QUOTE(NotMiau @ 2014 03 21, 20:53)
BS- nu neaaa. Reiktų gerai išgert, kad tokia idėja kiltų
ch ch ch :]
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 21, 21:01)
sakau alusss
cia galva=melionas? brendzio reik jeigu galva. nebandei?
as siandien smigtelejau. smaigalio krastas priartejo nevaldomai. i akis tik stryktstrykt. kazkaip prisiminiau ta BS nora pritapti (?), kai visi sako "buk normali" ir pan. ar jau praejo tai. kazkaip atrodo, kad to visai nereikia. gal atvirksciai esi kitoks ir tiek.
nepatikėsi, bet tikras melionas. tokio šlykštumo seniai burnoje neturėjau, gal nuo tos dienos, kai tėvas rūkytą bebro uodegą įkalbėjo paragaut.
ką aš žinau apie tą norą pritapti, jis yra ar nėra. kartais gal yra, kai nebeturiu jėgų.
va laidotuvėse buvau. mamą susitikau. tai vis kalbino, kad normali, giminiška būčiau ir ginkdie nepasakočiau giminaičiams apie ateizmą

pats svrbiausias dalykas jai - kad tik dukra neišsišoktų gi, px ten, kad laiminga būtų ar sėkminga. svarbu, kad po suolu.
bažnyčioje sėdint (lauke lijo, tai bažnyčioj atsėdėjau) pyst juodas kašaras įsitaisė šalia ant suolo. ot, galvoju, sūkos, šėtonas pas jumis atėjo (nes jūs juo tikit), kažin, kurį sekantį pasikvies
o šiaip būsena šiuo metu tokia kaip per kanalizacijos vamzdį vaidinti, kad telefonu kalbi.
aš šiandien kai ką nauja nuo nemigos bandžiau. dabar tai alų bandau
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 21, 21:10)
Nu jau. Taip save nuvertint. Maišu kažkokiu.
Ir nestiliova tai tikrai.
Būtent tuo metu reikia kuo daugiau visko, kas gera, kuo gražiau, ir viskas tik sau. Nes ir taip pilvinis motinos syvus gauna. Kompensuoti reikia.
juokavau

neščios taip įdomiai žiūri į tuos rūbus. arba sureikšmina iki negaliu, arba visiškai abejingai apie tai jaučiasi. kažkoks viduriukas retai būna. man taip pasirodė.
kai laukiausi, mažiausiai, kas man rūpėjo - suknelės. nežinau, kodėl. atrodė bereikalingas rūpestis.
labiausiai reikėjo, jog kuprinė būtų pakankamai sunki - kad į priekį nevirsčiau.
kad nugaros neskaudėtų siurbiant grindis.
kad nevemčiau.
kad niekas šalimais kavos negertų.
kad mikriuko vairuotojas nelakstytų kaip beprotis per duobes.
bet suknelės - nea. neįdomu visai buvo.