Nepykit už mano kvailus klausimus
liuka - ačiū už paaišinimą
tiesiog dabar viskas taip idomu kai susidomėjau šia veisle
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 09, 23:17)
liuka - ačiū už paaišinimą
tiesiog dabar viskas taip idomu kai susidomėjau šia veisle 
Uz ka cia pykt
Gaila, kad ta musu temute pusgyve
Kur jie tame facebooke sedi?
Yra priemoniu, kad negrauztu baldu - buna pirkti visokiose kikose purskalu, kurie turetu sunis nuo to baidyti. As savu laiku tu purskalu nenaudojau, o pirkdavau koki pigu body lotion is maximos, irgi purskiama, ir juo baldus purskiau. Tai ir kvepedavo viskas kokiom gelem, ir negrauzdavo, nes tie purskalai kartus. Uztat tapkes grauzdavo, nespedavau keisti...
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 09, 17:48)
Aš pilnai sutinku su jumis
Vaikystje esu turėjus šuniuką ir žinau, kad tikrai šuo daug geresnis draugas už žmogų
Pradėjau dabar domėtis ko reikia šuniuko atėjimui į namus
Ar yra kokių priemonių kad mažylis negraužtų baldų?
Jei ne paslaptis iš kur perkat priemones šuniukui? Internetu ar parduotuvėse?
Dar gal kvailas klausimas
nuotraukoje du gražuoliai tai patinėlis ir patelė, taip? Patinėlis taip akivaizdžiai didesnis už patele? Ar čia tik nuotraukoje taip atrodo.
Pradėjau dabar domėtis ko reikia šuniuko atėjimui į namus
Jei ne paslaptis iš kur perkat priemones šuniukui? Internetu ar parduotuvėse?
Dar gal kvailas klausimas
Yra priemoniu, kad negrauztu baldu - buna pirkti visokiose kikose purskalu, kurie turetu sunis nuo to baidyti. As savu laiku tu purskalu nenaudojau, o pirkdavau koki pigu body lotion is maximos, irgi purskiama, ir juo baldus purskiau. Tai ir kvepedavo viskas kokiom gelem, ir negrauzdavo, nes tie purskalai kartus. Uztat tapkes grauzdavo, nespedavau keisti...
Bet nebūtinai jūsų šuo viską griauš iš eilės
Mano balčius daug žalos nepridarė. Nors, tiesą pasakius, aš porą pirmų sav. laikiau jî narve 1,5 x 1,5 m, kol būdavau darbe, o paskui ilgai atostogavau.
Miss K, nusileidot į interneto zoną?
Kaip Tulku kailis?
Gal ir banga po atostogų čion užsuks?
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 09, 23:59)
Bet nebūtinai jūsų šuo viską griauš iš eilės
Mano balčius daug žalos nepridarė. Nors, tiesą pasakius, aš porą pirmų sav. laikiau jî narve 1,5 x 1,5 m, kol būdavau darbe, o paskui ilgai atostogavau.
Kaip Tulku kailis?
Aha, nusileidom. Su Tulku kailiu tai bajeriu buvo - kai pajudejom link juros, pasidave jos gaurai pagaliau, tai pradejau pesti pamazu, galvojau kol nusileisim tai baigsiu pesti. Bo toki meskina nupest tai eina kaku darbelis... Zodziu nupesiau nugaros didziaja dali, ir tada pakilom ant paskutinio kalno 4500m auksty, ir likom ten 3 dienom, ta prasme tokiam auksty vaziavom 3 dienas. O ten ir siaip ziema, plius dar aukstis, dienom netoli nulio, naktim iki minus 20 krisdavo, tai Tulku staigiai atsiaugino savo gaurus atgal
Dabar per dykumas vel vaziuojam, dienom +30, tai karsta. Siandien vaziavom pro Nazca Linijas, kur ateiviai nupiese
Apie kailiuką kalbat, tai aš vėl ilysiu su klausimu
Girdėjau kad kailiukas vestukams valomas sausu būdu, su vaikiška pudra. Ar taip galima?
Girdėjau kad kailiukas vestukams valomas sausu būdu, su vaikiška pudra. Ar taip galima?
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 10, 09:59)
kartais galima. Tik turekit omenyje, kad westukas niekad nebus toks baltas tarkim kaip samojedas, nes ju kailiu struktura kita. Jei westuko kailis geras - siurkstus, visi purvai isdziuve nukrenta
As saviskiui dazniausiai kojas ir sijona isplaunu kai buna ilgai lietingi orai. Galva ir kakla turbut geriausiu atveju kas menesi ir dar reciau, o nugara plauta jau senu senovej
Jus dar paskaitinekit www.baltosuodegos.lt ten daug naudingos info paie prieziura ir pan.
Sveiki
Kalbant apie pešimą, tai mūsų mergos čia labai sparčiai kudlas auginasi. Nespėju pešt
vis užeina bzikas imt ir nuskust su mašinėle visai viską
Čia taip apkirptus ir matom, mes vieni galim pasimaivyt sijonuotom mergom. Vakar einu su jom, brenda per žolę ir matau, kad sijonais jau kelią sau šluojasi. Trumpint?
