Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

Mano irgi atsisake smile.gif vintaz tai tu papildomai sao vaikui cinka duoti as kartu su karnozinu duodi vis neapsisprendziu kuri geriau pirkti,o ir gliutahonas nepareina doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 16, 18:39)
Mano irgi atsisake smile.gif vintaz tai tu papildomai sao vaikui cinka duoti as kartu su karnozinu duodi vis neapsisprendziu kuri geriau pirkti,o ir gliutahonas nepareina  doh.gif  cool.gif

http://www.autismcoa...sm_p/ac-004.htm

Cia sudetis jo,jame yra cinko ir kt.:

L-Karnozinas - 250 mg *

Cinko chelatas Carnosine - 1,2 mg (6,6% RPN)

Magnio Taurinate - 10 mg *

Magnio glycinate - 12 mg *

Metioninas - 2 mg
Atsakyti
bet cia tik amerikoje galima uzsisakyti unsure.gif i kitas salis nesiuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 16, 23:41)
bet cia tik amerikoje galima uzsisakyti unsure.gif i kitas salis nesiuncia g.gif
Bandykit per cia:

http://www.detoxpeop...d...etail&p=682
Atsakyti
Sveikos matytes turiu nauju ziniu 4u.gif Ar esate girdejusios apie kompanija STEMTECH SE2 GYDO AUTIZMA thumbup.gif JO PRODUKTAI SU DUMBLIAIS IR KAMIENINEMIS LASTELEMIS 4u.gif
Papildyta:
http://www.rupinkiss...ata.lt/se2.html
Atsakyti
Sita moeris gyvena Londone jeigu jums idomu galite jei parasyti per skype atgaiva1 taciau turite sakyti,kad is manes gavote duomenis.Nenoriu skelbti cia savo pavardes jei kam reikia rasykite az.
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 19, 17:46)
Sveikos matytes turiu nauju ziniu  4u.gif Ar esate girdejusios apie kompanija STEMTECH SE2 GYDO AUTIZMA  thumbup.gif JO PRODUKTAI SU DUMBLIAIS IR KAMIENINEMIS LASTELEMIS 4u.gif
http://www.rupinkiss...ata.lt/se2.html

Prierasas po jusu reklamuojamu papildu, kad ir su gramatinem klaidom, bet esme aiski:
SVARBU. StemEnhance SE2 yra maisto papildas, o ne vaitas ir jis nėra skirtas ligų gydimui.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 05 16, 23:33)

O sakykit, kuriam laikui uztenka tokio buteliuko ir po kiek ml per diena reikia duoti? Ir dar as galvoju, kaip suprast, jei vartoji L-Gliuthationa ir Carnosine, nuo kurio cia tas teigiamas poveikis, nes bent jau mano mergina tai kartoja daugiau zodziu vien del gluthationo, ka as norejau paklaust, ar pradejus papildomai duot carnosine, jauciasi kazkoks progresas ryskesnis nei iki tol, kaip suprast, kad cia- ne to paties gluthationo itaka daroma vaikui, o butent carnosino blush2.gif Nezinau, ar aiskiai suformulavau klausima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begemote @ 2014 05 19, 23:48)
O sakykit, kuriam laikui uztenka tokio buteliuko ir po kiek ml per diena reikia duoti? Ir dar as galvoju, kaip suprast, jei vartoji L-Gliuthationa ir Carnosine, nuo kurio cia tas teigiamas poveikis, nes bent jau mano mergina tai kartoja daugiau zodziu vien del gluthationo, ka as norejau paklaust, ar pradejus papildomai duot carnosine, jauciasi kazkoks progresas ryskesnis nei iki tol, kaip suprast, kad cia- ne to paties gluthationo itaka daroma vaikui, o butent carnosino  blush2.gif Nezinau, ar aiskiai suformulavau klausima  blush2.gif

gliutationas ir karnozinas yra visiskai skirtingos amino rugstys. ju poveikis organizmui yra dvigubas, jeigu vartojate tuos papildus kartu. karnozina kaip radejome vartoti tai kalba pagerejo, o nuo gliutationo aplamai pagerejo elgesys merginos mano. Faktas kad padeda, tai gersiem tiek kiek manysiu, kad pakanka, o nutraukus paziuresiu ar nera regreso, jeigu niekas nepasikeis tai ir nebeduosiu, bet cia dar anksti kalbeti, dar gerti tikrai reikia, nuo keliu buteliuku dar niekas nepasveiko.
Atsakyti
Cia tikriausiai lietuviu kalbos pamokele lotuliukas.gif kiek zinau sios mamytes suzinojusios ka nors nauja stengiasi pasidalinti patirtimi,man gramatines klaidos maziausiai rupi ,pamanykit raide ne ta ar kablelis ne dadetas juokinga tongue.gif ax.gif 4u.gif Kalbejau su moterimi kuri ne viena vaika nuo autizmo isgyde situ preparatu pagalba ,daviau juos duomenis o ne banko kortele numeri,kad iskarto reiketu pinigus pervesti.Baikit jus viena karta su tomis reklamomis tai cia jus visos kazka reklamuojat gliutathona,cardosina,daktarus, tyrimus : doh.gif neiciau ir neskelpciau jeigu nebuciau tuo isitikinusi,gal linamog jums ir neidomu,bet manau kitos tikrai gali pasidometi taigi nieko nekainuoja.Cia vaikuciai papildus taip pat geria,o jiems jau nuo ju geriau.Beto kitas dalykas skaiciau,kad kai kuriems autizmas isaugamas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 20, 11:47)
Cia tikriausiai lietuviu kalbos pamokele lotuliukas.gif kiek zinau sios mamytes suzinojusios ka nors nauja stengiasi pasidalinti patirtimi,man gramatines klaidos maziausiai rupi ,pamanykit raide ne ta ar kablelis ne dadetas juokinga tongue.gif  ax.gif  4u.gif

Jums gal juokinga, o man gramatines klaidos, minimali kontaktine informacija tinklapyje, preparatu sudeties nenurodymas kelia dideles abejones del parduodamu produktu kokybes, patikimumo. Cia ne koks tepaliukas, papildai girdomi vaikams, pasekmes gali būti nenuspejamos.
Atsakyti
Visu pirma nereikia kelti sirsalo ,kad tik tokios problemos butu ,matau siandien ne kaip ismiegojot.Ar as jums siulau iskarto gerti,visu pirma siulau pasidometi ,pasiskambinti o paskui jau spresti pirkti ar ne.Kas cia per lietuviu kalbos mokytoja ,nu rimtai zinokit neturiu zodziu.Nebutina cia issilieti ant nepazystamu jeigu kazkas su jumis negerai.Daugiau ta tema nenoriu kalbeti eikit pykti islieti kur nors kitur,as cia ne tam atejau,kad gramatikos mokytis.KITAS DALYKAS STEMTECH FIRMA IR VADINASI O PAPILDU YRA IVAIRIU SU SKIRTINGAIS PAVADINIMAIS lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti