gyvybe22, mes svesime ne sodyboje, o kavineje, tai as net nepasisakau siuo klausimu..
gaila ismeciau sodybu aplink siaulisu sarasa su kainomis, kuri buvau pasi..
Rita.T.,
oi kad apsigyriau, ne naktinius, o chalatuka nusipirkau. Naktiniai MB kazkaip nepatinka, tai pirkau siek tiek anaudojama daikta

Dar laukiu kol atsius, tada pasidalinsiu, o tai dar nezinia ka gausiu
As pirmaja naktim nelabai rupinuosi, zinok, numanau, kad mes grize lusim miegoti, kaip lavoneliai. Tad labiau tie drabuzeliai gal rytui tiks :

ax: arba povestuvinei kelionei. Labai neislaidausiu pirmajai nakciai, nes dar galvoju apie dovanele kokia MB.. tyliai pamastau apie kokia skoninga erotine fotosesija. Skaiciau kazkur, kad jaunoji jauniki nustebino viesbucio kambaryje pakabinusi ar ta nuotrauka ar paveiksla savo, kai grizo is po sventes.. sakau, gal ka panasaus padaryti

O ka jus galvojat?

Semes susiimant, nors tu jau nemazai priplanavusi esi

Bet ne tu viena tokia, pas mane irgi viskas sustojo (tik planavimas vyksta daugiausiai), man mokslai dabar daug laiko atima, tai as vis pribegom ir naktim viska darau
JogileRut,
Gerai, kad priminei apie alkoholi, leksiu siandien i iki absoliuto pirkti, sake akcija 40%
O ka galvoji del sales puosybos? Nori puosti ne tik stala, bet ir sale? Atsiprasau, kai nuotaku taip greit padaugejo, as nelabai pamenu, ar tema spalva turit kazkokia?