Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė FLEREE

QUOTE(selme @ 2015 09 25, 17:45)
Sveikos, ir aš senokai svajoju dėtis spiralę, kol kas taupausi, nes vis nenumatytų išlaidų atsiranda  ax.gif  Sakykit ar kuri sergat gimdos endometrioze ir turit spiralę? Man neseniai ji buvo nustatyta, tai įdomu ar galima spiralę bus dėt  unsure.gif  Ir dar, aš per mmm naudoju menstruacinę taurelę. Jos pardavimo puslapyje rašoma, jog naudoti su spirale galima. O gal kas praktiškai tą bandėt ar ginių klausėt? Nes taurelė vis tik vakumą padaro, tai baisu, kad neišsiurbtų lauk spiralės  blink.gif
Ir dar, jei spiralė iškrenta, pasislenka kažkaip ir pan., tai ar galima ją atgal dėt ar tai jau būtų nehigieniška ir reiktų naują pirkti?  blush2.gif
Žinoma šių dalykų paklausiu ir ginės, bet vizitas tik po pusantro mėn, daug laukt, o smalsumas žudo  biggrin.gif

Man vakar įdėjo spiralę endometriozės gydymui Levosert
Atsakyti
Isidejau Fleree rugpjuti, gyd rekomendavo pries procedura isidet diclofenako zvakute-tai nieko nejauciau wink.gif
Ir nieko nebuvo, kaip kad prisiskaiciau, kad nepaeina is skausmo ar pa.
Tepliojo gal kokius 2 men, bet kasdieninio ikloto sociai. Menesines buvo 2 kartus per pirma men-kaip iprastos.
Toliau menesiniu kaip ir ner- vos pateplioja, uztenka kasdieninio ikloto. Tik pirma diena skauda pilva per mm kaip ir anksciau.
Daugiau jokiu pastebejimu. Man patinka-mm nera, kasdien nereik sukt galvos ar tablete isgerei .
Atsakyti
O man jau 5mėn po įdėjimo ir vis dar teplioja per kiekvienas mmm po 7-14d. blink.gif Plius kai nuėjau pas ginekologę pasitikrint,atrado cistą,atsiradusią ryšium su spiralėjė esančių hormonų poveikiu,pati ginė pasakė,kad čia nuo spiralės unsure.gif .Dabar po pusės metų vėl reiks eit tikrintis,jeigu didės,teks traukt lauk spiralę blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laViaLattea: 24 lapkričio 2015 - 21:26
Sveikos merginos. Skaiciau, kad si spirale nerekomenduojama sergancioms migrena? Gal turite kuri patirties?
Atsakyti
Sveikos, įsidėjau spiralė prieš mėnesį ir turbūt trauksis lauk. Nuo įdėjimo dar nesibaigia mm, plius kekso metų skausmai sad.gif(( ko anksčiau niekada nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2016 05 16, 19:14)
Sveikos, įsidėjau spiralė prieš mėnesį ir turbūt trauksis lauk. Nuo įdėjimo dar nesibaigia mm, plius kekso metų skausmai sad.gif((  ko anksčiau niekada nebuvo.



O gydytoja neispejo, kad tris menesius gali buti visko?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 05 16, 20:45)
O gydytoja neispejo, kad tris menesius gali buti visko?

Įspėjo dėl kraujavimo, kad gali trukti iki 2 men ir pašaukimų, na extra kam kaip iki 6 mėn, bet, kad skausmai keksuojant, nesakė. Jai esu pasakiusi, tai netiki, kad taip gali būti, sako nebuvo pas ją dar tokių atvejų.
Atsakyti
Sveikos merginos! Planuoju detis sia minispirale, girdejau daug geru atsiliepimu. Turiu 2 vaikucius, daugiau kol kas neplanuojam smile.gif Sakykit, ar reikia gydytojo recepto jai nusipirkti? Nes kiek pamenu, gine sake po gimdymo atsinesk nusipirkus ir idesim, apie recepta kazkaip neuzsimine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksita: 03 liepos 2016 - 21:42
QUOTE(Auksita @ 2016 07 03, 22:41)
Sveikos merginos! Planuoju detis sia minispirale, girdejau daug geru atsiliepimu. Turiu 2 vaikucius, daugiau kol kas neplanuojam  smile.gif  Sakykit, ar reikia gydytojo recepto jai nusipirkti? Nes kiek pamenu, gine sake po gimdymo atsinesk nusipirkus ir idesim, apie recepta kazkaip neuzsimine...



Recepto reikia.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ar yra čia dar bendraujančių? Minispiralę įsidėjau prieš mėnesį. Jokių baisų šalutinių padarinių nejaučiu, tik vis dar kaskart po akto pateplioja, ar yra kam taip? Kokie kitų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2016 10 23, 18:49)
Sveikutės  4u.gif
Ar yra čia dar bendraujančių? Minispiralę įsidėjau prieš mėnesį. Jokių baisų šalutinių padarinių nejaučiu, tik vis dar kaskart po akto pateplioja, ar yra kam taip? Kokie kitų atsiliepimai?



As turiu jau beveik metus, man teplioja beveik nuolat, vos vos aisku, bet yra tik kelios dienos per menesi kai neteplioja visai, tas reikalas jau ima nervinti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 10 23, 19:18)
As turiu jau beveik metus, man teplioja beveik nuolat, vos vos aisku, bet yra tik  kelios dienos per menesi  kai neteplioja visai, tas reikalas jau ima nervinti.


Bet teplioja tik po santykių, ar ir šiaip? Nes man tai neteplioja šiaip, mėnesinės pirmos laiku atėjo, nei gausios nei negausios. Šiaip atrodo lyg ir nestorėju, nebebūna apsirijimo priepuolių, kaip per pms būdavo biggrin.gif Kaip tau su svoriu? Kaip su oda?
Atsakyti