Jau lyg ir gaila būtų. Žodžiu neapsispręndžiu.
Vakar važiuojant pamačiau šaligatviu keliaujant juodą-baltą. Net klykt pradėjau, toks nerealus vaizdelis
Juodas kerniukas ir baltas westukas
P.s. - chebryte, o ir šiemet GM nebus?
Kalbant apie pešimą, tai mūsų mergos čia labai sparčiai kudlas auginasi. Nespėju pešt
Vakar važiuojant pamačiau šaligatviu keliaujant juodą-baltą. Net klykt pradėjau, toks nerealus vaizdelis
Galima su pudra. Galima su vaikiska, galima su specialia vestukams. As suns nemaudau aplamai, net kai anas po sudus issivolioja. Nes dazniausiai nera salygu, o kai salygos atsiranda, tai nebebuna reikalo. Tiesa, maudziau pries pora savaiciu, po kokiu dvieju metu pertraukos... Jei labai smirdi, tai su pudra prasieinu ir tiek.
Ir siaip, seniau suni sukuodavo tik kirpeja, dabar va mb sukuoja, jie ten kazkaip susitaria tarpusavy (suo ir mb), tai dabar kiek padoriau suo atrodo.
Aha, man irgi noras uzeina viska velniop nuskust - baisiai daug darbo. Ale Berlyne ner vestuku geru kirpeju, tektu veziot po 60km uz miesto, tai ir grizus teks paciai matyt...
Trumpink ta sijona, jei trugdo. Ataugs gi. Tulku visad trumptureli turejo, kartais su isskusta krutine, nes praktiskiau. Dabar pirma karta gyvenime palikau augti, nes nemoku padoriai lygia linija nukirpi, o ir siaip tingiu. Tai nebetoli zemes sluojimo jau. Ataugo per hm... 4men? Gal biski ilgiau, bet visumoj greitai.
Ir siaip, seniau suni sukuodavo tik kirpeja, dabar va mb sukuoja, jie ten kazkaip susitaria tarpusavy (suo ir mb), tai dabar kiek padoriau suo atrodo.
QUOTE(vovere74 @ 2014 06 10, 12:29)
Sveiki
Čia taip apkirptus ir matom, mes vieni galim pasimaivyt sijonuotom mergom. Vakar einu su jom, brenda per žolę ir matau, kad sijonais jau kelią sau šluojasi. Trumpint?
Jau lyg ir gaila būtų. Žodžiu neapsispręndžiu.
Juodas kerniukas ir baltas westukas
Aha, man irgi noras uzeina viska velniop nuskust - baisiai daug darbo. Ale Berlyne ner vestuku geru kirpeju, tektu veziot po 60km uz miesto, tai ir grizus teks paciai matyt...
Trumpink ta sijona, jei trugdo. Ataugs gi. Tulku visad trumptureli turejo, kartais su isskusta krutine, nes praktiskiau. Dabar pirma karta gyvenime palikau augti, nes nemoku padoriai lygia linija nukirpi, o ir siaip tingiu. Tai nebetoli zemes sluojimo jau. Ataugo per hm... 4men? Gal biski ilgiau, bet visumoj greitai.
Ta pudryte itrint į kailį, ar kaip?
Skaičiau kad prie kirpimo procedūros reikia pratinti kuo ankščiau, galima ir nuo 3mėn. Ar jau būna ką kirpt 3mėn mažyliui?
Ir gal kas žinot gera kirpėja klaipėdoje?
Skaičiau kad prie kirpimo procedūros reikia pratinti kuo ankščiau, galima ir nuo 3mėn. Ar jau būna ką kirpt 3mėn mažyliui?
Miss K, mesk čion kelias nuotraukas tų linijų
Ir nebepasakok apie Tulku nemaudymą 2 metus nepapasakojusi apie savo gyvenimo būdą
Ir nepasakok, kad tau 60 km yra toli 
Vovere, o kada jūs šiemet į LT grįšit?
Vovere, o kada jūs šiemet į LT grįšit?
QUOTE(Miss K @ 2014 06 10, 01:40)
Yra bent 3 grupes Vakaru Skotijos baltieji terjerai, Vakaru Skotijos baltasis terjeras, Kauno Vakaru Skotijos baltieji terjerai
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 10, 10:59)
galima, bet geriau ne vaikiska, nes ji minkstina kaili
QUOTE(vovere74 @ 2014 06 10, 14:29)
Sveiki
Nekvailiok, as savo Bella nuskutau, na senka jau o dabar ji visas dulkes su tuo sugadintu minkstu kailiu surenka
QUOTE(Lašialis @ 2014 06 10, 16:47)
1 kirpima daryk kokiu 4.5-5men. Gali pas mane atvezt, as tik baltukus tvarkau
Miss K Jus fainuoliai