Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

QUOTE(liuka** @ 2014 06 10, 18:55)
1 kirpima daryk kokiu 4.5-5men. Gali pas mane atvezt, as tik baltukus tvarkau smile.gif

Kai reikės kreipsiuosi būtinai biggrin.gif
Atsakyti
Liuka, o Bela visai nuskutai ir sijona?

As ir vis pamastau savo karalaiti skusti biggrin.gif nu daug greiciau ir lengviau, ti kaisku ne plikai, palikt sijona ir nugara ne nuliniu numeriu biggrin.gif bet dar susilaikau, vis pagyru gauna, kaip graziai atrodo pestas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2014 06 10, 23:17)
Liuka, o Bela visai nuskutai ir sijona?

As ir vis pamastau savo karalaiti skusti  biggrin.gif  nu daug greiciau ir lengviau, ti kaisku ne plikai, palikt sijona ir nugara ne nuliniu numeriu  biggrin.gif  bet dar susilaikau, vis pagyru gauna, kaip graziai atrodo pestas  biggrin.gif

As su 5 nuskutau nugara krutine, biski sonines linijas,bet viska palieku ir sijona ir kojas ir galva, bet viska zirklem nebepesioju, nezinau ji buvo dratas, doh.gif o dabar svelniakailis zverelis lotuliukas.gif ir dar turbut dulkiu siurblio funkcijas atlieka lotuliukas.gif na su kitom taip tikrai nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 10, 15:47)

Ir gal kas žinot gera kirpėja klaipėdoje?

Liuka 4u.gif Jau matau ir pati parašė.

QUOTE(panele_smila @ 2014 06 10, 16:11)

Vovere, o kada jūs šiemet į LT grįšit?

Kažkada liepos gale biggrin.gif Turėsim apie tris savaites. Bet atmetus kelionę pirmyn ir atgal, tai apie dvi su trupučiu. Gal ir jūs parlėksit?

Liuka - aš vat ir nenoriu kailio gadint, bet kaip kitaip nuimt sijoną ir nuo kojų? Jaučiu aptrumpinsiu ir tiek. O greičiausiai turbūt sau dar trumpinsiu lotuliukas.gif Jau nebe daug ir liko iš tų kasų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 10, 15:11)
Miss K, mesk čion kelias nuotraukas tų linijų  bigsmile.gif  Ir nebepasakok apie Tulku nemaudymą 2 metus nepapasakojusi apie savo gyvenimo būdą biggrin.gif Ir nepasakok, kad tau 60 km yra toli tongue.gif

Vovere, o kada jūs šiemet į LT grįšit?

Tai kad man su tapsnuokliu nuotraukas kur nors sumest gi baisiai sudetinga...

Va, Tulku po bananu medziu:
user posted image

Kitos foto gyvena facebook.com/boundlessbiking ir foto ten, ir video, ir suns dvirati aoziuret is visu kampu galit. Ir Mačū Pikčū ir dykumos ir vandenynai, visko yra. Prasom apziureti ir draugams papasakoti. Ypac turtingiems, kurie biednus keliautojus paremti nori. Bet ir neturtingiems pasakokit, nu nes grazu ir daug nuobodziu video. Tik liniju dar ner. Kadanors bus.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 06 11, 03:13)
Tai kad man su tapsnuokliu nuotraukas kur nors sumest gi baisiai sudetinga...

Va, Tulku po bananu medziu:
user posted image

Kitos foto gyvena facebook.com/boundlessbiking ir foto ten, ir video, ir suns dvirati aoziuret is visu kampu galit. Ir Mačū Pikčū ir dykumos ir vandenynai, visko yra. Prasom apziureti ir draugams papasakoti. Ypac turtingiems, kurie biednus keliautojus paremti nori. Bet ir neturtingiems pasakokit, nu nes grazu ir daug nuobodziu video. Tik liniju dar ner. Kadanors bus.

Nematau foto verysad.gif
Atsakyti
Liuka, nematau ir aš. Eisiu cekavintis FB wink.gif

Vovere, noriu atostogų į LT, bet neturiu, kur grįžt, o kur galiu, nenoriu. Jei draugė keliaus į JAV ir leis savo namuos pagyvent, tai bus puiku. Šiaip tai noriu labai labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 12, 02:13)
Liuka, nematau ir aš. Eisiu cekavintis FB wink.gif

Vovere, noriu atostogų į LT, bet neturiu, kur grįžt, o kur galiu, nenoriu. Jei draugė keliaus į JAV ir leis savo namuos pagyvent, tai bus puiku. Šiaip tai noriu labai labai  verysad.gif

irnesakyk.gif hihihi.gif itariu
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 12, 01:13)

Vovere, noriu atostogų į LT, bet neturiu, kur grįžt, o kur galiu, nenoriu. Jei draugė keliaus į JAV ir leis savo namuos pagyvent, tai bus puiku. Šiaip tai noriu labai labai  verysad.gif

