Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Elenna, neturiu foto tos spalvos, be to, nuotrauka neperteikia jos realiai. Ji tokia nei žalia nei mėlyna, ryški, man patinka smile.gif bet kol kas nėra einama, matyt panos vasaros laukia ax.gif

Šiandien gavau 6 naujas spalvas. Na jums čia daugeliui ne naujos, bet aš neturėjau smile.gif Laaaabai graži man IBD rocco, tai ko būtent ir norėjau thumbup.gif O Trugel tai toks vandenėlis, kad pasidengė tik per 6sl doh.gif Tikiuosi sutirštės, nes spalva graži, burnt sienna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistyte0724: 03 kovo 2014 - 01:16
QUOTE(Elenna @ 2014 03 02, 21:41)
O kur man ieskot tos m89 konad ziurejau nemaciau, dar kazkur rodo isparduota,,,
Ka patartut del pn laku verta pabandyt hmm ieskau ciklameno spalvytes, gal ta hg gossip girl ar kaip vadinas bandyt mazesni kieki,, ir turkio ir pilkos dar noris smile.gif
gal turit cia ypac mylimas spalvytes, kurias privalu tureti wink.gif

Šiaip aš iš Konad puslapio užsakinėjau tą plokštelę, tai tuo metu, kai aš pirkau - turėjo. Iš PN pas mane pastaruoju metu labai einamos 7.9, 9.10, 9.12 spalvytės wink.gif Turkio spalvą turiu iš PN, berods 16.7 numeriukas. Jokių priekaištų šiai spalvai neturiu, nei nesigarbanoja, nei ką.. Iš pn nevykusi tai juoda. Labai mėgsta raukšlėtis, nesusidraugauju aš su ja doh.gif

QUOTE(lilget @ 2014 03 02, 23:25)
cia ta PN ciklamenine  blush2.gif

Turiu šią spalvą, bet tik, kad labai retai pasirenkama, o tokia graži man ji smile.gif Beje, kokia čia pagrindo spalva? wub.gif
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 03 03, 03:15)
Elenna, neturiu foto tos spalvos, be to, nuotrauka neperteikia jos realiai. Ji tokia nei žalia nei mėlyna, ryški, man patinka  smile.gif  bet kol kas nėra einama, matyt panos vasaros laukia  ax.gif

Šiandien gavau 6 naujas spalvas. Na jums čia daugeliui ne naujos, bet aš neturėjau smile.gif Laaaabai graži man IBD rocco, tai ko būtent ir norėjau  thumbup.gif  O Trugel tai toks vandenėlis, kad pasidengė tik per 6sl  doh.gif  Tikiuosi sutirštės, nes spalva graži, burnt sienna.

Kaip aš tau pavydžiu tos IBD Rocco wub.gif Seniai jau aš jos noriu, bet vis galvoju, kad nelabai, kas rinksis.. smile.gif Iš kur siunteisi?
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 03 03, 08:03)
Kaip aš tau pavydžiu tos IBD Rocco  wub.gif  Seniai jau aš jos noriu, bet vis galvoju, kad nelabai, kas rinksis..  smile.gif  Iš kur siunteisi?

Nepavydek biggrin.gif

Bjauriai lakuojas, dryzuojas, po 3 sluoksniu man pobaisiai dar atrodo. Spalva grazi bjaurybe, bet as ieskau kuo ja pakeist ax.gif Shellaco pavasario kolekcijoj tokia panasi svelni geltona yra, jauciu reiks ja imt pabandyt...
Atsakyti
Agnieter ir man grszi ta 11,5 pati ant savo nagu turejau tai ir drauge uzsimane wub.gif manau atsilus dazniau gal kas rinksis as ja neseniai turiu 4u.gif
pagrindas pro gel paris rose nerealus prancuzui wub.gif
aistyte kaip pavydziu geltonos wub.gif ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
esu naujoke tad laukiu komentaru ir kritikos
My Webpagefirma CRYSTAL G SPALVA TH18

ta vadinama chameleonine kuri keicia spalva kai silta ir salta
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 03, 12:44)
Nepavydek biggrin.gif

