Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė FLEREE

QUOTE(diga @ 2014 09 03, 09:34)
labas merginos,norejau pasidometi,po kiek dienu nuo spirales idejimo jus mylejotes ir nesisaugojote? as isidejau 26d,o pirmas kartas buvo 30d, galvoju ar ne per anksti visgi?

Aš po 3 dienų berods neištvėriau smile.gif jeigu sudirgimo nėra ir spiralė buvo įdėta per pirmas 7 ciklo dienas - viskas tvarkoj.

Pas mane tai mistika kažkokia. Apart kažkokio vos pastebimo patepliojimo prieš kelias savaites, mėnesinių vis dar nėra. Tuoj jau trečias ciklas prasisuks. Bet kadangi jokių įtartinų požymių nėra ir savijauta gera, tai neįtariu to varianto, jog spiralė nesuveikė. Galbūt taip ir turi būt g.gif
Atsakyti
as kadangi panikuojanti ir visad stresuojanti,tai man baime didele,kad gaal ji pajudejo is vietos gal dar kas... doh.gif nors dar tik 3 sav kaip isidejus.Seip tepliojimas dingo,bet jausmas visad kaip serganti vaikciociau,atrodo "bega ir bega"ten vis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toska90 @ 2014 05 27, 14:14)
Prisiskaičiau atsiliepimų spie šią spiralę amerikiečių moterų (ten ilgiau ją naudoja ir atsiliepimų daugiau). Tai jie iš tikrųjų labai įvairūs, bet daugeliui tepa ir labai ilgai, mėnesį ar net daugiau. Taigi manau, kad tikrai visoms susitvarkys - vienai anksčiau, kitai vėliau smile.gif

Man dar klausimas kilo dėl skausmų. Prisiskaičiau, kad daugeliui būna labai stiprūs pilvo skausmai, maudimas - na kaip per mėnesines nenaudojant jokios kontracepcijos (bent jau kiek žinau daugeliui dingsta skausmai ir maudimas kai pradeda gerti KT ar pan.). Ar jums būdavo tas toks maudimas? Ar stiprus? Nes skaičiau, kad kai kuriom taip skauda, kad net atsikelti negali ir labai stiprius vaistus geria... Gal čia tik tais atvejais kai netinka spiralė....

Tai vat lauksiu jūsų atsiliepimų apie tai smile.gif

Aš tai visiškai nieko nejaučiu ir nejaučiau. Išskyrus tas kelias pirmas dieneles, bet ir tai jaučiau tik diskomfortą, nestiprius spazmus. Bet šiaip liuks thumbup.gif su mėnesinėm vis dar kosmosas kažkoks. Po įdėjimo vieną kartą realiai buvo. Paskui ~trijų mėnesnių pertrauka ir dabar vietoj mėnesinių penkias dienas terliojo. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Gal galite pasidalinti, kaip jaučiatės su Fleree jau praėjus kuriam laikui po įdėjimo?
Kaip ciklas? Gal kažkam visiškai dingo mėnesinės? Ar niekam ji nepajudėjo iš tinkamos padėties?
Ar nepasireiškė šalutiniai poveikiai?
Atsakyti
sveikos visos , as siandien isidejau irgi si dieviska geruma ... jau bededant taip suskaudo pilvo kaire puse , na idejo isejau tik uz duru tas beprotiskas maudimas ateme nuo liemens ziurint visa kaire puse , pilva , koja , tisu koja is skausmo neturiu kur detis skambinu vyrui sakau vaziuok greiciau , nes dar ziuriu ir alpt ciutkad nepradedu , tai
su skausmu tokiu prasigalavau iki vakaro lovoje nors isidejau desimta si dalyka , paskaiciau ir galvoju ar cia man tik vienai tokie skausmai , jau da reiktu detis kada tai jau schmoll.gif nebesiryzciau turbut , turejau paprasta kazkada , tai nei kokiu skausmu nieko nebuvo , nei kokiu baimiu , kam idomu mokejau free 489 camelijoj , o dabar pasiskaiciau smulkiau tai kaip sakant jokiu garantiju nematau kad nepastosiu , tai iskrist tai pasisilinkt gali , tai gali tipo su menesinem iseit ir tipo to nepastebesi , nu zodziu tipo dabar nusiraminau kabuitese , ar cia man jau salutiniai poveikiai kimba - tipo paranoja , na ziuresiu kada cia daba uzbaigsiu sirgt ir kada pradesiu vel
Papildyta:
visos senokai berase cia ziuriu , tai mes turbut su Sheillacat ispudziais dalinsimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toska90 @ 2014 05 20, 17:01)

