Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 18, 15:)
Nieko jis neklauso, rodo savo dominavimą, daro eibes, veda kitus šunis  iš kelio.

biggrin.gif
dieve, koks mielas wub.gif wub.gif
įsivaizduoju lotuliukas.gif

kodėl man tavo diedà primena g.gif rolleyes.gif biggrin.gif

ačiū mergai už palaikymà 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 18, 12:56)
Zinoma kad kiekvienas zmogus tvarkosi kaip sugeba, pagal poreikius ir galimybes. Tai ka tu zadi daryti yra legalu, todel niekam nenusikalsti.

Bet tie, kurie tvarko valstybes, sodros finansus ir nustato taisykles, mano nuomone turetu labiau ziureti salies interesu.

SoDra yra draudimo rusis.
Logiska, kad kas moka, tas ir naudojasi?
Ar butu normalu, jei automobiliu draudejai kompensuotu bile kam, o pritruke pinigu  padidintu apsidraudusiuju imokas?
Gi nieko nemokamo siam pasauly nera, ar ne taip?

nera.bet nemanau,kad istojus i birza vien del daktaru pasielgciau blogai.esme,kad cia nedirbu,lt kiekvienas turi teise stovet birzoj,o stovintiems birzoj kaip ir dirbantiems gydimo paslaugos nemokamos.ai nu nenoriu as gincytis,mano nuomone tokia,tavo tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 18, 15:01)
Melagė, čia visai ne tu, kieno nuotrauką panaudojai? bigsmile.gif

O mūsų šuniui mokymuose nesiseka.

Nebeatpazisti? biggrin.gif Matai ka nestumas su moterim padaro... wub.gif

Perestukinas tas tavo Flajus. rolleyes.gif

Lopeta, jo, kiekvienai savo nuomone. Nuo kurios nelabai kas priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spannnguole: 18 kovo 2014 - 14:37
Pinot- tu rimtai?! Nu tipo neatpažysti?! blink.gif
Joa, nėštumas puošia...
Ot turėsiu ką veikt pagimdžius
Pusę metų neėst reiks, varge, vargeli

Moderatorė gal ištrins
O tai ir liksiu aš čia visokiom stebeilytis
Dar nužiūrės rolleyes.gif

Marlis, tai paaavaaaarantis!!!!!
Pasisekė jum 'ant senatvės' tokį zdraicą gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 18, 14:49)
Pinot- tu rimtai?! Nu tipo neatpažysti?!  blink.gif
Joa, nėštumas puošia...
Ot turėsiu ką veikt pagimdžius
Pusę metų neėst reiks, varge, vargeli

Moderatorė gal ištrins
O tai ir liksiu aš čia visokiom stebeilytis
Dar nužiūrės rolleyes.gif

Marlis, tai paaavaaaarantis!!!!!
Pasisekė jum 'ant senatvės' tokį zdraicą gaut  biggrin.gif

Gal ir patikėčiau čia jums sutartinai pučiant man visokius arabus, tik žinau, kad auskarų neturėjai nei nosy, nei lūpose. Ir taip riebiai akių nesidažei. Ir iš viso ne tavo bruožai. Galima išstorėt kiek nori, veido bruožai tai išlieka.
___
Sakė, jei nepavyks (o dar reikės gyventi su Marliu kažin kiek metų), kad negriaut sau gyvenimo, jį iškastruot. Tai sumažės testosterono ir apsiramins. Bet jau bus šuo ne parodinis, o namams saugot ir gal medžioklei.
Ką sakė MD šitu klausimu, tai patylėsiu. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 14:28)
nera.bet nemanau,kad istojus i birza vien del daktaru pasielgciau blogai.esme,kad cia nedirbu,lt kiekvienas turi teise stovet birzoj,o stovintiems birzoj kaip ir dirbantiems gydimo paslaugos nemokamos.ai nu nenoriu as gincytis,mano nuomone tokia,tavo tokia smile.gif

