Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė FLEREE

Jau 2mėn kaip su spirale,viskas būtų gerai,jei ne tepliojimas,susirgau laiku,negausiai,o po mmm teplioja labai ilgai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Ir as isidejau fleree, liepos pradzioje, tepliojimai nenustoje 3 savaites tepliojimai + 2 savaite menesines negausios bet visas 2 savaites, kur be jokiu spiraliu turedavau vos 4 dienas!!! Oda veido oda kaip pauglysteje smulkiais ir pulingais spuigais nuseta!!!
Plaukai neslinke pradejo slinkti kuokstais!!!
Svoris +4 kg
Nebejuokinga ir nebezinau kaip ilgai dar temsiu, gyd sake kad turi nuo 3-6 men viskas suditvarkyti, nesioju vos antra men bet jau noriu ja atsikratyti.
Kazkokia nesamone😞😡
Atsakyti
Dėl tepliojimų tai gal dar yra vilties,kad susitvarkys unsure.gif ,o dėl plaukų tai ir aš labai bijau.Svoris ir man buvo pradėjęs augt,bet labai pradėjau maistą žiūrėt,tai dabar kolkas stovi vietoj
Atsakyti
QUOTE(diorita @ 2015 08 19, 23:23)
Sveikos merginos
Ir as isidejau fleree, liepos pradzioje, tepliojimai nenustoje 3 savaites tepliojimai + 2 savaite menesines negausios bet visas 2 savaites, kur be jokiu spiraliu turedavau vos 4 dienas!!! Oda veido oda kaip pauglysteje smulkiais ir pulingais spuigais nuseta!!!
Plaukai neslinke pradejo slinkti kuokstais!!!
Svoris +4 kg
Nebejuokinga ir nebezinau kaip ilgai dar temsiu, gyd sake kad turi nuo 3-6 men viskas suditvarkyti, nesioju vos antra men bet jau noriu ja atsikratyti.
Kazkokia nesamone😞😡

Na, turbūt reikia bandyti pakentėti kurį laiką, bet visko gali būt - galbūt Jūsų organizmui ši spiralė tiesiog netinka. Aš jau virš metų sėkmingai nešioju ir be jokių problemų. Svoris vietoj, veido daugiau nei anksčiau neberia, plaukai irgi nepastebėjau, kad labiau slinktų. smile.gif visos mes skirtingos, visoms skirtingai tinka/netinka kontraceptinės priemonės 4u.gif linkiu, kad viskas susireguliuotų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As isidejau tik vakar, tai procedura ne is maloniausiu, bet iskenciama smile.gif. Isidejau po anrtro cezario dar net nesulaukusi MM. Jokiu nei maudimu nei galvos svaigimu ir pan nejauciu. Tik aisku lengvai teplioja (bet as ir po gimdo kaklelio tepinelio savaite kraujavau smile.gif )
KLAUSIMAS!!!!: tie siulai turi jaustis???? Jie tokie ilgi :/.... na as ju siaip nejauciu, bet pasitikrinus dar ir kaip jie ten jauciasi... Kazi kaip vyrui bus? O gal jam patiks, kad ten kazkas braizosi biggrin.gif
Kalusiu, nes kazkur buvau skaiciusi, kad siulu neturetume apciuopti ir vyras turi ju nejausti, tai vat ir galvoju, ar cia viskas man ok ar jau panikuoti?
Atsakyti
QUOTE(paumar55555 @ 2015 09 01, 12:30)
Sveikos. As isidejau tik vakar, tai procedura ne is maloniausiu, bet iskenciama smile.gif. Isidejau po anrtro cezario dar net nesulaukusi MM. Jokiu nei maudimu nei galvos svaigimu ir pan nejauciu. Tik aisku lengvai teplioja (bet as ir po gimdo kaklelio tepinelio savaite kraujavau smile.gif )
KLAUSIMAS!!!!: tie siulai turi jaustis???? Jie tokie ilgi :/.... na as ju siaip nejauciu, bet pasitikrinus dar ir kaip jie ten jauciasi... Kazi kaip vyrui bus? O gal jam patiks, kad ten kazkas braizosi biggrin.gif
Kalusiu, nes kazkur buvau skaiciusi, kad siulu neturetume apciuopti ir vyras turi ju nejausti, tai vat ir galvoju, ar cia viskas man ok ar jau panikuoti?

