QUOTE(burbba @ 2015 03 13, 23:20)
visos senokai berase cia ziuriu , tai mes turbut su Sheillacat ispudziais dalinsimes
Tikrai senokai kažkas čia pasidalino savo patyrimais apie šią spiralę, būtų labai įdomu sužinoti, kaip jaučiasi tos, kurios jau seniau yra įsidėjusios Fleree.
Na ir aš galiu dabar pasidalinti savo įspūdžiais.
Įsidėjau šį džiaugsmą prieš tris savaites. Įdėjimo metu man žiauriai skaudėjo (gal todėl, kad negimdžiusi), galvojau išskrisiu iš tos kėdės... Bet kai paleido gimdos kaklelį tas skausmas praėjo ir jaučiau visai gerai, kol neparvažiavau į darbą ir šiek tiek pasivaikščiojau, tada taip suspazmavo pilvą, kaip man būna per mėnesines, ir pradėjo temti akyse, žinoma vos neišgriuvau iš padų, bet kolegos paguldė ant sofutės, pagulėjau 15 min ir praėjo tas didysis blogumas. Beje po įdėjimo išgėriau dėl visa ko vaistų nuo skausmo. Spazmai nesiliovė beveik visą savaitę, taigi gyvenau su vaistais nuo skausmo visas tas dienas. Nelabai man tai patiko, nes kasdien vartoti tuos nuskausminamuosius ne į gera... Bet kas belieka, kai reikia būti darbingai....
Tokie stiprūs spazmai kaip ir praėjo jau, tik vakarais dar silpnai paspazmuoja ir žinoma iki šiol teplioja, vieną dieną daugiau kitą diena mažiau, būna pora dienų, kad neteplioja, tai žinoma norisi ir pasimylėti... Bet po to malonumo vėl pradeda savaitę teplioti... Tai taip ir gyvenu nežinomybėje ar šiandien tepsiu ar ne
Šiek tiek neramina tie spazmai, bet tikiuosi, kad tai gal praeis ir viskas bus gerai. Nes mano gydytojas patikrinimą pirmą skyrė tik po trijų mėnesių, nors Fleree lapelyje rašo, kad turėtų patikrinti po 6 sav...
Odos ir plaukuotumo pokyčių kolkas nepastebėjau. Dabar laukiu mėnesinių ir žiūrėsim kaip bus su tuo ciklu, ar viskas normaliai praeis ar bus dar kokių nors fintų