Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė FLEREE

Na, aš sulaukiu PMS požymių ir to mažo tepliojimo smile.gif tiek ir užtenka iš principo smile.gif bet šiaip turiu tos paranojos. Ypač, kai dar nesupratau, kad mano nenormalusis ciklas grįžo... Bet su laiku nusiraminau.

QUOTE(burbba @ 2015 04 04, 20:37)
galvoju butu geriau kad menesines butu , paskui galvok negalvojes ar nepastojai , juolab kad mano vienas kinderiukas per visas spirales uzsimezge  doh.gif

Atsakyti
o man gine pasake , kad menesines bus , ne kaip su mirena ju nebuna , dar klausimas ar jums kam nors kainavo idejimas fleree rolleyes.gif
Atsakyti
Man kainavo, privačiai dėjausi. Bet jau nepamenu, kiek ten sumokėjau. Apie 60 lt gal.

QUOTE(burbba @ 2015 04 04, 22:59)
o man gine pasake , kad menesines bus , ne kaip su mirena ju nebuna , dar klausimas ar jums kam nors kainavo idejimas fleree rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 04 04, 18:40)
Sveikos! Na štai, aš su Fleree jau 11 mėnesių. Pamiršau, ką reiškia mėnesinės smile.gif turbūt kokius tris mėnesius po įdėjimo jos dar buvo šiokios tokios, kartais paskaudėdavo, bet po to grįžo mano natūralaus ciklo trukmė (kuo nesidžiaugiu), tai pateplioja intervalu 32-64-32-64... Bet tas patepliojimas niekinis, jaust nieko išvis nejaučiu smile.gif labai džiaugiuosi! Reikės tik nueiti profilaktiniam patikrinimui kitą mėnesį. Bet turbūt viskas ok, saugo patikimai, pamiršau mėnesinių vargus, žodžiu, super!

o spuogai ant veido,galvos skausmai neatsirado,plaukai neslenka ir kt. šalutinių poveikių nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 06 balandžio 2015 - 17:37
QUOTE(žydrynė @ 2015 04 06, 17:34)
o spuogai ant veido,galvos skausmai neatsirado,plaukai neslenka ir kt. šalutinių poveikių nėra?

Nea, visiškai nieko panašaus. Spuogelių visada turėjau, tai pablogėt tikrai nepablogėjo, paskutiniu metu gal netgi geriau - išdrįstu be pudros į viešumą eit smile.gif svoris vietoj, plaukai neslenka, viskas čiki piki.
Atsakyti
na sulaukiau ir as pirmuju , tai dvi dienas tik ir negausios visai , dabar reik i apziura rasytis
Atsakyti
Sveikos,
Dalinuosi patirtimi smile.gif
Įdėjimas nėra labai malonus, bet gydytoja labai profesionaliai dėjo, vis klausinėjo kaip jaučiuosi, gal stabdom, ir skausmą labiau sulyginčiau su mėnesinių geru skausmu.
Iki įdėjimo sirgdavau 3 dienas, dabar sulaukus sirgau 10 dienų sad.gif Tikiuosi čia tik pirmą mėnesį tokia reakcija ir toliau bus mažiau, kaip ir "turėtų" išnykt, tik pateplioti.
Po įdėjimo tepliojo 3 savaites, 1 savaitę pasidžiaugiau, tada susirgau, ir po sirgimo vėl teplioja. Bet atrodo pabaiga , tai bus vėl 3 savaitės tepliojimų. Tik tiek, kad už 1-2 savaičių vėl laukiu MM.
Jei ne tepliojimas viskas būtų super. Odos būklė nepakito, PMS nėra, buvo tik lengvas pamaudenimas prieš MM pusdienį, bet iš ties labai lengvas.
Dėjau privačiai kainavo apie 60 eur. Spiralei akcija buvo gavau už 105 eur.
Labai tikiuosi, kad ji ten prisitaikys, nes iš ties patogu.
Atsakyti
Įsidėjau ir aš prieš 3 savaites,praėjus 10-čiai dienų pradėjo teplioti,bet labai negausiai ir teplioja iki šiol,po kelių dienų jau turėtų būti mmm
Atsakyti
Na, gali dar tekti pavargti su tepliojimais. Man irgi po kiek laiko tepliojo, bet dabar tai džiaugiuosi - faktiškai išvis jokių mėnesinių nebėra!

QUOTE(laViaLattea @ 2015 07 07, 20:45)
Įsidėjau ir aš prieš 3 savaites,praėjus 10-čiai dienų pradėjo teplioti,bet labai negausiai ir teplioja iki šiol,po kelių dienų jau turėtų būti mmm

Atsakyti
Man kaip jau ir mmm dienos(pas mane reguliarios),o vis dar tik teplioja,nesuprantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2015 07 10, 11:40)
Na, gali dar tekti pavargti su tepliojimais. Man irgi po kiek laiko tepliojo, bet dabar tai džiaugiuosi - faktiškai išvis jokių mėnesinių nebėra!

Tai bent pateplioja ar išvis nieko nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laViaLattea: 10 liepos 2015 - 21:15
QUOTE(laViaLattea @ 2015 07 10, 21:16)
Man kaip jau ir mmm dienos(pas mane reguliarios),o vis dar tike teplioja,nesuprantu g.gif
Papildyta:
Tai bent pateplioja ar išvis nieko nėra?

Kaip kada - kartais nieko nesulaukiu, kartais patepa kokią dienelę ar dvi smile.gif
Atsakyti
Na man atrodo pagaliau tepliojimas baigėsi thumbup.gif ,po gerų 2sav.Daugiau kaip ir nieko blogo kolkas nejaučiu
Atsakyti