Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 18, 18:40)
Nu isivaizduokit sekunde. Atvaziuoja i Lietuva koks rusas, Nigerijos pilietis ar uzbekas.

tai yra tik EU pilieciams. ir LT irgi tuoj taip bus.
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 18, 01:12)
cia kad nuo politikos atitrauktu ir siaip ziaurios realybes
Papildyta:
pasakysiu didziausia paslapti mano pasaulelyje
bandau atsijunkyti nuo vaistu rolleyes.gif

4u.gif Aš irgi negeriu, bet pokyčio nejaučiu.Tuo džiaugiuosi.
Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 01:15)
neskaitau nieko apie politika,zinau tik tiek ,kad putinas yra blogietis lotuliukas.gif

as jau geriu 3menesius AD,tai db kazkaip tik pagalvojau,kad kada nors juk reiks apsieit be ju...o kada?kiek laiko tu geri,kad nusprendei,jog jau gana?

Aš gėriau du mėnesius, mečiau, bet neatkritau, jau praėjo nuo metimo 3 mėnesiai.
Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 12:22)
bet jau nusprendziau ,kad eisiu privaciai,nes bet kokiu atveju is mano seimos daktaro jokios naudos....

Patarčiau eiti valdiškai, galima mokėti ir pateksi greitai, nes privačiai randa ligas, kurių gali ir nebūti.
Atsakyti
QUOTE(mansunku @ 2014 03 18, 20:26)
Patarčiau eiti valdiškai, galima mokėti ir pateksi greitai, nes privačiai randa ligas, kurių gali ir nebūti.

Tai va tą patį sakau. Nes jau išbandyta. Kažkada panašiu metu ėjau aš ir diedas, aš į valstybinę jis privačiai. Iš visiškai panašių kraujo tyrimų aš buvau sveika, o jam pripaišė kažkokių smulkių nesąmonių ir prirašė ale papildų vitaminų, pagąsdino apie tendencijas. Tą popierį pažiūrėjus kita gydytoja tik nusijuokė.
Papildyta:
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 18, 19:02)
tai yra tik EU pilieciams. ir LT irgi tuoj taip bus.

Ta sistema neva yra jau dabar, kad visoj eu galioja draudimas. Bet ji visiškai neveiksminga. Vis tiek neturint draudimo niekas užsieny negydo. Ir pas mus iš užsieniečių, arba draudimo prašo, arba išrašo kažkokias sąskaitas, kurių paskui vis tiek niekas neapmoka. O negydyt negali, nes jei paliks žmogų mirt tai gydytojas bus kaltas.
Atsakyti
ir turbut valdiskai mokant butu daug pigiau nei privaciai?
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 18:13)
kazkam uzkliuvo,kad man cia niekur nedirbanciai ir nieko nemokanciai pasiule psichologa su verteju-tai as nepasinaudojau sia galimybe jei ka.

Na čia mes bendrai diskutuojam, apie sistemą. Tavo situacija paimta kaip variantas. Aišku visi laisvi naudotis tuo kuo gali, jei tik gali. Aš irgi gal pasinaudočiau, jei būtų galimybė.
Na aš truputį pikta dar nuo seno, kai buvau ne biržoj, ir ėjau pas gydytojus, ir už viską susimokėjau. O paskui dar pripaišė vis tiek psd už tuos metus sumokėt. Tai čia man tokia neteisybė pasirodė. O tada dar buvau nesenai iš darbo išėjus, kaip ir mokėjus mokesčius iki tol, ir beveik nesinaudojus jokia medicina.
Tuo tarpu iš patirties žinau, kad poliklinikos užgrūstos bedarbiais ir visokiais bomžais, arba bobulėm kurios ateina tik išsipasakot ar iš neturėjimo ką veikt, o kai žmogus, dirbantis, suserga, jis neturi laiko eilėse sėdėt, ir priverstas dažnai eit privačiai. Gaunas kad ir už kitus sumoka, ir dar paskui už save papildomai. Čia sakyčiau labiausiai nuskriausta grupė ir yra.
Man sunku matyt, kai žmogus siaurai rūpinasi ir mato tik save, ir tik savo vieno situaciją. Suprantu kad tam tikru metu kitaip ir neįmanoma. Bet niekam nerūpi bendra sistema, objektyviai, kaip ji turėtų veikti teisingiau, visų grupių atžvilgiu. Paskui tokie jei patenka į valdžią ar įstatymų leidėjus, užtai ir prikuria tų įstatymų, naudingų tik jam pačiam, o ne visai visuomenei.
Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 18, 20:59)
ir turbut valdiskai mokant butu daug pigiau nei privaciai?