Aš turiu kur, bet irgi ne su didžiausiu noru doh.gif Keičiamės lotuliukas.gif
Mes šią savaitę gyvenam draugų name. Jie su reikalais išvykę, paliko sūnų mums. Jam dar mokykla visą šį mėnesį, tai mums patogiau pas juos pabūt. Čia kiemas nemažas, mergos patenkintos. Šiandien ryte Didy kažkokį gyvį aptiko. Jetus kas dėjosi doh.gif Atrodė, kad apsivems net nuo tokio lojimo lotuliukas.gif ir dar tas juokingas šokinėjimas ratu ant visų keturių lotuliukas.gif Gaila neturėjau su kuo nufilmuot. O po to gavo malkų nuo mamuko. Aprilė visada ją auklėja, kai ta ką nors nesankcionuoto veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 06 12, 08:28)
irnesakyk.gif  hihihi.gif  itariu

ax.gif

----
Vovere, o jūs ne į senuosius namus grįšit?
Mergos jūsų velnių prišveitusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 12, 16:46)

Vovere, o jūs ne į senuosius namus grįšit?
Mergos jūsų velnių prišveitusios biggrin.gif

Tai taip, į tuos pačius, bet gi jie ne mano, ne vieni ten gyvenom biggrin.gif

Mūsų mergos tikrai kažko priėdusios nestuke.gif
Buvom vakar, po pasivaikščiojimo miške, nulėkę prie karjero. Kurį čia visi kažkodėl vadina ežeru lotuliukas.gif Aprilė vandens nemėgsta, niekada nebrenda. Didė kartais įeina, bet kad neplaukikės abi, tai iki šiol buvo faktas. Vakar vyras įnešė Aprilę į vandenį, kad ji parplauktų. Tai Didė varė iš paskos maniškiui, šokinėjo vandenyje - paleisk mamą, paleisk mamą! Abi parplaukė į krantą. Aš saviškiui sakau - dabar nešk Didę, Aprilė šimtas procentų neis į vandenį jos gelbėt. Kaip aš išsižiojau psmačius, kad ir ta varė iš paskos blink.gif Stebuklas. O juokingiausia, kad po to už tai Didė gavo nuo Aprilės malkų lotuliukas.gif Ta ją vis auklėja už ausų tąsydama, vartydama ją lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas! smile.gif

Kaip smagu - ir mano vardas paminėtas, ir mano nuotrauka yra wub.gif Dar gyva, vadinas smile.gif

Sveikinu Audrą ir Mortą su pergalėm 4u.gif Pajūris gražiąsias rozetes pasiliko sau ... verysad.gif smile.gif

Pūgai 4u.gif 9 mėn. proga! (kol tiek prirašiau, tai ir diena kita atėjo smile.gif )
QUOTE(vovere74 @ 2014 06 04, 11:45)
Prieš akis iškilo tas vaizdas, kaip Rodis per GM buvo paspringęs, prisiminiau ką darė Kroja.

biggrin.gif
O ne tu pati pasakei man ką daryt? Dar dabar prisimenu, kad bijojau jį už tų galinių kojų purtyt, kad tik jos nenutrūktų biggrin.gif
Beje, neseniai man davė tokį patarimą – sugirdyt aliejaus ar žuvies taukų – didelė tikimybė, kad svetimkūnis pasislinks.
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 09, 16:02)
Kitas augintinis bus tik iš veislyno. Greičiasiai net žinau kokio  ax.gif

bigsmile.gif
O kada tai bus??

Papildyta:
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 09, 17:48)
Ar yra kokių priemonių kad mažylis negraužtų baldų?

Griežtas NE ir dėmesio nukreipimas kitur – kramtalai, žaidimai, dresūra ir t.t.
QUOTE(liuka** @ 2014 06 09, 20:22)
Na siaip pagal nauja FCI standarta 6-10kg ir 28cm ties ketera berods smile.gif

Neseniai tikslinaus kokios tos svorio ribos ir labai nustebau, kai standarte jų neradau. Gal ne naujausią žiūrėjau g.gif O gal kaip tik naujausią?

-------------
Neskuskit savo vestukų ... prašau ... blush2.gif Na, kai bus labai labai seni, tada ... aš irgi pagalvoju apie ateitį po n metų, tai neskusiu, kirpsiu žirklėmis.

voveruk, jei nori kirpt trumpai, tai SĄŽININGAI jas prapešk. Prieš nėštumą taip Onlę nupešiau, kad paskui bijojau, jog nei sijono, nei kojų plaukai ataugs lotuliukas.gif Liks tik šiurkštūs, ne tokie ilgi plaukai, kuriuos dar pakirpsi. Lengviau susitvarkysi 4u.gif

Dėl tų sausgyslinių kaulų - Aušra atvežė lauktuvių tokių, tik jie tokie kaip lazdelės-šiaudeliai. Nuo to karto jas ir perku, nes Glorija kai pasiima, tai žinokit nepaleidžia iš burnos lotuliukas.gif Pakramto pakramto, tada vaikšto kaip su kancaru dantyse, vėl pakramto - nu žiauriai juokingai atrodo lotuliukas.gif Turbūt visą pusdienį su juo praleidžia smile.gif
Atsakyti