Įkraunama...
Įkraunama...

Arbúzai, moliúgai, melionai, cukinijos

QUOTE(Sho @ 2014 04 25, 13:58)
Nesuprantu koks tikslas gaivinti tokius nusibaigusius daigus, leisti pinigus visokioms trąšoms. Komoj jau jie. Jei ir atsigaus kažkiek iki rudens, tai naudos tikrai nesulauksit ir derliaus neparagausit. Paminėsit mano žodį.
Išmeskit juos be gailesčio. Pasisėkit naujus, tai bus garantija, kad daigai užaugs stiprūs, gerai derės ir nereikės aplink juos šokinėti su būgnais. Šiuo metu pats laikas sėti arbūzus.

drinks_cheers.gif pritariu. Iš tokių suvargusių daigų nieko gero nebus.. schmoll.gif
Atsakyti
saintlina bijau kryzminimosi 4u.gif aziu uz patarima zinosiu;
pas tave sakyk kur auga arbuzai, gal galetum apibudinti vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 25, 13:37)
drinks_cheers.gif pritariu.  Iš tokių suvargusių daigų nieko gero nebus..  schmoll.gif

ir dar prastesnius esu reanimavus ir derliaus turėjus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2014 04 25, 13:54)

pas tave sakyk kur auga arbuzai, gal galetum apibudinti vieta g.gif

priesmėlis, šiek tiek nuokalnė, visą dieną saulėkaita. Jokios užuovėjos, iš visų pusių atvira, vėjų perpučiama.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 25, 15:02)
ir  dar prastesnius esu reanimavus ir derliaus turėjus  smile.gif

thumbup.gif gal ir man pavyks biggrin.gif
Atsakyti
laba...merginos patarkit zaliai varnai:)))) pasejau arbuzus tiesiai I siltnami,tiesiog turejau seklu,prisiskaiciau kaip juos sunku auginti,tai is nevilties sukisau gale siltnamio tiesiai I zeme,siandien ziuriu sudyge....nesitikejau...taip graziai....galvoju ka toliau daryt?galiu kelis ten ir palikt,kazin ar augtu?o kitus vistiek kazkaip reikia praretinti,laukt kol sustipres ir veliau kelt I lauka,bet nepratintus tokius,ar I indukus susodint...bet jauciu sustresuos I bliudus sudeti,kai tvarkingai paciam siltnami auge....:)ir laiminga ir pilna klausimu dabar esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 25, 15:02)
ir  dar prastesnius esu reanimavus ir derliaus turėjus  smile.gif

Šventoji tu mūsų biggrin.gif Bo jau vos neužpykau ant Sho tongue.gif Trenk be gailesčio,matai g.gif Ugi kaip mest,jei gaila?Nu, gal nors vienas tas arbūzas pas mani išaugs tavo patarimų paklausius ...
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2014 04 25, 21:19)
laba...merginos patarkit zaliai varnai:)))) pasejau arbuzus tiesiai I siltnami,tiesiog turejau seklu,prisiskaiciau kaip juos sunku auginti,tai is nevilties sukisau gale siltnamio tiesiai I zeme,siandien ziuriu sudyge....nesitikejau...taip graziai....galvoju ka toliau daryt?galiu kelis ten ir palikt,kazin ar augtu?o kitus vistiek kazkaip reikia praretinti,laukt kol sustipres ir veliau kelt I lauka,bet nepratintus tokius,ar I indukus susodint...bet jauciu sustresuos I bliudus sudeti,kai tvarkingai paciam siltnami auge....:)ir laiminga ir pilna klausimu dabar esu smile.gif

Siltnamyje jei turit jiems vietos tai tikrai jie augs smile.gif ir i lauka irgi galesit daigelius perkelt, bet veliau, birzeli kai salnos nebegres. Jusu vietoj i indelius daigelius ispikiuociau dabar, ir auginciau tuose indukuose iki perkelimo i lauka.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 26, 00:37)
Šventoji tu mūsų  biggrin.gif Bo jau vos neužpykau ant Sho  tongue.gif  Trenk be gailesčio,matai  g.gif Ugi kaip mest,jei gaila?Nu, gal nors vienas tas arbūzas pas mani išaugs tavo patarimų paklausius ...

Gaila ir keista, kad pykstama už gerą patarimą. Norėjau patart, kad Jums vargo būtų mažiau, nereiktų gaišti lako ir išlaidaut gaivinant nevykusius daigus. Bet jei Jums nerūpi daigo kokybė, prašom, pirkit stimuliatorius, trąšas, galit dar ir mišias užpirkt tokiam daigui, gal tikrai padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 04 25, 12:48)
va mano varguoliai. tie su ziedais tai lietuviski, o tas dar kur nezydi tai sugar baby. issiskleide ziedeliai ant plono sgtiebelio. o ziedu nemazai jau sukrove.

O gal nevarkit ir pasekit kitus? Tikrai laiko dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Sho @ 2014 04 26, 08:21)
Gaila ir keista, kad pykstama už gerą patarimą. Norėjau patart, kad Jums vargo būtų mažiau, nereiktų gaišti lako ir išlaidaut gaivinant nevykusius daigus. Bet jei Jums nerūpi daigo kokybė, prašom, pirkit stimuliatorius, trąšas, galit dar ir mišias užpirkt tokiam daigui, gal tikrai padės 4u.gif

Sho nesiparink , Adija pas mus jumoriste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sho @ 2014 04 26, 07:21)

Nemanau, kad pykstama, cia jau toks adija5 budas biggrin.gif Humoras tsakant, manau ji senai tokius daigus istrenkus lauk butu smile.gif
Atsakyti
Aš ir mesčiau lauk, juk dabar taip greit viskas dygsta, pati žemė tokiu laiku jau kelia sėklytes įviršų, o stiebiasi tie daigai ne dienom, o valandom biggrin.gif

Neturiu,matyt, kantrybės reanimacijom mirksiukas.gif
Atsakyti