Kai aš ėjau buvo ženkliai pigiau. Kaip dabar nežinau.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 18, 21:07)
Na čia mes bendrai diskutuojam, apie sistemą. Tavo situacija paimta kaip variantas. Aišku visi laisvi naudotis tuo kuo gali, jei tik gali. Aš irgi gal pasinaudočiau, jei būtų galimybė.
Na aš truputį pikta dar nuo seno, kai buvau ne biržoj, ir ėjau pas gydytojus, ir už viską susimokėjau. O paskui dar pripaišė vis tiek psd už tuos metus sumokėt. Tai čia man tokia neteisybė pasirodė. O tada dar buvau nesenai iš darbo išėjus, kaip ir mokėjus mokesčius iki tol, ir beveik nesinaudojus jokia medicina.
Tuo tarpu iš patirties žinau, kad poliklinikos užgrūstos bedarbiais ir visokiais bomžais, arba bobulėm kurios ateina tik išsipasakot ar iš neturėjimo ką veikt, o kai žmogus, dirbantis, suserga, jis neturi laiko eilėse sėdėt, ir priverstas dažnai eit privačiai. Gaunas kad ir už kitus sumoka, ir dar paskui už save papildomai. Čia sakyčiau labiausiai nuskriausta grupė ir yra.
Man sunku matyt, kai žmogus siaurai rūpinasi ir mato tik save, ir tik savo vieno situaciją. Suprantu kad tam tikru metu kitaip ir neįmanoma. Bet niekam nerūpi bendra sistema, objektyviai, kaip ji turėtų veikti teisingiau, visų grupių atžvilgiu. Paskui tokie jei patenka į valdžią ar įstatymų leidėjus, užtai ir prikuria tų įstatymų, naudingų tik jam pačiam, o ne visai visuomenei.
Papildyta:
Kai aš ėjau buvo ženkliai pigiau. Kaip dabar nežinau.

as suprantu,kad apie sistema.bet kiek yra tokiu,kurie stovi birzoj vien del pasalpu,nes darbo realiai jiems niekas nepasiulys(pvz tie kurie gyvena kokiam kaime nuosaliam)tai jie ir stovi tik del pasalpu uz kurias tam paciam kaime kazkiek valandu atidirba,o normalaus tikro nesieisko.as nesakau,kad tai blogai,bet tokie tikrai naudojasi tuom,kad gali ta pasalpa gaut.
Atsakyti
Merginos kurios iš užsienio, gal tekę kam skristi su Flybe, čia normali kompanija, panaši kaip ryanair?
Atsakyti
Aj bl, visi visur naudojas
Aš paburbu, bet stengiuos neįsijaust
Va alkoholikei nedarbingumo pašalpą moka, soc būsto nuomą ir komunalines apmoka, magnetinį rezonansą skiria pragertiem organam ištirt nuodugniau
O va mano B, ėjo, skundės, kad širdį skaudą, ranką.. Net supistai kardiogramai nenusiuntė. O aria jau virš 10 metų čia, už ne minimalią algą ir mokesčių daugiau sumoka, o va net elementaraus tyrimo neišprašo.
Į LT varė- tamografą darėsi privačiai, konsultavo vėl asmeniškai
Tai susimokėjo vyrukas netoli štukelės litų
Vnž durnas čia moki, kol gudrieji sistema 'auksine' naudojasi, o prireikus kokios pagalbos- šūdelis
Va nuomą apmoka tiem visiem bedarbiam, čigonėm vienišom mamytėm ir tt, o mūsų atveju ne tik kad paskolos neapmokėtų, kurios mėn įmokos dbr yra mažesnės nei bet kokios pigiausios nuomos, bet dar ir bedarbio pašalpos negautumėm- gi LT turto turit- parduokit!- santaupų turit daugiau nei 'norma' leistina- va ir gyvenkit!
Px kad tu bl ardamas, taupydamas tą susikrovei!
Vnž pas mus tai tikrai- veltėdžiam viskas, o kitiem šūdas.
Bedarbis pašalpą gauna(72£/sav), nuomą praktiškai pilnai apmoka, lieka dujos+elektra. Jei dar vaikų kokios pašalpos, vaikam mkloj maitinimas nemokamas, uniformai pinigų skiriama, į baseiną nemokamai bedarbiui su vaikais( ne savo prigriebia- gi gim liudijimų neprašo)
Dar kur nelegaliai padirba- gyvena tikrai geriau nei kitas fabrike kikiam aria už minimumą- susimoka nuomą, savivaldybės mokestį, vaikų pietus, uniformas ir baseinus..

