Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

QUOTE(zuikytis @ 2014 05 20, 12:51)
Visu pirma nereikia kelti sirsalo ,kad tik tokios problemos butu ,matau siandien ne kaip ismiegojot.Ar as jums siulau iskarto gerti,visu pirma siulau pasidometi ,pasiskambinti o paskui jau spresti pirkti ar ne.Kas cia per lietuviu kalbos mokytoja ,nu rimtai zinokit neturiu zodziu.Nebutina cia issilieti ant nepazystamu jeigu kazkas su jumis negerai.Daugiau ta tema nenoriu kalbeti eikit pykti islieti kur nors kitur,as cia ne tam atejau,kad gramatikos mokytis.KITAS DALYKAS STEMTECH FIRMA IR VADINASI O PAPILDU YRA IVAIRIU SU SKIRTINGAIS PAVADINIMAIS lotuliukas.gif  4u.gif

Ar matete mano poste sauktukus, jaustukus, kad pati apsprendete mano nuotaika? Pasiskambinti kam? Kas mane pakonsultuos? Platintojas? Ir jis man issamiai ir objektyviai nusvies savo platinama produkcija, uz kurios platinima uzdirba? Leiskit suabejoti. Nekelti sirsalo? Atleiskit, kad as tokia nepatogi ir issakau savo nuomone apie jusu verslo metodika. Kame matote mano issiliejima? Prasau pacituoti bent viena zodi, kuri galima butu apibrezti "issiliejimo" terminu. Jei ta tema nenorit kalbeti, manes nesiuskit kitur, as gal kaip nors isvengsiu jusu patarimo ir cia dar truputeli pabusiu. Jusu asmeniskai gramatikos nemokinau, jei jus tapatinates su mano citata is papildu tinklamio, dar labiau imu mastyti, kad esate su juo tiesiogiai susijusi. biggrin.gif
Atsiprasau visu uz offtop.
Atsakyti
APSIRAMINKITE 4u.gif taip as bendravusi su sita moterim,bet tik jos deka suzinojau ka zinau.Jus vel apie savo pinigus,jei manote,kad as ieskau sau naudos,tai ziauriai klystate.Kaip cia pasakius kiekvienas masto pagal savo lygi jeigu jus uzsidirbate is kitu nelaimes tai taip ir man bandote prikisti .Man asmeniskai jusu gaila,jeigu visur izvelgiate nauda ir pasipelnyma,nelenga taip manau jums gyventi.O kas apie situos papildus jie yra 100% naturlus ir jie kainuoja nemazai.Bet as del savo vaiko sveikatos tikrai daug ka galiu isleisti aisku kiekvienas turi pats issirinkti kas jam geriausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2014 05 12, 19:41)
Laba diena, mamytės smile.gif vis užsuku pas jus, paskaitineju jūsų naujienas, pasidžiaugiu už jus! O pati ir neparašau... taigi parašysiu šį kartą smile.gif pradėjome gliutationą naudoti nuo kalėdų, tuomet labai nuliūdino kalėdų vaidinimas, kai mano vaikutis nieko nedarė su visais ir pan.. štai praėjo kiek laiko ir ketvirtadienį buvo darželyje  šventė mamyčių dienos proga. Ėjau su nerimu ir baime, juk nesmagu kai vaikas kitoks nei kiti. Ėjome kartu su vyru, ir kaip likome nustebinti! Musų vaikas šventėje šoko ir dainavo su visais kitais vaikais! Sėdėjom išsižioję koks mano vaikas pasikeitęs nuo kalėdų! Ir viskas dėka gliutationo!
Naujai mamytei, mano vaikui taip pat nebuvo autizmas pripažintas, bet kalba velavo ir elgesys buvo kitoks, ožiai dažni ir pan., todėl labai pasidžiaugiau radusi šitą temą ir šitą stebuklingą gliutationą!
Dabar užsakem karnizono, lauksim naujų rezultatų smile.gif