Bet ar žinai, kad darbo biržoje reikia lankytis reguliariai pas konsultantes, o ne vien "stovėti"? Ar daug priskraidysi? paskambins konsultantė ir pakvies pokalbiui, o supratus, kad tau reikia atskristi, tave tuoj pat išbrauks? Tavo žinios apie DB -neteisingos.
Atsakyti
Taigi ji- parskris, užsiregistruos- ir pas gydytojus. Tam kad būtų nemokamai
O paskui arba išsibrauks prieš išskrendant arba automatiškai išbrauks į vizitą neatvykus

Pilna tokių rolleyes.gif

Čia tik aš nieko nžn, nieko negaunu, už visssską bašliuoju ir burbuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 18, 12:56)
SoDra yra draudimo rusis.
Logiska, kad kas moka, tas ir naudojasi?

Vat būtent. Ir darbo birža skirta tiems, kurie čia gyvena ir neturi darbo, ir jo ieško. O ne nuėjimui pas gydytojus nemokamai.
Aš kai į užsienį važiuoju, turiu nusipirkt draudimą, niekas manęs ten nemokamai negydytų. Taip ir tų, kurie ne čia gyvena, neturėtų gydyt nemokamai. Dabar gaunasi, ir ten gali gydytis, ir čia gali. O mokesčių iš viso niekur nemoka smile.gif Tai koks čia draudimas.
Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 14:28)
lt kiekvienas turi teise stovet birzoj,o stovintiems birzoj kaip ir dirbantiems gydimo paslaugos nemokamos.

Turi teisę stovėt pilietis ir šalies rezidentas.
Šiaip nežinau kaip kitur, bet Vilniuj dabar geriau susimoka tiems daktarams, nes į biržą įsirašyt užima laiko, turi kelis kartus eit, be to turi vaidint kad tikrai grįžai ir ieškosi darbo, jau taip lengvai nepraeina pasakyt "aš dėl daktarų", nes biržos darbuotojai turi teisę išbraukt nemotyvuotus ir meluojančius.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 18, 14:01)
O mūsų šuniui mokymuose nesiseka. Nieko jis neklauso, rodo savo dominavimą, daro eibes, veda kitus šunis  iš kelio. Žodžiu, sakė testosterono per daug ir priedo hyperis blink.gif Kol kas su juo dresuotojas nesusitvarko. Marlis Nr.2.  Ko gero, paprašys atsiimti atgal. verysad.gif

Čia tau ant zapadlo, toks kontrastingas "tvakos nemėgėjas" pakliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 18, 16:37)
Ir darbo birža skirta tiems, kurie čia gyvena ir neturi darbo, ir jo ieško. O ne nuėjimui pas gydytojus nemokamai.

O, buvau net pamirsusi sitai. biggrin.gif
Pas mumi isvis uz "stovejima" sodros neduoda. O dar kad taip bac dviem savaitem grizau, susitvarkiau sodra ir dar gydytoju-tyrymu tirada perejau, tai sapnas isvis.

Be to, "buti" galima tik su savo vaikais. Sesei Lopeta dirba nedeklaruota aukle... rolleyes.gif

UK dar didesnis sapnas gaunasi, nes ten ji net ne piliete, ne kalbet nemoka, o va, net nemokamos psichoterapijos su verteju siulomos, nekalbant apie kitka.

Pieno upes medaus krantais.. ax.gif
Atsakyti

Nu ir prisiskaičiau, prisižiūrėjau doh.gif
Notmiau visiškai atsigavo smile.gif
Pinot šuniukas patyrusių dresuotojų neklauso, matyt, ties ciuckiams irgi meilė ir dėmesys svarbiau, o tai išeis iš kelio ir kitus dar išves blink.gif
Grėbliuk, rūpinkis aišku savo sveikata.O svorio nukritai dėl to, kad pykina ar iš baimės, kad skausmai nepasikartotų?
Nes virškinimo organams irgi svarbu turėti veiklos, turėti ką virškinti.
Gaila šuniuko , aš savo vaikystės šuniukus nuolat atsimenu. wub.gif Nes su jais santykiai - tai besąlyginė meilė iš jų pusės ir mano vaikiškas egoizmas. unsure.gif na, ir meilė, tokia, kokią supratau tuomet.
Atsakyti
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 18, 17:46)
Grėbliuk, rūpinkis aišku savo sveikata.O svorio nukritai dėl to, kad pykina ar iš baimės, kad skausmai nepasikartotų?
Nes virškinimo organams irgi svarbu turėti veiklos, turėti ką virškinti.

