gal dar net ir dideja,bent jau taip jauciuos. Nezymiai klubai padidejo,liemuo suplonejo,jei tokios tendencijos ir bendras svoris nesikeis ,tai nezinau kaip as cia atrodysiu  g.gif itariu ,kad ne kas. doh.gif
Papildyta:
oi cia jau kazka pridirbau  blush2.gif ,norejau kaip atsakyma parasyt ,o gavosi.... miego matyt trukumas atsiliepia  smile.gif

Sveika smile.gif man jau 6 men. i pabaiga eina. Pradesiu 7 men. Svoris nekrenta nors tuka doh.gif Nors pilvas subliusko nugara susiaurejo, o svorio nei kilogramo nenukrito g.gif . Geguzes viduri varau pas Kazanaviziu. Ziuresim ka man pasakys. jauciu duos velniu, kad svorio nenumeciau. O kaip ji numest doh.gif jau irtaip beveik nieko nevalgau ir sportuoju. Taip ir gala galima gaut doh.gif .
Bet va pasigirsiu, pagaliau sulaukiau savo mmm, kaip reikalas 28 c.d. niekados taip nebuvo bigsmile.gif biggrin.gif Anksciau 30-33 su vaistai, o dabar tai thumbup.gif . O be vaistu tai oh-oh-oh 36-60 c.d. budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anoli: 04 gegužės 2006 - 18:01
Gal kas nors galite papasakoti paprastai ax.gif apie lėtinį autoimuninį tiroiditą,sunkaus laipsnio hipotirozę ir dar kažką(neperskaitau rašto) smile.gif nesenai atrado.....Tyrimai: TTH-197,8 ATPO-1859 Gal aš jau mirusi turėčiau būti esant tokiems nukrypimams . angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 05 04, 19:01)
Sveika smile.gif man jau 6 men. i pabaiga eina. Pradesiu 7 men. Svoris nekrenta nors tuka  doh.gif Nors pilvas subliusko nugara susiaurejo, o svorio nei kilogramo nenukrito g.gif . Geguzes viduri varau pas Kazanaviziu. Ziuresim ka man pasakys. jauciu duos velniu, kad svorio nenumeciau. O kaip ji numest  doh.gif  jau irtaip beveik nieko nevalgau ir sportuoju. Taip ir gala galima gaut  doh.gif .
Bet va pasigirsiu, pagaliau sulaukiau savo mmm, kaip reikalas 28 c.d. niekados taip nebuvo bigsmile.gif  biggrin.gif Anksciau 30-33 su vaistai, o dabar tai  thumbup.gif . O be vaistu tai oh-oh-oh 36-60 c.d.  budavo.

Thyboną gėriau ilgai, kokiuis 3 metus. Gėriau thybon 20 po 1/2 tab. Apie svorio kritimą net nesvajojau ir nesitikėjau, nes tai juk skydliaukės hormonas o ne koks ten riebalų naikintojas. Aišku, skydliaukės hormonas paspartina medžiagų apykaitą, bet jeigu jo geriama nedidelėmis dozėmis tai tikrai nevertėtų tikėtis kažkokio tai ypatingo svorio kritimo. be to juk tas vaistas geriamas visai kitu tikslu. jus čia kažką supainiojot.
Papildyta:
QUOTE(Pienė @ 2006 05 05, 09:56)
Gal kas nors galite papasakoti paprastai ax.gif apie  lėtinį autoimuninį tiroiditą,sunkaus laipsnio hipotirozę ir dar kažką(neperskaitau rašto) smile.gif nesenai atrado.....Tyrimai: TTH-197,8  ATPO-1859    Gal aš jau mirusi turėčiau būti esant tokiems nukrypimams  . angel_not.gif

O tai ką gydytojas sako?
Atsakyti
QUOTE(Pienė @ 2006 05 05, 09:56)
Gal kas nors galite papasakoti paprastai ax.gif apie  lėtinį autoimuninį tiroiditą,sunkaus laipsnio hipotirozę ir dar kažką(neperskaitau rašto) smile.gif nesenai atrado.....Tyrimai: TTH-197,8  ATPO-1859    Gal aš jau mirusi turėčiau būti esant tokiems nukrypimams  . angel_not.gif

oho kokie tyrimai blink.gif o kokios normos?nes pagrinde visur tokios normos būna TTH iki 4.2, o ATPO <36
Matyt toj laboratorijoj kur tu dareisi tyrimus kitokios normos, nes čia kažkaip nelabai realiai atrodo, nu pas mane ATPO buvo 500, bet TTH maximum iki 10pakildavo
O tau būtinai reikalinga endokrinologo konsultacija, nežinau kur gyveni, bet Vilniui ir Kaune konsultuoja Kazanavičius, tau būtinai reikia pradėti gydymą
Atsakyti
Mergaitės, gal vistik galit pakomentuoti kiek rimta FT4 - 21,32, nes kažkaip jaučiausi labai sveika, o ir gydytoja po paskutinių tyrimų nedraudė, tai nesisaugojom... o Dabar ištisai pykina. Ryte vos neapsivėmiau. Darosi klaikiai neramu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 05, 08:01)
Thyboną gėriau ilgai, kokiuis 3 metus. Gėriau thybon 20 po 1/2 tab. Apie svorio kritimą net nesvajojau ir nesitikėjau, nes tai juk skydliaukės hormonas o ne koks ten riebalų naikintojas. Aišku, skydliaukės hormonas paspartina medžiagų apykaitą, bet jeigu jo geriama nedidelėmis dozėmis tai tikrai nevertėtų tikėtis kažkokio tai ypatingo svorio kritimo. be to juk tas vaistas geriamas visai kitu tikslu. jus čia kažką supainiojot.
Papildyta:

O tai ką gydytojas sako?