Suprantu, kad ko gero dar nedaug yra išvis ją naudojančių, bet nors kelių atsakymai būtų labai naudingi smile.gif

naudojau ne fleree, o mirena, tai buvo taip - oda tikrai suprastejo (spuogai ta prasme), taip pat padidejo plaukuotumas.
Dabar iseme ir reikes galvoti ka toliau daryti.
Atsakyti
QUOTE(burbba @ 2015 03 13, 23:20)

visos senokai berase cia ziuriu , tai mes turbut su Sheillacat ispudziais dalinsimes  4u.gif

Tikrai senokai kažkas čia pasidalino savo patyrimais apie šią spiralę, būtų labai įdomu sužinoti, kaip jaučiasi tos, kurios jau seniau yra įsidėjusios Fleree.

Na ir aš galiu dabar pasidalinti savo įspūdžiais.

Įsidėjau šį džiaugsmą prieš tris savaites. Įdėjimo metu man žiauriai skaudėjo (gal todėl, kad negimdžiusi), galvojau išskrisiu iš tos kėdės... Bet kai paleido gimdos kaklelį tas skausmas praėjo ir jaučiau visai gerai, kol neparvažiavau į darbą ir šiek tiek pasivaikščiojau, tada taip suspazmavo pilvą, kaip man būna per mėnesines, ir pradėjo temti akyse, žinoma vos neišgriuvau iš padų, bet kolegos paguldė ant sofutės, pagulėjau 15 min ir praėjo tas didysis blogumas. Beje po įdėjimo išgėriau dėl visa ko vaistų nuo skausmo. Spazmai nesiliovė beveik visą savaitę, taigi gyvenau su vaistais nuo skausmo visas tas dienas. Nelabai man tai patiko, nes kasdien vartoti tuos nuskausminamuosius ne į gera... Bet kas belieka, kai reikia būti darbingai....
Tokie stiprūs spazmai kaip ir praėjo jau, tik vakarais dar silpnai paspazmuoja ir žinoma iki šiol teplioja, vieną dieną daugiau kitą diena mažiau, būna pora dienų, kad neteplioja, tai žinoma norisi ir pasimylėti... Bet po to malonumo vėl pradeda savaitę teplioti... Tai taip ir gyvenu nežinomybėje ar šiandien tepsiu ar ne ax.gif
Šiek tiek neramina tie spazmai, bet tikiuosi, kad tai gal praeis ir viskas bus gerai. Nes mano gydytojas patikrinimą pirmą skyrė tik po trijų mėnesių, nors Fleree lapelyje rašo, kad turėtų patikrinti po 6 sav...
Odos ir plaukuotumo pokyčių kolkas nepastebėjau. Dabar laukiu mėnesinių ir žiūrėsim kaip bus su tuo ciklu, ar viskas normaliai praeis ar bus dar kokių nors fintų g.gif
Atsakyti
sveikos velgi , rasau vel , taigis antroj dienoj po idejimo skausmai liovesi , menesines irgi baigesi po idejimo kita diena , kolkass svaru grazu jokiu tepliojimu nera , jaucuiuosi gerai , dingo kaip ir paranoja del iskritimo , nu tai lauksiu dabar menesiniu , ziuresim kaip cia kada jos bus ir kokios , po menesiniu turiu eit patikrinimui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasiklausti - ar normalu. Turiu Fleree nuo 2014 spalio, nuo 2015 po tepliojimų prasidėjo mėnesinės, bet tokios tik šiek tiek mažesnės nei be spiralės. Ar taip turi būti?