O kaip paveike kalbos raida gliutationas?
Aciu!
Atsakyti
Labas mamos, na skaitau atsiliepimus ir pasisakymus cia paskutinius kai kuriu mamu, ir nesuprantu ko cia pyktis dabar reikia. taigi si tema yra skirta pasidalinti patirtimi, kad musu vaikams pageretu. niekas juk per prievarta nekisa tu papildu, norite gerkite norite ne. bet manau cia yra tiktais tos mamos, kurios augina autistus vaikus ir tik mes viena kita galime suprasti ir issilieti. taip mums sunku, taip niekas nesupranta ka reiskia auginti vaika autista, o kas mums belieka gyvenime tik statyti vaika ant koju.
NOREJAU PAKALUSTI SIAULIU MAMYCIU, GAL ZINOTE KOKIA NORS AUKLE AR MOTERI, KURI BUTU GERA IR PATIKIMA, KAD PRIZIURETU RETKARCIAIS UZ PINIGUS AISKU, MANO MERGINA.
Atsakyti
VIKTORIJAEMILIJA tikrai sutinku su jumis 100% 4u.gif nes nelabai suprantu kodel kai kurios puola,juk as cia irgi ieskau geriausios iseities savo vaikui.Ir Aciu toms mamoms kurios dalinasi savo patirtimi ir ziniomis thumbup.gif tai jeigu tu ziniu mums nereiketu mes cia nebendrautume ax.gif taigi visos norime,kad vaikuciai butu sveiki ir laimingi 4u.gif ko cia pykti ir prikisti,kad siekiu naudos sau,kazkoks apsurdas doh.gif SVEIKATOS VISIEMS blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien gavome gliutathona thumbup.gif tik deja nenori gerti doh.gif mums nera degnozuotas autizmas todel nezinau ar 1ar 2kartus dienoje duoti po 250mg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytis: 20 gegužės 2014 - 16:09
MAMYTES NEGALIU NEPASIDALINTI thumbup.gif AS VEL GRISIU PRIE STEMENHANCE SE2 KURIOS PAPILDAI YRA SU KAMIENINEMIS LASTELEMIS,KURIOS DEKA NEURONAI ATAUGA IR SUTVARKO ORGANIZMA ,TAME TARPE IR SMEGENIS 4u.gif KATIK KALBEJAU SU SAVO KONSULTANTE TAI TAIP IKVEPE ax.gif SIAIP MANO VYRAS JAS GERE,BET DABAR PIRDIM IR VAIKUI.AISKU KIEKVIENAM REZULTATAI GALI PASIREIKSTI NE VIENODAI,NES ESAME VISI SKIRTINGI wub.gif PAGIRDYSIU GLIUTAHONA O PASKUI DUOSIU KAMIENINES LASTELES 4u.gif blush2.gif wub.gif

turiu aprasyma,bet gaila nemoku ikelti schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 20, 18:53)
MAMYTES NEGALIU NEPASIDALINTI  thumbup.gif AS VEL GRISIU PRIE STEMENHANCE SE2 KURIOS PAPILDAI YRA SU KAMIENINEMIS LASTELEMIS,KURIOS DEKA NEURONAI ATAUGA IR SUTVARKO ORGANIZMA ,TAME TARPE IR SMEGENIS   4u.gif KATIK KALBEJAU SU SAVO KONSULTANTE TAI TAIP IKVEPE ax.gif SIAIP MANO VYRAS JAS GERE,BET DABAR PIRDIM IR VAIKUI.AISKU KIEKVIENAM REZULTATAI GALI PASIREIKSTI NE VIENODAI,NES ESAME VISI SKIRTINGI wub.gif PAGIRDYSIU GLIUTAHONA O PASKUI DUOSIU KAMIENINES LASTELES 4u.gif  blush2.gif  wub.gif

turiu aprasyma,bet gaila nemoku ikelti schmoll.gif  rolleyes.gif

Džiugu kad dalinatės naujienomis ir sėkmės naudojant tuos papildus. Geriau įketumėt bent pora trejetą mokslinių straipsnių apie atliktus tyrimus, įrodančių jų veiksmingumą, aprašymas dar nieko nereiškia schmoll.gif

Bet dar kartą noriu priminti - ši tema apie gliutathioną ir kitas amino rūgštis bei jų poveikį būtent autistukams.

