Vaje,turėtų jau būt prasidėję mėnesinės, o jų nė kvapo. Biškį panikuoju.
tik speneliai pasidarė skaudūs, lyg ir pms galima nurašyt. Nesuprantu. Negi grįžus po atostogų reiks testą daryt ;(

QUOTE(aniuole @ 2014 06 14, 15:03)
Merginos, gal parekomenduotumėte gerą ginekologę Vilniuję, jau turinčią FLEREE dejimo patirties?
kažkaip baugu eiti pas nedėjusią, dar pasiskaičius tokių atsiliepimų apie procedūrą ... 

Na, maniškė turi patirties ir su gimdžiusiom, ir su viena negimdžiusia, manim,nebent po manęs dar atsirado kažkas

Seikos,
Šiandien ir aš įsidėjau spiralę Fleree. Gydytoja būtent ją rekomendavo, nes aš nesu gimdžiusi (cezaris man buvo). Fleree tipo lengviau įsideda, nes negimdžiusom gimdos kaklelis plonesnis. Ir ji išskiria mažesnį kiekį hormono.
Šiaip visada galvojau apie Mirena, bet va išrado naujesnę.. o aš ta naujove ir psinaudojau.
Pati procedūra visai nesudėkinga. Gal kiek nemalonu buvo, kai jau gimdoje pajutau kažką, bet tai tikrai nėra skausminga. Nemalonumas truko neilgiau nei 1 min, o tai ikrai galima ištverti, kai žinai, kad tris metus ramiai gyvensi
Žinoma, prieš tai darė tepinėlį, buvo pas mane šik tiek liaukocitų padidėję, paskyrė cunifug žvakučių ir per mėnesines (paskutinę dieną) įstatė spiralę
Kol kas viskas puikiai
Žėsim kaip su kraujavimu bus..
Šiandien ir aš įsidėjau spiralę Fleree. Gydytoja būtent ją rekomendavo, nes aš nesu gimdžiusi (cezaris man buvo). Fleree tipo lengviau įsideda, nes negimdžiusom gimdos kaklelis plonesnis. Ir ji išskiria mažesnį kiekį hormono.
Šiaip visada galvojau apie Mirena, bet va išrado naujesnę.. o aš ta naujove ir psinaudojau.
Pati procedūra visai nesudėkinga. Gal kiek nemalonu buvo, kai jau gimdoje pajutau kažką, bet tai tikrai nėra skausminga. Nemalonumas truko neilgiau nei 1 min, o tai ikrai galima ištverti, kai žinai, kad tris metus ramiai gyvensi

Žinoma, prieš tai darė tepinėlį, buvo pas mane šik tiek liaukocitų padidėję, paskyrė cunifug žvakučių ir per mėnesines (paskutinę dieną) įstatė spiralę

Kol kas viskas puikiai

Žėsim kaip su kraujavimu bus..
QUOTE(takemyscars @ 2014 06 15, 11:22)
Na, maniškė turi patirties ir su gimdžiusiom, ir su viena negimdžiusia, manim,nebent po manęs dar atsirado kažkas
šiaip labai maloni gydytoja, man patiko. Net tokiai bailei kaip aš pas ją nebaisu, nuramina, viską paaiškina, atsargiai darbuojasi, kiek įmanoma. Alicija Miklaševičienė. Gal dirba ir kitur, bet aš pas ją einu į Aušros vartų ligoninę Justiniškių g.

Dekui, takemyscars, uz info, na pasiryzau ir as isidet po poros savaiciu..

QUOTE(girl83 @ 2014 06 16, 14:48)
man patepliojo pirma menesi. bet va po pirmu menesiniu po idejimo, tai nieko. viskas ciki

QUOTE(onagope @ 2014 06 17, 07:31)
As pirkau camelios vaistineje, tai su -20% nuolaida gavos 430Lt. Turbut pigiau nebus..
QUOTE(onagope @ 2014 06 17, 08:31)
Pritariu , pigiaus Camelios vaistineje. As visas apklausinejau

QUOTE(VaidaM @ 2014 06 17, 08:54)
aciu

reikia idet iskart po menesiniu?

QUOTE(onagope @ 2014 06 17, 14:16)
aciu
sakykit o kai ideda sia spirale jau ta pacia diena nieko nesijaucia?

Manau, kad individualu. Man tai greit labai praėjo maudimas, tą pačią dieną jau nebejaučiau. Paskui kaip nieko ir nebuvę, retkarčiais paspazmuodavo, bet neskaudžiai. O deda per pirmas 7 ciklo dienas. Man dėjo mėnesinių pabaigoj, kad būtų lengviau įdėti, buvo trečia diena.
Man jau palengvėjo, sulaukiau kažko panašaus į mėnesines. Tik taip viskas keistai, ne kaip visada. PMS požymiai visai kitokie buvo nei įprastai - anksčiau krūtinės šonus skaudėjo, dabar speneliai skaudūs buvo. O mėnesinės tai irgi nesuprasi - porą dienų vos pastebimai tepė, vakar truputį daugiau, rausvai ir pradėjo pilvą skaudokai aštriai maust (ko anksčiau nebūdavo), šiandien dar truputį daugiau, bet jau rudai, tarsi būtų mėnesinių pabaiga. Čia kaži, taip gali/turi būt, ar koks velnias

QUOTE(onagope @ 2014 06 17, 15:16)
aciu
sakykit o kai ideda sia spirale jau ta pacia diena nieko nesijaucia?

man ta pacia diena nieko nesijaute. praktiskai kaip jau rasiau, nulipau nuo kedes kaip po paprastos apziuros.

QUOTE(takemyscars @ 2014 06 18, 13:09)
Čia kaži, taip gali/turi būt, ar koks velnias

man pries menesines kaip visada apetitas sukilo