Bjauriai lakuojas, dryzuojas, po 3 sluoksniu man pobaisiai dar atrodo. Spalva grazi bjaurybe, bet as ieskau kuo ja pakeist ax.gif  Shellaco pavasario kolekcijoj tokia panasi svelni geltona yra, jauciu reiks ja imt pabandyt...

hrr.. biggrin.gif Tai panaši dar yra Progelio chickadee. Tarp tų dviejų mėčiausi.. Kažin kaip progelio lakuojasi.. žinau, kad irgi skystaliukai lakai jų yra smile.gif
QUOTE(lilget @ 2014 03 03, 12:46)
Agnieter ir man grszi ta 11,5 pati ant savo nagu turejau tai ir drauge uzsimane  wub.gif  manau atsilus dazniau gal kas rinksis as ja neseniai turiu  4u.gif
pagrindas pro gel paris rose nerealus prancuzui  wub.gif
aistyte kaip pavydziu geltonos  wub.gif  ir as noreciau  blush2.gif

Pažiūrėjau tą paris rose per google kaip atrodo wub.gif Prancūzams tikrai nerealiai gražiai atrodo wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyta @ 2014 03 03, 14:21)
esu naujoke tad laukiu komentaru ir kritikos

ta vadinama chameleonine kuri keicia spalva kai silta ir salta

O jau kookie trumpučiai nagučiai unsure.gif Matyt, kramtukė? biggrin.gif Sunku kažką pasakyti, nes nei formos normalios nėra, kai tokie trumpi smile.gif Auginkit greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 03, 11:46)
pagrindas pro gel paris rose nerealus prancuzui  wub.gif

Pamaciau - isigijau biggrin.gif Kaip sunku tam atsispirti doh.gif Reikia man tu spalvu, nedaug turiu... bet vis bijau prisipirkti ko nepanaudosiu, bet sita tikiu sueis biggrin.gif

Ikelsiu savo mazyte laku kolekcija... joje nera tik pienisko sokolado, ryskiai ruzavos, keiciancios spalva peack and cream ir busimos paris rose. Zinau, kad jau turbut tas klausimas igriso, bet kokiu spalvu dar patartumete isigyti? As orientuojuos daugiau i priauginimus, tai nesinori visu spalvu atspalviu pirkti, bet gal kazka rekomenduosit, kaip einamiausia ir pan? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 03 kovo 2014 - 15:51
Distyle reikia melynos, tamsios zalios, bordines arba violetavos 4u.gif
Atsakyti
nu jo kramtuke truputeli verysad.gif buvo atauge bet vienas nuluzo tai visus nutrumpinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 03, 19:30)
Distyle reikia melynos, tamsios zalios, bordines arba violetavos 4u.gif

Pries paskutine tamsiai tamiai zalia, net dvejojau ar kam tiks smile.gif Gerai, ieskosim melynos ir bordo smile.gif O tamsiai ar sviesiai melyna einamiausia? Su blizguciu ar be? smile.gif
Cia mano termogelis - bluesky Shellac - Peaches & Cream TC014 smile.gif Fotkinta su blicu, bet vis tiek spalvos labai panasios realybeje smile.gif

user posted image

Atsiprasau jei foto vel dideles, kopijuoju url is FB, tad pakeisti jau nebegaliu wink.gif
Papildyta:
Ka manot apie
Bluesky Midnight Swim
Bluesky Lilac Plum Shine

ar geriau tokios:
Bluesky Navy
Bluesky 40545 RUBY SPARKLE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2014 03 02, 21:54)
user posted image

Gal kas zinot kokia firma sitokia spalva (ir koks nr. butu) turetu is ilgalaikiu lakiuku.

dekui
Atsakyti
Siek tiek panasi yra ORLY Country Club Khaki, bet niekaip neisiena nufotkint, kad tikra spalva matytusi doh.gif
apatinej paletej

user posted image

man dar virsutinej paletej ORLY Coffee Break patinka

user posted image
Atsakyti