Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(rytorasa @ 2014 03 01, 17:27)
Mergaitės, išduokit paslaptį, kaip apgaubti laku, topu nagų galiukus, nenutepant odos, kai nagučiai trumpi?...  doh.gif  g.gif

Ataugint nagucius ir tada gaubti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
paskaitau as vis jus norui uzejus, ideju minciu prisisemiu, nors is manes lakuotoja dar tokia, del saves susipirkau, bet mamai sesem uosvei ir kas papraso kam tinka mano patepimai nutepu biggrin.gif i jus ner ka lygiuotis, bet zemai galva jolkucei lenkiu, visu grazus tikrai, bet jau mano bendravardes ( jolita-jolka vadina mane biggrin.gif ) darbai man kazkas tokio, subtilus be galo, na kaip kazkuri cia minejo MENAS ir mano skonio wub.gif
pas mane pagrindai topai harmony, laku pagrindiniai ba-ha vieni lb geri grazus kiti tragiskai sunkiai pasiduodantys tik ka kad laikantys gerai, gal nemoku graziai dar islygint,,,bet va man patiko turiu kelis sn progel, viena harmony irgi sunkiai man dengia, drauge flawles padovanojo irgi man nelabai, debesimis eina, kazkaip galvoju pavasariui uzsimaniau sodresniu spalvyciu ir atejau paklausti na kiek skaitau tai PN laku turit ir vis dedat bet va sn progel pasigedau, nors jie uz PN ir brangesni 35 lt, o PN dabar 25 - 20 lt gali gaut, tai vat mastau koki isbandyt, ar verta PN labai noriu turkio spalvytes kuris dabar kaip tik su akcija 20 lt kaip jus ziurit i tokais akcijines prekes ar jos kazko blogos kad papigintos blogai dengia dar kazkas ar ne sio sezono ir isparduoda,,,
http://nailshop.lt/p...as-15-ml-10-5-4 gal kuri turit sita, kaip?

Atsakyti
teplioju savamoksliskai ir sm pagalba 4 menuo biggrin.gif
user posted image
Baha gerber daisy, blizgutis sn progel trophy cup
user posted image
Mano nagai baha hemp vieni is pirmuju
user posted image
Baha: emperor, hemp
user posted image
Baha: juoda, gerber daisy, ir sn progel trophy cup
user posted image
Pirmas gyvenime prancuzas, baha balta ir hemp, blizgutis sn progel trophy cup
user posted image
Baha cherrywood ir blizgis
user posted image
Baha juoda, tigra raizgiau pati, po tigru hg medieval madness
user posted image
Isvis patys pirmieji lakuoti sesei ir tetai baha vintage rose
Menka ta mano daile daugumoj banga vieno nago biggrin.gif noretus su folija ismokt, bet nzn net nuo ko pradet,,,turiu svaroskius kelis ir viskas , noriu tos plokstes m89 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ale rimtai ispirkta:D
Sory uz paklode tu nagu bet gal kurie vieni bent bus tinkami biggrin.gif
sorry jei uztersiau jusu temute savo kanepekais,,, blush2.gif

kazkaip pagavau cinkeli ant sito reikalo, noris man vis palakuot, tu nauju spalvu, akis paganyt pas jus, patinka, tik man su spalvom idomiai jau nusprendziu tvirtai kokiu kaip noriu, nusiperku ziuriu ziuriu ir kas man pazibino tokia pirkt lotuliukas.gif , dabar dar pora sn progel pasiemiau levandine-kedine tokia (nu galejo but gal sviesesne) ir morkava, gal ir per naglai morkava, bet seses nuramino, kad vasarai sueis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 01 kovo 2014 - 23:49
Elenna, turiu tą Pn spalvą, kur įkėlėt, nebloga, tik kiek tamsesnė nei internetinėje nuotraukoje, pasidengia trim sluoksniais, neįnoringa. Jūsų darbai tvarkingi, viskas ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 03 02, 01:16)
Elenna, turiu tą Pn spalvą, kur įkėlėt, nebloga, tik kiek tamsesnė nei internetinėje nuotraukoje, pasidengia trim sluoksniais, neįnoringa. Jūsų darbai tvarkingi, viskas ok wink.gif

vat sakiau noreciau tokiu reciau naudojamu spalvu, kad ir pigesniu pasiimti, nu su jom ne visos ryztas lakuotis, o turet kur ka papiest ar koki naga kita iterpt, o jei kaip sakot neinoringa, reiktu pasiziuret, o gal turit kur nulakavus nuotraukyte kaip ji realiau atrodo ?
dar galvoju is pn man reiktu, nes sn progel nebuvo tokios buvo, bet su perlamutru kitos su blizgiu, o as labiau megeja tu grynuju spalvu, tai man reiktu tokios ryskio rozines fuksijos ar ciklameno spalvos, gal kokia grazia zinot ?
Atsakyti
Sveikute, o kas čia per ba-ha lakai? g.gif bandžiau ebay ieškot-neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 03 02, 12:47)
Sveikute, o kas čia per ba-ha lakai? g.gif bandžiau ebay ieškot-neradau blush2.gif

pasiziurekit cia:
http://www.bahashop.eu/LT/shop/2/
Atsakyti
Juokas juokais,bet as nerandu kur prisiregistruoti perfect nails g.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 03 02, 13:23)
Juokas juokais,bet as nerandu kur prisiregistruoti perfect nails  g.gif

kaip suprantu leidžia registruotis tik ką nors perkant-suvedant savo duomenis galima uždėti varnelę "noriu registruotis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2014 03 02, 15:17)
kaip suprantu leidžia registruotis tik ką nors perkant-suvedant savo duomenis galima uždėti varnelę "noriu registruotis"  smile.gif

Tai vadinasi bandysiu pirktis ir ziuresiu ka jie siulys biggrin.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 03 02, 17:29)
Tai vadinasi bandysiu pirktis ir ziuresiu ka jie siulys  biggrin.gif  Dekui  4u.gif

Kaip įdomiai, matai.. biggrin.gif Nėr čia ko landžioti, jei nepirksi, taip išeina lotuliukas.gif
Beje, Elenna, tvarkingi darbeliai wink.gif Plokštelės m89 irgi baisiai kažkada norėjau ir nesigailiu, nes baisiai populiari smile.gif) taip pat norėčiau sužinoti daugiau apie Ba-ha lakiukus? Kaip jums juodas šios firmos lakas? smile.gif
Atsakyti
2sluoksniai HG Rose Garden,štampukas ir blizgutis user posted image
2sluoksniai IBD Whipped Cream ir akutė.
user posted image
Atsakyti