Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 10 17, 13:35)
Pasidalinkite kaip kapstotes...
musu autizmas nera labai sunkus, su klba prastokai kaip ir visiem, reagcija i naujus burelius katastrofiska,nesvarbu kad jis nori eiti ten.
kapstomes paprastuoju budu logopedu, 5-6dienas i savaite as dirbu po darbo su juo. sugeba pasakyt ko nori ar nenori (primityviai) , bando pasakyti ale sakiny , bet daugiau isvaidina su zodziu liekanom. ji pilnai supranta mazesne sese ir mum isvercia jeigu as nesuprantu.
esu uzrasius i gimnastika pirmi 4 kartai katastrofa bet vedziau ir vedu ir dabar jega. (judrus ir megsta laipiot, sokinet todel jis ten lanko) nuo spalio pradejom robotikos akademija buvo tik 2 susitikimai sunkus bet bandom toliau. pati ji stresuoju vesdama i naujas veiklas ir pati gelbeju sededama ji ir ramindama, bet rezultatas po biski gereja

svarstau bandyti L-gliutathiona ir svasrtau labai mazom dozem jei padetu puse nu gal metus kad paskatint kalba ir tada po biski nuimt. ar padetu tokia praktika idomu. mano tikslas butu kalbos paskatinamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 17 spalio 2014 - 12:56
Sveikos smile.gif

Atradau va toki skysta Gluthationa:

http://www.autismcoa...al-glutathione/

raso labai stiprus poveikis pries sunkiuosius metalus,mums dabar aktualu skystus rasti ,bet dar neradau kaip atsisiusti. g.gif

panasus tik kuri duoda uzsisakyt verysad.gif

http://www.detoxpeop...d...tail&p=2869
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 17 spalio 2014 - 14:04
QUOTE(auryte2 @ 2014 10 17, 13:55)

svarstau bandyti L-gliutathiona ir svasrtau labai mazom dozem jei padetu puse  nu gal metus kad paskatint kalba ir tada po biski nuimt. ar padetu tokia praktika idomu. mano tikslas butu kalbos paskatinamas.
Sveika,L-Gluthationas mums labai padejo,dabar negeriam L-Gluthationo,nes atsisake ji gerti,tai ieskau skysto,geriame Carnosine skysta,labai padeda kalbai.Niekas nepasikeite ,nors negeriame kuri laika Gluthationo.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 10 17, 13:49)
Sveikos  smile.gif

Atradau va toki skysta Gluthationa:

http://www.autismcoa...al-glutathione/

raso labai stiprus poveikis pries sunkiuosius metalus,mums dabar aktualu skystus rasti ,bet dar neradau kaip atsisiusti. g.gif

panasus tik kuri duoda uzsisakyt verysad.gif 

http://www.detoxpeop...d...tail&p=2869

Bet kaip brangu doh.gif as tai ir gliutationa ir carnosina duodu skyscio pavidalu, t.y. isardau kapsule ir sumaisau su dirbt medaus sirupu, tai koks tada skirtumas ar iskart skysta pirkt ar kapsulemis, nebent daug geresnis efektas nuo skysto buna. Mano vyras carnosina pradejo gert, sake labai energijos priduoda ir maziau reaguoji i neigiamus dalykus, taipat ir gliutationa geria(jis musu eksperimentinis papildu triushis biggrin.gif ), tai nuo gliutationo kazkaip aiskesne galva buna, t.y. mintys lengviau deliojasi, tai gal ir musu vaikams taip veikia.
Atsakyti
QUOTE(begemote @ 2014 10 17, 15:59)
Bet kaip brangu doh.gif as tai ir gliutationa ir carnosina duodu skyscio pavidalu, t.y. isardau kapsule ir sumaisau su dirbt medaus sirupu, tai koks tada skirtumas ar iskart skysta pirkt ar kapsulemis, nebent daug geresnis efektas nuo skysto buna. Mano vyras carnosina pradejo gert, sake labai energijos priduoda ir maziau reaguoji i neigiamus dalykus, taipat ir gliutationa geria(jis musu eksperimentinis papildu triushis biggrin.gif ), tai nuo gliutationo kazkaip aiskesne galva buna, t.y. mintys lengviau deliojasi, tai gal ir musu vaikams taip veikia.

musu tetis irgi eksperimentinis triusis biggrin.gif

tokie ww kaip sis http://www.autismcoa...al-glutathione/ bent man vizualiai labai padiekiskai atrodo, vos ne pripyliau vandens pats atspaudinau lipduka ir imk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 17 spalio 2014 - 15:15
QUOTE(begemote @ 2014 10 17, 15:59)
Tai visa ir esme jei vaikas geria su medumi ar kazkuo,tai tada viskas gerai,bet jei negeria.Su sultimis duodavau jis vistiek jaucia,pamato tuos probiotiku miltukus su kuriais duodavau bega nuo manes biggrin.gif O skysta carnosina i vandeni imaisau,viskas gerai geria,aisku skonis geresnis nei gluthationo.