del to,kad pykina ir ,kad skauda,pakeiciau maista,neber jokiu keptu ir riebiu maistu,viskas virta,bet vis tiek tas pats.

na as juk jau pasakiau ,kad eisiu privaciai doh.gif taip,zinau,kad reikia lankytis,bet kaimo birza ir miesto birza labai labai skirias,i kaimo birza lb retai reikia lankytis,beto as neslepiu ten nuo nieko,kad karts nuo karto vaziuoju i uk,tai kur cia melas?niekur smile.gif
beto darbo birza turi ir pasiulyt darba,ne tik kviestis apsilankyt,per tiek kiek stovejau man nepasiule nei karto,tik vis klausinejo o kada planuoji i uk vaziuot.
ir siaip tikrai nesijauciu jokia blogiete del to ,kad stoviu birzoj del daktaru tik,kiti pvz stovi tik tam ,kad pasalpas gautu ir ka?nieko.
kazkam uzkliuvo,kad man cia niekur nedirbanciai ir nieko nemokanciai pasiule psichologa su verteju-tai as nepasinaudojau sia galimybe jei ka.

graziai atrodai Niotmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 19:13)
kazkam uzkliuvo,kad man cia niekur nedirbanciai ir nieko nemokanciai pasiule psichologa su verteju-tai as nepasinaudojau sia galimybe jei ka.
graziai atrodai Niotmiau smile.gif

Man uzkliuvo ne tai, ar tu pasinaudojai ar nepasinaudojai, o tai, kad tokios paslaugos siulomos.

Nu isivaizduokit sekunde. Atvaziuoja i Lietuva koks rusas, Nigerijos pilietis ar uzbekas.
Gyvena sau pas ka nors, nedirba. Liudna jam Lietuvoj, nepatinka, jis depresuoja, o Sodra jam fundija nemokama psichoterapija su verteju, nes jis lietuviskai nesupranta. rolleyes.gif
Irgi viskas OK?

Lopeta, kad kiekvienas pirmiausia rupinasi savo interesais, tai cia normalu. As irgi ne kitokia. Tikrai nesiraityciau skausmuose turedama galimybe gydytis vardan sodros finansu. rolleyes.gif Mokejusi jiems kada ar ne. rolleyes.gif

Bet sistema, soriukas, biski pasitaskanti lesom...
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 18, 18:40)
Man uzkliuvo ne tai, ar tu pasinaudojai ar nepasinaudojai, o tai, kad tokios paslaugos siulomos.

Nu isivaizduokit sekunde. Atvaziuoja i Lietuva koks rusas, Nigerijos pilietis ar uzbekas.
Gyvena sau pas ka nors, nedirba. Liudna jam Lietuvoj, nepatinka, jis depresuoja, o Sodra jam fundija nemokama psichoterapija su verteju, nes jis lietuviskai nesupranta.  rolleyes.gif
Irgi viskas OK?

Lopeta, kad kiekvienas pirmiausia rupinasi savo interesais, tai cia normalu. As irgi ne kitokia. Tikrai nesiraityciau skausmuose turedama galimybe gydytis vardan sodros finansu.  rolleyes.gif Mokejusi jiems kada ar ne. rolleyes.gif

Bet sistema, soriukas, biski pasitaskanti lesom...

nemanau,kad lt siulytu ta lotuliukas.gif nu bet siaip man nesvarbu ar kiti moketu ar pasinaudotu galimybe nueit nemokamai. man lt psichologa pvz siule privatu seimos daktaras,kaip nejau uz pinigus pas ji,taip cia neinu uz dyka.
ir siaip mokantys sodrai tuos mokescius ir uz kai kurias daktaru paslaugas turi susimoket,taip pat ir stovintys birzoj.taigi ner visiskai nemokamu dalyku niekur

Atsakyti