Įkraunama...
Įkraunama...

2014m. Šiaulių esamos ir būsimos žmonos

QUOTE(Snowdrop @ 2014 03 03, 14:31)

Kaip faina. Aš irgi pradėjau dairytis kažko pirmai nakčiai. Vis tiek nuoga nemiegosiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ziurint kokius drabuzelius issirinksi, gali buti, kad tik keliom minutem tebus reikalingi tongue.gif

Ai, as dar papasakosiu, vakar nuvariau i parduotuve absoliuto pirkt, o man sako- jus ka, jau 6dieni akcijai skirtus butelius ispirko.. blink.gif Zodziu, sedziu be vodkes... O kaip finlandijos kokybe, kas zinot? Gavoju gal ja imt.

P.S. O tai dainos pirmajam sokiui dar nieks nesirenka? blush2.gif
Atsakyti
oj šelme Kadija lotuliukas.gif
kad ir kelioms minutėms, bet vis tiek reikalingi biggrin.gif o jei kas ryte sugalvos ateiti žadinti? biggrin.gif

Mes dainą jau išsirinkę, tik šokti niekaip nepradedam bandyti... Nėra laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snowdrop: 03 kovo 2014 - 15:43
Merginos, jei kam idomu, i fb imeciau savo pakvietimu foto smile.gif Kadija, mes ziedus gaminom pas Kleismanta Siauliuose, mano ziedas 5mm, o vyro 6mm. Ar patogu bus, tai cia labiau priklauso nuo formos, nei nuo plocio, buvau uzsidejusi ir bandziau truputi su juo ka pasikrspstineti po namus ir man jis tikrai patogus, nors salia dar ir suzadetuviu ziedukas, tai skaityk automatiskai dar praplateja, bet man tikrai patogu, o del grozio, tai mano skoniui platus vienareiksmiskai graziau ir patvariau smile.gif Snowdrop, mes mokesim tik uz sventines valandas , nes puosti mus sake ileis pora dienu pries, neissimokeciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.... atsiprašau, apleidau jus 4u.gif bandysiu pasitaisyti...užpuolė mane daug visokių visokiausių malonumų ir nemalonumų g.gif
Tai va, buvau susiplanavusi, kad mūsų šventė bus mėlynos spalvos, viską susižiūrėjau, išsirinkau - puokštę, batelius, papuošalus, torto papuošimą, na viską kas šiek tiek su mėlyna spalva ir ba ba..... verysad.gif viską reikia keisti.... negražiai pasakusiu pavoge mūsų spalvą verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Tik va kas gerai, tai jau vestuvinę suknelę išsinuomavau, užstatą palikau...bent tiek smile.gif)
Papildyta:
Tik kas bent biškį nudžiugino, kad kai pasakiau floristui, kad nebėr mėlynos spalvos, sako ir gerai, kas antros vestuvės mėlynos dabar biggrin.gif
Atsakyti
Vaje *Rita kaip nesmagu... Ankstesnės vestuvės ar tiesiog sužinojai, kad kiti pasirinko tą pačią spalvą?
Atsakyti
Snowdrop aj nebenoriu gilintis ir skaudintis, bet draugė žinojo, kad mūsų mėlyna spalva bet vistiek pamergėm mėlynas sukneles išrinko (Jų vestuvės mėnesiu anskčiau)....
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2014 03 03, 15:42)
oj šelme Kadija  lotuliukas.gif
kad ir kelioms minutėms, bet vis tiek reikalingi biggrin.gif o jei kas ryte sugalvos ateiti žadinti? biggrin.gif

Mes dainą jau išsirinkę, tik šokti niekaip nepradedam bandyti... Nėra laiko

Tai toms kelioms minutems labiausiai ir reikalingi thumb_yello.gif

O kokia daina issirinkot? Ikelk i FB, jei cia nenori. Pazadu nevogti idejos pioneer.gif

Rita.T.,
Aaa, neprisiminiau, kad cia apie Kleismanta kalbejo, ten irgi zadam uzeiti, kai jau prisiruosim eiti pas juvelyrus.. As irgi apie toki storuli galvoju. Tokiam plociui jau butinai reikia komforto linijos..

*Rita,
Labai gaila, bet tiek issirinkus as buciau neatsisakiusi melynos spalvos.. Na ir kas, kad kiti daro melynas, dabar beveik visi daro vienos ar kitos spalvos vestuves, originaliau dabar vestuves be spalvos butu... mirksiukas.gif
Maziau imk i galva ir nervinkis (nors zinau, kad sunku), juk vestuvese ne spalva svarbiausia, o jaunikis su jaunaja wub.gif
Kokia suknele, kodel FB nera? cool.gif

Atsakyti
Rita, paklausyk fluoristi, teisingai pasake, o vasara tuokiantis padarydi daug grazesnias ir siltesnes vestuves, nei ta Tavo "drauge" smile.gif ir kam tokie "draugai"...
Atsakyti
QUOTE(Rita.T. @ 2014 03 03, 19:05)
Rita, paklausyk fluoristi, teisingai pasake, o vasara tuokiantis padarydi daug grazesnias ir siltesnes vestuves, nei ta Tavo "drauge" smile.gif ir kam tokie "draugai"...

bandysim bandysim daryt smile.gif))

Kadija kad reikia spalva keist.... vestuves skirtingu zmoniu, bet kad sveciai 50proc vos ne tie patys biggrin.gif tai jau nekazkaip atrodytu...
Atsakyti

Bet juk tu rinkaisi melyna+ geltona, o tai visai kitai atrodys nei melyna vien.. Daug daug ryskiau ir zaismingiau biggrin.gif Aisku, gali dar pasisunkinti uzduoti ir daryti viska geltona su melynais bruksniukais, arba geltona su melynais taskeliais biggrin.gif
Bet kokiu atveju, visi tokie nesklandumai, veliau atrodys tik i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
As visai dar spalvu neturiu issirinkus, kazkaip ilgai ties tuo uzstrigau... Jau truputi panikuoju.... unsure.gif O maniskis sako - man visai nesvarbu kokia ta spalva dominuos, svarbu smagu butu biggrin.gif

Tik turiu kuo pasidziaugt - vakar kursus pradejom lankyt smile.gif Siaip visai idomu buvo, atrodo pasakoja apie senai visiems zinomus dalykus, bet privercia susimastyti, viska apgalvoti, siek tiek is kitos puses i viska pazvelgti smile.gif Siandien eisim i dar viena paskaitele, tai labai greitai pasiseks viska praeit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnemilija @ 2014 03 04, 11:28)
As visai dar spalvu neturiu issirinkus, kazkaip ilgai ties tuo uzstrigau... Jau truputi panikuoju....  unsure.gif O maniskis sako - man visai nesvarbu kokia ta spalva dominuos, svarbu smagu butu biggrin.gif

Tik turiu kuo pasidziaugt - vakar kursus pradejom lankyt smile.gif Siaip visai idomu buvo, atrodo pasakoja apie senai visiems zinomus dalykus, bet privercia susimastyti, viska apgalvoti, siek tiek is kitos puses i viska pazvelgti smile.gif Siandien eisim i dar viena paskaitele, tai labai greitai pasiseks viska praeit smile.gif

As taip pat ilgai rinkausi spalvas, kankinausi su jomis kol issirinkau drinks_cheers.gif
Sveikinu pradejus lankyti kursus smile.gif
Atsakyti