Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Laba diena, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 05 06, 15:09)
Kaip Dziugo sveikatyte g.gif

Gavo gerti vaistų sad.gif Vetas sakė, kad maistas per greitai pakeistas buvo, nors man nelabai limpa šita diagnozė. Kol buvau LT, tai prisigalvojau nesąmonių visokių, vis po posmą nuverkdavau ir laukiau greičiau skrydžio namo. Daba jau viskas gerai. Saugau, myluoju ir atsiprašinėju savo zuikio heart.gif

Kaip tavo ėdrūniukai? wub.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Linkejimai nuo Machu Picchu pasones 4u.gif

Klausykit, o jusu vestu zieminis kailis labai skiriasi nuo vasarinio? Mes jau kokius 3 men 'kabom' 4km auksty, saltoka cia, vidutine temp kokie 8 laipsniai, zveris uzsiaugino gaurus ohoho. Pesiau paskutini karta pries pakylant i si auksti, nu lyg ir laikas, bet ne plaukelis nesipesia lauk, ir jokio naujo kailio is apacios. O gaurai geru 10cm ilgio ant nugaros. Po poros sav grisim i juros lygi, ten turetu but karsta... Bet man ja be poplaukio pest baisu, bo vel liks ruzavas parselis...

Ir siaip, galva jos apzelus baisulingai, senas fotkes paziuriu, tai grazute visa, ale ta galva karpyt... Vis po biski po biski ir nieko nesimato. Matyt reiks koki puse galvos gauru nukirpt, gal i vesta vel panasi taps...
Atsakyti
Netoli posūkio į Kernavę rastas pakele bėgantis Vakarų Škotijos baltasis terjeras. Panašu, kad prižiūrėtas. +37061005769.
Padėkite rasti šeimininkus.. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite rekomenduoti gera Skotuku kirpeja ? Miestai: Panevezys, Kaunas, Jonava, Kedainiai ir visi kiti aplink juos butu tinkami.
Is anksto dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitas @ 2014 05 15, 00:02)
Sveiki,

Gal kas galite rekomenduoti gera Skotuku kirpeja ? Miestai: Panevezys, Kaunas, Jonava, Kedainiai  ir visi kiti aplink juos butu tinkami.
Is anksto dekoju 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Westuka ar Skotuka? Jei wesyuka tai
Kaunas Elmyra, Loreta, Lolita, Rasa, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliukė @ 2014 05 14, 09:47)
Netoli posūkio į Kernavę rastas pakele bėgantis Vakarų Škotijos baltasis terjeras. Panašu, kad prižiūrėtas. +37061005769.
Padėkite rasti šeimininkus.. 4u.gif

jau atsirado seimininkai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 15 gegužės 2014 - 09:28
QUOTE(liuka** @ 2014 05 15, 09:27)
Westuka ar Skotuka? Jei wesyuka tai
Kaunas Elmyra, Loreta, Lolita, Rasa, smile.gif
Papildyta:

jau atsirado seimininkai  thumbup.gif

Westuka. Visos tinka, isskyrus Elmyra. Gal galite kokius kontaktus parasyti? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(elitas @ 2014 05 15, 19:13)
Westuka. Visos tinka, isskyrus Elmyra. Gal galite kokius kontaktus parasyti? Aciu.

Viska galim rasti internete smile.gif
Loreta - veislynas Fonema. Lolita- veislynas ROKOKO. Rasa- Snoudonija.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2014 05 14, 00:02)
Laba vakara,

Linkejimai nuo Machu Picchu pasones 4u.gif

Klausykit, o jusu vestu zieminis kailis labai skiriasi nuo vasarinio? Mes jau kokius 3 men 'kabom' 4km auksty, saltoka cia, vidutine temp kokie 8 laipsniai, zveris uzsiaugino gaurus ohoho. Pesiau paskutini karta pries pakylant i si auksti, nu lyg ir laikas, bet ne plaukelis nesipesia lauk, ir jokio naujo kailio is apacios. O gaurai geru 10cm ilgio ant nugaros. Po poros sav grisim i juros lygi, ten turetu but karsta... Bet man ja be poplaukio pest baisu, bo vel liks ruzavas parselis...

Ir siaip, galva jos apzelus baisulingai, senas fotkes paziuriu, tai grazute visa, ale ta galva karpyt... Vis po biski po biski ir nieko nesimato. Matyt reiks koki puse galvos gauru nukirpt, gal i vesta vel panasi taps...

Rodyk čion tą Machu Picchu bigsmile.gif
Aš manau, kad jai kailis pats 'atsileis' prie aukštesnės temp.

----

Labas penktadienis smile.gif Kaip gyvuojat? Ką galvojat? Kaip baltieji?
Mano zuikis dabar yra visas meškus ir niekaip neprisiruošiu aptvarkyt. Kažkaip per greit jis atželia, blyn. Pradėjo B su juo krosus bėgiot, tai judina Džiugelis savo senus kaulus smile.gif)) Kaip atsibudęs po žiemos miego, staiga vėl pasidarė žaismingas ir energingas. Matyt, sportas tikrai į naudą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ieškau Vestukės mergaitės wub.gif ,gal jūsų namuose auga mūsų dziaugsmas? ax.gif
Laukiu AZ.
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2014 05 18, 12:14)
Sveikos  4u.gif
Ieškau Vestukės mergaitės  wub.gif ,gal jūsų namuose auga mūsų dziaugsmas?  ax.gif
Laukiu AZ.

Jūsų AŽ pilna
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 05 18, 12:15)
Jūsų AŽ pilna

Jau nebe 4u.gif .
Atsakyti