Viskas ten gerai. Nieko nejaus. Tik nesakyk nieko, nes tada gal ir prades jaust :-) Pas mane gal kokie 3cm. Kaip tik patogu kartais pasitikrinti ar neiskrito.
Atsakyti
As jau turiu sia spirale 15 men. Menesines buna kiekviena menesi, jei aisku tai galima vadonti menesinemis. Kartais nereikia nei kasdieninio, kartais isidedu porai valandu tampona smile.gif del sito gerai. Svoris, nezinau ar nuo spirales, ar siaip po gimdymo padidejo kokiais 4 kg. Po pirmo vaiko priaugau po gimdymo irgi. tai nezinau ar cia nuo spirales, ar nuo gimdymo. Dabar kai sportuoju, nukrito. smile.gif
Del plauku, tai dabar pagalvoju,kad pradejo ir man slinkti. Bet vel gi, slinko labiau pavasari, dabar nustojo. Tai irgi arba nuo spirales, arba siai del pavasario.
Tai kiekviena turetu pabandyti.
P.S. kai dejo net nejutau. irgi buvau prisigasdinusi,kad skaudes, bet kaip eiline ginekologo apziura buvo smile.gif Man ten papurske kazko, tai gal todel neskaudejo nieko smile.gif
Atsakyti
na va,sulaukiau trečių mmm su fleree,tai jokių tepliojimų jau nebuvo thumbup.gif bet sirgau savaitę,tik labai negausiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laViaLattea: 10 rugsėjo 2015 - 08:37
Sveikos,

Kaip su tais tamponais turint spiralę ? Ar didelė tikimybė pažeisti spiralę, jos įsitvirtinimą ar dar ką ? g.gif
Lyg ir nusprendžiau, kad dėsiuosi Fleree, bet stabdo tai, kad nerekomenduoja naudoti tamponų, o su paketais man ne ne ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 09 18, 21:16)
Sveikos,

Kaip su tais tamponais turint spiralę ? Ar didelė tikimybė pažeisti spiralę, jos įsitvirtinimą ar dar ką ?  g.gif 
Lyg ir nusprendžiau, kad dėsiuosi Fleree, bet stabdo tai, kad nerekomenduoja naudoti tamponų, o su paketais man ne ne ne  schmoll.gif

As tai naudodavau. Bet realiai tai galima su kokiu kasdieniu pabut ir viskas. Paketu net nereikia. Bent jau man.
Atsakyti
Sveikos, ir aš senokai svajoju dėtis spiralę, kol kas taupausi, nes vis nenumatytų išlaidų atsiranda ax.gif Sakykit ar kuri sergat gimdos endometrioze ir turit spiralę? Man neseniai ji buvo nustatyta, tai įdomu ar galima spiralę bus dėt unsure.gif Ir dar, aš per mmm naudoju menstruacinę taurelę. Jos pardavimo puslapyje rašoma, jog naudoti su spirale galima. O gal kas praktiškai tą bandėt ar ginių klausėt? Nes taurelė vis tik vakumą padaro, tai baisu, kad neišsiurbtų lauk spiralės blink.gif
Ir dar, jei spiralė iškrenta, pasislenka kažkaip ir pan., tai ar galima ją atgal dėt ar tai jau būtų nehigieniška ir reiktų naują pirkti? blush2.gif
Žinoma šių dalykų paklausiu ir ginės, bet vizitas tik po pusantro mėn, daug laukt, o smalsumas žudo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2015 09 25, 17:45)
Sveikos, ir aš senokai svajoju dėtis spiralę, kol kas taupausi, nes vis nenumatytų išlaidų atsiranda  ax.gif  Sakykit ar kuri sergat gimdos endometrioze ir turit spiralę? Man neseniai ji buvo nustatyta, tai įdomu ar galima spiralę bus dėt  unsure.gif  Ir dar, aš per mmm naudoju menstruacinę taurelę. Jos pardavimo puslapyje rašoma, jog naudoti su spirale galima. O gal kas praktiškai tą bandėt ar ginių klausėt? Nes taurelė vis tik vakumą padaro, tai baisu, kad neišsiurbtų lauk spiralės  blink.gif
Ir dar, jei spiralė iškrenta, pasislenka kažkaip ir pan., tai ar galima ją atgal dėt ar tai jau būtų nehigieniška ir reiktų naują pirkti?  blush2.gif
Žinoma šių dalykų paklausiu ir ginės, bet vizitas tik po pusantro mėn, daug laukt, o smalsumas žudo  biggrin.gif

Aš nenaudoju taurelės,nors norėjau,bet pabijojau ir nenusipirkau(čia kai planavau dėtis spiralę),o dabar jos net nereikia,nes mmm labai negausios,tai užtenka kasdieninio įklotuko smile.gif .Manau ir jums bus taip pat
Jei iškrenta tik į gimdos kaklelį,tai galima įstumt atgal,bet jei jau į makštį,nieks atgal nededa,reiks pirkt naują
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laViaLattea: 26 rugsėjo 2015 - 08:47