Na taip,as labai dideliu permainu ir nesitikiu bigsmile.gif bet kai gydytojas pasako ,kad keisis kuno formos,plones liemuo,peciai ir t.t. tai vat ir idomu kaip kam tos permainos g.gif
Del svorio kritimo tai tiek to ,svarbiausia ,kad nepriaugciau,nes jau ir taip kudumu nepasizymiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia-uk @ 2006 05 05, 14:54)
Na taip,as labai dideliu permainu ir nesitikiu  bigsmile.gif bet kai gydytojas pasako ,kad keisis kuno formos,plones liemuo,peciai ir t.t. tai vat ir idomu kaip kam tos permainos  g.gif
Del svorio kritimo tai tiek to ,svarbiausia ,kad nepriaugciau,nes jau ir taip kudumu nepasizymiu  doh.gif

Nežinau, man Thybonas toje srityje jokių permainų nepadarė ir man gyd. kazanavičius net neminėjo apie tuos dalykus.
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 05 04, 17:01)
Sveika smile.gif man jau 6 men. i pabaiga eina. Pradesiu 7 men. Svoris nekrenta nors tuka  doh.gif Nors pilvas subliusko nugara susiaurejo, o svorio nei kilogramo nenukrito g.gif . Geguzes viduri varau pas Kazanaviziu. Ziuresim ka man pasakys. jauciu duos velniu, kad svorio nenumeciau. O kaip ji numest  doh.gif  jau irtaip beveik nieko nevalgau ir sportuoju. Taip ir gala galima gaut  doh.gif .
Bet va pasigirsiu, pagaliau sulaukiau savo mmm, kaip reikalas 28 c.d. niekados taip nebuvo bigsmile.gif  biggrin.gif Anksciau 30-33 su vaistai, o dabar tai  thumbup.gif . O be vaistu tai oh-oh-oh 36-60 c.d.  budavo.

nu pas mane su mmm visada viskas tvarkoj,kaip laikrodukas. mirksiukas.gif
As dar tik pora menesiu ji geriu,nu paziuresim kaip cia viskas bus.Man tik gal klubai paplatejo siek tiek.Galetu ir kaip tau tas pilvas sumazet bigsmile.gif butu liuks ! Na parasyk veliau ,ka jis tau ten pasakys del tu pokyciu.Parbildesiu i Lt irgi nuvarysiu pas ji.Ziuresim.
Papildyta:
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 05, 13:00)
Nežinau, man Thybonas toje srityje jokių permainų nepadarė ir man gyd. kazanavičius net neminėjo apie tuos dalykus.

O man kazkaip jis tai labai akcentavo.Cia gal kaip kam,gal priklauso kokios bedos ir kaip organizmas i tai reaguoja.Butumet pamate mano sypsena,kai jis man pasake ,kad atitinkamos kuno vietos plones kitos dides.Ot galvojau vaistukai liuks! lotuliukas.gif Aisku ,tikrai nesitikiu ,kad nieko neveikiant paims viskas ir suplones,na tik siaip idomu kaip visa sita veikia.
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2006 05 05, 14:38)
Mergaitės, gal vistik galit pakomentuoti kiek rimta FT4 - 21,32, nes kažkaip jaučiausi labai sveika, o ir gydytoja po paskutinių tyrimų nedraudė, tai nesisaugojom... o Dabar ištisai pykina. Ryte vos neapsivėmiau. Darosi klaikiai neramu.

net nežinau ką ir pakomentuoti, nes aš niekada nedarau vien tik FT4, darau jį visada su TTH(TSH) ir jei tik TTH ties apatine riba, tai FT4 ties viršutine, kai taip atsitinka, kuoreguojama Tiroxino dozė, šiuo arveju mažinama
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 05, 15:00)

Man irgi Kazanavičius labai i ta svorio kritima akcentavo. Sake, kad turetu krist ir keistis figura. Nes pasman svoris nuo hormonu sokinejimo nesiderina. Jis tai nukrenta labai staigiai, tai pakyla zaibiskai. Taip ir vaikstau viena men. lieknesne kita stambesne. doh.gif Aisku nuo vaistu nenumesi ten kokius 20kg. reikia dar ir papildomai kaska daryt. Bet kol nesureguliuosiu hormonus tai nieko nepasieksiu. O taip noris kuo greiciau but nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 05 05, 09:07)
oho kokie tyrimai  blink.gif o kokios normos?nes pagrinde visur tokios normos būna TTH iki 4.2, o ATPO <36
Matyt toj laboratorijoj kur tu dareisi tyrimus kitokios normos, nes čia kažkaip nelabai realiai atrodo, nu pas mane ATPO buvo 500, bet TTH maximum iki 10pakildavo
O tau būtinai reikalinga endokrinologo konsultacija, nežinau kur gyveni, bet Vilniui ir Kaune konsultuoja Kazanavičius, tau būtinai reikia pradėti gydymą

Buvau jau pas tris gydytojus,tyrimus tris kartus tikslino,sakė jų praktikoje to dar nebuvo.Dabar 3 mėnesius liepė gerti L-tiroksiną po dvi į dieną ir vėl tyrimai....Viena gydytoja tai drebėti pradėjo,tai ir man kažkaip baisu pasidarė....
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 05 05, 17:52)
net nežinau ką ir pakomentuoti, nes aš niekada nedarau vien tik FT4, darau jį visada su TTH(TSH) ir jei tik TTH ties apatine riba, tai FT4 ties viršutine, kai taip atsitinka, kuoreguojama Tiroxino dozė, šiuo arveju mažinama

vadinasi teks laukt ką gydytoja pasakys...
tik pas ją eilė iki birželio doh.gif
O kas nors dar gydoties pas Katilienę? Ar aš čia viena tokia...
Atsakyti