Yra tema apie autistukus, joje dalijmasi bet kokia patirtimi 4u.gif

Turiu ir pastebėjimą - linamog yra tikrai seniai bendraujanti ir patirtimi besidalijanti mama, pasižyminti santūrumu ir pagarba. Man iš šalies taip pat atrodo kad labiau reklamuojate nei dalijatės patirtimi.

Linkiu kad niekada ir neišgirstumėt autizmo diagnozės 4u.gif Ir noriu paprašyti Jūsų pagarbos čia susirinkusioms mamos ir jų nuomonei.

Ši tema jau antroji, bet tokio šaršalyno kokį įnešėte Jūs, niekada nebuvo verysad.gif

liūdna skaityti...

Papildyta:
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2014 05 20, 14:38)
Labas mamos, na skaitau atsiliepimus ir pasisakymus cia paskutinius kai kuriu mamu, ir nesuprantu ko cia pyktis dabar reikia. taigi si tema yra skirta pasidalinti patirtimi, kad musu vaikams pageretu. niekas juk per prievarta nekisa tu papildu, norite gerkite norite ne. bet manau cia yra tiktais tos mamos, kurios augina autistus vaikus ir tik mes viena kita galime suprasti ir issilieti. taip mums sunku, taip niekas nesupranta ka reiskia auginti vaika autista, o kas mums belieka gyvenime tik statyti vaika ant koju.

būtent - tiesa, nekiša, bet ne į temą ir nosr tu ką. Čia renkasi mamos auginačios autistiškus vaikus, o ne manančios kad gal būt jos vaikui autizmas arba jo nėra verysad.gif

ech, gal diena tokia sunki, bet dar kartą paprašysiu - nesibarkim ir rašykim į temą 4u.gif juk mūsų parašymus skaito ir daugiau mamų auginačių tokius vaikučius ir gal būt nedrįstančių pasisakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 20 gegužės 2014 - 20:03
ATSIPRASAU KA IZEIDZIAU blush2.gif BET NIEKO BLOGO NELINKIU TIK PATI PAGALBOS IESKAU.AISKU GALIU IR NEBERASYTI JEIGU TAI KAZKAM TRUGDO
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 20, 21:26)
ATSIPRASAU KA IZEIDZIAU  blush2.gif BET NIEKO BLOGO NELINKIU TIK PATI PAGALBOS IESKAU.AISKU GALIU IR NEBERASYTI JEIGU TAI KAZKAM TRUGDO

Jūs netrukdote. Tiesiog rašykime į temą.

Visos naujienos yra svarbios, bet tegul jos būna pagrįstos ne tik reklama, bet ir nuosava patirtimi, juk čia kalbam apie pačius brangiausius - vaikus ir jų sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2014 05 20, 21:45)
Jūs netrukdote. Tiesiog rašykime į temą.

Visos naujienos yra svarbios, bet tegul jos būna pagrįstos ne tik reklama, bet ir nuosava patirtimi, juk čia kalbam apie pačius brangiausius - vaikus ir jų sveikatą  4u.gif

PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 05 20, 17:07)
Siandien gavome gliutathona thumbup.gif tik deja nenori gerti doh.gif mums nera degnozuotas autizmas todel nezinau ar 1ar 2kartus dienoje duoti po 250mg?

TAI BANDYK I SULTIS ARBA SIRUPA IPILTI MILTELISU ISSKLEIDU KAPSULE
Atsakyti