QUOTE(zuikytis @ 2014 05 20, 12:51)
Visu pirma nereikia kelti sirsalo ,kad tik tokios problemos butu ,matau siandien ne kaip ismiegojot.Ar as jums siulau iskarto gerti,visu pirma siulau pasidometi ,pasiskambinti o paskui jau spresti pirkti ar ne.Kas cia per lietuviu kalbos mokytoja ,nu rimtai zinokit neturiu zodziu.Nebutina cia issilieti ant nepazystamu jeigu kazkas su jumis negerai.Daugiau ta tema nenoriu kalbeti eikit pykti islieti kur nors kitur,as cia ne tam atejau,kad gramatikos mokytis.KITAS DALYKAS STEMTECH FIRMA IR VADINASI O PAPILDU YRA IVAIRIU SU SKIRTINGAIS PAVADINIMAIS

Ar matete mano poste sauktukus, jaustukus, kad pati apsprendete mano nuotaika? Pasiskambinti kam? Kas mane pakonsultuos? Platintojas? Ir jis man issamiai ir objektyviai nusvies savo platinama produkcija, uz kurios platinima uzdirba? Leiskit suabejoti. Nekelti sirsalo? Atleiskit, kad as tokia nepatogi ir issakau savo nuomone apie jusu verslo metodika. Kame matote mano issiliejima? Prasau pacituoti bent viena zodi, kuri galima butu apibrezti "issiliejimo" terminu. Jei ta tema nenorit kalbeti, manes nesiuskit kitur, as gal kaip nors isvengsiu jusu patarimo ir cia dar truputeli pabusiu. Jusu asmeniskai gramatikos nemokinau, jei jus tapatinates su mano citata is papildu tinklamio, dar labiau imu mastyti, kad esate su juo tiesiogiai susijusi.

Atsiprasau visu uz offtop.