Aj.. Vnž biggrin.gif

Kliomba- kažkada dažnai su jais skraidžiau, viduje tiesa UK
Geresni nei ryanair kiek, bet kažkas panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 18 kovo 2014 - 21:50
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 18, 21:48)
Va nuomą apmoka tiem visiem bedarbiam, čigonėm vienišom mamytėm ir tt, o mūsų atveju ne tik kad paskolos neapmokėtų,

Jo, čia kaip tik per žinias rodė, kaip griauna tabore nelegalų statinį, o čigonė rėkia į kameras, tipo kaip čia griauna, o kodėl neduoda mums kito būsto, kur mums dėtis, kas čia per valdžia. Nu nx galvoju, kiti turi būstą pirkt arba nuomotis, o jiems kažkas turi viską duot. Užtai kad jie ten narkotikus stumdo.
Atsakyti
Pas mus rėkia- kaip jūs drystat nan TIK £286 per sav mokėt!! Aš vieniša mama, man 5 vaikai išmaitint reikia!!
Bl būna pikta...
Turint omeny, kad tie vaikai darže ir mkloj nemokamai pavalgo, nuomos mokėt nereikia, tai net su 5 vaikais tokia suma yra ahujiena....
Bet va...
Duoda viską. Absoliučiai. Px kad nedirbę nei dienos čia, mokesčių nemokėję.
Vnž, galiu rašyt paklodes
Bet neužsivesiu
Jų gyvenimas ten
Mano toks koks yra
Ir tiek
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 18, 23:07)
Mano toks koks yra
Ir tiek

Nesnervink smile.gif Va pagimdysi antrą, galėsi eit susirinkt visas pašalpas, žinai jau kur ką gaut galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 18, 21:48)
Aj bl, visi visur naudojas
Aš paburbu, bet stengiuos neįsijaust
Va alkoholikei nedarbingumo pašalpą moka, soc būsto nuomą ir komunalines apmoka, magnetinį rezonansą skiria pragertiem organam ištirt nuodugniau
O va mano B, ėjo, skundės, kad širdį skaudą, ranką.. Net supistai kardiogramai nenusiuntė. O aria jau virš 10 metų čia, už ne minimalią algą ir mokesčių daugiau sumoka, o va net elementaraus tyrimo neišprašo.
Į LT varė- tamografą darėsi privačiai, konsultavo vėl asmeniškai
Tai susimokėjo vyrukas netoli štukelės litų
Vnž durnas čia moki, kol gudrieji sistema 'auksine' naudojasi, o prireikus kokios pagalbos- šūdelis
Va nuomą apmoka tiem visiem bedarbiam, čigonėm vienišom mamytėm ir tt, o mūsų atveju ne tik kad paskolos neapmokėtų, kurios mėn įmokos dbr yra mažesnės nei bet kokios pigiausios nuomos, bet dar ir bedarbio pašalpos negautumėm- gi LT turto turit- parduokit!- santaupų turit daugiau nei 'norma' leistina- va ir gyvenkit!
Px kad tu bl ardamas, taupydamas tą susikrovei!
Vnž pas mus tai tikrai- veltėdžiam viskas, o kitiem šūdas.
Bedarbis pašalpą gauna(72£/sav), nuomą praktiškai pilnai apmoka, lieka dujos+elektra. Jei dar vaikų kokios pašalpos, vaikam mkloj maitinimas nemokamas, uniformai pinigų skiriama, į baseiną nemokamai bedarbiui su vaikais( ne savo prigriebia- gi gim liudijimų neprašo)
Dar kur nelegaliai padirba- gyvena tikrai geriau nei kitas fabrike kikiam aria už minimumą- susimoka nuomą, savivaldybės mokestį, vaikų pietus, uniformas ir baseinus..

Aj.. Vnž  biggrin.gif

Kliomba- kažkada dažnai su jais skraidžiau, viduje tiesa UK
Geresni nei ryanair kiek, bet kažkas panašaus.

QUOTE(NotMiau @ 2014 03 18, 23:07)
Pas mus rėkia- kaip jūs drystat nan TIK £286 per sav mokėt!! Aš vieniša mama, man 5 vaikai išmaitint reikia!!
Bl būna pikta...
Turint omeny, kad tie vaikai darže ir mkloj nemokamai pavalgo, nuomos mokėt nereikia, tai net su 5 vaikais tokia suma yra ahujiena....
Bet va...
Duoda viską. Absoliučiai. Px kad nedirbę nei dienos čia, mokesčių nemokėję.
Vnž, galiu rašyt paklodes
Bet neužsivesiu
Jų gyvenimas ten
Mano toks koks yra
Ir tiek

as negeriu!ne del to man magnetini dare!ir nesinaudoju uk jokiom pasalpom,nesinaudociau ir daktarais jei nebutu blogai.
mano sese pvz skaitos vienisa mama,bet negauna jokiu nuolaidu ir uz nuoma jai tikrai reikia moket.
Atsakyti