Labas!
Kaip smagu - ir mano vardas paminėtas, ir mano nuotrauka yra

Dar gyva, vadinas
Sveikinu Audrą ir Mortą su pergalėm

Pajūris gražiąsias rozetes pasiliko sau ...
Pūgai 
9 mėn. proga! (kol tiek prirašiau, tai ir diena kita atėjo

)
QUOTE(vovere74 @ 2014 06 04, 11:45)
Prieš akis iškilo tas vaizdas, kaip Rodis per GM buvo paspringęs, prisiminiau ką darė Kroja.
O ne tu pati pasakei man ką daryt? Dar dabar prisimenu, kad bijojau jį už tų galinių kojų purtyt, kad tik jos nenutrūktų

Beje, neseniai man davė tokį patarimą sugirdyt aliejaus ar žuvies taukų didelė tikimybė, kad svetimkūnis pasislinks.
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 09, 16:02)
Kitas augintinis bus tik iš veislyno. Greičiasiai net žinau kokio
O kada tai bus??
Papildyta:
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 09, 17:48)
Ar yra kokių priemonių kad mažylis negraužtų baldų?
Griežtas NE ir dėmesio nukreipimas kitur kramtalai, žaidimai, dresūra ir t.t.
QUOTE(liuka** @ 2014 06 09, 20:22)
Na siaip pagal nauja FCI standarta 6-10kg ir 28cm ties ketera berods
Neseniai tikslinaus kokios tos svorio ribos ir labai nustebau, kai standarte jų neradau. Gal ne naujausią žiūrėjau

O gal kaip tik naujausią?
-------------
Neskuskit savo vestukų ... prašau ...

Na, kai bus labai labai seni, tada ... aš irgi pagalvoju apie ateitį po n metų, tai neskusiu, kirpsiu žirklėmis.
voveruk, jei nori kirpt trumpai, tai SĄŽININGAI jas prapešk. Prieš nėštumą taip Onlę nupešiau, kad paskui bijojau, jog nei sijono, nei kojų plaukai ataugs

Liks tik šiurkštūs, ne tokie ilgi plaukai, kuriuos dar pakirpsi. Lengviau susitvarkysi
Dėl tų sausgyslinių kaulų - Aušra atvežė lauktuvių tokių, tik jie tokie kaip lazdelės-šiaudeliai. Nuo to karto jas ir perku, nes Glorija kai pasiima, tai žinokit nepaleidžia iš burnos

Pakramto pakramto, tada vaikšto kaip su kancaru dantyse, vėl pakramto - nu žiauriai juokingai atrodo

Turbūt visą pusdienį su juo praleidžia