Tikėjausi, kad jau visai bus simboliškos, kaip gydytoja žadėjo smile.gif. Bet nieko panašaus.

Ir savijauta, kaip būdavo prastesnė tomis dienomis, taip ir liko - su nedideliais migrenos priepuoliais. Užknisa juodai.

Dar galiu pasidalinti - man veido oda parėjo spuogais, kaip kažkada paauglystėje, reikia griežtos dietos smile.gif ir vyrus matau, rūpi smile.gif

Žodžiu, yra savų pliusų ir savų minusų
Atsakyti
Labas labas, merginos,

taigi va, sulaukiau pirmu menesiniu po idejimo ir jos toooookios pat siaubingos kaip budavo paauglysteje - su baisiniais pilvo skausmais ir labai gausios, jau sesta diena kraujuoju kaip reikalas ir skauda pilva, be vaistu niekaip. Bet tikiuosi, kad tik si karta taip bus ir po to vel grisiu i normalu ritma, kaip jau buvau ipratusi - be dideliu skausmu ir neitin gausios.

Bet vis kankina mintis, gal nueiti pas gydytoja anksciau nei po triju menesiu, nes tie spazmai vis niekaip nesiliauja...

O kaip jums nespazmuoja pilvo, taip panasiai kaip per menesines?
Papildyta:
QUOTE(Lauryte* @ 2015 03 19, 09:39)
Sveikos,

Noriu pasiklausti - ar normalu. Turiu Fleree nuo 2014 spalio, nuo 2015 po tepliojimų prasidėjo mėnesinės, bet tokios tik šiek tiek mažesnės nei be spiralės. Ar taip turi būti?

Tikėjausi, kad jau visai bus simboliškos, kaip gydytoja žadėjo smile.gif. Bet nieko panašaus.

Ir savijauta, kaip būdavo prastesnė tomis dienomis, taip ir liko - su nedideliais migrenos priepuoliais. Užknisa juodai.

Dar galiu pasidalinti - man veido oda parėjo spuogais, kaip kažkada paauglystėje, reikia griežtos dietos smile.gif ir vyrus matau, rūpi smile.gif

Žodžiu, yra savų pliusų ir savų minusų

Na as kiek skaiciau apie si daikta, tai man atrodo menesines nebutinai turi sumazeti arba dingti, jos GALI sumazeti arba isnykti, bet nebutinai, gali ir niekas nepakisti. Na bent as taip manau.
Atsakyti
Sveikos! Na štai, aš su Fleree jau 11 mėnesių. Pamiršau, ką reiškia mėnesinės smile.gif turbūt kokius tris mėnesius po įdėjimo jos dar buvo šiokios tokios, kartais paskaudėdavo, bet po to grįžo mano natūralaus ciklo trukmė (kuo nesidžiaugiu), tai pateplioja intervalu 32-64-32-64... Bet tas patepliojimas niekinis, jaust nieko išvis nejaučiu smile.gif labai džiaugiuosi! Reikės tik nueiti profilaktiniam patikrinimui kitą mėnesį. Bet turbūt viskas ok, saugo patikimai, pamiršau mėnesinių vargus, žodžiu, super!
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 04 04, 18:40)
Sveikos! Na štai, aš su Fleree jau 11 mėnesių. Pamiršau, ką reiškia mėnesinės smile.gif turbūt kokius tris mėnesius po įdėjimo jos dar buvo šiokios tokios, kartais paskaudėdavo, bet po to grįžo mano natūralaus ciklo trukmė (kuo nesidžiaugiu), tai pateplioja intervalu 32-64-32-64... Bet tas patepliojimas niekinis, jaust nieko išvis nejaučiu smile.gif labai džiaugiuosi! Reikės tik nueiti profilaktiniam patikrinimui kitą mėnesį. Bet turbūt viskas ok, saugo patikimai, pamiršau mėnesinių vargus, žodžiu, super!

galvoju butu geriau kad menesines butu , paskui galvok negalvojes ar nepastojai , juolab kad mano vienas kinderiukas per visas spirales uzsimezge doh.gif
Atsakyti