Papildyta:
QUOTE(auryte2 @ 2014 10 17, 16:13)
musu tetis irgi eksperimentinis triusis biggrin.gif

tokie ww kaip sis http://www.autismcoa...al-glutathione/ bent man vizualiai labai padiekiskai atrodo, vos ne pripyliau vandens pats atspaudinau lipduka ir imk
Carnosine mes isbande is sios serijos,viskas veikia,tik aisku brangu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 10 17, 16:22)
Tai visa ir esme jei vaikas geria su medumi ar kazkuo,tai tada viskas gerai,bet jei negeria.Su sultimis duodavau jis vistiek jaucia,pamato tuos probiotiku miltukus su kuriais duodavau bega nuo manes  biggrin.gif O skysta carnosina i vandeni imaisau,viskas gerai geria,aisku skonis geresnis nei gluthationo.

Papildyta:
Carnosine mes isbande is sios serijos,viskas veikia,tik aisku brangu. ax.gif

pabandykit su kakava (nesquik ar panasia), paimi sausos kakavos bisky sumaisai ir duodi. betkokios slyxtynes vaistus sugeria
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 17 spalio 2014 - 15:23
QUOTE(auryte2 @ 2014 10 17, 16:23)
pabandykit su kakava (nesquik ar panasia), paimi sausos kakavos bisky sumaisai ir duodi. betkokios slyxtynes vaistus sugeria
Anksciau taip duodavau viskas gerai buvo,dabar pamato sauksteli ir bega.Neisivaizduoju ,kaip reiks vaistus sugirdyt jei susirgtu. O iki tol viska gere ka paduodavau,viskas pasikeite ,po danties taisymo smile.gif Bijo kad danties neuzgauciau su tais sauksteliais.Nebent paciam duot sauksteli su tuo misiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 10 17, 16:29)
Anksciau taip duodavau viskas gerai buvo,dabar pamato sauksteli ir bega.Neisivaizduoju ,kaip reiks vaistus sugirdyt jei susirgtu. O iki tol viska gere ka paduodavau,viskas pasikeite ,po danties taisymo smile.gif Bijo kad danties neuzgauciau su tais sauksteliais.Nebent paciam duot sauksteli su tuo misiniu smile.gif

nusipirk silikonini kur kudikiam parodyk kad minkstas ir neuzgausi biggrin.gif gal suveiks
user posted image
daug idomiu visokiu yra
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 10 17, 15:29)

na jo, greitai musu vaikams visokios baimes atsiranda, o atsikratyt ju sunku. O jei bandyt sumaisyti i koki gerima ir paciam duot isgert(o gal patiktu ir paciam viska sumaisyti, pasigaminti). Ir dar, gal anksciau bandet skysta gliutationa ir zinot, kad jo skonis kitoks, o gal jis dar bjauresnis nei kapsulese?
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2014 10 17, 16:35)
nusipirk silikonini kur kudikiam parodyk kad minkstas ir neuzgausi biggrin.gif gal suveiks
user posted image
daug idomiu visokiu yra
Nea nepades baime,dantis kai valosi net ten nevalo kur dantis taisytas,man neleidzia isvalyt,ka seniau leisdavo :)Su ta puse net nekramto,vienu zodziu,kol skaudejo tai dar ir silto maisto negalejau ikist,cia nebent ji israuti,tada gal nebijos.

Papildyta:
QUOTE(begemote @ 2014 10 17, 16:38)
na jo, greitai musu vaikams visokios baimes atsiranda, o atsikratyt ju sunku. O jei bandyt sumaisyti i koki gerima ir paciam duot isgert(o gal patiktu ir paciam viska sumaisyti, pasigaminti). Ir dar, gal anksciau bandet skysta gliutationa ir zinot, kad jo skonis kitoks, o gal jis dar bjauresnis nei kapsulese?
Carnosina su vandeniu sumaisau,geria skanus.O gluthationa tik siandien uzmaciau,man atrodo jo seniau nebuvo,su liposomom,noreciau isbandyt ,bet va nesiuncia is JAV ,o UK dar nera :verysad:Bandysiu kakava ,bet kad pats paimtu kazkaip su sauksteliu,nes kakava megsta.Sumaisysiu ir koki puoduka maza sudesiu ,iskabliuos gal :)bet jei pajus skoni gali ir kakavos atsisakyt .
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 10 17, 15:50)
Nea nepades baime,dantis kai valosi net ten nevalo kur dantis taisytas,man neleidzia isvalyt,ka seniau leisdavo :)Su ta puse net nekramto,vienu zodziu,kol skaudejo tai dar ir silto maisto negalejau ikist,cia nebent ji israuti,tada gal nebijos.

Papildyta:
Carnosina su vandeniu sumaisau,geria skanus.O gluthationa tik siandien uzmaciau,man atrodo jo seniau nebuvo,su liposomom,noreciau isbandyt ,bet va nesiuncia is JAV ,o UK dar nera  :verysad:Bandysiu kakava ,bet kad pats paimtu kazkaip su sauksteliu,nes kakava megsta.Sumaisysiu ir koki puoduka maza sudesiu ,iskabliuos gal :)bet jei pajus skoni gali ir kakavos atsisakyt .

dar paprasciau butu desertinio sokolado sirupo deti, ten ta pati kakava tik skysta
Atsakyti